Sziasztok!
Berni! Péntek délelőtt voltunk UH-on. Ne haragudj, hogy nem szóltam, de csütörtökön egy kisebb nátha jött ki rajtam és nem akartam elvinni hozzátok a vírusát!
Sajnos más miatt sem jött volna össze a találka.
Képzeljétek! Kiderült, hoggy kisGyőzőnek tágabb mindkét oldalon a vesemedencéje és üregrendszere, sőt egy kicsit a húgyvezeték eleje is.
Átmentünk rögtön a genetikai UH-ra is, mert Boros doktornő tanácsára bekunyiztam magunkat. Ott is megerősítették ezt.
Jó hír, hogy valószínűleg azért működik a veséje, mert van elég magzatvíz, de az rossz hír, hogy a kelyhek is tágultak, meg a húgyvezeték eleje és hogy kétoldali.
Egyébként minden rendben vele. Már 3900 gramm!
( A doktornő letiltott mindennemű édességről, hogy ne nőjjön nagyon tovább ez a kisfickó.
)
A doktornő is és a genetikai UH-os doki is írtó rendesek voltak! A doktornő még magától vissza is hívott, hogy na mit mondtak a genetikai UH-on.
Beszéltem a csecsemőosztály főorvosával is. Így most már ő is tud róla, így majd jobban odafigyelnek rá. Ennek örülök is meg nem is. Kicsit féltem attól kisGyőzőt, hogy túl sok vizsgálatnak veszik alá. Persze próbálják ők is a legnagyobb maximumot adni, csak néha úgy tapasztalom, hogy az már túlzás.
Szóval próbálok nagyon reménykedni, hogy minden rendben lesz, nem tágul tovább a veséje és, hogy talán majd idővel magától is megoldódik. Ha nem, akkor műtét.
A legjobban az bánt, hogy így egy sor plussz vérvétel, vizsgálat áll előttünk, ami biztos, hogy majd megviseli kisGyőzőt is, meg majd Helenát is. De főleg kisGyőzőt.
Meg sajnálom azt is, hogy persze így több, mint valószínű, hogy végig benn kell lennünk a kórházban 4 napig, de majd meglátjuk. Talán 3 nap múlva is jöhetünk haza.
Szóval ez van! Már kisírtam magam miatta, de szerencsére édesanyám nagyon megnyugtatott. Még jó, hogy van!!!!
Sokat beszélek kisGyőzőhöz, hogy ne aggódjon, majd túl leszünk rajta és én nagyon fogok vigyázni rá!
tmami! Örülök, hogy nálatok minden rendben!
Lányok! Nagyon becsüljétek meg az egészséget!!!
Menta++ (mától már nem lenne korszülött
)