Új privát üzeneted érkezett!

Aranyosak vagytok.
Renoka, nálunk a csoda kizárva, segitseg nelkul nem lehet közös gyermekunk, mert a párom ondovezeto hianya miatt van szükség a lombikra.
A lapar csak azért kell, hogy egészen biztosra kizárjuk a megtapadás esetleges szervi akadályait, mert a páromat muteni kell a kovetkezo akciohoz.
A fejemben kell rendet tenni, nekem konkrétan az anyaság szereppel vannak problémáim. Mióta felfogtam, hogy nincs "gyerekveszély" azóta pánik sincs, csak akkor ha nagyon elmerülök a témában, de ez azt hiszem normális.
Remélem a pszichológus segítségével kievickélek ezekről a zavaros vizekről hamarosan.
A lapar eredményét igerem megirom.

Mka
Vendég

Mka, nagyon kívánom, hogy mielőbb meglegyen a fejedben a nagytakarítás. Én csak a saját példámat tudom mondani, 2 hónapja járok pszichohoz, és látványosan javulok. Nem tudom, hogy alakult volna, ha nem megyek el, májusban nem is írtam ide, nagyon szarul voltam.
Egyébként a megkönnyebbülés-érzés nagyon-nagyon ismerős: végre vége egy idegtépő bizonytalanságnak! S én ezt akkor is éreztem, amikor 1.lombiknál - még karácsony előtt - egy hetet feküdtem végig annak tudatában, hogy terhes vagyok, csak pecsételek. Mikor mondta Krizsa, hogy nem lát uh-n terhességet, hagyjam abba a progit, akkor nagyon felszabadultam, holott már ott voltam a siker kapujában. Persze más tészta, hogy ez méhenkívüli volt, mint később kiderült, de akkor is megkönnyebbülésként éltem meg!
"Jó pihenést!" Kép
s_norka

Edina, Renoka!
Köszi a drukkot mindenkinek. Remélem, ügyesen helyezkednek a lurkók. Úgy érzem, megteszek értük mindent. Azt nem tudom, hogy mikor kezdődik a beágyazódás, de remélem elkezdődött. Én délutánonként nem szoktam aludni, ma ez is bekövetkezett. Tök jó lenne egy jót hányni, így legalább tudnám, hogy ott vannak.

Renoka!
Örülök, hogy összejött a baba. Te vmit éreztél a megtapadásnál? Vagy ez hülye kérdés?

Timi
latimi

Reno,
hányingerem nem volt, sőt az elején semmi tünetem nem volt. A második hónap végén kezdődött valami émelygés féle és csak a mandarint bírtam megenni. De ezen kívül semmi Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Lara, tudtam, hogy benézel. Elég egy mondatod és teljesen megnyugszom. Andornak, hogy telt a napja? Te, hogy vagy, a sebed fáj még?

Timi, ami más volt, mint eddig :a derekam sajgott. Nem szóltam senkinek, de éreztem, hogy másként fáj. Aztán pedig hőhullámaim voltak. Jelenleg nincsen semmi "panaszom".
Nyugi, a babák jól befúrják magukat, nem feltétlenül fogod érezni!
reno
renoka

Reno Kép
nekem sem volt semmi, de semmi tünetem sem, pedig a HCGm az egekben volt a 2 pasival. A 9. hét körül lettem álomkóros, egészen a 12.ig tartott, de se előtt, se utána semmi.
Nem zavartak a szagok (talán csak érzékenyebb lett az orrom), nem émelyegtem, nem volt gyomorgondom (az utolsó pillanatig ugyanannyit bírtam enni, mint előtte Kép )

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya, köszi, hogy te is írtál, már azt hittem, hogy az nem normális, hogy tök jól vagyok... Az étvágyam nőtt, úgy érzem, sőt kifejezetten farkaséhséget érzek, ha már legalább 2-3 órája!! nem ettem. Azért próbálok vigyázni, már így is a versenysúlyom fölött vagyok egy ideje, de mit számít ez most?
reno
renoka

Sziasztok csajok,

Timi,
Én is éreztem mindenféle szúrkálást, és a délutáni szunya az szerintem tuti jót jelent -nekem a sikertelen inszemek alatt sosem volt ilyen, csak most, amikor sikerült KépKépKép Már csak egy hét és minden kiderülKépKép Hányni valószínűleg nem fogsz, az túl korai lenne, de annak is eljön majd az ideje KépKépKép

Reno,
Olyan jó olvasni a történetetedet, reméljük jövő héten már láthatjuk a te kis manócskádat is az UH képenKépKépKép Addig is pihenj sokat !!

