Szasztok csajok (és Farkaskoma meg Larapapa)
Üdv a nyaralóknak !!!
Unique,
Megértem hogy nem volt könnyű a horvát utakon

Sajnos azota engem is kerülget rókakoma, főleg vasárnap óta. De az Elevit sokat segít, tegnap véletlenül elfelejtettem reggel bevenni, és egész nap rosszul voltam.Ma bevettem, és sokkal elviselhetőbb volt. A fura az, hogy én mindig tudok nagyokat kajálni, utána viszont piszok rosszul vagyok.... nem baj, erre vártam már mióta

legalább nem kell több tesztet csinálni hogy tudjam ott van még manócska. És a gyomorégés is megvan, főleg este. Háztartási keksz és rostos üdítő szokott előkerülni ilyenkor...azt hiszem ma egy egész zacskó kekszet megettem már

A horvátoknál én sem ettem túl sok jót, csak csevapcsicsájuk van, meg hal, de az iszonyú drága...legjobb ha az ember maganak főzőcskézik. Azért a táj nagyon szép
Te mikor mész legközelebb orvoshoz, UH-ra, bármilyen vizsgálatra ?
Farkasok,
Ugy tűnik nektek igazán jó nyaralásotok volt, Bogácsra én is beneveznék egyszer, nem tudom hogy nekünk milyen lesz a jövő nyár, addig még megfigyeljük Laráék beszámolóját mit lehet egy 3 hónapos bébivel tenni. Megy a Suprefact, ez szuper, nekünk az könnyebben ment mint a Gonal, a lényeg hogy hasson

Hajrá, hajrá, hajrá !!Hétfőn én is megyek a doktornőhöz UH-ra 9-re, ti mikor mentek ? Bár lehet hogy megprobalom eltenni keddre, mert Zoli hétfőn reggel 7-től dolgozik, és akkor ő nem láthatná manócskát.
Tegnap voltunk anyóséknál és elárultuk az unokát, hát mit mondjak, majd kiugrottak a bőrükből

Niki,
Küldöm neked a menzihozó sugikat+++++++++++++++++++ remélem mostmár nem packázik, csak akkor ha mégis pocaklakó van benn. Csinálj azért még egy tesztet
A 3. napi vérvételre csak simán odamész és mondod a nővérkének, egy pillanat alatt leveszik.
Timi,
Kitartás, már közeledik a hétvége

Norinak igaza van, fölösleges a hődet méregetni, egyél igyál ahogy jól esik. Ha nem jó a szervezetednek, úgyis jelezni fog !
Nóri,
A lapar után szerintem várj egy pár hetet, de nagyon jó jel hogy kívánod a futást

Úgy látom teljesen a gyógyulás útján vagy

Bár a lombik alatt én kihagynám a helyedben - de csak azért mert én egy lusta dög vagyok
Wish,
3 hét pikk-pakk eltelik

Az meg direkt jó hogy farkaskölyök egy hónappal idősebb lesz, mindent pontosan fogsz tudni tőlük, nem is beszélve a sok szép kinőtt ruciról

Lara család,
Andor még ördögösen is angyali

Az éjszakák végig alvásánál szerintem nincs nagyobb kincs

Az első sétán is túl vagytok, tehát a megszokott tempóban pörögtök

Lara, az az 5 kiló tutira pár hónap alatt le fog ugrani!! Az alak kérdése már kicsit nehezebb, valószínűleg sosem lesz 100% mint a régi, de mondjuk 95 %, OK ?
Edina,
Persze, a jövő heti UH képet is feltesszük, ha pedig elértük a harmadik hónap végét, akkor csinalunk egy albumot itt, ahogy szokás
Kriszta