sziasztok
hát megjöttem,csatlakozom a rossz szériához,nem hazudott a tesztem,/ahogy máskor sem/tényleg nem sikerült
a jó hir az hogy nagyon jol vagyok,Zeke dokimmal beszélgettem egy 10 percet,ez az első komoly beszélgetésünk,és teljesen feltöltött
elmondtam neki hogy én már nem hiszek a fagyikban,nem lehetne e uj stimu,mire elmondta hogy mennyire jók az esélyei a fagyiknak és ne keseredjek el.azt is megkérdeztem hogy az enyémeket miért nem viszik el 5 napig,mikor szuperek,erre azt mondta hogy szerinte több az esélye a 3 naposoknak,hiszen statisztika hogy az ö napig mondjuk 9-ből 2 marad meg,mig a 3 naposoknál sok a fagyi/ami nálam eddig nem ért semmit,de másnak igen/de csak ezért nem javasolja,mert ö inkább a fagyikban hisz,aztán azt is megkérdeztem,mikortól vezetik be a 2 támogatottat,erre olyan aranyos volt,megbeszéltük hogy a fagyik után ha nem sikerül azonnal stimulál,hogy még beleférjek a támogatottba
szóval nagyon rendes volt,imádtam
lányok köszi a drukkokat,2 hét mulva megyek a 3 fagyimért
Jucival nem találkoztam
nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!
Gombahölgy,
neked meg ezerrel megy a drukk a kis embrioknak!!!!!!!
Emese
nem tudok mit irni,mert tudod én hiszek a teszteknek,álszentség lenne tőlem ha mást irnék,de tudd hogy gondolatban veled vagyok holnap
drukkolok ezerrel
Lukrécia
olyan jó volt végre megint talizni,és szuper hogy holnap beültid lesz!!!!!!!!!!!!puszika
remélem nem hagytam ki senkit
Gabicsibe
lestünk ám téged Lukréciával