Niki,
Hétfőn nyugodtan menj vérvételre, akkor is ha most megjött, sőt, ugyis 3. napi kell nem ?? A lombik előkészületeként ezt ingyen csinálják és egyszerűen beteszik az aktádba a következő konzultációig ! Ne izgulj, emiatt nem fogtok késni KépKépKép

Lara,
Örülök hogy Andor ilyen tündérbébi, biztos most próbálja kiengesztelni a mamát amiért olyan lustácskán bújt elő KépKép

Velünk különben minden ok, bár nem mondhatnám hogy ez a hét olyan pihentető volt, de majd holnaptól behozom a lemaradást alvásban KépKép Enyhe émelygés reggel-este megvan, hasam mint egy 4 hónaposnak, ezt leszámítva jól vagyok KépKép
Holnaphoz egy hétre megyek a következő UH-ra, remélem addig szépen növöget manócska is.

További szép vasárnap estét,

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Halló,
Itt Farkasok, jelentem , már mindketten elolvastuk a heti termést, és igyekszem felvenni a pörgést.

Renoka,
Wishtől tudtuk meg a jó hírt szombaton, állati ügyik vagytok, Hurráááááá!Tessék vigyázni magatokra. Hova repültetek, hogy ilyen hosszú volt az út? Még jó hogy nem mentetek ki Talmát megnézni, így utólag.

Kriszta,
Te is egy nagy fánk vagy! Gratula a törpéhez!Apa hogy bírja? Mi a neve az általad ajánlott borovicskának?

Dedikém,
Látom rendesen feltöltöttétek a netes kártyát, de ez így van rendjén.

Snora, Byby,
Ügyik vagytok, hajrá húzzatok bele! Nekem a baloldali petevezetőnek fuccs,de ki nem szarja le!Snori még mindig nem olvastam egy sort sem a könyvből, de még a megkezdettből sem olvastam egy sort sem. Gratula a munkához, szerintem Kriszta egy nagy szugeráló, és ezúton kérem a szugeráló hölgyeményt, hogy fogjon össze rendesen Dedike zebrájával!

Sünikém,
A blöki nem hazudtolja meg önmagát. Egyik volt kolléganőmék augusztus 1-től lettek hivatalosan alkalmasak örökbeszülőkké, na ez nem egy magyaros mondat.

Icsilya,
Üdv nektek, remélem a fiúk már tudnak vitorlázni!

Timi néni,
Tessék nyugizni, és légy nyugodt ti mindent megteszek azért, hogy bővüljön a családotok.

Kavicska, Mka,
Basszuskulcs! Előre csajszikáim, csak előre!
Kavicska,
Pitbullotok növöget?Sankó bácsi még mindig olyan sokat éjszakázik?

Mniki!
Mizu?

Lara-famili,
Remélem Andor bátyja rendesen izgatja kedves családját!Bár ha a zuhanyrózsát nem buzgerálná állandó jelleggel akkor talán nektek is lenne esélyetek brillírozni a légkondival! Peti-papa hogy bírja az állandó műszakot, nagyon tuti az apa-fia kórházi fotó.

Ja Drágáim,
CSütörtöktől Krisztián szurkál, és hogy ez se legyen eseménymentes, ugyebár most Suprefactot szippantok magamba, és azt ki kell szippantani egy gumitetővel lezárt 5,5ml ampullátból, ami le van/volt lezárva egy műanyag kupakkal. Erre Krisztiánka mit csinál az első szúrás előtt, azt mondja, hogy te ez a tű elgörbült, mondom neki hogy a kupakot levetted, ja így utólag látom, hogy rá van írva, hogy kupakot le kell venni! Indulásnak jó volt, nagyon ügyin csinálja, és a Yamamotos aktív levegőfújással majdnem fájdalommentes. Kár lenne tagadnom, hogy az első szúrás előtt elsírtam magam, de jól bírjuk és Krisztián is élvezi.

