Új privát üzeneted érkezett!

Süni

Ez az első fagyis beültim,annyira vagyok képben,amiket Bibartól tudok,nem a dokik halmoztak el infókkal... :wink:
Ha van érett petesejt,figyelik,mint pl most nekem is,a 14-ik napon vagyok ma.Hétfőn megyek vissza,akkor megnézik,megrepedt-e már,a hétvégén figyelnem kell mikor szúr és ahhoz képest 3 napra ültetnek vissza.Ha még hétfőn is ott lesz a tüszőcske,akkor biztos kapok repesztőt,ezt még nem tudom.Csak olyan gáz,hogy én figyeljem mikor szúr a hasam,azóta egy csomót szúr,tudod ez milyen....Remélem kielégítő volt a leírásom.Puszi

Zsókuci! :D

De jó,hogy benéztél hozzánk,hiányzott a kis napocska! :P

Vicuska,Naposoldal,Gica??????

Merre jártok báránykák?

Juci

Már annyiszor leírtuk,hogy a görcs nem jelent semmit,nekem a doki mondta személyesen,még ne aggódj!!!! :D
Szorítok!!!!!

Bibarci
:P

Remélem holnap csuda boldog nap lesz!!!!!!! :D :D :D
lukrécia

Gombácska
Gratulálok a sok petikéhez szorítok,hogy mind rendben legyen!!

Juci
Ne idegeskedj!Biztos csak rendezkednek a lúrkók :D Naposoldalnak és Gicának is voltak görcsei és látod mind a ketten boldog kismamik!Te is az vagy hidd el!!

Lukréci
Olyan jó,hogy végre veled is történik valami jó!

Kedves kismamik elköltöztetek a másik topikba???Merre jártok?Rég jelentkeztetek!!!!!
gabicsibe

Estella
Te hogy állsz mensi ügyben?
Gil
Jövőhéten már mi is mehetünk :D Gyorsan eltelt ez a pár hét :D
Jó lenne ha megint együtt mehetnénk!
gabicsibe

Lukrécia, köszi a választ! :) Az tényleg gáz, hogy mi figyeljük, mikor szúr a hasunk... Ilyenkor tényleg állandóan azt érezheted...

Gabicsibe, de jó Téged is látni :) Te mindig annyira megtudod nyugtatni az embert! Meg persze a többiek is :)
De jó, hogy Te és Gil is mindjárt mehettek vissza!
süni76

Szia Gabi!

Igen valamikor a jövő héten megyek majd, tényleg elég hamar eltelt ez a hónap. Én a munkaterápiát választottam, nagyon jól eltereli a figyelmem. De ahogy egyedül vagyok... :(
Meg ez a fórum is nagyon sokat segített.
Bár kicsit kivülállónak érzem magam így, hogy személyesen csak Gica ismer. Meg látásból Te! :wink: Mert olyan szemfüles vagy! :lol:

Remélem, jövő héten talákozunk a BMC-ben! :D :D
Te tudod már, mikor mész?? Én még nem, mensitől meg munkától függ.

Süni!

Fel a fejjel! Majdcsak eltelik valahogy neked is ez a szörnyű várakozás!!! :D
gil

Hello Lányok!

Estrella, :D :D
Tudom, hogy régen nem írtam de igazából baba ügyben nem sok minden történt velünk. A héten viszont volt a párom sp.vizsgálaton és ha annak jó lesz az eredménye akkor mi is kezdünk febr. végén, a második lombikkal.
Szóval rólam egyenlőre ennyi, de értetek drukkolok nagyon!!
Bibar,
Holnapra mennek Neked is a drukkok+++++++++++++++++

Pussz Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Sziasztok!

Végre hazaértem én is!!!!Jó sokat írtatok! Mindjárt dobok egy táblát!
Kész vagyok, sikerült valami emberi formát öltenem....Majd teszek fel képet!

Gil!
Édes vagy! A Vizitdíj számomra tök gáz...Bejön a beteg félhullán, és meg kell tőle kérdezni, hogy tudja, hogy fizetnie kell..Szóval elég hülyén van megoldva.. Mi éjféltől szedtük a vizitdíjat, de szerencsére nem sok beteg volt!!!

Estrella!!
Drága vagy!!! Sajnos a mensim megtréfált, tegnap úgy gondolta, megjön, így a randiguru elmaradt!!! :wink: :( Majd jövőhéten!!! :roll: :lol:

Gomba!
Gratulálok!!!!Szép eredméyn! Holnapra drukkolok, hogy mind megtermékenyüljön!!!!

Nikó!
Ez durva!!!Húúú, nem is tudom mit írjak...És nem is tudom, mit csinálnék....Nagyon sok erőt kívánok, és mielőbb el tudjátok kezdeni!!!!!

