Új privát üzeneted érkezett!

Paga!
Ezt el sem tudom hinni!

Átérzem a bánatotokat, nagyon sok erőt kívánok, hogy fel tudjátok dolgozni!! Sajnos tudom, hogy bármit mondanék közhely.......

KépKép
mandula35

Drága Paga!

Õszintén sajnálom a történteket.Most nagyon sok erőre lesz szükséged.Együttérzek veletek.Sajnálom.

Edina

Kép
szekeres

Kriszta Nyanya!

Nektek nagyon örülök.Vigyázz magatokra.

Puszi.Edina

Kép
szekeres

Paga!

Én is nagyon sajnálom ami történt. Nagyon vigyázz magadra!!!!!!!!
kata34

Edina!

Mi van Veled? Milyen a munka? Jobb igy, hogy dolgozol? Én még mindig nem tudtam elmenni a szövettani eredményért ami nagyon idegesit. Tudod, most kezdtem dolgozni, és nem kérhetem el magam. Talán a december 3.-ai héten eltudok menni, akkor valószinüleg csak délutánra kell mennem.
Nekem jót tesz, hogy emberek között vagyok egésznap. Este meg már nagyon fáradt vagyok, és hamar elalszom.

Kriszta!

Örülök a hirnek!
kata34

Szia Kata!

Jó is,meg nem is,hogy dolgozom.Fél ötkor kelek,és ilyenkor mindig eszembejut,hogy most még aludhatnék sokáig babával a pocakomban,ha nem történik az ami.Bent is sokszor rámjön a sírás csak úgy,a munkatársaim,ha látnak,nem tudják,hogy segítsenek.Igazából nem is tudnak.
A munkában gyorsan telik az idő.Remélem hamar tavasz lesz.

Jó éjt.Edina

Kép
szekeres

PagaKépKépKép

Kép
zsenge

Sziasztok !

Jaj azt hittem végre minden jó lesz ebben a topikban,Annyira örültem amikor olvastam Nyanya hírétGratulálni akartam neki, hogy ez igen minden terv szerint megy csak így tovább.De most olvasom
mi történt Pagával.Ez hihetetlen.Nem találok szavakat erre a tragédia sorozatra. vigyázzatok magatokra és sok erőt mindenkinek, Nyanya te csak a szépre gondolj

sziasztok Rebaron
rebaron

ÓÓ Paga!!!! KépKépKép
De MIÉRT MIÉRT ?!?!!?

Szólj, írj ha szükséged van valamire!
Vigyázzatok magatokra, szeressétek egymást!
Andi
kisbora

Hát, Lányok, én nem szoktam káromkodni, de most...Kép

Néhány napja olvastam Kriszta örömét, és vele együtt tudtam örülni. Akkor én is biztos voltam benne, hogy most már csak jó jöhet. Írtam akkor neked, drága DruszámKép, hogy gratulálok, meg hogy igyekezzünk a példádat követni, meg érdeklődtem, mizújs fiacskáddal, de jöttek a lányaim valami "halaszthatatlan" nyavalyával, és félretettem irományomat.
Mire újra gép közelbe kerültem, írt Paga is...

Drága Paga!
Csak közhelyeket tudnék írni. Kép KépKép Most vigyázzatok nagyon magatokra, aztán gyere, mert itt a helyed!

Lányok!
Ez csak valami hülye véletlen, a sors ostoba játéka, és nem a korunk, de nem is a topic tehet a itt történtekről!!!

Most Nyanya mutatja az utat, mi pedig szépen sorban követjük őt: 2006-ban szülni fogunk!Kép

R.Kriszta, aki most szomorú, de mindig optimista
Vendég

Kriszta!

Megfordult a fejemben, hogy soha többet (legelább is amíg a baba meg nem születik) nem jövök ide, de lehet, hogy tényleg nem a topik tehet róla. Talán mégsincs elátkozva. De akkor mi a fene történik itt? És miért pont itt? Remélem igazad lesz és mutatom az utat. Ezek után megpróbálok csak jó híreket hozni. Holnap megyek UH-ra.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Kriszta!