Na jó van eldugulok, holnap indul a munka, hú de jó lesz!

Millió puszkó a visszatért Farkasok

Kép
farkasok

Renoka!
Hőhullámaim nekem is vannak néha.

Farkasok!
Igyekszem nem nagyon idegbajoskodni meg képzelődni. Bár ez nehezen fogom menni.Az előbb olyan jót vacsoráztam. + szelet körözöttes kenyeret meg egy kis kolbászt.
Jó éjt mindenkinek
Timi
latimi

Sziasztok!

Én megint itt éjszakázom,és ma nagyon rosszak a babák!Mondjuk nekem is fájt a fejem.Két saridont dobtam be mert egytől csak egy órára állt ki a fejemből.Szóval szerintem front van ezerrel,és a manók is ezt érzik.

Farkasok!
Köszike a pitbull nődögél.Nagyon ördögfióka,de jófej.
Sankó bácsi....Ezt érdekes volt látni,(a szülei hívják így)--most kivételesen délelőttös a drága,ezért most én éjszakázomKépegyébként egy hétig délelőttös,egy hétig éjszakás,egy hétig délutános.Én most minen másnap dolgozom a kórházbn és általában nappal,szóval lesz egy hét amikor csak levelezni fogunk!KépKép
Na most megyek,mert dolog van,születnek a magyarokKép
Puszi mindenkinek!
kavicska

Renó! Nekem sem volt semmi tünetem!!! pihenj csak, a nyugalom most a legkellemesebb

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok !

Sajnos nincs zebrás tesztem Kép Most aztán már nagyon kéne, hogy jöjjön az a fránya mensi, megint lesz vagy 40 napos ciklusom Kép

Farkasok : csak így csendben elkezdtétek a szurizást ? Kép hajrá, hajrá, jöjjenek a kisfarkasok Kép

Kriszta : jól bírod, meg kell hagyni ! Kép Már csak 1 hét és újabb UH ? De jóóó, ezek után el is engednek a Kaáliból ?

nem is tudtam, hogy ingyenes a vérvizsgálat, ha lombik előtt kell Kép Kell a dokitól vmi papír, vagy elég, ha a laborban mondom, hogy 3.napi vérvétel ?

Mka : pánikban sajnos én otthon vagyok, bár lekopogom, hogy amióta elkezdtük a lombikot, nagyon sokat javult. Én inszemek alatt voltam extra rosszul Kép
Úgy tűnik megnyugodtam amióta lombik van ...
Nem szabad elhanyagolni, mert egyre durvább tüneteket tud az ember produkálni. Pszichológus sokat tud segíteni !

Edina :ha alapvetően rendben vagy, akkor valószínűleg használni fog a closti is. Tényleg olcsóbb, ráadásul ha nem muszáj, minek szúrni azt a sok hormont, nem ? Kép

Ja, pénteken megnéztük a Tök alsó 2-t. nem semmi milyen szöveggel van teli, jókat nevettünk, de azért kisgyerekkel ne menjen senki Kép

mniki

Reno,
örülök, hogy megnyugodtál egy kicsit Kép

Kriszta,
jövő héten már nem csak egy kis babszemet fogtok látni. Már látszani fog a kis kobakja, a kezei és lábai. Bár ezek inkább még csak kis kezdemények lesznek. Olyan jó így nosztalgiázni. Nemrég voltam én is ezeken az uh-kon, most meg itt szuszog Andor a szobájában Kép

Farkasok,
hogy sikerült a pihi? Remélem jobban, mint az előző Kép Ha minden igaz, Andor most már elzárja a zuhanyt és jön a kánikula. Ha meg újra próbálkozni akar, majd megpróbálom visszatartani. Kép Judit, szóval olyan leszel, mint a Pannónia sajt? Kép

