Sziasztok!
Sajnos nem a karácsonyi készülődés ragadott el...
Hát nálunk még van elfekvő
már csak én és anyu van dögrováson.
A férjem hozott haza valami nagyon masszív influenza vírust. Ő már 2 hete beteg, talán két napja nem szed Cataflant a torokfájására, viszont még mindig köhög, úgyhogy marékszám eszi a köhögés csillapítót, ami nem hat.
Nekem is fáj a torkom, meg most mintha a fülem is fájna, a fejem is hasogat. Meg folyik az orrom. Talán a láz maradt ki. És érdekes, minen nap van olyan pár óra, amikor annyira jól vagyok, hogy azt hiszem, na ez letudva, holnap már jól leszek. Aztán jön az este
és az illúzióim kb. 2 perc alatt szerte foszlanak. De hál Istennek, a gyerkőcök már nem betegek, remélem ez így is marad.
És most nagyon jól jött, hogy Ádi az utóbbi időben annyit lógott a cickón, mert lehet, hogy kiszáradás miatt kórházba kellett volna vele menni. Mert míg beteg volt, nem evett, csak anyatejet, viszont az antibiotikumtól fosott. Éppen ezért amikor csak kérte, cickóra tettem, akár óránként is. Azért mikor már én is kezdtem beteg lennei, és Ádi is már 3. napja kelt óránként a takony miatt, és már 3. napja aludtam vele párnán, akkor azért kívántam, hogy szokjon már le a cickóról. De ezt csak a fáradtság miatt volt.
Ja, az antibiotikumot középfülgyuszira kapta. Szóval mindkét gyerekem füles.
Annak dacára, hogy apa itthon van betegállományban, nemigen haladtunk ám a készülődéssel. Persze ez azért van, mert tényleg szarul vagyunk. 2 napja mosok, mert már a földön volt a szennyes. És ma odáig jutottam, hogy megkreáltam a töltött káposztát. Anyám meg megsütötte a mézes krémest. Még majd kelt bejglit sütök 24-én, meg talán holnap, ha nem leszek ennyire tré egy kis tepertős pogit, mert arra már rég vágyom. 24-én húsleves lesz, meg sütünk kacsát, kacsamájat. Mondjuk ezek nem annyira munkásak.
Szilvi, mi a baj a tiramisuval, meg a muffinnal? Anyósom küldött autentikus bejglit, amit a valszeg a kutya fog megenni. És most még nem is sikerült valami jól.
Jó ötletet adtál, holnap lehet, hogy csinálok egy kis tészta salit. Hmmm, de imádom ám a krumpli, meg virsli salit. Mondjuk majd minden salit. De nálunk csak én eszem, igaz, én kiló szám tudnám.
Ildóca!
Örülök, hogy minden rendben. A barátnőm is kb. ennyi idős terhes. Nekik 70%-ra mondta a doki biztosra a 12. héten, hogy lány. Hát kíváncsi leszek, ilyenkor még olyan kis apró. Nem is tudom, hogy látta.
Kattkat!
Neked el is apadt a tejed? A végén még - amikor még ciczett 1-2 percnél többet - akkor hányszor szopizott még? Reggel, este?
Dorkaanyu! Jó, hogy újra itt vagy!
Ja, és azt akartam kérdezni, h
hogy kinek hol tart a csemetéje mozgásfejlődésben? Elindult már valaki babója?
Na megyek, ma valami front lehet, mert apa alszik, én is fél szemmel klimpírozok, a két gyerek meg pörög. Fáradtságnak semmi jele.