Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi!

Tiva baba nagyon nagy baba! Vagyis engem tök meglepett, h vajon Huba is lesz majd nyolc kiló 3 hó múlva?! :-P
Grat!
És tetszik a 18-as karika! :-P :-D Jó! Ezt az ötletet majd ellopom. :-)

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Huba-mami! A 90 ml már nagyon jó! Kitartás!

Szilvi!
Húúú de harapnivaló kis pufók angyalka!
Irigykedem: Ádi 3 napja lázas, olvadnak a hurkák.
Egyébként komplett elfekfő vagyunk, úgyhogy megyek is, mert alig látok ki a fejemből.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Vagyok ám csak kicsit őrültek háza van nálunk és egész héten a rohanglás! Apa most is kórházban csücsül anyósom melett már délután 3-tól! Kezdek kicsit kikészülni ettől az egész rohangálástós meg a sok munka apának nagyon sokat vagyok mostanáben egyedül a gyerekekkel! Na jó inkább nem panaszkodok!

Szilvi!

Hát Tiva bébi nagyon jó kis husiban van! És nagyon édes! :D

Huba mami!

Még csak 11-ik hétnél tartok! Jövőhéten megyek genetikára meg a vértesztre hétfőn ! Kedden meg dokihoz még az ünnepek elött letudom inkább! Úgyhogy az AFP még egy kicsit odébb van!

És tudjátok mi az érdekes, hogy egésznap semmi bajom csak estére van hányingerem és hamar lemerülök mit az elem már kilenckor általában ágyban vagyok és hétmérföld mélyen alszom is!
Most is csak próbálok ébren maradni, hogy mi a fene történik a kórházba, mert még lehet, hogy mennem kell nekem is összeszedni anyósomnak valami cókmókot ha bentartják!
Ez is őrület mert már három hete beteg és eddig nem volt hajlandó orvos menni és ügyeletet sem akart hívni! Úgyhogy elegem van ebből az egészből!
Ja és ráadásul a kutyusunk is eltűnt tegnap este óta nem láttuk szegényt! :cry: Abban bízom, hogy valaki befogadta! Mert hát pincsi és ha kin maradt valahol éjszakára akkor az szegény megfagyott! Persze a gyerekek meg kiborultak teljesen!
Úgyhogy holnap plakátot kell csinálnunk mert nagyon meg szeretnék találni! Remélem sikerül megtalálni mert akkor itt a világ vége nálunk!

A betegeknek mihamarabbi gyógyulást!
Küldök mindenkinek gyógypuszit! Bár Kincsőnek is elkezdett folyni ma az orra. De remélem holnapra már jobban lessz!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi, Tiva óriási!! Alig fér rá a mérlegre!!! 18-as karika csúcs :) És azok a szemek!!!
Olyan fura, hogy Ákos simán ráfér még, de már 8700g. Lehet csak tömörebb :D

Huba mami: hajrá!!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Kedves Kismamak!

Szeretettel ajanlom figyelmetekbe webaruhazam, kulonos tekintettel a hideg idore nezzetek meg a babakocsi-zsak kinalatot!!

Kép

Kulonleges kialakitasa reven sokkal praktikusabb, mint a hagyomanyos labzsak, vidam szinekkel, mintakkal a gyermek imadni fogja a setat! :)

www.babymarket.webs.com

Ha nem talaltal az izlesednek megfelelo szint, vagy mintat, irj uzenetet nekunk, megprobaljuk minden kivansagodat kielegiteni!

A zsak barany-gyapju utanzat belsovel is kerheto, 1500 Ft-os felarral. (feher, rozsaszin, es csokoladebarna szinekben)

Kép

Ha barmelyik termekunk felkeltette erdeklodesedet, batran irj, akar itt, priviben, akar a webaruhazban megadott e-mail cimre! :)

Bekes, Boldog Karacsonyt kivanok,
Nikoletta

littlebabymarket
Budapest

Hihi Tiva jó kis husinyuszi :)
Megnéztem, és Domó is hasonló súlyban volt ennyi idősen.
Egyébként meg nagyon helyes kis pasi!
18-as tartalmat jelző karika :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Látom Ő is folyton a szájában matat.
Ez még Domónál sem múlt el, sőt.

