Helló Lányok!
Druszám!
És nyugi!
Ami az oltást illeti: én is rinyáltam fél éve, amikor Lili kapta, ráadásul a lázzal nála - a szíve miatt - különösen ügyelni kell, de se lázas nem volt, se nyűgös, sőt, ugyanúgy tudott szaladgálni is (a doki nem a combjába, inkább a popsijába adta, nem gátolta a mozgásban, pedig ronda volt és be is dagadt, de a jelek szerint nem fájt). Egyébként meg majd szurkolunk nektek aznap is, hátha segít!
Mikor kezditek az ovit?
Drága Paga!
Olyan jó, hogy itt vagy!
Igen, jól látod, Dorka inkább megszokta, mint megszerette a kollégiumot, bár panaszkodni csak azért szokott, mert nem tud bent rendesen tanulni. Õszintén szólva azzal telik a hét, hogy várom őt haza, iszonyú magas a telefonszámlám, annyit beszélünk. De ha hazajön, fél óra alatt kiborít, Luca már szombat reggel érdeklődik nála, hogy nincs-e kedve visszamenni, Lili pedig rettenet hisztis hétvégenként, mert Dorka szigorú és következetes vele, ehhez pedig nincs hozzászokva...
Mandula!
Régen kukkantottam már be a profilodba, és csak most láttam a képet: nagyon helyesek vagytok! Gyerekek?
Próbáltam Melcsit hívni, de nem vette fel, biztosan elfoglalja a Pici. Irigylem a gondjait, de néhány hónap múlva mi is babázunk!
Ugye, Lányok, egy születésre váró léleknek még én is megfelelő anyuka leszek? Már szeptemberben zöldet kaptunk nőgyógyászatilag, erősen dolgozunk az ügyön, bár az eddigi tapasztalatok alapján gyors eredményre nem is számítunk.
Egyik kolléganőm azt mondta, hogy úgy érzi, én nem dolgozom végig ezt a tanévet (pedig nem is tud a terveinkről)
. Legyen igaza!
Sziasztok!
R.Kriszta