Sziasztok!
Nem tűntünk ám el mi sem, csak ezer dolgunk van. Ha minden igaz, másfél hónap múlva költözünk Érdre. Felgyorsultak az események. Manócskám egész jól bírja, csak a dugóban szokott nyekergőzni kicsit. Úgy sajnálom ilyenkor. Ahelyett, hogy itthon folytatnánk a nyugis kis életünket, állandóan hurcolásszuk ügyvédhez, építkezésre, bankokba... De büszke vagyok rá, egy igazi kis hős.
Remélem, hogy nem nagyon szúrom el ezzel a kalamajkával a nevelését...
Syry! A Gézát használjuk, családi örökség. De ha felnő, választhat, hogy melyik a szimpibb név.
Újpestiek vagyunk még, a szülőotthon bezárása után került át a dokim az Uzsokiba.
Majaeszti! Hol tartasz? Vagy már babázol is?
Bogárka! Ne izgulj, gyorsan eltelik az idő, és ki fogsz tudni mozdulni.
Mi szombaton voltunk kettesben a férjemmel a Ráday utcában. Anyukám feljött Pestre, és elzavart minket, miután letettük a picúrt aludni.
Mondjuk aggódtam is rendesen, de nem volt semmi gond. És anyukám ügyes, bátor nagyi.
Édes ez a vigyori kép. És én is szerelmetes vagyok.
Heni! Zöld pelustartalom nálunk is volt, amikor valszeg épp fejlődési ugrás miatt két óránként szoptattam. Akkor azt mondta a dokinéni, hogy próbáljam kihúzni 3 óráig, mert nem tudja megemészteni a pocija a sok kajcit. No de ha éhes, akkor csak ad neki az ember lánya enni.
Szóval elmúlt egy nap alatt.
Tündéri a bébid!
Andi! Nagyon szép a kislányod! Én is akarok majd egy ilyet!
Mondanám, hogy az én fiam is beszáll Anna kegyeiért, de még a végén házasságszédelgőnek tartanának, mert már van egy "menyasszony" !
Az a 18 óra nem lehetett semmi. Olyankor nem keseredsz el? Nálunk az első héten volt egy kb két órás sírás, sehogysem volt jó neki, és akkor már nagyon utáltam magam, hogy nem tudok mit kezdeni a babámmal. Persze aztán rájöttem, hogy egyszerűen csak nem értettem a jelzéseit.
Nyafi! Mi 10napos korától sétálunk, de akkor még jó idő volt. Sajna a brancsozásba viszont nem fogunk tudni beszállni, ha összejön ez a költözés.
Na befogtam!
Dolli