Hát lányok, Andor angyalkából tegnap előbújt az ördög. Egész nap hisztizett, ordított, semmi sem volt jó neki. Este aztán már hulla fáradtak voltunk és úgy döntöttünk, hagyjuk sírni. 8-tól 9-ig bömbizett, felváltva mentünk be hozzá simogatni, puszilgatni, de nem vettük fel. 9-kor elaludt, 10-kor ébredt. Akkor megfürdettük, megetettem és 1/4-ig aludt. Akkor újra kaja és 7-ig szuszó, az újabb kaja után még most is alszik. Szóval végülis kipihenhettük magunkat az éjszaka Kép Lassan kelthetem kajálni. Remélem nem kezdi újra a tegnapi hisztit. Most olyan kis rendes Kép

Lara

Lara

KépKép
lara77

Niki
Hát igen ezt én is így gondolom, de holnap után már hátha többet fogok erről is tudni.De amúgy sem vagyok oda a szurikért,mondjuk szerintem senki sem.Meg végülis ez a legkevesebb.

Farkasok
Kicsit lehet, hogy tényleg sokat voltam fent, és írtam is.Már a férjem is megjegyezte, hogy nem nagyon kell keresni, úgyis a gép előtt ülök.
Egyébként lassan megint lefogyok.De ez már csak ilyen."Írtam azok helyett is, akik nyaraltak" csak vicceltem!Remélem jól telt a pihenésetek!Hogy éreztétek magatokat?
Mikor kell menned uh-ra?

Lara
A sebed hogy áll?Andor akkor is tündéri lehet, ha hisztisebb.Legalábbis amit feltettetek síros képet, azon is ari.

Kriszta
A következő uh-on is kapsz képet?Ha igen majd felteszed, hogy mi is láthassuk a pindurkádat?

Edina
dedina

Lara!
Megnéztem Andorka képeit, meseszép baba. Egy kicsit irigykedem is.

A beültetés után lehet enni töltött káposztát? Én mindig csak az evésre gondolok.
Megmértem a hőmet reggel, 37 és most délután, 37,7. Ez hüvelyi mérés volt. Egy másik hőmérővel, egyébként tök egyformák, a szájban is, az csak 37-et mutatott. Hogy lehet ekkora eltérés?

Timi
latimi

Timike!

Nehéz helyzetben vagy, mert ez már a 4.beültetésed volt. Sokszor gondolok arra, talán én is eljutok ide, ezt csak hősiesen szabad/lehet bírni. Én mégis azt súgnám neked Kép : egyél annyit és azt, ami jól esik, és ne hőmérőzz - ez utóbbinál különösen a hüvelyi mérésre csóválom a fejem, még ha oly' tiszta is az eszköz, most igazán nem hiányzik, hogy valami kis piszok odakerüljön, és kész a felfertőzés! Már egész szépen telik az idő, ballagj el egy könyvesboltba jó könyvekért ( tudom, tudom, Farkasjudit, könyvmániás is vagyok Kép ), süttesd magad a napon (végre itt a nyár), egyél szőlőt, körtét, és ne izgulj ennyire. Bármi furcsaságot tapasztalsz is - ha egyáltalán lesz ilyen -, annak még nem most lesz az ideje, hanem 1-2 hét múlva! Drukkolok.

Kedves topiktársaim. Lehetőleg kíméljetek meg a hüledezéstől és cikiző megjegyzésektől Kép Kép, de a kérdésem a következő: szerintetek így lapar után mikor kezdhetek el megint futni...? Már hiányzik.
s_norka

Timi Kép
mármint, hogy a száj és a hüvely között. Simán, akár 1 fok eltérés is lehet.
de reggel és délután is lehet ekkora különbség.
Napközben semmi értelme mérni, mert nem mutat semmi.

miért ne lehetne töltöttkáposztát enni. Szerintem akármit lehet... még a terhesség alatt is Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Köszike a tanácsokat!. Igyekszem nem túl sokat vizsgálódni. A méregetést befejezem, hallgatok rátok. Az előbb jót aludtam így nincs idő a fantáziálásra. A gyógyszerektől (duphaston, choragon szuri) ti is 1/2 óránként jártok pisilni. A hólyagom már nem bírja. Bocsi, hogy mindig ennyit kérdezgetek.
Timi
latimi

