Sziasztok!
Hát, a visszaolvasás most nem megy, de jövő héten bepótolom!
Na, szóval Erdély gyönyörű volt, szuper volt az idegenvezető, a szállás egész jó volt, a kaja sajnos nem helyi jellegzetességek voltak, de azért jó volt. Egyedül a társasággal volt egy kis baj, nagyrészt 50-60-as korosztály volt, és hát nagyon problémásak voltak. Mindig volt valaki, akinek nem tetszett valami, sokat nyavalyogtak. Ráadásul ezekből kettő mögöttünk, 3 meg elöttünk ült a buszon.... De összességében nagyon jól éreztük magunkat!
Minden nap nagyon sokat mentünk, még a Torda-hasadékot is megmásztam, bár visszafelé kicsit nehezen ment felfelé a hegyre. De az utolsó előtti napon sikerült kiszúrnom magammal... Csíksomlyón megmásztam a kálváriát, és már a 4. stációnál begörcsölt mindkét vádlim, a 15.-ig a férjem vonszolt maga után, mert olyan meredek volt (ki a fene gondolta
), hogy nem mertem visszafordulni, inkább mentem fölfelé tovább. Fentről persze gyönyörű volt a látvány! Na, mondanom sem kell, hogy a következő napokon már nem vállaltam be hosszabb lépcsőket sem!
Jaj, képzeljétek hogy jártam kint! Két nacit vittem magammal, egy régi vékonyat, és az egyik kismama farmernacit. Na, a régi gatyómat 1x vettem fel, de olyan kényelmetlen volt, hogy egész nap kigombolva, és félig lehúzott cipzárral mászkáltam, még jó, hogy hosszabb polót vettem fel. A farmer meg sajna még nagy, ezért csak egy övvel tudtam hordani, ami meg nyomta a pocakomat, de megígérte a férjem, hogy megcsinálja nekem. Szóval, nőtt az pocakom! Bár, a drága anyukám tegnap közölte velem, hogy nem is nagyon látszik még a hasam...
Szerintetek?
15+1