A történtek hatására szerintem mindanyian gondoltunk rá, hogy soha többet nem jövünk erre, vagy kéne egy új topicot indítani, sőt, engem már a "nem merek több gyereket vállalni" gondolata is megkörnyékezett. De elhessegettem!!!
Te is voltál már padlón, de felálltál. Most ebben a topicban sokan padlón vagyunk, de nagyon jó, hogy Te itt vagy, mert kell a példádKép, ahogy kell, hogy lássuk Mandula, - az általam kevéssé ismert - Edina és Kata erejét is, meg Zsenge és Rebaron tapasztalatát. És a képhez Melcsi boldogsága is hozzátartozik! Remélem, tudom, hogy olvas minket Sheila, aztán majd néhány hét múlva Paga is, de én még Dinában is bízom...

(Kérdéseid - Te is tudod - költőiek, de legalábbis én nem tudom rájuk a választ...)

Mindannyian azért drukkolunk, hogy csak jó híreket halljunk felőletek - kedélyjavítókat! A holnapi UH-ról majd gyorsan kérünk beszámolót! "El nem küldött" kérdésem továbbra is él, ha van időd és energiád válaszolni...

Szép estét!

R.Kriszta
Vendég

Sziasztok!

Nyanya! Remélem azért nem hagysz el minket!Kép

Nem hiszem, hogy a topicnak vagy a korunknak (lásd Zsenge és Rebaron) köze lenne bármihez is, buta, szerencétlen véletlenek! De mi azért sem adjuk fel, ugye lányok? És tényleg 2006-ban szülni fogunkKép

Én már nagyon készülök a terhességre, dec. elején megyed dokihoz, remélem minden rendben lesz, és akkor nemsokára én is követem Krisztát!!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!
5mm-es petezsák látszik Kép

Kriszta!
Mi is volt az el nem küldött kérdés? Balázs jól van, szegénykém a jövő héten kapja a 3 éves oltást. Előre félek tőle.

Mandula35!
Nem megyek sehova, de most már csak jó híreket szeretnék mindenkitől. Az eltűntektől is.

Kép

KépKép
nyanya67

sziasztok!

Aranyosak vagytok hogy vigasztalni próbáltok. Fogok jönni hozzátok, mert itt egy rendes kis csapat van, csak pechesek vagyunk nagyon, de a topiknak ehhez semmi öüze az biztos. És az is biztos hogy minden rendbe fog jönni mindenkinél. Nekem borzalmas évem volt a mostani tragédiám előtt is, de ez háromnál meg szokott állni, és a három halál már megvolt az idén, így aztán habár nagyon félek hogy nem így lesz, de azért bízok benne hogy csak jó jöhet már.

És csak locsi fecsizek, pedig azért jöttem, hogy Krisztanyanyának gratuláljak. Nagyon-nagyon örülök!!! És nagyon vigyázzatok magatokra.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

És Melcsiről se felejtkezzek el neki is nagy gratula, és egészéget kívánok neki is, a babának is. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ha rátok gondolok mindig jobb lesz a kedvem!!!

Mindenkinek sok-sok puszi!

Paga

Gabi
paga

Paga!
Köszi Kép
De örülök, hogy itt vagy. Sokat gondoltam ám rád és remélem hamarosan tényleg babával leszel köztünk. Én azért remélem a 3 nem törvényszerű, mert nekem még csak 2 elhalt terhességem volt. Megpróbálok nem gondolni rá. Most örülök, mert minden gondom egycsapásra megoldódott. (baba, munkahely) és az utolsó pillanatban, mert a héten lejár a gyesem.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

SziaPaga!

Örülök hogy jobban vagy! A születésre váró lelkek anyukákat keresnekKép
Andi
kisbora

Andi!

Sikerült ezzel a fél megható kis soroddal sírásra fakasztanod. Most bömbölök megint rendesen, alig látok a könnyeimtől. Nagyon tündér vagy hogy gondolsz rám! És a többiek is mind! Köszönöm!
Dani hogy van? Remélem veletek minden rendben!!!