Ildóca!
Ismét csak azt tudom mondani, hogy nem lehet ecccccerűűűű neked most, de kitartááás.

Nem tudom írtam-e már, de befejeztük a szoptatást kb 2 hete.
Leválasztotta magát Domi.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó súlyban van , igen :)
Ákos sem lehet kicsi baba ám! 8700g :shock:
Szóval akkor a nyálfolyás, szájban matatás nem múlik el.

Örülök, hogy "aratott" a 18-as karika. Úgy gondoltam -mivel egyelőre nem tud beleegyezni a mutogatásba, mert nem tud beszélni - beleegyezés nélkül nem mutogatunk intim tájakat :wink: Persze viccnek sem rossz.
Nekem egyébként az sem tetszik, amikor bugyi nélkül flangálnak a kicsik a strandon. Lehet, hogy prűd vagyok.

Kattkatt! Milyen megélni a leválást neked?

Ildóca! Mint az olaszok :) Sürgés-forgás-pörgés-lendület. Gondolom néha jó lenne egy kicsi kis stop, de összességében szeretitek a mozgalmas életet. Hidd el, irigylésre méltó ami nálatok van. Legalább is én nagyon irigylem!!!
Sajnálom a kiskutyát! Remélem megtaláljátok!
Mi lett az anyóssal? Vele laktok együtt? Vagy a Te anyuddal? Nem emlékszem. :oops:

Szonja, Adrienne és ha még valaki beteg! Most már aztán tessék meggyógyulni! Küldöm a pozitív enerdzsit!!! Jön nemsoká a Jesszuska!
szilvi35

Sziasztok!

Hát a kutya ügyben még semmi sajnos!

Szilvi!

Anukámékkal lakunk együtt szerencsére! :D
Hál istennek, hogy anyóstól külön már csak az hiányozna nekem! Van vele elég bajom így is! Tegnap is reggel 6-kor keltem, hogy be tudjunk neki cuccolni a kórházba meg főztem, hogy legyen neki mit kajálni, meg persze ma is küldtem a húslevest be apával neki! Mert hát szegény kicsi lányának nincs ideje 5 gyerek mellett főzni meg besétálni hozzá!
Na jó a panaszkodás befejezve!

Kattkat!

Nem viselt meg nagyon, hogy Domó lekapcsolódott rólad?
És teljesen magától döntött úgy, hogy nagyfiú szeretne lenni?
Édes kis bogár! :D

Holnap majd jövök nektek hírekkel! Mert UH-ng meg vérteszt vár rám holnap!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca!
Sajnálom a kutyukát :cry:
Remélem, azért meg lesz!

A leválasztódás egy folyamat volt, így nem viselt meg.
Egyre kevesebbszer és egyre rövidebb időtartamokat volt hajlandó mellen tölteni D.
A végén már csak napi 1x2 percet, de akkor is ment volna mindenfelé. :?
Úgyhogy befejeztük.

Azért sajnálom ám, de már így is várakozásaimon felül sikerült szoptatnom. :)

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Örülök, hogy azért nem viselt meg annyira! :)
Meg talán akkor tényleg jó volt, hogy folyamatos volt a leszokás!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Hahóóóó!!!
Mindenkit elvarázsolt a készülődés?
szilvi35

Itt vagyok! Hahó!

Tegnap minden redben volt az UH-on!
3 napnál nagyobb a méretei alapján!
Amúgy minden rendben volt!
Kis ugri-bugri! Végig olyan ugrálást rendezett az UH-on, hogy az hihetetlen!
Egyenlőre ugri-bugrinak hívjuk! :D
Remélem ma a dokinál is minden rendben lessz és akkor belevethetjük magunkat a karácsonyi készülődésbe!

