Szép napot mindenkinek!
Tegnap már nem volt erőm benézni, 8-kor jöttem el amelóhelyről, de még nagyon sokan voltak akkor is....
Gil!
Ezzel a vizitdíjjal teljes káosz van, nehéz elmagyarázni a betegeknek, miért is kell fizetni, és nálunk úgy van,(mivel sűrgősségi), hétvégén ügyeleti időben 600 ft-ot kell fizetni, és ha nem indokolt a sűrgősségi ellátása akkor 1000 ft-ot...
Na most mindenki fel volt háborodva, hogy 300 ft-ot mondtad!!De nem nálunk! És szó szerint az adminisztrátort hülyézték le, majdnem verekedésbe fulladt...Szóval iszonyatos volt!!!Lesz itt még gond ebből!!!És tényleg úgy fel vannak háborodva abetegek, mintha mi találtuk volna ki!!!(sajnálom őket is, mert volt olyan, aki alíg tudta kifizetni a 600 ft-ot....És a legdurvább az volt, hogy pénteken bejött a tápszert felíratni a szakorvossal, mert házidoki nem írhatja fel ezt a fajtát, nem volt orvos, és szombatra visszarendelte, ügyeleti időbe, mert ő ügyeletes lesz...Így szegény 600 ft-ot kellett kifizetnie)
Juci!
Nem semmi amin Te is keresztülmentél!!!Micsoda erő van benned is!!!De igazad van, ezt csak így lehet csinálni!!!Le a kalappal a kitartásod, és erőd miatt!!!!
Gomba!
Gratulálok!!!Ez aztán a szép eredmény!!!Akkor egy nyolcszobás, vagyis kilenc szobás lakást kell venni!!!
Szerdára pedig sok sikert!!!!! Az 5 naposaknak pedig sokkal több %-ban sikerülnek!!!!!!
Lexi!
Gratula a barátnődnek!!!Na, ez mostmár erőt kell hogy adjon!!!Meglátod, nekünk is sikerülni fog!!!! A péntek nekem azért lesz szuper, mert szabin vagyok, és a párom vagyis nem is a párom, hanem az egyik kollegája elszólta magát, hogy a farsangi buliba a párokat nem viszik el, csak a kolleganők lesznek ott!!!!Na szép! Gondolom nem kell mondani, kitört a botrány,mert ha most elmegy nélkülem,(ugyanis van egy kolleganője aki....., inkább nem írom le) akkor ennyi volt az egész..Tovább nem tűrök!!!! Nem ez az első eset 8 év alatt....Elegem van!!!!Na, most én vagyok magam alatt, úgy mint Te!!!! De szombaton megyek pestre randiguruba....Alíg várom!!!!!!!!!
Bibar!!!
Én is nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!Meglátod, annyian szurkolunk, ennek sikerülnie kell!!!!Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!
További szép vasárnapot mindenkinek, az enyém az, hisz egyedül vagyok!!!Nincs ki idegesítsen!!!!