Na, most ennyire emlékszem, mindjárt visszanézek még....
Vendég

Juci!!!

Ne aggódj! Még van pár napod, és feleslegesen ne izgulj!!!!

Lexi!
Én holnap este 7-íg dolgozom...De utána mehetünk..Vasárnap nekem sem jó, éjszakás vagyok!!! :wink: Esetleg 24-én nincs kedved pestre jönni???Ha úgy alakul????Csak akkor szólnom kell előre... :wink:
Vendég

Nikibaba!
MIkor lesz eredméynhírdetésed????Ha jól számoltam, március 2-án.....

Estrella!
Még most olvastam vissza, egész félreérthető hogy jól éreztem e magam Csabán!!!Vagy úgy is gondoltad???? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lexi!

Ne tanulj sokat!!!Megárthat!!! :wink: Bár most ez tényleg lefoglal....Aztán szép kerek 5-ösöket akarok ám látni!!!!

Na, ilyen lettem:Igaz így nem sok minden látszik...
Kép
Vendég

Kriszti, Estrella

Akkor ha jól raktam össze a mozaikot, holnap 7 után mindhárman ráérünk. Nekem teljesen jó lenne, úgyhogy rajtatok múlik. Mivel 24-e szombat (megnéztem, csak onnan tudom) elmehetek. Mit fogunk csinálni? Nekem még a Van Gogh kiállítást meg kell néznem, mert nem élném túl, ha lemaradnék. Holnap megbeszéljük. puszi
Vendég

Na lányok, én lassan megyek aludni, holnap fél 6-kor kell kelnem...Megyek dolgozóba...

Gyorsan még dobok egy táblát

Jó éjt mindenkinek!!!
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lexi!
Írtam privit
Vendég

Mindenkinek köszi az információt ezekkel a zseniális egészségügyi fejlesztésekkel kapcsolatban.
Szabadságra mentem az életemből. Nem tudok szembenézni a sok kudarccal. Kívülről látom azt a rakás szerencsétlenséget, aki én vagyok. Elég sz.r látvány. Ma kézilabdameccsen voltam. Végre jól éreztem magam. Persze a mezbe öltöztetett picurkák néha jobban lekötöttek, mint a "nagyfiúk", de azért a lényegről nem maradtam le.

Nem is írtam Nektek, hogy a W. doktor úgy döntött, hogy a következő beülti fagyasztott katonákból lesz a párom műtéte miatt. Hihetetlen, hogy mennyire empatikus. Egyből azt nézte mit hogy lehet megoldani, és mi lenne a legegyszerűbb. Nekem se kell menni, felírta a recepteket, mivel messziről járok. El kell kezdeni a Decapeptylt, aztán asszem rá két hétre kell mennem. Csak nem volt nálam 150 ezer forint, hogy kiváltsam. Szóval eddig is nagyon felnéztem rá, de most még nagyobbra nőtt a szememben. Tudom, hogy nem rajta múlt a kudarc.
Vendég

Jajjjjjjjj! Gomba! Elfelejtettem átírnia dokidat!!!!Bocsi érte,hosszú volt ez a 6.5 órás út... Most kijavítottam, és a köüvetkezőben már úgy lesz!!!Bocsi!!!

Lexi!!
És mikor kezditek???? Meglátod, majd fagyiból szerencsétek lesz!!!!!Bízz benne!!!
Vendég

Kriszti
Ez volt a fagyi, nincs több. Újra kell kezdeni az egész finomságot. Ettől vagyok padlón. Meg a sok egyéb rossztól, ami történik velem. Most nem tudnám megmondani mikor kell kezdeni, mert még a papírokat is úgy raktam el, hogy nem is tudom hova. Azt mondtam nekem erre nem lesz szükségem, nem csinálom.

Majd megkeresem, de még most sem vágyom a dologra. Csak tudom, hogy a jó dolgok nem velem történnek. Soha semmi nem hullott az ölembe. MIndenért nagyon sokat kellett küzdenem, sokkal többet, mint egy átlag embernek. Csodálkoznék is rajta, ha ez a baba-ügy, ami az élet legfontosabb része egyszerű lenne. Mármint lett volna, hiszen már ugye bizonyosságot is kaptam, belekóstolhattam. Sajnos nekem annyira nem tetszik ez a módszer. Mennyivel jobb lehet a hagyományos. Sokszor álmodozom erről. Egy szuper jacuzziban átkoktélozott este után......... két héttel egy pozitív terhességi teszt. Van ennél jobb dolog a világon?????? nem fájdalmak, injekciók, vizsgálatok után a reménykedés. A folyamattal kapcsolatos egyetlen eszköz, ami a hagyományos módszer közül bármely hasonlóságot is mutat, az a hüvelyi ultrahang. Azért ez elég elkeserítő.
Vendég

Kismoni:
Tök jó, hogy Te is jelentkeztél, és nemsokára mentek a BMC-be..mi is. :D
Gabicsibe:
Mensiügyben semmi, ma vagyok a 40. napon. :?
Lexi Kriszti:
Majd üzenjetek mikor és hol találkozunk.
Vendég

Bibar!

