Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!!
Sok sikert a holnapi eredményhozóknak!!!!!!!!!!Mindenkinek szeretnék egy kis szivecskét, vagy esetleg 2 szivecskét tenni!!!!!!!!! Ma már nem jövök, a munkahelyen lekapcsolták hétvégére a netet, hogy ne üljünk elé...MIntha lenne rá időnk...Na, mindegy!(bár lehet már írtam reggel :oops: :oops: )
Íme egy friss tábla!!!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kriszti!
Hát ez az! Mindkét oldalon kivannak az emberek ettől az agyament, felháboríó vizitdíjtól! :evil: Kitartás!

Judit, Bibar, Málna!

Remélem, nagyon jó hírekkel jöttök majd! :wink: Gondolok Rátok!
Megy a drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyorsan írjatok majd!!!
Azért próbáljatok meg aludni ma, bár tudom, ez nehéz lesz!

Gabi!

Egy kis cisztaűző a biztonság kedvéért, hogy W-nél már nyomuk se legyen: :evil: :evil: :evil:
Hacsak nem ma jön meg, én szerdán megyek. Sajnálom, hogy nem találkozunk!

Lukrécia!
Kívánom, hogy nálad is minden oké legyen, és akkor akció indul!

Szép estét mindenkinek!
gil

Sziasztok!
Remélem jól telt mindenkinek a hétvége!
Eredményhirdetésre váró lányoknak megy holnap a drukk ezerrel!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
De jó lesz nektek, hogy annyian találkoztok holnap :)

Baby, jó volt a kiállítás. Hajókat néztünk. Legalább kicsit kimozdultunk itthonról.
Nekem meg 2 nap alatt lezajlott a mensi. Egyre közelebb a következő beültetéshez :)

Puszi mindenkinek! Holnap déltől itt fogok lógni.
süni76

Hello Lányok!

Holnapra minden eredményre várónak drukkolok ezerrel és várom a szuper eredményeket!!!!!!!!!!!!!

Nellike
Nekem felszólításként mondta a doki: „Legyenek együtt még ma este!” És persze a továbbiakra is rákérdeztem :oops: , azt mondta, teljesen normálisan!

Estrella
Azt hiszem valamit félreértettél, inszemhez két vizitdíjas papír kell (egy neked, egy a férjednek), nem két napidíjas!!!

nikibaba
niki baba

sziasztok
megjavult a gépem :D :D annyira aranyosak vagytok a pozitiv gondolatokért,köszönöm :D
én nem vagyok pozitiv,valoszinü hogy ez sem sikerült :( sajna nekem a tesztek eddig bejöttek,hát ez van,két hét mulva mehetek a következö 3 fagyimért
a bosszantó az hogy az ember itthon van ennyit,aztán semmi,majd megint mehetek betegácsiba,nem tudom a munkahely meddig tolerálja.
kicsit kiborultam tegnap,mikor a drága szerelmem,akinél nincs semmi baj és ha más nőt választana akkor már 5 gyereke lenne,azt mondta nekem hogy ha minden kötél szakad majd örökbefogadunk,na ekkor elbőgtem magam,annyira imádom :oops: :oops: :oops:
egyébként tudjátok hogy én hiszem hogy egyszer sikerülni fog,de mikor?????????
szóval nem volt tegnap fergeteges napom,amikor kiálltam a kocsival meghuztam az oldalát :cry: :cry:
na ha ez nem sikerült,bizom a következöben, :wink:

Jucicuki
drukkolok és talizunk holnap :D ja és gabicsibével,Lukréciával,és tv macival :wink: :wink:

Lukrécia
hivhatsz drágám :wink: :wink:

köszi lányok a kedves szavakat,puszi

bibar

Sziasztok Lányok!

Nagyon drukkolok mindenkinek holnap! :D :D :D

Csak egy kicsit bánt, hogy rám aki kedden megy nem igazán gondol senki. Igaz új vagyok, de azért egy kicsit többet vártam a lélektársaimtól!!!! Na mindegy! :cry: :cry: :cry:

Sziasztok Emese
tûriné emese

Olyan rendesek a BMC-ben, hogy ma is felhívtak, hogy megkérdezzék hogy vagyok. A leszívás óta fáj a hasam, ma már nem annyira viszont most egy kicsit hasmenésem van, volt valakinek enyhe hiperstimuja? Vagy ez lehet csak a sok tejtől van, amit a folyadék és fehérjebevitel miatt nyomok? Ha valakinek van ilyen tapasztalata légyszi írjon (inkább valami biztatót)! Vissza lehet így is rakni a kis hólyagcsíráimat, ugye?