Jó készülődést mindenkinek! :D De azért tessék jelentkezni!
Bagoly mondja verébnek! :lol:
Remélem betegünk már nincsen!
Hú viszont még annyi, hogy Kincső elkezdett valószínűleg fogakat növeszteni! Bár az ínye az megint nincs megduzzadva de rág ezzerrel meg nyáladzik, na a hasmenésről meg ne is beszéljünk mert az is van és nagyoncsúnya a popsia, már minden létező kenceficét rákentem és semmi nem akarja neki rendbehozni! :(

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca!
Gratula a kis ugri-bugrihoz!
Dokinál is minden okés volt?
Nem semmi vagy, hogy népes családod és pocakbabád ellenére még ide is van energiád írni.

Én már sütöttem hókifli, gyümölcskenyeret, linzert.
Nem ma, mert ma a kis zsarnokgyíkocskám foglalt le.
Egész nap nyíígott és nem akart napközben aludni, amikor meg végre elaludt, csörgött a telefonom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: és hiába sprinteltem oda hozzá (csak egyet csörrent), felkelt és nem volt hajlandó visszaaludni, aztán meg ment a nyekergés, szemdörzsölés, fenékbebújás, szenvedés, de nem nem és nem aludt. Szóval gyakorlatilag semmit sem csináltam ma.

Kattkat

Kép
kattkat

Ildóca egy igazi Duracell Nyuszi :)
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Mondjuk nem is volt kétségem efelől. Mikorra is vagy kiírva?

Kattkatt! Befizetnék egy gyümölcskenyérre. Csak sejtem mi az, szerintem még nem ettem olyat. Én holnap kezdek neki és komolyan csak tiramisungot meg mufintot készítek. Ennyi telik tőlem :-) Meg készítek krumpli- és virsli salit 1-2 vödörrel (hogy maradjon péntekre is, mert szeretjük és rengeteget tudunk belőle enni). Pénteken már csak csirkét sütünk 2-3 kilót meg a köret. Szerintem a hal elmarad, mert Tibinek nem lesz kedve elkészíteni. Anyu szombaton hoz töltött kápit nyaminyami.

Nagyon remélem , hogy nem betegség miatt van a hallgatás!!!
szilvi35

Sziasztok! Újra regiztem a babanetre, nagyon hiányoztok!:) (Twist voltam anno).
Nagyon rossz otthon ülni napközben, hogy nincs nagyon kihez szólni, jól esik a fórumozás, jó dumcsizni veletek és ez nagyon hiányzott.
Dorcika jól van. "Részegesen", de próbál járni:) A járássegítővel szokott sétálgatni és felhajtja az ülését és oda pakol be dolgokat, amiket levesz a polcról. Az jutott egyből eszembe, hogy "bevásárol", mint ahogy mi szoktunk a bevásárlókocsival. Utánoz minket:) Felmászik az ágy tetejére, odaül az ablakpárkányra. Állandóan figyelni kell rá. Nem fél semmitől, le sem vehetem róla a szemem. Jól eszik, minden okés.
Egy gond van csak, hogy a bőre nagyon száraz és néha piros foltok is vannak rajta. Nagyon kis érzékeny a bőre. Remélem, hogy talán kinövi.
Megyek visszaolvasni, hogy kivel mizu.
Vendég

Szia Dorkaanyu!

Örülök, hogy újra itt :lol: :lol: :lol:

Tlindi

Kép
tlindi

SzióÓÓóóóóóóó!!:))) Már nagyon hiányzott a babanet és a fórum. És puszi Szonjának!!