Látom még nyugodtan alszol :lol: én meg már itt izgulok az eredményedért :wink:

Jó reggelt!

Lexi! Én is ábrándoztam efféléről, ráadásul mivel a régi dokim ( a fehérvári meddőségi központ egyik vezetője) félrekezelt, mi három évig totál feleslegesen reménykedtünk hónapról hónapra, mert esélyünk sem volt a várva vártra...

De abból legalább jó sok van (mármint a hüvelyi ultrahangból) :lol:
Az ember meglátja a dokiját és már vesz is egy nagy levegőt :oops:

Tudod nekem például az is megfordult a fejemben, hogy talán ez a természetes kiválasztódás (volt egy gerincműtétem, van némi fém a gerincemben és egy 55 cm vágás a hátamon, évekig "nyomoréknak" éreztem magam miatta), hogy talán a természet nem akarja, hogy nekem legyen. Aztán rájöttem, hogy így nem lehet hozzáállni. Nagyon sok erő kell hozzá egy adag önirónia, és meg kell próbálnunk mindennek a jó oldalát nézni...ami persze néha őrült nehéz, de az eddigi írásaidból úgy gondolom, hogy Te egy nagyon erős lány vagy. És igenis megérdemled, hogy most egy kicsit elhagyd magad, de én tudom, hogy össze fogod szedni minden erődet és mész tovább az úton és a végén neked is meglesz a jutalmad. Mi itt mind szurkolunk neked :wink:

Férjeddel rendeződtek a dolgok? Sokat gondoltam rátok!

Szép reggelt mindenkinek!

++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibar!?!?!?!?!!?
jucicuki

Sziasztok!
Köszi mindenkinek a drukkokat, most nagy izgalomban vagyun
k, hogy mikor telefonálnak a gyerekgyárból, hogy elkészültek a kis embergépezetek, reméljük nem szériahibásak és a hétfőt is megérik, amikor már az én nyálkahártyám is fogadóképes lesz.

Ma megyünk lakást nézni, mert úgy döntöttünk most három nap alatt gyereket házat és még lehet hogy kocsit is veszünk, ez persze vicc, de tényleg idén akarunk saját fészekbe költözni. Csak még azt kell eldönteni hogy 7 vagy nyolc szobás lakést vegyünk, mert még nem tudom hány marad meg a 8 petéből :D :D :D

Aki beavatkozásra megy a BMC-be (lombik, inszem, leszívás és visszarakás) csak szólok, hogy nem vizitdíjat kell fizetni, hanem napidíjat. Ugyanúgy 300 forint csak egy másik pépört adnak. Mi vettünk 3 vizitdíjas papirt hogy ne kelljen állandóan sorban állni aztán visszaküldtek minket, hogy szépen vegyünk napidíjasat (az viszont elég egy darab a leszívásra és a transzferre is).

Lexi!
Biztos nagyon nehéz neked, de ne add fel, tudom, hogy nekem ez volt az első IVF és nem is akarok többet, de ha ez az ára, hát ez. A természetes kiválasztódás meg nem te vagy, mert a gerincednek semmi köze az ivarszerveidhez és ezek szerint a katonákkal van a gond (márcsak a fagyazstottspermából gondolom) és akkor meg tényleg nem ellened dolgozik az evolúció. Bocsánat, nem akarom bántani a kedvesedet sem, de ez tény. (még egyszer bocs) És én is nagyon szurkolok neked és sok erőt kívánok a következőhöz.

Kriszti!
Én most már teljesen W. doki párti vagyok, ezek után, hogy már az összes orvos, aki létezik a BMC-ben megultrahangozott. Köszi a javítást a táblázatban. Amúgy jó lett a szemöldök, szép íve van.

Gil!
Én senkit nem ismerek személyesen a fórumról, csak Sünit én láttam egyszer, de nem is vagyok benne biztos hogy melyik volt ő, szóval ne érezd magad kívülállónak. Engem már az is megnyugtat hogy valahol tudok erről telekommunikálni, mert mi senkinek nem mondtuk el, úgyhogy csak a férjemmel rágódunk itt magunknak.

Gabicsibe!
Köszi a biztatást!És sok sikert jövő hétre! Melyik nap mész?
gombahölgy

Úristen, épphogy csak felkültem az előző romantikus nagyregényemet, és telefonáltak a BMC-ből, hogy mind a nyolc pete termékenyült! :D :D :D :D :D

És így csak szerdán, ötnaposan fogják visszarakni őket, merthogy annyira jók!