Krisztanyanya! Neked is nagyon-nagyon örülök. Lehet, hogy csak felületesen olvastam vissza, de a munkahely a babával oldódott meg, vagy dolgozol valahol? És én sem három meghalt babára gondoltam, nálunk az idén meghalt a dédi, akivel együtt laktunk, és imádtuk. Õ főzött ránk mindenben segített, Barna fiamra ő vigyázott amikor mi későn értünk haza. Aztán ezt nem biztos, hogy ide kellene sorolnom, de mégis ezt teszem, mert meghalt a kutyuskánk, akit családtagként szerettük és nagyon megsirattuk, még csak két éves volt. És most meghalt a mi pici fiunk, akinek az elvesztését negyon nehéz lesz kihevernünk. Így gondoltam a hármat! Nagyon-nagyon vigyázz magatokra!

Sziasztok,

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga! Örülök, hogy itt vagy!Kép Én is remélem nem törvényszerű a 3, mert nekem csak 1 volt és remélem nem is lesz több, bár ebben az évben már biztosan nem!! És egyikünknek sem, majd meglátjátok!!!!

Nyanya!Kép Látod, minden megoldódott, csak így tovább!

Képzeljétek, végre rászántam magam, hogy megcsináltassam a fogaimat! Épp ideje volt, mert 5 rossz fogam van az orvos szerint... És ha kész vannak akkor jöhet a baba!! Csak ne utálnám úgy az injekciót!

Puszi

KépKép
mandula35

Szia Mandula!

Igazán bátor vagy, hogy rászántad magad a fogaid rendbe tételére, ez nagyon hasznos terhesség előtt hiszen akkor babavárás alatt már nem kell még emiatt is aggódnod. Jó, hogy nektek lehet már próbálkozni a babával! Csak három hónapot kellett várnotok? Nagyon drukkolok, hogy mielőbb baba legyen a pocakodban! Bocs! Nagyon hülye vagyok! A fejem meg szita! De miért kell neked injekció? Ez a fogorvos miatt ugye? Nem a babával kaocsolatos? A gyerekek jól vannak? A suli hogy megy nekik?

Rabkri! Lányod megszokta a kollégiumot?

Sziasztok,

Paga

Gabi
paga

Paga!

Nem értetted félre, tényleg a babával oldódott meg a munkahely, ugyanis a héten lejár a gyes-em és nem vesznek vissza a munkahelyemre, mert megszűnt a státuszom. Most viszont terhessen kénytelenek Kép A héten megyek be a munkahelyemre és minden eldől. Próbálom a terhességet pozitívan felfogni, de elég nehéz. Azt hiszem a 3. hónaptól fogok lenyugodni. Addig nem is élem bele magam. Tudod nekem 2 hónaposan mentek el.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Krisztanyanya!

Drukkolok neked, hogy a munkahelyen is jól alakuljanak a dolgok. Írj, ha voltál! És a babával is biztosan minden rendben lesz!

Paga

Gabi
paga

Szia Paga!

Az orvos 6 hónapot mondott először, azért akarok menni hozzá, mert azt mondta, ha minden rendben van akkor lehet hamarabb is!! Ebben bízom!
Igen, érzéstelenítő a fogtömés miatt és úgy nem szeretem. (most már túl vagyok rajta, már majdnem ki is állt a zsibbadásKép )
Köszi a kérdést, a gyerkők jól vannak, a suli is megy, csak a fiam kamaszodik erősen és sajna nagy a szája a suliban. De majd túl lesz rajtaKép!
Remélem Te és a családod is jól van, bár tudom mennyire nehéz most nektek!

Mindenki vigyázzon magára!

Puszi

KépKép
mandula35

Helló Lányok!

Druszám!KépKépKép És nyugi!

Ami az oltást illeti: én is rinyáltam fél éve, amikor Lili kapta, ráadásul a lázzal nála - a szíve miatt - különösen ügyelni kell, de se lázas nem volt, se nyűgös, sőt, ugyanúgy tudott szaladgálni is (a doki nem a combjába, inkább a popsijába adta, nem gátolta a mozgásban, pedig ronda volt és be is dagadt, de a jelek szerint nem fájt). Egyébként meg majd szurkolunk nektek aznap is, hátha segít!Kép
Mikor kezditek az ovit?