Ildóca, gratula a második babához!!!!
Vendég

Kattkat: Dorkám is kb. 3 hete hagyta abba a szopit, már nem érdekli egyáltalán. Pedig még lenne bőven tejem, szívesen szopiztatnám tovább, legalább a vitaminok miatt. Sajnos nem sikerült még elapasztani a tejemet, úgy érzem, hogy a bal mellemben lett egy csomó és nagyon aggódom miatta. :-(
Vendég

Sziasztok!
Sajnos nem a karácsonyi készülődés ragadott el...
Hát nálunk még van elfekvő :cry: már csak én és anyu van dögrováson.
A férjem hozott haza valami nagyon masszív influenza vírust. Ő már 2 hete beteg, talán két napja nem szed Cataflant a torokfájására, viszont még mindig köhög, úgyhogy marékszám eszi a köhögés csillapítót, ami nem hat.
Nekem is fáj a torkom, meg most mintha a fülem is fájna, a fejem is hasogat. Meg folyik az orrom. Talán a láz maradt ki. És érdekes, minen nap van olyan pár óra, amikor annyira jól vagyok, hogy azt hiszem, na ez letudva, holnap már jól leszek. Aztán jön az este :evil: és az illúzióim kb. 2 perc alatt szerte foszlanak. De hál Istennek, a gyerkőcök már nem betegek, remélem ez így is marad.

És most nagyon jól jött, hogy Ádi az utóbbi időben annyit lógott a cickón, mert lehet, hogy kiszáradás miatt kórházba kellett volna vele menni. Mert míg beteg volt, nem evett, csak anyatejet, viszont az antibiotikumtól fosott. Éppen ezért amikor csak kérte, cickóra tettem, akár óránként is. Azért mikor már én is kezdtem beteg lennei, és Ádi is már 3. napja kelt óránként a takony miatt, és már 3. napja aludtam vele párnán, akkor azért kívántam, hogy szokjon már le a cickóról. De ezt csak a fáradtság miatt volt.
Ja, az antibiotikumot középfülgyuszira kapta. Szóval mindkét gyerekem füles.

Annak dacára, hogy apa itthon van betegállományban, nemigen haladtunk ám a készülődéssel. Persze ez azért van, mert tényleg szarul vagyunk. 2 napja mosok, mert már a földön volt a szennyes. És ma odáig jutottam, hogy megkreáltam a töltött káposztát. Anyám meg megsütötte a mézes krémest. Még majd kelt bejglit sütök 24-én, meg talán holnap, ha nem leszek ennyire tré egy kis tepertős pogit, mert arra már rég vágyom. 24-én húsleves lesz, meg sütünk kacsát, kacsamájat. Mondjuk ezek nem annyira munkásak.

Szilvi, mi a baj a tiramisuval, meg a muffinnal? Anyósom küldött autentikus bejglit, amit a valszeg a kutya fog megenni. És most még nem is sikerült valami jól.
Jó ötletet adtál, holnap lehet, hogy csinálok egy kis tészta salit. Hmmm, de imádom ám a krumpli, meg virsli salit. Mondjuk majd minden salit. De nálunk csak én eszem, igaz, én kiló szám tudnám.

Ildóca!
Örülök, hogy minden rendben. A barátnőm is kb. ennyi idős terhes. Nekik 70%-ra mondta a doki biztosra a 12. héten, hogy lány. Hát kíváncsi leszek, ilyenkor még olyan kis apró. Nem is tudom, hogy látta.

Kattkat!
Neked el is apadt a tejed? A végén még - amikor még ciczett 1-2 percnél többet - akkor hányszor szopizott még? Reggel, este?

Dorkaanyu! Jó, hogy újra itt vagy!

Ja, és azt akartam kérdezni, h
hogy kinek hol tart a csemetéje mozgásfejlődésben? Elindult már valaki babója?

Na megyek, ma valami front lehet, mert apa alszik, én is fél szemmel klimpírozok, a két gyerek meg pörög. Fáradtságnak semmi jele.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szevaaaaaaa Dorkaanyuuuuu!!!! :lol: :lol: :lol:
Khm...sajnálom a csomófélét!
Szerencsére nálunk a szopási kedvének alábbhagyásával egyenes arányban csökkent a tejmennyiség is.