Veri hepik vagyunk :)
gombahölgy

Sziasztok!

Bibar,
miattad néztem be, de látom, hogy mi van a gépetekkel, akkor várom, hogy szólj Lukréciának, ő pedig nekünk, nagyon izgulok érted:)
Szorítok:)
Lexi,
kitartást, de látod milyen rendes a dokibá:) Jó hétvégét:)
Lukrécia,
szorítok, hogy meg legyen végre a beültetés. Nekem még mindig nem jött meg:(
Süni,
mi újság?Jól vagy, nem fáj már a hasad? Nekem is fagyibaba lesz, én is izgulok miatta:(
Juci,
ne izgulj, biztos minden ok, csak tényleg rendeződnek a babukák:)
baby.81

Gombahölgy,
gratulálok, de tényleg:) Nagyon ügyesek voltatok:) Nekem is öt naposak voltak, csak nekem most fagyiba vannak:(
De az jó, hogy blastocita állapotban ültetik vissza, mert bitosan hallottad, hogy sokkaljobb esélyekkel indulnak, jobb a megtapadási, terhességi aránya:)
baby.81

Jóóóóóóreggggelt!
Gombahölgy, ez nagyszerű hír! Gratulálok! :D

Bibar, mi van máááááár?????

Én most megyek hajat festeni magamnak. Valahogy úgy érzem, egy új fejezet kezdődött az életemben. :) Majd megírom, hogy sikeült.
Aztán takarítás (mert persze a 2 hét alatt nem csináltam semmit itthon). Majd kiállításra megyünk a férjemmel. Délután benézek a jóhírekért!

Puszi
süni76

Szia Baby!
Jól vagyok már, köszi. Csak az első nap volt fájdalmas.
Férjed hazajött már????
süni76

Süni,
igen, tegnap haza jött már a férjem:) Már éppen ideje volt! Na, éps milyen színű lesz a hajad? Van benne mellírcsík nem? Képzeld, olyan idegesítő, de még mindig nem jött meg, pedig már fáj a hasam:( Jövőhéten csak mehetek már a BMC-be, nem gondoltam volna, hogy egyszer ezt fogom várni:)
Jó hétvégét!!!
Bibar???????????????,,
Lukrécia nem tudsz még semmit? Kíváncsian várjuk a jó híreket!!!!
Judit, Málna,
most már tényleg lehet vissza felé számolni:)
baby.81

Gombahölgy!

Hát ez szuper hír!!!!!! :D :D :D Ügyesek vagytok!!!
Hajrá szerda!!!
Én is örülök, hogy itt ki lehet önteni a szívünket babaügyben, mert nem szeretek erről amúgy beszélni. Még barátnőid se tudjáK?

Bibar!
:?: :?: :?: :?:

Lexi!
Férjeddel kibékültetek? Az nagyon sokat dobna a lelkiállapotodon szerintem. A tanulás jó módszer a figyelemelterelésre, és remélem, abban sikerélményed lesz, és hamar rendbe jössz!
Örülök, hogy W ilyen rendes volt veled!

Judit!
Hát nem semmi lehet a hátad.... És a régi doki mit nem vett észre? Szörnyű lehetett rájönni, hogy elszálltak évek úgy, hogy fölöslegesen reménykedtetek...
gil

Kriszti!

Tudod, írtam, anyukám is egészségügyben van, ő is tegnap panaszkodott, hogy nektek is szörnyű teher, és baromira nem vagyunk mi, betegek képben, mit kell csinálni. Meg az esett neki rosszul, hogy a betegek azt hitték, mintha ti is csak megnehezíteni akarnátok a dolgukat. Felháborító az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Úgyhogy én az egészségügyeseket is nagyon sajnálom, meg persze a betegeket!!! Mintha eddig olyan gördülékeny lett volna minden!
Jó lett a szemöldököd!! :lol:
gil

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk,Bibar infó!!!!

Reggel csinált két tesztet,az egyiken volt egy nagyon halvány csík,a másik negatív,de tudjátok,Ő már járt így,beindult neki és leállt,kevés volt a hcg.Azért én még bízom benne,hogy vmi lesz ebből.Mégiscsak a hétfő fog igazi eredményt hozni.
De nagyon ügyes,erős csaj,előre néz....talán tényleg a stimus hónap lesz a nyerő.... :roll:
lukrécia

Nellike!
Írtam! :D
gil

Lukrécia!

Köszi az infót, már nagyon vártuk!
Azért ne adja fel! A hétfőiben még lehet reménykedni! Hiszen az egyik halványan....!!!!
Még több drukk megy, hogy a halvány legyen az igazi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gil

Hali!