Drága Paga!
Olyan jó, hogy itt vagy!Kép

Igen, jól látod, Dorka inkább megszokta, mint megszerette a kollégiumot, bár panaszkodni csak azért szokott, mert nem tud bent rendesen tanulni. Õszintén szólva azzal telik a hét, hogy várom őt haza, iszonyú magas a telefonszámlám, annyit beszélünk. De ha hazajön, fél óra alatt kiborít, Luca már szombat reggel érdeklődik nála, hogy nincs-e kedve visszamenni, Lili pedig rettenet hisztis hétvégenként, mert Dorka szigorú és következetes vele, ehhez pedig nincs hozzászokva...

Mandula!

Régen kukkantottam már be a profilodba, és csak most láttam a képet: nagyon helyesek vagytok! Gyerekek?

Próbáltam Melcsit hívni, de nem vette fel, biztosan elfoglalja a Pici. Irigylem a gondjait, de néhány hónap múlva mi is babázunk!

Ugye, Lányok, egy születésre váró léleknek még én is megfelelő anyuka leszek? Már szeptemberben zöldet kaptunk nőgyógyászatilag, erősen dolgozunk az ügyön, bár az eddigi tapasztalatok alapján gyors eredményre nem is számítunk.
Egyik kolléganőm azt mondta, hogy úgy érzi, én nem dolgozom végig ezt a tanévet (pedig nem is tud a terveinkről)Kép. Legyen igaza!

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Próbálok feltenni egy képet Liliről, legyen valami "színes" ezen az oldalon is!
Vendég

Na, talán most!Kép
Vendég

Most seKép

Ezt meg kell tanulnom!

na, sziasztok!
Vendég

Rabkri!

Ha megtanultál képet feltenni, akkor írd le, hogy hogyan kell (de amolyan dedósoknak szólóan), és én is megpróbálkozom vele. Amúgy meg neked is megy a drukk a mihamarabbi babaprojekt siker érdekében.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Amúgy meg Dorka lányod a kollégiumot meg is fogja szeretni, ha találkozik ott olyan gyerekekel akik a barátai lesznek. Én is voltam 4 évig kollégista, és 4 szép év volt.

Paga

Gabi
paga

Kriszta!
Remélem mi is ilyen könnyen átvészeljük az oltást. A többi oltásnál egyébként semmi gondunk nem volt, csak mindig úgy sajnálom mikor megszúrják. Nekem jobban fáj.
Január elején kezdjük az ovit. Remélem tetszeni fog neki. Imádja a gyerekeket, társaságot, szerintem nem lesz gond.

Kép: le kell kicsinyíteni, mert túl nagy méretű képet nem enged felrakni. Szívesen lekicsinyítem nektek, ha elkülditek mailben és fel is rakom.

Paga!
Melléklet feltöltése...
Tallózás... (kép kiválasztása)
Feltöltés
és kész is
lényeg, hogy a fájl mérete elég kicsi legyen

Kép

KépKép
nyanya67

Krisztanyanya!

Köszi-köszi! Azt még megmondanád, hogy hogyan tudok egy képet lekicsinyíteni, és mekkorára kell, mert szeretném megtanulni, de ha végképp nem megy, akkor megkérlek, hogy te tedd ezt meg. Csak még az e-mail címedet sem tudom. Igazából a hétvégére készülök, mert a fiamnak versenye lesz szombaton - Mikulás kupa - és szeretnénk rengeteg képet készíteni róla, és akkor tennék fel ide is.

Ma voltam háziorvosnál, aki csináltatott vérképet és kiderült hogy a throbocitaszámom duplája a megengedettnek. Ez azért érdekes, mert fital koromban (Kb. 20 éve) azért volt lépeltávolításom, mert alacsony volt a thrombocitám. Akkor a műtéttel ez megoldódott. Most meg magas lett. Remélem, csak a rengeteg gyógyszer, trauma, vérzés miatt van, és átmeneti, de mindenesetre a dokim beutalt egy kivizsgálásra a Heamatológiai Intézetbe. Hétfőn megyek, de valahogy nem idegesít a dolog. Nem hiszem, hogy baj van. Szerintem csak a dokim remajozott be egy kicsit, mert valahogy ezzel a régi betegségemmel nem tud mit kezdeni!

Szép napot mindannyiótoknak!

