Pocak, Tibicsoki, Ezvicc és Fricky!
Luca köszöni szépen a névnapi üdvözleteket, és én is, hogy ilyen figyelmesek vagytok
Én nagyon le vagyok maradva ezzel a született feleségekkel...Soxor még a megasztárról is megfeledkezek, pedig azt szeretem. Mióta gyerekem van, sokkal feledékenyebb vagyok. Néha azt sem tudom, milyen nap van.
Kizsó
Úgy néz ki, én sem leszek közgazdász
Egyszerűen nincsen időm, energiám tanulni. Segíteni nem nagyon tud senki, szülők dolgoznak, a férjem is éjjel-nappal, gyakorlatilag egész nap egyedül vagyok Lucával. Ha valaki így le tud diplomázni, azelőtt emelem a kalapom.
Gratulálok az új lakáshoz!
Jó nagy karácsonyi ajándékot vettetek
Biztosan élvezitek a rendezgetést
És ahhoz is gratulálok, hogy Kinga ilyen kis ügyi. És igazán írhatnál gyakrabban
Én egy kicsit aggódom (de tényleg csak kicsit): Luca felül, próbálkozik a felállással, viszont mászni csak hátrafelé tud. Hátrafelé tök ügyesen mászik, de ha benyomakodik egy sarokba, ahol nem tud megfordulni, hogy hátrafelé kijöjjön belőle, akkor nem jön rá egyszerűen, hogy előrefelé is kijöhet. Normális ez szerintetek?
Dóri táblázatfelelős
Luca 8 hónap, 74 cm és 8300 gr, köszi
A diakép vetítővel kapcs. az jutott eszembe, hogy esetleg megpróbálhatnád az apróneten, hátha van használtan (persze, ha nem vadi új kell) vagy a vatera.hu vagy a teszvesz.hu oldalakon. Arra a műanyag valamire gondolsz, amit a szemhez kell tartani és a mi gyerekkorunkban élte virágkorát? Nem is tudtam, hogy ilyen drága, mint írtad.
Olvasgatók!
Írhatnátok is, hogy többen legyünk ebben a topicban
Nem szült mostanában valaki, aki esetleg olvasgat minket? Vagy régebben, tök mindegy.