Bibar, illetve Lukrécia mond meg neki, hogy nagyon szorítok hétfőre, hogy kiderüljön az a halvány csík mégis csak ott van, és sikerült:) De akkor nem szabad feladni, hiszen van remény, hogy sikerült?!
Te, Lukrécia hogy vagy, szúrogat a hasad? Azért kell figyelned, mert ha szúrást érzel, akkor reped meg, ugye?! De akkor jövőhéten tuti, hogy megkapod őket:) De jó, úgy örülök:)
Végre nekem is megjött, nagy görcsök közepette, de nem baj, legalább haladok én is valamerre, remélem jó felé:)
Süni,
na milyen lett a hajad? Vagy már el is mentetek a kiállításra?
Málna,
hogy vagy, hol vagy?
Naposoldal, Gica
kismamik jól vagytok? Nincs semmi probláma már remélem:)
Gombahölgy
gondolom most nagyon izgatott vagy, hogy nemsokára értetek lehet izgulni:)
Gabi,
na,már jövőhéten újabb próba? De jó, reméljük ez most sikerülni fog!
baby.81

Köszi Gil, én meg válaszoltam:)

Sziasztok!

Gombahölgy! De jó, akkor szerdán beülti? Drukkolok :)

Lukrécia! Add át Bibarnak, hogy szorítunk nagyon, és a halvány csík is csík, csak éppen vékony :wink:

Málna! Írok egy üzit az iwiw-en, mert nagyon foglalkoztat egy kényes kérdés az inszemmel kapcsolatban:) Egyébként gondolom, hogy már nagyon izgulsz. Hétfőn teszt? Előjelek vannak?

Csajok! Majd ha már eljön az én időm is, és a doki úgy dönt, kezdhetjük a Puregon kúrát, megmutatja valaki a BMC-ben , hogy hogyan kell használni azt a tollat, vagy majd rájövök :? Szóval úgy értem, hogy vigyem-e magammal az egész cuccot a 3. napon , vagy nincs értelme.

Nikó! Sajnálom tényleg, hogy ennyire pénz kérdése egy kisbaba és ami másnak természetes folyamat az nekünk egy csomó szenvedés, kinlódás és a kapcsolatokat is próbára teszi. Kívánom, hogy hamar összejöjjön a szükséges pénz, és kezdhess te is .

Gil! Egyébként én senkivel sem találkoztam még, csak "iwiw-en", de majd eljön annak is az ideje, ha majd sűrűbben kell menni. :)

Az szerintetek normális dolog, hogy a bromo ellenére fájnak a melleim? Igaz, csak tegnap óta érzem érzékenynek és még csak a 18. napon járok, tehát nem a mensi előjele. Remélem hat az a hülye bogyó.

Majd még írok, most eszem valamit. Pussz mindenkinek!
nellike

Nellike,
szia, már te is itt tartasz, hogy nézem a táblát, első inszem márciusban:) Emlékszem, te voltál, akinek leírtam a HSG-t,nem? De jó, gondolom, már alig várod:) Kb, mint én hogy végre magkapjam őket:)
Igen, megmutatják a toll használatát, nekem megmutatták, de gondolom mindenkinek, amúgy egyszerű nagyon:) Csak beleteszed a patront, beállítod a mennyiséget és szúrsz:) Mondjuk, nekem a férjem csinálta:) De vidd majd magaddal és akkor be is adják, azzal meg te megtanulod, hogyan kell:)
A jövőhéten, gondolom megyek olyan csütörtök, péntek környékén:) De régen voltam már!!
baby.81

Lukrécia, mondd meg Bibarnak, hogy nagyon szorítunk érte a hétfői vérvételhez. Az a halvány csík is csík!!!!!!

Nellike, szerintem is vidd magaddal a Puregon-t. Egyébként borzasztó egyszerű beadni magadnak. Ügyes leszel, menni fog és egyáltalán nem fáj!

Baby, örülök, hogy végre megjött és egy lépéssel közelebb kerültél Te is a célhoz :)
Hajam szerintem jó lett. Barna alapon szőke csíkos volt, de a férjem mostanába azt mondogatta, hogy sok az ősz hajszálam, így egy vöröses-szőke színű festéket vettem (pezsgő szín van ráírva). Még így is látszanak a csíkjaim. Ő még nem látta, mert még nem tért magához :) Reggel jött haza, mert koncertjük volt vidéken, de már ébredezik :)
És a takarítással is félig kész vagyok :)
süni76

Baby!