Paga
Sziasztok,

Paga

Gabi
paga

Paga!

Max 600x600 pixel lehet. Én Photoshop-al szoktam kicsinyíteni, de pl sok képszerkesztőben (ami a digigéphez van) lehet.
krissta@freemail.hu

Kép

KépKép
nyanya67

Köszike!

Gabi
paga

Sziasztok:
Nyanyuska nagy GratulaKép)))) látod beért gyümölcs:P
Paga Neked meg különösen örülökKép Mondhatnák okosakat meg ijenek de asszem nem lenne jelentösége.Melcsiröl ngyon szeretnék olvasni ( szülés stb)
Az oltásrol jut eszembe,kébzeljétek Nikit is beoltották a mult héten megkapta a 15 honapos oltást amit ebböl kiakarok hozni az az ,hogy amit adtam neki lázcsillapito kupot nos az az én lánykámnak pont az ellenkezöjét váltotta ki mint amire szolgált.Ugy értem nem hogy nyugodt lett töle és belaaludt volna hanem egészen, "dilis" lett töle Kép vissza ismentunk a doki nénihez és felirt neki olyat, amibe nincs nyugtato.Részemröl erröl még nem is hallottam hogy van olyan baba akinél pont az ellenkezöjét váltja mint amijen hatást várnál.Nyanyuska Neked ki is az orvosod a Szabolcsba? ott voltál Uh-án? Körkérdés.......csajok nem tudjátok a Gyest is emelik jövöre?
na most ennyi majd jövök
pápusz

Kép
zsenge

Krisztanyanya most figyelj. Megpróbáltam lekicsinyiteni egy képet, és most egpróbálom ide beilleszteni.

Kép

Hát ha minden igaz, akkor egy Köszegen készült kép lesz itt, ahol fogant idén nyár elején a mi pici babánk.

Zsenge! Nem akarlak elkeseríteni, de arról, hogy a GYES-t emelnék nem hallottam sehol.

Szép napot nektek!!

Paga

Gabi
paga

Sziasztok!

Paga! Ügyes vagy, hogy fel tudtad tenni a képet, én is próbálkozom már napok óta, hogy a gyerekekről felrakjak, de még nem sikerült lekicsinyítenem!
Nagyon aranyosak vagytok a képenKép!

Ma megint voltam fogdokinál! Már "csak" hármat kell tömni! Azért elképesztő, hogy fél évvel ezelőtt az SZTK-ban azt mondta a fogorvos, hogy nincs rossz fogam! Én csodálkoztam is.....

Itt nagyon szép idő van, tök jó tőle a kedvem is!Kép

Puszi

KépKép
mandula35

Helló Lányok!

Paga!

Nekem is ilyen "macis" párom van, hasonló fazonú arcszőrzettelKép. Nagyon helyesek vagytok!
És még képet is sikerült felraknod! Én meg itt bénázok...Kép

Tegnap voltam a koleszban fogadóórán. Csak dicsérték Dorkát, olyan jó volt hallgatniKép.

Druszám!

Lili is szereti az ovit, nagyon klassz óvónéniket fogott ki. Bár általában csak délig van (jó az órarendem...), de olyan jó érzés, hogy amikor megyek érte, vigyorogva szalad hozzám, és azt mondja, hogy "hiányzottál nekem"Kép.

Zsenge!

Nem semmi a lányodKép. Milyen egy "dilis" Niki?

A GYES emeléséről én sem hallottamKép.

Mandula!

Látni akarom a gyerekeid!!!Kép Mindent bele!

Kata? Edina?

Én már nem is ígérek semmit, ha sikerül feltennem Lilit, az nekem is meglepetés leszKép...

Sziasztok!

R.Kriszta
Vendég

Paga!
Gratulálok a képhez. Ügyi vagy Kép Mennyit terveztük mi is a kirándulást, aztán nem mentünk sehova, pedig régebben sokat jártunk.