Szonja!
Mondhatni, hogy elapadt, mert nem érte elég inger.
Szoptatáskor amint nem jött már olyan túl nagy intenzitással belőle tej, nyomott is egy hátraszaltót rólam, pedig még egy 20ml-t kicsalogathatott volna belőle.
Úgyhogy szépen leredukálódott.
Sajnálom a betegeskedést.
Remélem hamar kilábaltok mostmáraztán

Én balga előkészítettem a második gyümölcskenyér eresztéshez a hozzávalókat, aztán megvacsoráztam, aztán kicsit ki kellett pihennem magam utána, úgyhogy jól eltelt az idő, de muszáj megcsinálnom, mert napközben Domótól nem tudom.
:roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!:)
Puszi mindenkinek, most csak gyorsan felrakok egy karácsonyi üdvözlőlapot, majd még írok.
Kép
Vendég

Szia Dorkaanyu :)

Szonja! Remélem meggyógyultok szentestére! Egyetek sok hagymát! Vereset és fokot is. Nekem ez be szokott jönni.
Nálunk megtiltottam apjuknak, hogy betegséget hozzon haza és nagyon igyekszik megfelelni szerencsére :wink:

Na kezdődik itt a kajakészítés :)

Ezt csak úgy:
Pierre Richard Kép
szilvi35

Kattkatt! Felültettél ezzel a gyümölcskenyérrel. Már receptet is vadásztam.
szilvi35

Csipetnyusza: a veresi topicban is találkozunk, én is arrafelé lakom:) Remélem, hogy majd talizunk, amikor mentek a veresi piacra, vagy ilyesmi helyekre. Jó helyre költöztél, én nagyon szeretek itt lakni!

Szia mindenkinek!:))

Szilvi: nagyon édi Tiva "bácsi"!!:) Jól néz ki a srác!

Kattkat: Gyümikenyér fincsi lehet, nyami! Én most a sportszelet sütire vagyok rákattanva, darált keksz és kakaó és vaj. Nagyon fini:)

Szonja: Dorka már elindult. De csak pár lépést tesz meg egyedül. SZereti járássegítővel járni, vagy kapaszkodva a falba, szekrénybe. Sokat van nagyobb gyerekek társaságában és ők ösztönözték. Őket bámulta, amikor észre sem vette és tett néhány lépést egyedül ő is. Ez egy Ringató foglalkozáson történt. Majdnem sikítottam örömömben:) Húzzák magukkal a nagyok.

Fáradtságot én sem látok a lánykámon. Pedig eddig tombolt és most, hogy lefektettem aludni, dumál az ágyában. Szerintem mindjárt kihozom, mielőtt sírni kezd, hogy unatkozik.
Vendég

Kellemes Ünnepeket kívánunk!
Kép

Kép
kata05

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek! :)
Vendég

Boldog Karácsonyt szeretnék kívánni én is Mindenkinek!!!
:)
szilvi35

Boldog Karácsonyt!

Kattkat

Kép
kattkat

...most jut eszembe. Minden bébinek ez az első karácsonya :) :) :)
szilvi35

Sziasztok!

Áldott,szép karácsonyt mindenkinek....:)

Deeee jóóó Twist,hogy visszajöttél,sokan nagyon hiányoltunk!!!!

Kép
kata35

Ahogy vesszük, Szilvi... Zsombikám ilyenkor már úton volt tavaly :-)))

Boldog karit mindenkinek!

Kép
Kép
beubaba

Jaj és üdv újra köztünk Dorkaanyu! :)

Kép
Kép
beubaba

Sziasztok!
Békés, boldog karácsonyt mindenkinek!