Bibar, Jucicuki!
Én is gondolok rátok holnap. Remélem a hasfájás tényleg jót jelent, mert én már most attól félek nehogy megjöjjön. Juci! Én sem fogok tesztelni, ha már egyszer majd ott tartok. Én biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog, de ha esetleg mégsem akkor legalább egy nappal tovább örömködhetek, hogy még van esély.

Bibar!
Én is parázok ettől a munkahely dologtól. Most három hetet hiányzok, mert a túlstimu miatt múlt héten minden nap mennem kellet, plusz pénteken leszívás. A most jövő héten szerdán beülti, addig már nem akarok menni, hogy ne kérdezgessenek, hogy hova a fenébe tűnök el napokra (ugyanis kollégák nem tudnak semmit), utána meg egy hetet maradok itthon, nehogy ezen múljon és a következő pénteken meg valszeg teszt, úgyhogy akkor is egész napos BMC party lesz. A férjed tényleg nagyod rendes, de biztos, hogy sikerülni fog nektek is, olyan helyes pár vagytok (márcsak a kép alapján gondolom).

LexiBocs, most visszaolvastam az üzeneteket, és tényleg összekevertem, hogy ki mit írt. Remélem azóta már visszatért az optimizmusod.
gombahölgy

Kedves Emese!

Én gondolok rád is és nagyon drukkolok! Korábban nekem is volt, hogy még kérdeztem is, és senki nem válaszolt rá, akkor el is határoztam, hogy nem írok többet, de már megint itt vagyok. Én szerdán megyek úgyhogy nem találkozunk, de itt a fórumon várjuk a híreket. Hajrá!!! :? :lol:

Volt esetleg valaki akinek begyulladt a vénája az altatást követően? Mert az enyém úgy néz ki ezt teszi éppen, nagyon fáj és piros és meleg, most fogom jegelni. :cry:
gombahölgy

Csajok!
Tök jó, hogy holnap ilyen sokan lesztek a BMC-ben, hát én nem megyek még, mert még mindig nem jött meg :?
Már lassan tényleg sokkot fogok kapni. :shock:

Niki baba:
Hát igen, kicsit még össze-vissza van ez a vizit-és napidíjas sz..rság. De remélem ott majd tudják mit kell adniuk. Egyelőre úgyis csak 1 papír fog kelleni nekem.
Vendég

Gombahölgy!
Valahogy én nekem is ez járt a fejemben, de gondoltam őszintén leírom nektek amire gondolok, az általában a jóérzésű embereknél bevállik! :)

Mindenképpen megírom neked!!!!!! :lol: :lol: :lol: És nagyon remélem jó hírt fogok mondani!

Neked mi volt?????

Emese
tûriné emese

szia emese!

nekem pénteken volt a punkció (petesejt leszívás) és ha minden jól megy akkor szerdán, azaz a termékenyülést követő 5. napon visszaraknak 2 blasztocisztát. :D
gombahölgy

szinte semmi konkrétum nincs benne arról amire a cím utal, de itt egy cikk a Lombikbébi-programok sikermutatói címmel, aki még nem olvasta:

http://hvg.hu/print/200607HVGFriss2213.aspx
gombahölgy

Gombahölgy!

Hogyhogy az 5. napon? Hányadik stimud volt?
Vagy már ilyen idős vagy? :roll:

Emese
tûriné emese

Drága Emese! Csak semmi sértődés. :D Igyekszünk mindig figyelni egymásra, de néha még nekem is picit nehéz követni, hogy ki hol tart a régebbiek közül. De természetesen mindenkiért szorítunk. Ma a holnapi vérvételesekért, holnap a keddi vérvételesekért :D , aztán kedden a szerdai vérvételesekért. És közben minden nap a túlstimu ellen, az egészséges kiskatonákért, a sok-sok tüszőért, a vastag nyálkahártyáért, a méhpempőért, a beteg férjekért, a sikeres vizsgákért ... :D

Szóval ÉRTED IS NAGYON-NAGYON!!! :D
süni76

Süni76!!!!

Köszönöm, nagyon jól esett amit írtál! Én is szedem a méhpempőt! Remélem ez is rásegít!