Voltam bent a munkahelyemen és nagyon rendesek voltak. Főnököm rögtön ráírta a papíromra amit kértem, hogy nem tud munkát adni. Már csak a munkaügyi oszt. válaszát várom, de ott is rendesek voltak. Egy hónap múlva, ha lejár a szabim, kiderül, hogy összejön e amit terveztem, hogy felmantsenek a munka alól. Ez azt jelentené, hogy nem kell betegállományba íratnom magam a terhesség alatt és kapom a rendes fizumat. Így a 180 napom is meglesz. Csak havonta 1x kell bejárnom, hogy igazoljam, még megvan a terhesség. Hát remélem nem lesz már semmi gond.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Mandula! Tényleg irigykedem, hogy neked sikerült magad rászánnod a fogdokira. Bár én elég jó fogakkal vagyok megáldva, és nem is fűződik hozzá rossz élményem, mégsem tudtam magam rászánni a terhességem alatt, hogy elmenjek megmutatni a fogaimat.
A kicsinyités tényleg nem nehéz, csak az kellett hozzá, hogy a Krisztanyanya leírja hogyan csináljam. Most már fogom tudni.

Rabkri! És az enyém is horgász!
Azt nem is tudtam, hogy a kollégiumban is van fogadóóra, de biztos nagyon jót tett a lelkednek, hogy annyi jót hallottál Dorkáról.

Krisztanyanya! A kirándulást majd bepótoljátok, most inkább nagyon vigyázz magadra, főleg jönnek a hideg csúszós idők. Csak óvatosan!!! A munkahelyeden is rendeződnek a dolgok tényleg minden rendben lesz itt a végén!!!

Délután sportorvosnál voltunk a Barnival, mert lejárt neki. Végigjártuk a szakrendeléseket, és ma végre megkaptuk a pecsétet is, hogy versenyezhet, kell a hétvégi versenyéhez, amire nem is biztos hogy elmehet, mert olyan csúnyán, ugatósan köhög, biztosan megint hörghurutja van. Majd meglátjuk hogy holnap este jobban lesz-e, hogy mehetünk e a versenyre. Sajnálnám, ha ki kellene hagynia, mert nagyon készül rá, de az egészsége fontosabb, nem lenne jó ha tüdőgyulladás lenne a vége.

Este meg meghozták az új franciaágyunkat. Remélem hamar megszokom, és jókat fogunk rajta aludni, mindenesetre most úgy tünik, hogy kemény mint a beton. A régi gidres-gödrös ágyunkat már nagyon megszoktam, remélem az egyenest is megszokom majd.

Nem vagyok egy későig fent lévő ember, ezért el is teszem magam holnapra. Jó éjszakát mindenkinek!!!

Paga

Gabi
paga

Remélem nem én riasztottalak el titeket innen. Mert mióta visszajöttem, mintha a többiek nem jönnének. Nem hiszem, hogy balszerencsét hoznék nektek.

Szóval arra a versenyre mégiscsak elmentünk. Tegnap a doktornéninél az én Barna fiam addig mondogatta ugye elmehetek a versenyre doktor néni, ugye elmehetek a versenyre doktor néni,ugye elmehetek a versenyre doktor néni,ugye elmehetek a versenyre doktor néni,...., míg 5 perc múlva azt mondta a doktor néni, hogy elmehetsz a versenyre. Neki nagy volt az öröm, mi viszont már egy kicsit beleéltük magunkat abba, hogy egész napos otthoni pihi lesz, de azért reggel fél hatkor kipattantunk az ágyból, és 9 -kor már Kecskeméten voltunk.

És néhány pillanatkép a napról, habár a képek zöme elég homályos lett, most estére jöttünk csak rá, hogy miért is, ezért talán a legközelebb ügyesebbek leszünk, a vízek, a fénytörések, és mert a lelátókal szemben van az uszoda bevilágítása nem könnyű, na meg amatőrök vagyunk, na tehát így sikerültek:

rajt előtt:
Kép

és a rajt:
Kép

és szeli a habokat:
Kép

a célban:
Kép

Amúgy a legjobb eredménye az 50 pillangóban 11. hely, és csapatban 4*100 váltóban 4. helyezés. Tehát nem egy nagy bajnok, de imádja a versenyek hangulatát. Nagy buli ez nekik. És én örülök neki, hogy szeret sportolni.

Sziasztok. További jó hétvégét nektek!

Paga

Gabi
paga

Bocsi, az első képet elfelejtettem megfordítani!