Sziasztok
Nóri, én ezt pont tőled akartam kérdezni, hogy lapar után mikor lehet tornázni. Az egyik ismerőrömnek az anyajegyeit szedték le, ő 2 hétig nem mozoghatott a varratok miatt.
Egyébként téged a kontrollra a Bajcsyba hívott vissza a prof?
byby

Byby, akkor okosabbak nem lettünk, annyit tudok, hogy a teljes gyógyulás, belül a szerveknél több hét Kép Nálam ugye végülis pucoltak ezt-azt, úgyhogy lehet nekem várni kell, de sztem te a varratszedés után óvatosan elkezdheted.
Áh nem, a magánrendelőbe hívott, sztem nem megyek, épp eleget hagytam ott nála, most minek? Pénteken úgyis megyek Krizsához, majd rákérdezek nála, ő mit mond. Kép
s_norka

Norka Kép
mivel a lapar is hasi műtétnek számít, az anatómiai gyógyulás ugyanúgy 6 hét... azt várd meg szerintem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok,

Visszajöttünk a nyaralásból. Kép

KrisztaKép
Nagyon jól esett, hogy hiányoltál. Horváto-ban voltunk 1 hetet. Kép
Tündérke a babód! Látod, nem is kell már az a rengeteg teszt! Kép A kis lábai teljesen az anyjára ütöttek! Kép Kép
Rosszullét még mindig elkerül? (mázlista Kép)

LaraKép
Andor tüneményes, nagyon Veletek voltam gondolatban állandóan a netet bújtam a fejlemények miatt. Gratulálok még 1x! Kép
És ne aggódj a rosszalkodások most már egyre csak rosszabbak lesznek Kép

KavicskaKép
Tudod. Kép Kép Kép Nagyon drukkoltam Érted! Ja, szerdán megyek a dokihoz a szt imréhez a magánrendelőbe, elvigyem a gyógyit a köv-re? (hnegyed négyre megyek) Dolgozol?

MkaKép
Nagyon sajnálom. Kép Annyira bíztam Kép

RenókaKép
Látod-látod én megmondtam. Csodák pediglen igenis vannak!!! Hatalmas gratula! Várom az első sztárfotót! Kép

Farkasok - új szurkáló istennőnk Kép
Le a kalappal még a hősies bőgés ellenére is! Kép Hú, én már nem bírom követni ezeket a gyógyikat Kép Emiatt is biztos hatásosak Kép

Legyen egy kis off-topic? Nyaralás? Kép

idő szupi volt, 26-28 fok. Tüökéletes. Eső csak első nap esett, éjjel. Utána szép volt, napos. Lementünk autópályán Senj-ig (ez északabbra van), majd onnan kimentünk a tengerpartra és a parti úton mentünk dél fele. Megszálltunk egy éjjel északabbra első nap, majd második naptól három napot Trogir melett aludtunk egy gyönyörű félszigeten. (szállás közvetlenül tengerparton volt)
Utána mentünk még délebbre, Split és Dubrovnik között félúton Gradac városban )községben) szálltunk meg három éjjel. Itt a falu központban voltunk, egy nagyon szép kis apartmanban.
Ha ma döntenék, nem mennék. Az utak nagyon kanyargósak voltak, nehezen bírtam a hányingeremmel. A szállások általában este zajosak, hála a turistáknak. Aludni nehezen lehetett jókat. Kép A horvátok kajája szörnyű. Ma már elkezdtem pótolni a lemaradásomat. Egy jóízűt nem tudtam enni a héten. Ez volt a legrosszabb. Gyümiket ettem, meg kenyeret meg sült krumplit meg paradicsomot. Na jó 2x husit is.
Ja, új dolog jött: este vacsi után kb. 2-3 órával még lefekvés előtt úgy de úgy megéhezem, hogy csak na, Úgy korog a pocim, és olyan gyomorsavam van.... Ha nem eszem, nem tudok elaludni. 1x még éjjel is felkeltem enni. Remélem ez az itthoni kiegyensúlyozottabb étrend mellett javulni fog. Kép
Fürödni én nem fürödtem, a férjem többször is. A víz 24 fok körüli volt, de nem mertem belemenni. Végig a parton voltam, végig árnyékban. Nem is lett semmi színem. Sebaj. Kép Nem is kívántam a napot.
Szóval mostani fejemmel keresnék itthon nem túl messze egy eldugott nyugis kis szállodát, és ott töltenék el egy teljes hetet. Egyébként nagyon jól éreztük magunkat, kikapcsoltunk meg minden, csak így pocakosan, rosszullétekkel nem biztos hogy tuti jó választás volt. Röviden. Kép