Hajaj! Tudod úgy volt, hogy februárban már kezdhetünk is, csak akadtak problémák. Amúgy már 14. körül lett volna az első inszem. De persze így még jobban várom a márciust:) A jövő hét csütörtök péntek meg mindjárt itt van, úgyhogy gondolom már te is nagyon izgatott vagy.

Köszi csajok az infot, akkor megutaztatom a Puregonomat:) Kicsit félek ettől a szuris időszaktól, de ha ti mondjátok... :?
nellike

Hello Lányok!

Megvolt pénteken az inszem, nem volt vészes (ahogy már írtátok) csak mivel rengetegen voltak 3 órát vártunk a záróra :(
Eredmény március 5-én!
Inszemeseknek info, hogy két vizitdíjas papír kell (egy neked, egy a férjednek). És egyéb, kellemesebb info: inszem után este még együtt kell lenni a pároddal. Dupla bebiztosítás :P :oops:

Gombahölgy
gratula és mennek a drukkok!

Nellike
nekem a toll használatát a vérvételes csajszi mutatta meg, nagyon rendes volt, részletesen el is magyarázta, szerintem érdemes hozzá menni. Ha meg a férjed adja be, menjen be ő is és figyeljen!

nikibaba
niki baba

Nikibaba! Köszi az infot! A vizitdíj gondolom már csak a beavatkozáshoz kell mindkettőnknek.

Ezt a doki mondta, hogy együtt kell lenni vagy érdemes együtt lenni még aznap este? Nahát, én még ezt nem is hallottam. És a következő időszakban szabad, vagy tiltott az együttlét? Ezt remélem megkérdezted :oops: Szegény Gabicsibét jól félretájékoztattuk anno, amikor kérdezte :?
nellike

Gombahölgy és Többiek:

És ha én megyek a BMC-be, és reggel fél 7-kor ott vagyok, de a pénztár meg csak 7-kor nyit...akkor addig valakinek mondjam, hogy foglalja a helyem a sorban? És ha csak vizsgálatra megyek (stimu kezdése) akkor sima vizitdíjas pépőr kell, ugye? És ha lesz a beavatkozás (inszem) akkor meg 2 db napidíjas pépőr?
Atyaég! Ezt jól megkavarták.
Vendég

Sziasztok
Nekem már zsong a fejem a vizitdíj, napidíj meg mittomén milyen díjtól. Hihetetlen idiótaság ez az egész, de ezzel a birka néppel mindent lehet.
Juci
Már kezdek magamhoz térni. Próbálom feldolgozni az újabb kudarcot. Nem egyszerű, mert soha nincs siker, hogy ellensúlyozza. Még nem vagyok lelkes az injekciókat illetően, még nem várom, hgoy mehessek újra a BMC-be és még sokszor eszembe jut, hogy mennyi mindenre kellett volna az a rengeteg pénz, ami kirepült az ablakon, és az is sokszor megfordul a fejemben, hogy vajon a szervezetemet mennyire teszi tönkre ez a rengeteg hormon. Viszont már tudom, hogy megint végigcsinálom, mert muszáj. Az idő megy és ha 15 év alatt nem tudtunk összehozni egy gyereket, akkor nem valószínű, hogy most összejönne. De őszintén szólva gyűlölöm az egész herce-hurcát. Bocsi, h kimondom, de ez van. Én ilyen vagyok. Soha nem fogok szó nélkül elmenni az igazságtalanság mellett. Bár tehetetlenek vagyunk mindannyian, de ami velünk történik az igazságtalan.

Gombahölgy
Gratula, ez nagyon biztató és szép eredmény. Bárcsak nekem is ilyen sok babóka lett volna, akkor még nem kellene elölről kezdenem, lenne néhány fagyika tarcsiba. Ehhez tényleg nagy kecó kell majd:) Picit belekavarodtál ebbe a gerinc-témába, mert azt már Juci írta nekem. Persze a lényeget értettem. A fagyasztás a párom múlt heti műtéte miatt lesz, mert szegénykém nem tud menni, és így csak egyszer kell utaznia.

Gil
Alakulgatok lelkileg, de még nem vagyok topon. Szép pár vagyunk egy testi sérült és egy lelkisérült. Gondolhatod!!