És hogy le ne késsem: Zsombinak boldog születésnapot!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Boldog Karácsonyt mindenkinek. Kép

Zsombi Boldog szülinapot.

Ádám boldog névnapot.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon boldog békés karácsonyt kívánok! :D

Zsombinak Boldog szülinapot és Ádámnak Boldog névnapot! :D

Dorkaanyu!

Nagyon hiányoztál!
Örülök, hogy újra itt vagy köztünk! :D

Remélem mindenki meggyógyult és tudtok azért pihenni is egy kicsit!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kincső és a csokigyár :)

Boldog Ádám napot!
Boldog szülinapot Zsombinak!
szilvi35

Sziasztok!

Képzeljétek Kincső nem evett szenteste hanem egy kis zaba gép volt! Iszonyat mennyiséget megevett!
Halászlé kenyérrel. Utána meg egy nagy szelet rántott hal!
Persze még egy kis süti utána! Na amennyit meg ivott utána az inkább hagyjuk! De végül is a hal úszni szeret! :D

Jó pihit mindenkinek!

Szilvi!

Ez honnan jutott eszedbe?
Egyébként teéljesen igaz mert amit a szalocukkorral művelt az nem semmi!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Boldog névnapot Ádinak!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! Rakok fel néhány képet már én is:) Kép Kép Kép

Majd ha lesz időm jövök még egy 1 éves beszámolóval is:)

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
beubaba

Sziasztok!
Köszi Ildóca:))) Jaj, én most fedeztem fel egy "piros popsit egy este alatt rendbehozó" krémet. Kaptunk egy mintát belőle és mostanában próbáltam ki: Nivea popsikenőcs. Kék tubusban van, a Tesco-ban vettem most éppen. Na, a vörös, pattanásos, iszonyú popsit azonnal rendbehozta, sőt ekcémát is. Azóta imádom ezt a Krémet. Aszem 880 Ft körül volt az ára. Tapadós, sűrű krém és nagyon jó.

Nagyon boldog névnapot kívánok Ádámkának!!!

Szuperek a fotók, jó nézni őket.)
Nagyon ügyes Kincső baba, hogy már milyen dolgokat eszik és jó étvágya van, szuper!:)
Dorci is iszonyú sokat evett ma. Amit egész napra vittem neki, mind bepuszilta ebédre, így bébiételt kellett még pluszban szereznünk. És annyi, de annyi szép ajándékot kapott, annyira örültem:)

Szaloncukrot ő is szerzett többször is, de a csomagolását akarta megenni inkább. Addig szorította, míg kifolyt a csoki a kis kezére.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.12.25 19:19-kor.
Vendég

Beubaba: Nagyon boldog szülinapot kívánok a kisfiadnak!!!:))
Vendég

Sziasztok!
Köszönjük szépen a köszöntéseket!
Úgy tűnik, valami volt tegnap a levegőben, mert Ádi is nagyon szépen evett sült kacsát és krumplit. Csak lestem, hogy a szokásos 10 falat helyett becsókolt egy szép adagot. Aztán éjjel 2 óránként kelt inni :cry: A legdurvább, hogy már kifogyott a cickókból 2-3 körül és pohárból akartunk neki adni. De szegénykém valamiért azt hitte, hogy gyógyszer és feszítette magát. Na aztán csak rájött, hogy az víz, de utána másfél órát kellett vele járkálni, hogy elaludjon.
Ezért ma apa úgy gondolta, hogy nem ad neki vacsira, csak pempőt, nehogy már éjjel inni kérjen. Hiába nyújtózkodott , kepeszkedett szegény gyerek a husiért, nem akart neki adni. De én szépen rávezettem, hogy legyen kedves már azt adni a gyereknek, amit szeretne, elvégre nem fog 20 éves koráig pempőt adni. Hát jó, de akkor éjjel adjunk neki cumiból inni. Szóval apának agyára ment a karácsony :wink:

Kép
Kép
Kép
szonja77

Dorkaanyu!