Na meg pár kép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Ja, szépen növöget a pocim, holnap új ruhakollekció-nézőbe megyek Kép

Pusza

Unique

Ui. bocsi akinek nem tudtam írni, képtelen vagyok visszaolvasni, megyek pihizni, megint sz...rul vagyok Kép

KépKép
unique

Unique!Kép

Örülök, hogy újra itt vagy.Szép helyeken voltatok.
Akkor ezt a nyaralást most ki kell pihenni.KépA rosszulléteid hátha majd javulni fognak.Minden esetre kívánok egy kis jobbulást!Kép

Edina
dedina

Szia Unique! Köszi neked is. Tényleg klassz helyeken jártatok, kár, hogy nem tudtad teljesen élvezni. Nekem még mindig nincs hányingerem, nem mintha hiányozna, amúgy is nagyon hányós vagyok(bocs). Hányadik hétben vagy, hogy már nő a pocid? Én holnap megyek UH-ra, nagyon NAGYON remélem, hogy már látszani fog a kisbabám, bár még mindig elég korai, ma 12 napja, hogy NEM jött meg.
Tényleg, a Magne B sem segít?
reno
renoka

Unique,
nagyon szép helyen jártatok. Mi majd talán 2007 nyarán jutunk el valahova, addig marad a nyaraló a Velencei tónál. De már azt is nagyon várom, mert idén semmiféle nyaralás nem volt.
Hányingerre vannak kismamáknak készült homeós cuccok. Ha érdekel, szólj és leírom miből lehet választani.

Lara

Lara

KépKép
lara77

Unique Kép szia, te kis utazó kismama Kép
Nagyon szép lehetett a nyaralás, én imádom Horvátországot !! Mondjuk a hányingert én is azóta ismerem a kocsiban, amióta kikacskaringóztuk ott magunkat KépKép

Lányok, nekem a mensim már megint nem akar megjönni, tegnap volt egy pici barna, de azóta se semmi. Már tiszta mérges vagyok, nem igaz, hogy mindig megszivat... Kép A hőhullámokkal épp hogy megbírkózok..
szóval nyűglődök Kép

mniki

Niki, akkor mi a csudától fájt annyira a hasad már 4 nappal ezelőtt...? A hődet figyeled?
s_norka

Sziasztok,

Egy "rövid" élménybeszámoló a múlt heti nyaralásról.

Sajnos az aug.20-a nem úgy alakult, ahogy terveztük, kettesben, séta ez az.
A tesómék bejelentkeztek előző nap, s mire rájöttem mekkora hülyeség már annyira bele élték magukat, hogy nem lehetett lefújni a dolgot.
Így péntek este óta nem is tudtunk bejelentkezni, s mivel vasárnap reggel már utaztunk is, nem tudtunk elköszönni sem tőletek.
Bocsi mégegyszer.

Szóval 21-n vasárnap irány Judit szülei, majd tesóék (Beagle és tacsi lakhely, sok új fotó van, majd felteszem). Finom kajcsik (vad húsok grillen, vadhúsleves), süti, bor....jó idő.
Még a hétfőt is Barcika környékén töltöttük, segítettem az apósnak, örült is.
Kedden pedig továbbálltunk Bogácsra, ahol lehet egyszer egy vidéki tali!

Judit tesójáéknak van ott egy panziója, olyan kis egyszerű, családias panzió (max 37-38 fő). Minden szobában tv, wc, zuhany, csap és ágy 3 db szekrény....és van fűtés is télire. Egyébként akkor bezárnak, de ha van igény, csoportra nyitnak. (Ez a reklám helye volt)
Szóval Egerben találkoztunk a kollégámékkal, együtt nyaraltunk, s egy kis elővásárlás a Tecoban, na meg a Jeans Club-ban, óriási leértékelés, ez nagyon tetszett a lányoknak, na jó mi is kaptunk sok szép új ruhát.