Köszi még egyszer mindent!!!!! :wink:
tûriné emese

Gombahölgy, altatásnál nekem a kézfejembe próbálták beszúrni a tűt, sikertelenül. Utána máshová szúrták, de majdnem két hétig lila, sárga, zöld volt. Nagyon rendes volt a nővérke, mert miután felébredtem, bekente és borogatta. Szóval a jegelés, borogatás jót fog tenni!
süni76

Estrella, egy kis vörösbor, meleg fürdő nem segítene a mensi megjövetelében? Próbáld ki, hátha!

Emese, nagyon szívesen :D
süni76

Gombahölgy
Nekem begyulladt a kezem altatás után, vagy nem is begyulladt, inkább csomók alakultak ki a vénámban. Két orvos is azt mondta, hogy valami trombózis-féle, vagy mi. Elég kellemetlen volt, mert nagyon-nagyon fájt és mivel a jobb kezemen volt írni is alig tudtam, ami a suliban azért elég gáz. Annyit mondtak, hogy borogassam, de valójában csak most kezdett elmúlni, az altatás meg novemberben történt. Eltartott egy darabig és nemsokára jön a következő. Hát ennyi a történetem, de nem biztos, hogy uarról a problémáról beszélünk. Borogasd, abból baj nem lehet.
Vendég

Sziasztok!

Hát megcsináltam a tesztet és az lett amire gondoltam NEGATÍV! :cry:

Nekem itt az út vége és azt hiszem nem jelentkezek többet ugyanis nem megyek többet. :!:

Sajnos pénzünk sincs rá és hát szerintem ami még ennél is nagyobb dolog a lelkem!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :(

Sziasztok és remélem hamar kismamák lesztek! :wink: Emese
tûriné emese

Tűriné Emese:

Ez még nem biztos, ne add el! És persze hogy drukkolunk neked is és Gombahölgynek is és MINDENKINEK! Csak tényleg annyira nehéz követni, jó hogy leírja mindenki, hogy mikor megy a BMC-be és akkor így követhető.
Fel a fejjel, mindenkinek kitartás és drukk!!! Elkezdődött a "disznó" éve, ami állítólag a kisbabákkal van kapcsolatba, szóval hajrá, hurrá, előre!!!
Nekem sem jött még meg :shock: nemtom mikor fog indulni így a stimu.
Vendég

Szép reggelt mindenkinek!!!!!!!!!

Emese!
Először is hozzád szólok...Ahogy Süni is írta, csak semmi sértődés!!!!
Mert ha a táblicskuban megnézed, ma 3-an mentek...Így nekik szurkoltunk tegnap....Hidd el, Te sem vagy elfelejtve!!!!Ma Te kaptad volna a sok sok pozitív energiát, szurkolást!!!
A másik dolog ez a negatív teszt!!!!Ne keseredj el!!!!!!!!!!!!!Én ia azt mondtam, soha nem megyek vissza...Eddig az anyagiak játszottak közre!!!Hidd el, nagyon sokmindenkinek nincs újra pénze belevágni...De hidd el, a sors adni fog lehetőséget, hogy újra el tudjátok kezdeni!!!!De minek temetni mindent??Hisz a biztos a holnapi vérvétel!!!!!!!!!Úgyhogy holnapíg ne táplálj negatív energiát a kis babucidnak!!!!! :wink: :lol:

A méhpempőt még Bibar is szedi.Én még nem próbáltam, de ha rászánom magam, akkor kipróbálom!

Na, most megint nem tudom, mit akartam írni!! :roll: :lol: :lol: Ilyen az, ha az ember majd 24 órája talpon van...Én most elmegyek aludni, aztán délután valamikor bekukkantok az eredmények miatt!!!

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt Kriszti: :D
Úgy volt, hogy a méhpempőt én is eszem majd, de egyszer megkóstoltam és hasmenésem volt tőle, így aztán nem ettem. Viszont apának izlik, ő azóta eszi. :)
Vendég

Szia Estrella!!!
Akkor apának is jót tesz a nyálkahártyájának???? :lol: :lol: :lol: :lol: Mensid megjött már????Ijjesz rá valamivel!!! :lol: :lol:
Vendég

Szia Kriszti:
Biztos jót tesz a férfiaknak is a méhpempő :)
A mensi még sehol, de még bármi lehet. Igazából annak örülnék, ha meg sem jönne, de hát azt hiszem ez csak álom marad. :(
A fejem már tiszta ragya, tele vagyok pattikkal, gyönyörűen nézek ki. :twisted:
Vendég

