Sziasztok!
Nóri! A frászt hoztad rám, mikor írod, hogy Katlináéknak reméled nincs semmi bajuk. De hál'Isten aztán ő is írt. Egy pillanatra kihagyott a szívem, de komolyan.
Katlina! Örülök, hogy jól vagytok, kitartás, jön a hüvős idő, meg az eső, hátha jobban fogod érezni magad.
Balwin! Ezt a "rágcsa anyának" már nemigen fogják engedni, sőt valószínű, hogy még a vizet sem. Legalábbis nálam nem engedték a vizet, és szülés közben még így is katétereztek.
Ja, meg a zokni is egy átverés, bár gondolom embere válogatja. Rólam ömlött a víz, kicsit sem fáztam. Igaz, nyomták is a fűtést.
Én sem írtam, de a bébi ruháit külön mossuk. Oké tudom már lejárt téma, de hát hagy teljen a lap...
Ildi! Úgy örülök, hogy ilyen szépen bírjátok még pocaklakóval, mindjárt megvan a 36 hét!
Katlina! Te kijavítottad a vonalzódat? Csak mert írtad régebben, hogy el vagy számolva.
Nóri! Képzeld a kis Soma már nagyon jól van. Inkubátorban van még, mert fázik szegényke, de már nem kapja sem az oxigént, sem az infúziót. Naponta kétszer szopiztat Zsuzsa, de azt még gyakorolniuk kell, ugyhogy a lefejt anyatejet adják a kicsinek üvegből. Képzeljétek Zsuzsa is nagyon kedvesnek tartja a nővéreket! Úgyhogy szülés előtt állok, ne aggódjatok! Lehet, hogy már írtam, de tavaly novemberben cserélték az osztáyokon a nővéreket. Úgyhogy ezek most fittek és készségesek, barátságosak. Szerintem.
Na üdv!
Készülösködök, mert jön a család, délután meg temetés.