A panzióba érve természetesen nagyon éhesek voltunk, de hát először inni kellett, majd másodszor és harmadszor is!!!! Huuuh, este ettünk is. De a futásom elmaradt.

Szerda reggel 1 óra futás, reggeli után irány Szilvásvárad. Kisvonattal fel a hegyre, séta az Õsember barlanghoz, forrás, fátyol vízesés, pisztráng nézés, séta kéz a kézben, vacsora.
Majd a panzióban egy kis vadpörkölt.

Csütörtökön kicsit jobb idő lett, sütött a Nap elmentünk hát a strandra, ami minden nap nyitva van, télen is, hisz melegvizes.
De mindenek előtt reggel elkezdtük a második lombikunkat. Kis feszkó a levegőben, néhány könny, de simán benn volt.
Judit nem fürdött csak olvasott, feküdt, én is csak megmutattam magam a vízben, a srácokat azért féltem a melegvízben.
Este kis pihi alvás.

Pénteken ismét futás reggel, de nagyon fájt a lábam, azt hittem beszarok, de utólag kiderült valami megcsípett, azért lehetett olyan kemény a lábam.
Aztán elmentünk Lillafüredre.
Kisvonat ismét fel/le Garadnára, séta. Hámori tó, fél óra csónakázás, igaz Judit majd bsz@rt, nem is akart beszállni de rábeszéltem, túléltük szárazon. Egy kávé a kastélyban, majd megnéztük a vízesését. Barlangra már nem futotta idő. Elmentünk Bánkút irányába a tutti pisztrángoshoz!!! Megvettük a vacsorát.
Haza fele irány a délutáni ebéd: Répáshuta!
Aki még nem próbálta, feltétlen meg kell próbálnia! Igazi jó kis szlovák beütésű étterem (a falu is), tele vad ételekkel. Nagyon jót kajáltunk!
Haza fele megint egy kis egri tesco, Jeans Clubbal megspékelve!
És vártuk az Eltünteket! A film után elfogyasztottuk a tutti pisztrángot hmmmmmm.
Szombaton "csak" egerben voltunk, a haverék váraztak, mi sétáltunk, kávéztunk, nézelődtünk.
Jól éreztük egymást.
Este átjöttek Wishék hozzánk, jót dumáltunk, Activity - ztünk, amit galád vendég módra megnyertek!
Vasárnap hazatértünk és most próbálunk felszinkronizálni a hétköznapokra!

Ez a nyaralás igazán jó volt, össze sem lehet hasonlítani a 4 héttel ezelőttihez.

A fényképeket felteszem majd a netre.
Addig is szurkojatok a szuriknak.
Hétfőn megyünk a Kaáliba legközelebb.

Farkasok

Kép
farkasok

Sziasztok Kép
Tgenap voltam Dévainál vett kenetet és elküldött vérvételre, megbeszéltük, hogy ha megjön kezdjük a következőt. Az már csak 3 hét! Azt valahogy féllábon már kibírom Kép Így ugyan a Farkas gyerekek egy hónappal idősebbek lesznek, de majd vaéahogy megbírkózunk ezzel a problémával Kép
Ma reggel megvolt a vérvétel is. Kép

MkaKép
Nyugalom, meg fog jönni a mensid. A legrosszabb amit tehetsz, hogy idegeskedsz miatta.
Nekem az első lombik után 44 napra jöt meg és volt közben kis barnázás is. Most szépen megjött 28 napra, de elötte 4 napig barnáztam. De most nem idegesítettem magamat miatta, szerintem az is segített.
És ahogy Nóri mondta, kezd el mérni a hődet ha eddig nem mérted, abból egy picit okosabb az ember.

LaraKép
Hogy van a kis trónörökös? Azóta nem volt olyan nyűgös napja?

UniqueKép
Milyen pocsék étterembe mentetek? Mi nagyon finomakat ettünk Horvátországban, bár csak kétzser voltunk étteremben, a többi alkalommal mi főzöcskéztünk. De az a kettő mindegyik finom volt.

