nekünk Baby Controlunk van... soha nem riasztott tévesen... vagyis kb. 3/4 év után elkezdett... (na bekopizom a sztorit ami a héten történt...) (nekünk most lesz a bölcsőben is meg a kiságyban is... Engem ez nagyon megnyugtat, Lillánál is tök jól tudtam aludni, nem ébredtem 5 percenként, hogy csekkoljam a légzését)
Vettünk anno Lillának használtan egy 3 lapos légzésfigyelőt (Baby Control) amin még volt majdnem 2 év garancia. Persze jó olcsón (már nem tudom mennyiért de jó áron volt nagyon).
Kb. egy éves lehetett amikor elkezdett furán működni, ki is vettük alóla, hogy majd visszavisszük és megjavíttatjuk. Persze ellustultuk a dolgot...
Most 11-én járt volna le a 2 év garancia úgyhogy tegnap SOS el is vittük a gyártóhoz. A pasi vizsgálgatja, nézegeti, mondta, hogy szerinte az egyik érzékelőlap nem 100-as de ő be szeretné vizsgálni az egészet, hagyjuk ott és majd jövő héten érdeklődjünk ha nem SOS a dolog addigra megcsinálják. Mondtuk, hogy semmi gond, tőlünk akár decemberig is maradhat, csak a garancia miatt rohantunk mert az nemsokára lejár.
Na itt jön a poénos rész. A pasi ránk néz és kérdezi, hogy jaaaa még van rajta garancia? Miért nem ezzel kezdtük. Akkor nem is szórakozik ezzel, azonnal ad egy újat újabb 2 év garanciával!!!
Kaptunk tőle egy vadiúj digitális egységes légzésfigyelőt (a miénk egy elég régi típus volt, minden manuális rajta)... igaz, ehhez csak 2 lap járt. Igen ám, de mondta, hogy vigyük el a két tutira jó lapot is a régi figyelőnkből, így megmarad a 3 lap plusz lesz még egy tartalék pl. a bölcsőbe
)))))
Úgyhogy most van egy vadiúj digitális légzésfigyelőnk 2 év cseregaranciával és 4 érzékelőlappal
)))
Hát... rég tapasztaltam ennyire korrekt hozzáállást a dolgokhoz...
(a dolog pikantériája, hogy azért volt ennyi garancia a légzésfigyelőn, mert már az előző tulaj is kicseréltette mert szerinte nem volt 100-as... azt meg már a fene tudja, hogy nála tényleg gond volt-e anno vele, a cégnél nem is igazán firtatják a dolgot... azt mondják, nem kockáztatnak néhány fillér miatt, egy baba élete többet ér, inkább azonnal cserélnek)