Szia Emese!
Ne add föl, majd összegyűjtitek a pénzt és te is folytathatod, lehet egy fél év vagy egy év múlva már te is máshogy gondolod és ki tudja, addig is mit hoz az élet. Nekem még ez volt az első lombikprogramom és a túlstimutól eltekintve eddig minden szépen megy. Az 5. napi transzfer nem negatívum, hanem pozitívum, ezt akkor csinálják, ha kellő számú és jó minőségű embrió van, mert akkor több az esély hogy elmennek blasztocisztáig a "lombikban" és tényleg a két legpotensebbet tudják visszahelyezni. Ha ilyenkor rakják őket vissza sokkal jobbak az esélyek a megtapadásra (25-30 % helyett akár 40-70 %) hiszen élettanilag is ez az az állapot, amikor a méhbe érnek és elkezdenek beágyazódni. Amúgy 30 éves vagyok, ami szerintem nem annyira fiatal, de a dokik szempontjából igen.

Lexi és vénagyulladásosok!
megkérdeztem egy belgyógyász ismerősömet, aki azt mondta, hogy a propofol (az egyik cucc, ami az altatókoktélban van) okozhat ilyet, gyulladást és csomókat a véna mentén. A betegtájékoztatójában is benne van, hogy ritka! esetben előfordul ilyen, hát úgy néz ki annyira azért nem ritka. Nekem is nagyon fáj, meg vörös és meleg (azért gépelni bírok :oops: , de nem bánom hogy most nem dolgozok). Jeges borogatás és venoruton gél jó rá.

Estrella!
én is csatlakozok a jótanácsadókhoz :shock: , én a sportra és a szexre esküszöm :oops: , ha már közel volt a mensi akkor nekem ez a kettő mindig meghozta. Nemsokára eljön a te időd :)

megy a szorítás a ma tesztelőknek!! vért már levették (10 óra van) most még néhány óra izgulás és jöhettek a jó hírekkel (reméljük)
gombahölgy

Sziasztok Mindenki!

Tudom, hogy nem kell elkeseredni negatív tesztem miatt, mert az előzző 1db fagyimnál is azt mutatta és másnap pedig 31,9 volt a BétaHCG-m. Csak most hogy hármat tettek be egy kicsit azt hittem nagyobb esélyem van rá!
Sajnos azért sem tudom folytatni, mert márciusban kezdjük az építkezést és arra kell a pénz!
Már a csodákban nem hiszek, mert elég baj ért már, így azt sem hiszem, hogy magamtól is tterhes lehetek! :(
És hogy ha egy év múlva újra rászánnám magam ismét csak azt tudom mondani, hogy nem lesz rá pénz, mert a házra nagy lesz a hitel!
Szóval ha holnap nem lesz pozitív a vérvétel, amiben nem bízok 100%-ig akkor VÉGE!!!!!

Sziasztok és köszönök minden bíztatást! Emese
tûriné emese

Mindenkinek szép napot!
Én nem tudtam ma elmenni.mert nem engedtek el a munkahelyemről.Holnap tudok csak menni,remélem ez az egy nap nem számít .

Lexi
Remélem nem bántottalak meg! :oops: Csak azért küldtem a rázást,hogy végre elmúljon a rossz kedved!Bocsánat

Emese
Nem szabad elkeseredni!Holnap találkozhatunk a Bmc-be és majd ápolgatom a lelked míg várakozunk jó?

Lányok!
Remélem ma jó hírekkel jöttök haza!!!
gabicsibe

Gabicsibe!

Hát az jó lesz :lol: bár a lelkem már holnapra megnyugszik és nem fogom fel rosszúl a dolgokat. Már reggel kisírtam magam.
Hogy foglak megismerni? Te fenn leszel a dokidnál én meg lent.
Küldj egy mailt az efarnady@freemail.hu-ra és írd meg a mobilod számát és ha odaérek hívlak.Jó?

Szia Emese
tûriné emese

Emese
Irtam neked emailt!
gabicsibe

Gabicsibe!

