vikyt: A támogatott beavatkozások gyógyszerköltsége több 100.000 ft is lehet. És ez már a támogatott. Egyébként lehet fizetni 100.000 ft-ot és akkor a fagyasztott embriók visszaültetése nem számít bele a támogatottba. Van aki él ezzel a lehetőséggel.
kockásfülű: Én sem éreztem igazán Barbusnál mellfeszülést vagy hányingert, ezek később jöttek. Max ez ponton olyan volt, mintha szúrkálna. De volt olyan inszemem, ami után több tünetem volt és mégsem voltam terhes. Ne indulj ki ezekből a "semmit sem érzek" dolgokból. Én nagyon drukkolok.
davider, Drága!
Ez kíméletlen, amin keresztül mentél. És nem tudják, mi okozta a fulladást? Erősödj Anyuka!!! Van segítséged otthon? Istenem, de csodás, hogy a picikétek így csimpaszkodik. Látod, ő vigyáz magára, Te is ezt tedd! Energiaölelés Neked!
vicky79: nekem is eddig egy inszemem volt, annak mindennel együtt 35.000 Ft volt a gyógyszer költsége, nem is gondoltam, hogy lombiknál ilyen drága. egyébként miért, vagy mi kerül ennyibe, csak érdeklõdés..
vikyt: Pontosan nem tudom, mert nekem is inszemjeim voltak eddig, de azt tudom, hogy sokkal több hormonra van szükségük és a leszíváshoz is kellenek még gyógyszerek. A beültetés után már talán nincs különbség az inszemhez képest, utro vagy crione gél. De akinek lombikja volt az többet tud a dologról.
Vikyt: az még "olcsó" is volt! Nekem az inszemem gyógyszerei 100.000 körül voltak. Csak a tüsző érlelőm volt 80.000,- úgy, hogy nagyon rendes volt Z dr, mert az egyik nővérnek volt olyan puregonja, amiből csak 1 adag fogyott, és az pont elég volt nekem, és szólt!! Persze az eredmény (a vonalzómon) minden pénzt megér!!!! Szóval még az inszemeknél is változó a gyógyszerelés!
Davider: jobbulást és mielőbbi felépülést kívánok Nektek! Ügyes a Pindúrod nagyon!!!! Csak így tovább!
nyulacs82: az tényleg sok. én merionalt kaptam az volt kb 24e, a tüszõrepesztõm 5e+ az utána való kúp. akkor olcsón megúsztam, bár nem sikerült:(:(:( remélem a következõ azért fog, hó elején kiderül:)
neked egyébként hányadik inszem sikerült?
köszi
Hát igen, luxus ez a lombik De inkább a gyártó cégek vérszopók, mert kihasználják az ember nyomorúságát, tudják, hogy az ember összekaparja rá a pénzt. Biztos vagyok benne, hogy nem ilyen költséges a gyógyszerek előállítása.
Vikyt: Szerencsés voltam, mert az első inszem sikerült, csak nagyon nehezen érett meg a tüszőm. 3 hét injekciózás kellett hozzá. Nekem pcos-om van, férjemnél minden oké.
nekem az elsõ(és eddig egyetlen) inszemem elõtti stimuláció csak 6 napig tartott. a 6.napon csak "beugrottam" a dokihoz egy papírért, azt mondta, ha már ott vagyok megvizsgál. kiderült, hogy 4 tüszõm érett meg akkorra 1db 18as, 1 db 15ös és 2db 13as, állítólag ez jónak számít? ti mit tudtok ezekrõl a méretekrõl egyébként?
lényeg, hogy aznap este adtam be tüszõrepesztõt(szerda) és pénteken volt az inszem, de sajna nem sikerült. vagy jó(sok) volt a gyógyszer, vagy ezzel nincs bajom. nem tudom
Kockásfülünyúl igen igen simán nekem 5 napos blasztok voltak ET + 4. Nap pozitív volt de tudtam ha negatív 2 nap múlva ismétlem...de erősődött napról napra...drukkkkkk
+++++++++++++
vicky79:köszi, legalább már ezt is tudom. csak úgy szívom az új infókat:)
kockasfulunyul: biztos csak jobb lesz:)
egyébként ez valami speciális teszt, amit használsz? mi a neve? én le vagyok maradva a sima ezer forintos tesztnél. köszi
kockasfulunyul:
megnéztem a honlapot. jól gondolom, hogy az FHC-U101, FHC-U111, FHC-U201, FHC-U202-esek a jók? ezekhez van odaírva ez a 10 mIU???? szerinted melyiket érdemes megvenni a sok közül?
hogy érted azt, hogy mensi elõtt 4-6 nappal kimutatja a babát? ha terhes vagy akkor nemigen jön meg, nem? vagy csak ritka esetben.
megmondom õszintén én már rég lemondtam a tesztekrõl:( mindig azt várom, hogy megjön vagy nem. köszi
A reggeli teszt hogy sikerült??? drukkolok:):):):)
vikyt! ma határozottan erősödött a csík, vagyis teljesen ++++++
Hétfőn megyünk vissza a BMC-be. Azt , hogy 4-6 nappal, arra jó, hogy tud sikerült a terhesség, és ne is várd a mensit
Persze még nem élem bele magam, mert ott van az első UH, van e szívhang, aztán a 13.hét, aztán a genetikai vizsgálat és, hogy időben egészségesen szülessen meg a baba. Szóval sok-sok akadály.
Szerintem mindegy melyik tesztet veszed meg, mert a sorozatszám csak a kiszerelését mutatja, meg azt , hogy tesztcsík vagy kazettás. A lényeg a 10-es érzékenység.
Én már nagyon várnám, hogy történjen végre valami, de egyelőre nem akar. Pedig addig tuti esélyünk sincs a babára, amíg új ciklus nem kezdődik. Lassan már 4 hónapja nem jött meg.
kockasfulunyul: gratula, egyre jobb :):) majd írd meg, hogy mi volt a BMC-be. már nekem is csak kb 1 hét és megjön akkor megyek én is és kezdõdhet a stimuláció:)
lehet, hogy hülye kérdés, de ezek is olyanok mint a gyógyszertári, két csík van rajta jó esetben?
Na, Konc doki megerősítette a terhességet Azt mondta szép magas a HCG szint.
UH április 30-a. Pedig fagyi babáknak nem sok esélyt láttam, de hát úgy látszik mégis
vikyt: Nagyobb az esély az ikrekre, hidd el. Nekem is két baba volt az elején de a második baba megállt a fejlődésben és már az első uh-n csak a petezsákja látszott. És van egy ismerős csajszi, akinek 3 lánya lett. Mind a kettőnknek 4 petesejt érett. Nálam ebből 2 petezsák és 2 ciszta lett. A másik csajnál pedig hiába volt elzáródva az egyik petevezetéke, onnan is lejött az egyik petesejtje. Szóval van esély rá bőven.
Kockasfulu, ez szuper! Lustizz, élvezd a helyzeted minden pillanatát, és vigyázz magatokra!
Elmondod, hogy volt a projekt? Hány mirelit bogyó volt, hány naposak, volt-e tüsződ spontán, repesztettek-e, hány embri ébredt fel, bementél már reggel, vagy telefonáltál, hogy sikeres volt-e az ébresztő, és csak utána, miket szedtél, szedsz? Meg igazából bocs, ha ismétlés, de a történetetekre is kíváncsi vagyok, ha van kedved megosztani.