kockásfülü!
nem tudok mást írni, csak azt, h tényleg nagyon sajnálom.
lalexandra!
időm semmi, így sajnos nem tudom mikor tudom leírni a történetet, mert elég hosszú, de részleteket küldök majd, a végére csak összeáll a történet.
szóval én fülöphöz egy csúnya véget ért ikerterhesség után kerültem, mikor 20. héten elvetéltem. (hivatalosan így hívják, n szülésként éltem meg) nagyvetélés. vagy 4 hónapig tarott a kivizsgálás, mert akkor volt a kórházak összevonása és minden vizsgálatot máshol néztek meg. máv, szabolcs utca és még ki tudja hova rohangáltunk. 2 ciklust végignéztek vv-ből. milliónyi vizsgálat és igen néztek összeférhetetlenségit, de nem ők, hanem most győrben. és 2% spermát hagy életben az immunrendszerem, a többit tesidegen anyagként kezeli, de ettől függetlenül meglett előtte boti
nagyon sok vizsgálatot kért, ki is derült, h én du-s vércsoportú vagyok, sok az rh negatív faktor a véremben. anyám rh negatívos és az ikreknél én is negatív voltam, de pozitív volt a domináns, azóta az vagyok. soha nem tudom konkrétan megmondani a vércsoportomat, mert mindig más vagyok. 2007 óta folyton pozitív. akkor a férjem vére nem volt jó nekem, kellett donort keresni, az egyik barátunk ajánlotta fel a vérét. 3x ájult el, sokat kellett nagyon menni az országos vérellátóban és félt a tűtől. legalább 9x kell menni, állandóén nézik, h milyen változás van nálad. én az infúziót nem kértem, mert már akkor 150 ezer ft volt de elég volt a vér is. utána a fülöp eredményeivel mentem vereczkeyhez és rögtön csinálta is a lombikot. de engem az irkrek előtt ő megműtött, miómával, pco-val, endometriózissal és méh fejlődési rendellenességgel. szóval volt bajom elég. így lett boti.
én tiszta szívvel gondolok vereczkeyre, bár nagyon kell vele vigyázni, mert a pénztárcádat szereti üressé tenni, folyton azt mondja, h minden vizsgálatot meg kell csináltatni náluk ,a te érdeked, stb. közben az ő érdeke. de amit most írok az szívből jön. győrben, boga doktorék alapos kivizsgálás ( és tb alapon meggy) után egy 100x stabilabb terhességet hoztak össze, mint anno vereczkeyék. most a versys statisztikája nem túl fényes, én örülök, h anno a cirisben összejött boti. és most meg örülök, h győrbe mentem tesóért. szerintem szakmailag nagyon erős hely győr, nehéz is bekerülni. mennem kell