Köszi megkaptam én meg válaszoltam. Holnap találkozunk! Szia Emese
tûriné emese

sziasztok
hát megjöttem,csatlakozom a rossz szériához,nem hazudott a tesztem,/ahogy máskor sem/tényleg nem sikerült :(
a jó hir az hogy nagyon jol vagyok,Zeke dokimmal beszélgettem egy 10 percet,ez az első komoly beszélgetésünk,és teljesen feltöltött :lol: elmondtam neki hogy én már nem hiszek a fagyikban,nem lehetne e uj stimu,mire elmondta hogy mennyire jók az esélyei a fagyiknak és ne keseredjek el.azt is megkérdeztem hogy az enyémeket miért nem viszik el 5 napig,mikor szuperek,erre azt mondta hogy szerinte több az esélye a 3 naposoknak,hiszen statisztika hogy az ö napig mondjuk 9-ből 2 marad meg,mig a 3 naposoknál sok a fagyi/ami nálam eddig nem ért semmit,de másnak igen/de csak ezért nem javasolja,mert ö inkább a fagyikban hisz,aztán azt is megkérdeztem,mikortól vezetik be a 2 támogatottat,erre olyan aranyos volt,megbeszéltük hogy a fagyik után ha nem sikerül azonnal stimulál,hogy még beleférjek a támogatottba :wink: szóval nagyon rendes volt,imádtam :wink:

lányok köszi a drukkokat,2 hét mulva megyek a 3 fagyimért :D

Jucival nem találkoztam :( nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!

Gombahölgy,
neked meg ezerrel megy a drukk a kis embrioknak!!!!!!!

Emese
nem tudok mit irni,mert tudod én hiszek a teszteknek,álszentség lenne tőlem ha mást irnék,de tudd hogy gondolatban veled vagyok holnap :) drukkolok ezerrel

Lukrécia
olyan jó volt végre megint talizni,és szuper hogy holnap beültid lesz!!!!!!!!!!!!puszika :D :D

remélem nem hagytam ki senkit :D :D

Gabicsibe
lestünk ám téged Lukréciával :cry: :cry: :(

bibar

Bibar
Sajnálom!!Örülök,hogy ennek ellenére pozitívan állsz hozzá!!Így is kell!
Lukrécia
Akkor holnapra neked megy a drukk!Végre izgulhatunk érted is :)
gabicsibe

Sziasztok!
Sajnálom Bibar, drága, hogy bejött a teszt :( De örülök, hogy 2 hét múlva mehetsz vissza értük és Zeke doktor megnyugtatott. Ezáltal engem is :)

Juci, Málna???????????????? Végre valaki szakítsa meg a rossz sorozatot!
süni76

Süni
bizony nyugodj meg,mert nagyon pozitiv dolgokat mondott a fagyikról :D :D ugyhogy hajrá!!!!!!!!!!!már én is alig várom hogy ujra mehessek :oops: ez elég vicces :oops: ja és eldöntöttem hogy most majd csak az első héten leszek szabin,a másodikon dolgozom,igy a melohelyen sem dumálhatnak :lol:

Málna
mi ujság veled?????

jaj lányok ma ezren voltak a bmc-ben,örület van a vizitdijas papirral,mindenkit sorba küldtek vissza,aki nem vett,Konc doki meg 9-kor elvonult,állitólag a minisztériumba,remélem nem a támogatás miatt hivták :oops: :oops:

Juci
hol vagy????????????

bibar

Gabicsibe
ezt csak pozitivan lehet átvészelni,szerintem már megbolondultam volna ha nem lennék az :lol: már érted is nagyon szeretnénk izgulni :D :D

bibar

Sziasztok!

Látom már hiányoltatok :lol: aranyosak vagytok :D

Bibar, sajnálom, hogy nem találkoztunk a vérvétel után rögtön elhúztunk, mert elég rossz állapotban voltam idegileg, aztán meg mikor visszamentünk fél tizenkettőre, alig ültünk ott öt percet, már hívott is be a Szűcs doki és

SIKERÜLT :!: :!: :!: :!: :!: :!:

280 HCG szóval valószínű ikrek, jövő hét szerdán UH, akkor tud tutit mondani :lol: :lol: :lol:

Olyan boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!

Judit
jucicuki

Juci :lol:
Tiszta szívből gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bibar :cry:
De majd legközelebb!
Nem értem a 2 támogatottról írottakat?! Lehet, hogy a régiekre is már az fog vonatkozni?