Így jártunk mi is a szaloncukorral csak éppen a fehér szőnyegen szeretet volna végig teperni a kisasszony a csokis kezével és úgy döntöttem, hogy azt talán nem kéne és elvettem tőle! Viszont az eredmény az ordítás volt, mert mostanában ha ő megszerez magának valamit azt nem igen lehet tőle elvenni! Legújabban a ceruzákat gyűjti be de, hogy honan a nyavajából mert minden ilyesmit felpakolunk jó magasra, de persze leleményes és mindíg talál ezt azt!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ádám bátyámnak boldog névnapot!

Zsombit meg Isten éltesse az első születésnapján!

Kattkat

Kép
kattkat

Szeretetben gazdag boldog karácsonyt mindenkinek!!!

Nekünk nagyon jól telik, örülünk egymásnak és az EGYÜTTlétnek! Apa szabin volt a héten, olyan jóóó!!!

Ákos nagyon belehúzott a fejlődésbe, ölben már egyedül csücsül, és hátrafelé csúszik-mászik. :) Szopi után mindig hasra fordul és nyom egy rotyit (szerintem direkt engem boldogít, hogy még a golyói közé is befolyjon a lééé...)

Twist, örülök, hogy újra itt!!!

Most rohannom kell, igyekszem még jönni!

Kép
Kép
csipetnyusza

Ildóca, nálunk is ilyesmi a helyzet, ismerős.))) Erős kungfu szorításából alig tudom kiszedni a veszélyes (lenyelhető) dolgokat.

Csipetnyusza, gratula a fejlődéshez, ezek szuper hírek:) A fejlődési ugrásokhoz, ha jól emlékszem, hatalmas étvágy is párosult nálunk. Nálatok is ez van?

Ma már nem megyünk sehova, bevackoljuk magunkat itthonra, a hűtő úgyis tele, kint megint havas a táj és hideg lett újra. Tök jó lesz az új játékokkal játszani!
Vendég

Most már 6.éve látogatok el ezen a napon ide hogy megköszönjem a kórháznak és az orvosomnak Orbán doktornak hogy segített életre hozni a kisfiamat!!
Boldog Szülinapot Gabika!!

Mindenkinek boldog babavárást!!Csodálatosak ezek a hónapok!! Kisfiam aki már 6 éves ma!!
rózsa74

Rózsa: Boldog 6. születésnapot kívánok Gabikának!:)
Vendég

Sziasztok!
Isten éltesse Gabikát!

Kinek, hogy telt a karácsony? Remélem csak pihegtek, és nem beteg senki.

Nálunk a gyerekek jól vannak, nekünk felnőtteknek még vannak nyűgjeink. Köhögünk és torkom :evil: Nem is tudom, olyan mintha egy nagy, mély seb lenne rajta. Még a fülembe is kisugárzik. Algopirinen élek.
Ádikának az étvágya is egyre jobb (le is kopogom) már inkább a töltött kápit részesítette előnyben, mint a pempőt. Viszont ez a cicimánia....Szerintem egy év múlva még hozza utánam a sámlit :)

Kép
Kép
Kép
szonja77

Rózsa!

Isten éltesse Gabikát!
Miért nem írsz nekünk időnként!

Szonja!

Ne is mond csak eszünk, iszunk ,fekszünk és pihegünk!
Egyébként Kincső is bevágott egy nagy adag töltött káposztát!
Mostmár tessék meggyógyulgatni mindenkinek!

Huba mami is eltűnt! Tessék jelentkezni egy kicsit!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Hát nekünk megint megvolt tegnap a szokásos karácsonyi kórházlátogatásunk. De már nyoma sincs a betegségnek szerencsére!

A töltött káposztára az én fiaimat nem lehet rávenni, úgyhogy ma megint külön főznöm kellett nekik, pedig tele a hűtő :?

Kép
Kép
beubaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?