Sziasztok!
Nehéz kicsi baba mellett időt találni az internetre
Dr. Zsolnai Csabánál szültem, a szülésznő pedig Patkós Barbara volt. De eddig minden szülésznőről jót hallottam. A csecsemősök többször is megkérdezték, miben tudnak segíteni, illetve elláttak tanácsokkal is a szoptatást illetően. (Van közöttük egy kimondottan aranyos, aki minden gyerekkel úgy foglalkozik, mint ha a sajátja lenne. Persze van akiről sok jót nem tudnék leírni...)
A tanfolyamra szerintem érdemes elmenni, én a 30. héttől jártam. Nem is a szülés miatt, de így tudod, mire számítsál, főleg, ha első baba lesz. Pl. nagyon jó volt, hogy miket vigyünk a kórházba. (bár a hajszárító kimaradt a listából és ahogy észrevettem egy idő után minden kismama a párját várta a hajszárítóval
)
A szobák közül szerintem érdemes a kórházit választani, ami ingyenes és ha nem jó a szobatárs, akkor kérni egyágyasat. 4 napot ki lehet bírni a kórháziban is, annyira nem szörnyű és a megmaradt pénzt inkább más hasznosabbra költeni. (pláne ha megnézem milyen a kórházi fizetős, azt szerintem egyátalán nem éri meg, max az alapítványit.)
Jó éjt!
Cleo