Bibar
Annyira szorítok Neked, hogy el se tudod képzelni. Remélem Neked sikerül, hiszen ez a hónap eddig nem volt valami sikeres. Ideje lenne már valami létszámgyarapodásnak. Úgyhogy hajrá!!
Vendég

Lexi:
Örülök, hogy már kicsit jobban vagy, majd legközelebb dumcsizunk remélem. Én is néha sz.rul érzem magam a gyerektelenség miatt, főleg most, hogy már kezdeném a stimut, de mensi sehol, és már megint a 40. napjál járok, ez kész őrület. Tuti hamarosan fel kell mennem a BMC-ben, és szeretnék korán odaérni, hogy időben visszaérjek. Megnéztem a reggeli buszokat, találtam egy király járatot, 4.40-kor indul, persze minden fánál és bokornál megáll, de ezzel 6.20-ra fent vagyok. Mondjuk még így sem biztos, hogy 11-ig végzek a dokinál. Na ez van.
Beszéltem Krisztivel, és megbeszéltük, hogy jó lenne egy másik nap összefutnunk, és a pénteket szemeltük ki, ő is szabad és én is, szóval ha Te is ráérsz aznap akkor találkozhatunk, de addig még kereslek. :)
Vendég

Estrella
Sajnálom, h nem jött össze. Péntek nekem jó, de csak este, mert előadásom van 3-tól asszem 7-ig, vagy még tovább. Szomorú voltál mikor telcsiztem? írj iwiw-en.
puszi
Vendég

Málna,Bibar,Juci
Hétfőn találkozunk,mert ma megjött úgy hogy mehetek.Érdekes múlthónapban 31.napra jött meg(28 helyett)most meg 3 nappal korábban.Ki érti ezt?

Lukrécia Jól látom,hogy te is jössz hétfőn?
Bibarnak üzenem hétfőig ne keseredjen el az a biztos amit ott mondanak!!!

Lexi
Én úgy megrázlak!!!! Kép
Ideje kikászálódnod ebből a depiből!Erős csaj vagy te, tessék pozitívan hozzá állni!!!!Igen is neked is össze fog jönni,te is leszel kismama!!!Küldök neked egy kis pozitív energiát!!!+++++++++++

Gomba
Ez szupi!!küldöm a babanövesztőt Kép

Nellike
Nem tájékoztattatok félre,mert azt tudtam,hogy másnap este kell az együttlét(nekem Wiegandt doki azt mondta).Én azt nem tudtam,hogy 1-2 hét után lehet e,mert azt nem mondta.
A szuritól meg ne félj én is belejöttem elég gyorsan,igaz mindegyiknél leizzadtam :oops:

Niki
Vigyázz magatokra,sok-sok folyadék és fehérje kúra :lol:

Málna
Te mikor csinálod a tesztet?Holnap??Vagy most nem csinálsz előre?
gabicsibe

Kriszti
A lényeg látszik és jól sikerült :D
gabicsibe

Hát SZÉP jó reggelt tesztelők!!!!!! :D :D :D
Várjuk az eredményt! Én holnap csinálom.
De bárhogyan is alakuljon nem szabad feladni és tovább kell menni az úton amilyen gyorsan csak lehet! Tudom ezt könnyű mondani,de meg kell tennünk!
Egyszer mindenkiből anyuka lesz!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Sziasztok Emese
tûriné emese

Gabicsibe
Most miért??? Nem is írtam semmi olyat, amiért rázást érdemelnék. Ránéztem az ábrára, na mondom ez milyen tök jó, erre láttam, hogy én kaptam:) Azért köszi, aranyos vagy.

Megkerestem a papírokat. 3-án kell az első Decapeptyl és 20-án megyek vizsgálatra. Hogy fogom addig kibírni!::::))) Semmi hajnali kelés, utazgatás a mocskos vonaton, várakozás.........
Beszélgettem egy lánnyal a rengeteg ott töltött felesleges óráról, és tudom, hogy nagyon sokan vagyunk, de szerintünk a XXI. században ez már elkerülhető lehetne. Ennyivel is könnyebbé lehetne tenni az egészet. Internet, számítógép, kódszám és a reggeli vérvétel után már jöhetnénk is haza. Na, erről már álmodozhatok, ha a jacuzzis bitang éjszaka nem működik????

Tűriné Emese
Az utolsó mondatodon nagyon elgondolkoztam. Bárcsak igaz lenne!!! Csak ne ismernék annyi ellenpéldát, akkor sokkal könnyebb lenne, hiszen az ember tudná, hogy egyszer valamikor TUTIRA SIKERÜL. Akkor már nem érezné feleslegesnek a rengeteg időt és pénzt, mert biztos lenne az eredmény.