Gabi
paga

Paga!
Nem riasztottál el senkit. Hogy jut ilyen eszedbe?
Automata funkcióval csináltad? Csak mert látom néha bemozdult. Van olyan funkció, ahol a mozgást lehet fotózni. Én már csak ezt használom, mert gyereket mással nem lehet. Valami futóhoz hasonló kis jelecske. Próbáld ki. Már ha a tieden is van. De a legtöbb digigépen van. Egyébként gratulálok az eredményekhez, nem is rosszak.

Kép

KépKép
nyanya67

Kép

Na, úgy tűnik sikerült egyet feltennem, remélem a kislányomról is sikerül, próbálkozom....Kép

KépKép
mandula35

Kép

Hát, ez nem sikerült olyan jól, de elmegy!

KépKép
mandula35

Remélem nem értitek félre, nem a gyermek nem sikerült jól (szerintem Õ tökéletes) hanem a kicsinyítés!Kép

Paga! Nagyon helyes a fiad, és az úszás nagyon jó sport, az enyém is járt most egy hétig de aztán inkább a kézilabdát választotta!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
mandula35

Mandula!
Nagyon is jól sikerültek Kép és a kép se rossz Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Mandula!

Gratulálok gyönyörű gyerekeidhez,irigykedem kicsit.

Szép napot.
Edina

Kép
szekeres

Krisztanyanya!A férjem nagy szerelme a digitális fényképező gép, azért vettük évekkel ezelőtt egy vagyonért, és mivel olyan nagy kedvvel csinálta, nekem nem maradt más dolgom, mint tűrni, hogy gyakran fotóznak. Aztán amikor most terhesen otthon kellett maradnom nagy volt az elhatározás hogy megtanulom használni, hogy sok fotót csinálhassak a gyerekekről. Aztán nem lett belőle semmi. Most pont semmihez nincs türelmem. Olyan kis semmitérő lettem. Azért köszi a fotózási tanácsokat. Egyszer még hasznos lehet.

Mandula, tényleg nagyon jók a képek, helyesek a gyerekek, és nagyok!! Mennyi idősek?

Sziasztok

Paga

Gabi
paga

Paga!
Ismerős az érzés. Én is olyan semmitérő lettem. Pedig időm az lenne, de mégsem csinálok semmit. Munkahelyhez lenne kedvem, de itthon értelmes és hasznos dolgokat csinálni nem.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Köszönöm a dícséreteket, aranyosak vagytok!

Paga, Kriszta! Én is úgy érzem ahogy Ti! Nem igazán van kedvem semmihez, pedig most lenne időm sok mindenre! Aztán meg ha nem lesz, akkor meg siránkozok, hogy de jó lett volna kihasználni ezt az időt!

Alex 12 éves, Kitti pedig 11. Nagyon büszke vagyok rájukKép!

Edina, Kata! Hogy vagytok? Mi van veletek?

És Többiek! Ti is írhatnátok egy pár sort!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!

Köszönöm, megvagyok. Irtam, hogy a Pannonnál vagyok az ügyfélszolgálaton. Most lett vége a 2 hét elméleti oktatásnak. Ma irtunk zárótesztet. Minimum 85%-osnak kellett volna lennie. Az egyik jó lett, a másik csak 71.4%-os lett. Pedig nagyon sokat tanultam. Reggel fél8-kor emlegyek itthonról és este 1/2 7-re érek haza, utána még tanultam minden este. Eléggé belefáradtam. Na mindegy, majd kiderül mire elég.
Talán szerdán már végre eljutok a szövettani eredményemért is. Valamelyik nap találkoztam egy ismerösömmel aki terhesen látott utoljára. Kérdezte hol a picur. Szegény elég kellemetlenül érezte magát.Én meg megint elmeséltem az egész történetet, és jól felidegesitettem magamat.
Van egy barátnőm, 19 hetes terhes. Azt mondták neki, hogy tul magas a hormonszintje, nem tudjátok ez mit jelent? Állitólag valamiért nem jó. Tőlem kérdezte, de ilyenről még nem hallottam.

Kicsit hosszura sikerült a levélkém, pedig még egy csomo mindent meg sem irtam.

Sziasztok
kata34

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?