Sziasztok!
Visszaolvastam és nagyon meghatódtam, hogy ennyire izgultatok értem de sajnos nincs jó hírem.
Azért is nem jöttem tegnap, mert egy kicsit megdobott a dolog és úgy éreztem képtelen vagyok írni v. beszélni róla bárkinek mert azonnal sírvafakadok. Ma már kicsit jobb a helyzet, igyekszem csak előre nézni és tudok mosolyogni is.
Tüssike,
jól tippeltél, én voltam, és én is "tudtam", hogy te vagy, csak olyan hülyén jött volna ki, ha megkérdezem: Ne haragudj, nem Tüssike vagy véletlen a fórumról? Pedig esküszöm ott örlődtem, hogy megkérdezzem vagy sem. A papír amit nálunk láttál a spermavizsgálathoz kell, mert mielőtt újrakezdjük a stimut- mert újrakezdjük csak azért is- kell 1 "-" bacis spermavizsgálat Csokitól, erre kapott beutalót.
Ami viszont jó hír, hogy nem kell semennyit várni, hogy elkezdjük az új stimut. W. azt mondta, most meg fog jönni és ha elmúlt menjek is, hogy fel tudja írni a gyógyikat.Addigra meglesz a sp. vizsgálat erdeménye is, jövőhét pénteken kell mennie leadnia az anyagot és 3-4 nap múlva van eredmény.
Egyáltalán nem haragszom, hogy megírtad mi volt, igazság szerint direkt számítottam is rá, hogy megteszed helyettem.Én tegnap képtelen lettem volna rá és ezért volt is egy kis lelkiismeretfurdalásom. Na de mindegy, nézzünk a jövőbe, csak semmi negatívum, eljön még az az idő, hogy pocaksímogatva visszaolvassuk ezeket az oldalakat és meghatottan olvasgatjuk saját és egymás küzdelmes történetét.
Csak egy valamit szeretnék kérni tőletek lányok, ne írjátok le azt a szót, hogy "sajnálom", mert akkor elsírom magam. Ez nálam feltételes reflex, mint a citrom meg a nyál. Inkáb barackmag vagy pöttyöslabda vagy vécépumpa, bármi csak ne a sa...
Szóval mosolyogjunk. Az élet szép és mi megyünk előre a nekünk kijelölt úton.
Tüssike, hogy te milyen vékony vagy!!!
Móni, drága tudsz esetleg internetes elérést az adoptációval kapcsolatban? Szeretnék ennek is utána nézni és tisztában lenni vele. Van a Gólyahírnek honlapja?
Chesti, Manda, Zsókuci .. többiek. Drágák vagytok, mostmár maradok amedigg csak lehet. Manda státuszára pályázom( régi felhasználó).