Emese
Azért drukkolok holnapra!!!!!!

manda

Juci
ez szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!végre valaki :D :D :D :D látod ezért biztam én jobban a friss stimuba :D nagyon örülök és gratulálok :D

Manda
sajnos ez ránk is fog vonatkozni,ahogy a doki szavaiból kivettem,látod,nekem is azt mondta hogy ha a fagyi nem sikerül rögtön huzzunk bele a stimuba,nehogy lecsusszak a támogatásról :( /mert nekem már 2 stimum volt/

bibar

Bibar
Nekem eddig 1 stimum volt, akkor mindenképpen elkezdjük márciusban a vizsgálatokat és megyünk a következő lombikra.
Mikortól vezetik be a 2-ot? Nem mondta Z.ügynök?

manda

Manda
azt mondta hogy még ő sem tudja,de azért ugorjunk neki gyorsan majd a stimunak :( ki tudja,lehet hogy a Konc doktor ma azért ment a minisztériumba,na persze remélem nem :oops: :oops: de mindenképp ugorjatok csak neki minnél hamarabb 8)

bibar

Bibar
Köszi! Azt hiszem, az lesz! :wink:

manda

Bibar: :(
Juci: :)
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nem írok túl gyakran, de követem az eseményeket amennyire tudom, és nagyon szorítok mindenkiért.

Bibar, látom, hiszed, hogy eljön a te napod, és azt hiszem ez a legtöbb amit tehetsz, mert ez a pozitív hozzáállás tuti, hogy segít.
Én legalábbis ebben hiszek, és nagyon szorítok érted!!!

Juci, gratulálok az ikrekhez :D
Ez csodás!!!
Boldogságod határtalan, igaz? :lol:
Pihenj sokat!

Gabicsibe, tudod, nem írok annyit, de nagyon szorítok!!!!!
Küldöm az erőt, pozitív energiát, bár igazából nincs rá szükséged, mert annyi van neked, hogy másoknak is juttatsz belőle!

Baby, nemsoká itt a beülti, nagyon izgulok érted is! :wink:
Velünk minden rendben, aranyos vagy, hogy gondolsz ránk.
Puszi
naposoldal

Juci :D :D
280-as HCG???? Ez iiiigeeen!!! Gratulálok!!!!
süni76

Juci, írd le légyszi napról napra, mit csináltál a 2 hétben. Lépésről lépésre követni fogom :D
süni76

Jucicuki!!!!!

Nagyon gratulálok!!!! :D :D :D :D

Vigyázz magadra és persze a kicsikre is!!!!! Ügyes vagy!!!!!!!!!!
Végre egy siker!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia Emese
tûriné emese

Juci
Kép Hurrrrrrrráááááááá!!!
Gratulálok!!

Emese
megkaptam,beírtam,várom :wink:

Naposoldal
Köszi,hogy gondolsz rám!Sokszor eszembe jutottatok Gicával a hétvégén mi lehet veletek!Olyan rég jelentkeztetek!Örülök,hogy minden rendben veletek!!
gabicsibe

Sziasztok!

Jucicuki! Tiszta szívből gratulálok!

Bibar! A francba, én tuti voltam, hogy ilyen nyálkahártyával sikerül majd! Olyan jó érzéseim voltak Veled kapcsolatban de ezeket akkor beraktározom a köv. ciklusodhoz!

Lukrécia! Láttalak ma a Moszkván Te éppen lefele jöttél a mozgó lépcsőn én meg felfele. Nem akartam ordibálni de úgy megörültem Neked! Veled mi volt ma?

Rólam: Megjártam az UH-t és a körzeti dokit is.
Szóval ma jól beparáztam, mert volt egy kicsike vérzésem és már minden lepergett elöttem. De Zeke doki megnézett és már 17 mm-es a petezsák és ott van benne az ici-pici embrió! Olyan jó volt látni. Szívhangot még nem láttunk, doki mondta ha akarom jobban benyomja az UH-t, hátha már lehet érzékelni pulzálást de én inkább nem akartam, hogy szadizzon. Jövő hét kedden megyek legközelebb. Doki megnyugtatott, hogy ez egy szép szabályos terhesség. 5 hetesnek titulált, bár én már többnek számolom magam, de nem izgulok ezen. Nagyon jó fej volt, velünk is sokat beszélgetett.
Vérzés már nincs, de mostanól 2 naponta szurizni kell fél ampulla Pregnylt. Sárgatestet termel és így tutibb, hogy velem marad a Drága.
Kaptunk képet is. Jövő hét kedden megyek legközelebb.
Szóval valamennyire megnyugodtam. Házi orvosnak vittem az igazolást, úgyhogy ki vagyok írva szépen. Itthon pihizek és netezek! :)
vicuska1977

Vicuska
hát látod nem az számit,minden azon mulik hogy továbbfejlődnek e a kis embrikék,sajna az enyém nem akart :( neked viszont örülök hogy minden rendben,kár hogy nem taliztunk :( vigyázz a picurkára :D

bibar

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?