Szasztok,
Ma este voltunk a Brendonos papás-mamás felkészítőn...Vicces volt, egy kis masszázs-ebben apa már kiművelt, mivel a hátfájós időszakomban esténként gyakorolt rajtam már 1-2 éve
Aztán volt néhány vajúdási pozíció, amiből sajnos a konzervatív Jánosban csak keveset fogunk tudni gyakorolni....de azt tervezem hogy minél tovább megpróbálom kihúzni otthon....persze az ember mindenféléket tervez
Nóri,
Hát nem irigyellek ezért a sok gyogyóért, mindenképp beszélj az orvosoddal, de ha kell, akkor szedd be, és pihenj sokat, kérlek !! Nem vagy te felelőtlen, csak túl sokat akarsz egyszerre
De az ember mindig a saját kárán tanul sajnos
Szorítunk hogy elmúljanak a keményedések hamarosan....
Unique,
Húúú, már a 36. hét, nagyon közel a finish....én még abszolút nem vagyok összecsomagolva, egy csomó dolog még mindig hiányzik....de remélem a következő két hétben már tényleg én is elkészülök... Máté igazából nem rúg fájdalmasat, csak kellemetlen ez a borda dolog...
Kezd azért egyre kevesebbet mozogni, de határozottan és szinte folyamatosan érzem a popsiját és a térdét is
ezeket legtöbbször nekifeszíti a méh/hasfalamnak
A szoba már kezd alakulni, végre megvarrtam a függönyt, bár még a sötétítő hiányzik, holnap veszek takarót, még ki kell mosni az ágyneműket, meg a ruhákat is, falvédőt is szeretnék varrni, aztán az a sok vasalás....jajjaj, kell nekem annyit csavarogni
Végre a sok dobozt is elszállítmányoztuk anyósékhoz, mivel nálunk ugye nincs pince, igy el lehet férni a szobában...de a kaktuszok még mindig a pelenkázón várják, hogy az erkélyen ne legyen fagy - mikor jön már ez a fránya tavasz ? Ma összeírtama ruhákat...56-osból annyi van, hogy még a kistesónak is marad majd vadiúj szerintem - de 1-2 62 méretet még be kellene szerezni... szóval bírnám még sorolni....
Renoka,
Drukkolok hogy a lepénnyel minden rendben legyen még legalább egy hónapig...vagyis a 36. héten szerinted már meg fogsz szülni ? És miért gondolod hogy császár lesz ? a lepény miatt ?
Õssejt témában passzoltunk....valahogy túl távolinak tűnik nekem a hasznosítás lehetősége (mármint az orvostudomány fejlődése)
Orsi,
Ez nagyon kimerítő elemzés volt a császárról. Nem is tudtam hogy lehet edával is, nekünk úgy mondták hogy spinálissal megy. Ezekre megpróbálok nem koncentrálni, bízom benne hogy természetes úton kibújik őfelsége.
Zsebi, Wish,
Vasárnap akár hol tartunk babaszoba témában, kaptok egy kis ízelítőt, becsszó !!
Kriszta
33+6