Kata- Ja és a férjem is szeret a kérdéseivel ostromolni, főleg, akkor, amikor itt ülök a gép előtt, és "nektek hozom össze az anyagot", így haladok szupergyorsasággal?!
Colett- téged is sok szeretettel üdvözlünk a csapatban!
Segítség néha nekem is kell, de tetszett, amit írtál a szőkeségről!! Én, hogy lassan itthon vagyok (HTB) lassan 3 éve kezdek leépülni a gyerekek mellett,
és szokta mondani a párom, ez olyan szőke nős kérdés volt tőled Edusom (vörös vagyok egyébként…), de tényleg tudok olyan fáradt lenni, hogy beszélni sem tudok, főleg a nap vége felé.... De mindig mondom neki, hogy ez egy teljesen más munka (fizikai, szellemi, nonstop
), de ezt csak azt tudja, akinek van legalább egy égetően eleven gyerkőce. (Pláne. Ha ez még duplázódik.
) Szóval várjuk a Te hozzászólásaidat is, és Gratula a két kisgyerkőchöz, akkor ti is az egyik kicsi másik, pici kategóriához tartoztok, mint mi! Nálatok bevált?
Nálunk egyelőre nagyon jó!!!
Zsóka-gyekőcök gyönyörűek! Egyik szebb, mint a másik! Azok a gyönyörű szemek! Nagyon büszkék lehettek a gyermekeitekre!!! És valóban Bori, már kész nagylány!!!
Alon-mi zsigát vittük babúszásra, jó volt, de utána a betegsége miatt nem ajánlották a ködös párás levegő (=uszoda) miatt!
Úgy különben tetszett neki, és azóta is imádja a vizet.
Persze vannak, ahogy te is írtál +/-, hallgass meg, azaz olvass el minél több véleményt…
Heni-Bálintot is felvesszük a
csodaszépJánososPasik listájába!!! Nagyon szép a kiskrapek!
KerekpocakZsófi-Képek Gyönyörűek, nagyon szépek vagytok! A fürdetős képen Samu Baba az apukájára hasonlít, így elsőre, bár még sokat fognak változni, de most apukájára hasonlít a csöppség!
Ja a könyv, néztem az alex. oldalán, hogy ha neten rendeled meg, akkor olcsóbb:
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... d=Picik%20és%20Kicsik&SrcField=sfMegNev&SrcOrder=oMegnev&KatKod=IG&BookID=171112&GotoBook=True&LastDays=7#BookMarker
(Mondjuk erre rájön a postaktg., de ha egyidejűleg több könyvet is rendelsz, akkor a postaköltség eloszlik, és szinte 100%-ban ki tudod használni az interetes kedvezményt., mi gyakran rendeltünk így. Jó dolog.
)