És a jó hír!!! Egy barátnőmnek tegnap éjjel megszületett az első lombikból fogant kislánya. Két héttel előbb (az szerintem ideális, pont a legnehezebb időszak kimarad) 3550 g. MÉg van nekik azt hiszem 7 kistesó is. Annyira jó
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Bibar,
remélem jó érzed magad és még nem adtad fel, mivel butaság is lenne, hiszen sikerült, bízz benne:)
Lukrécia,
te mikor mész a jövőhéten? Jön valaki csütörtökön esetleg pénteken? Szerintem én akkor megyek, csak még nem tudom mikor múlik el:)
Málna, Judit,
gondolom, hogy már nagyon-nagyon izgultok az eredmény miatt, Málna te megcsinálod a tesztet holnap reggel, ugye? Azonnal írj:)
Judit, te úgy olvastam, hogy nem csinálsz, tehát kitartást, kívánom hogy sikerüljön:) Jelentkezz majd!!!! Fájdogál még a hasad?
Süni,
na milyen volt a kiállítás? Hogy vagy? Nem sokára neked is letelik ismét a várakozás, utánna persze megint várni kell, de az más:)
Én megyek a héten, legalább úgy érzem történik valami:)
Naposoldal, Gica,Vicuska,
hogy érzik magukat a kismamák? Már látszik?
baby.81

Sziasztok!

Akkor holnap topiktali lesz a BMC-ben,mert én is megyek,Bibar,Juci,Gabicsibe és talán Málna is,bár azt hittem Ő kedden megy....
Este hívom Bibart,átadom neki a drukkokat.Azért még én is bízom a csodában....

Puszi mindenkinek
lukrécia

Szép napot mindenkinek!

Tegnap már nem volt erőm benézni, 8-kor jöttem el amelóhelyről, de még nagyon sokan voltak akkor is....

Gil!
Ezzel a vizitdíjjal teljes káosz van, nehéz elmagyarázni a betegeknek, miért is kell fizetni, és nálunk úgy van,(mivel sűrgősségi), hétvégén ügyeleti időben 600 ft-ot kell fizetni, és ha nem indokolt a sűrgősségi ellátása akkor 1000 ft-ot...
Na most mindenki fel volt háborodva, hogy 300 ft-ot mondtad!!De nem nálunk! És szó szerint az adminisztrátort hülyézték le, majdnem verekedésbe fulladt...Szóval iszonyatos volt!!!Lesz itt még gond ebből!!!És tényleg úgy fel vannak háborodva abetegek, mintha mi találtuk volna ki!!!(sajnálom őket is, mert volt olyan, aki alíg tudta kifizetni a 600 ft-ot....És a legdurvább az volt, hogy pénteken bejött a tápszert felíratni a szakorvossal, mert házidoki nem írhatja fel ezt a fajtát, nem volt orvos, és szombatra visszarendelte, ügyeleti időbe, mert ő ügyeletes lesz...Így szegény 600 ft-ot kellett kifizetnie)

Juci!
Nem semmi amin Te is keresztülmentél!!!Micsoda erő van benned is!!!De igazad van, ezt csak így lehet csinálni!!!Le a kalappal a kitartásod, és erőd miatt!!!!

Gomba!
Gratulálok!!!Ez aztán a szép eredmény!!!Akkor egy nyolcszobás, vagyis kilenc szobás lakást kell venni!!! :lol: :lol: Szerdára pedig sok sikert!!!!! Az 5 naposaknak pedig sokkal több %-ban sikerülnek!!!!!!

Lexi!
Gratula a barátnődnek!!!Na, ez mostmár erőt kell hogy adjon!!!Meglátod, nekünk is sikerülni fog!!!! A péntek nekem azért lesz szuper, mert szabin vagyok, és a párom vagyis nem is a párom, hanem az egyik kollegája elszólta magát, hogy a farsangi buliba a párokat nem viszik el, csak a kolleganők lesznek ott!!!!Na szép! Gondolom nem kell mondani, kitört a botrány,mert ha most elmegy nélkülem,(ugyanis van egy kolleganője aki....., inkább nem írom le) akkor ennyi volt az egész..Tovább nem tűrök!!!! Nem ez az első eset 8 év alatt....Elegem van!!!!Na, most én vagyok magam alatt, úgy mint Te!!!! De szombaton megyek pestre randiguruba....Alíg várom!!!!!!!!!

Bibar!!!
Én is nagyon szorítok Neked!!!!!!!!!!!Meglátod, annyian szurkolunk, ennek sikerülnie kell!!!!Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!

További szép vasárnapot mindenkinek, az enyém az, hisz egyedül vagyok!!!Nincs ki idegesítsen!!!! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek, aki megy holnap sok sikert és remélem mindenkinek sikerült!!!!!!!
Várjuk a jó híreket:)
baby.81

Sziasztok!

Jó, hogy tegnap itt voltak a rokonok (bár elég fárasztó volt mindenkinek külön elmesélni, hogy hogy vagyok :roll: ) de legalább viszonylag gyorsan telt az idő.

Baby, nem tesztelek, a vérvétel a tuti és így tovább reménykedhetek :lol:

Szép estét Mindenkinek!

Szerintem én ma nem alszom :oops: :oops: :oops:

Puszi!

Judit
jucicuki

Ja és fájdogál még a hasam, remélem jót jelent :wink:
jucicuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?