Wish

wish

Farkasok : köszönjük a részletes beszámolót ! Azért megvallom irigyke vagyok, olyan szép helyeken jártatok és finomakat ettetek !
Biztosan jól feltöltődtetek és a mostani akció sikeréhez hozzájárul ez a fenenagy pihenés KépKép

Nóri : ne is mondd, nem tudom mitől görcsölhettem eddig, de ez tegnap óta szintén megszűnt. A hőm konstansan 37 Kép , melleim kevésbé fájnak... úgyhogy valami gebasz lehet, de egyelőre várom a mikut, csak jöjjön már !!

Wish : szerintem Juditék jó sok okos tanácsot tudnak majd adni, mire a kis Wish baba megérkezik, 1 hónap alatt sokat okosodik az embör Kép

mniki

Farkasok, tudjátok mi a ti erényetek? Most őszintén! Az, hogy nem kell nektek ide Mallorca meg Korfu, hanem itthon szépen irigylésre méltóan elcsatangoltok, mindenfélét megnéztek, jókat esztek-isztok... hát ezt tanulni kell. Kép Próbálgatom ezt a párommal, de ő még elég sznob (jaj Kép ), bár most a hévízi kirándulásunkkor már észrevett ezt-azt.

Niki, hm... mondjam most azt, hogy gyanús vagy? Gebasz, persze, konstans 37-es hővel... Tudod, eredetileg múlt szerdán mondtam, hogy várj egy hetet. Na most azt mondom, bírd ki péntekig, és ha még mindig 37, tessék nyomni egy Medilabot.

Lara, miújság Andor-fronton? Meg most egy kicsit a saját állapotodról is adj híradást légyszi. Kép
s_norka

Wish,
A mensis dolgot biztos nekem szantad?
Én nem aggódom a mikulás miatt, már el is mult a sikertelen lombik után.
Mka
Vendég

Mka Kép
Nem neked, hanem Nikinek Kép
Csak félregépeltem. Bocsi Kép

wish

Sziasztok!

Nem tudom, emlékeztek-e még rám, az 1. inszem. után kiborultam és azóta nem is írtam, noha azért olvasgattalak benneteket.
Azóta volt még jópár inszeminációm, de egyik sem sikerült, így most a lombikra készülök, ami október elejére esedékes, ha minden a terv szerint alakul.
Biztosan fogok majd kérdezni a nálam tapasztaltabbaktól Kép, de még nincs kérdésem, csak kicsit izgulok, azt is pozitív értelemben, vagyis várakozással nézek az elkövetkezőkre.
Mindenkinek szép napot és mihamarabbi babásodást!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Farkaskoma!
Az élmény beszámolód olyan sikeres lett, hogy menten besárgultam az irigységtől.Kép
Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy a panzióban hány tévécsatorna volt, mert a balcsin csak egy volt.Kép Kép Kép
A vidéki tali ötlete nagyon figyelemre méltó!!!!
A jövő nyáron már mi is tudnánk menni.
Hajrá!
Szurkolunk a progihoz.
Üdv: Larapapa
larapapa

Farkasok,
jó, hogy újra itt vagytok Kép Peti megnézte Bogács honlapját, nagyon tetszett nekünk. Lehet, hogy jövő nyáron megpróbálkozunk egy hétvégével ott. Majd kérhetünk egy kis protekciót, ugye? Kép

Wish,
3 hét, az már hamar el fog telni, mint az azt követő csodás 9 hónap is Kép

Ma megvolt az első sétánk hármasban Kép Átmentünk a nagyihoz, megmutattuk a manót és szopi után haza is sétáltunk és ettünk egy fagyit. Andor minden nap rendez egy jó nagy hisztit, de egy szavunk se lehet, mert az éjszakákat átalussza. Tegnap 1/2 11-kor tettem le és 5-kor ébrendt enni Kép
Az én állapotom teljesen okés, sebem nem fáj, a kilók szépen mennek lefelé, már csak 5 csúnya kilócska éktelenkedik pluszban rajtam. Hát az alakomat nem tudom mikor nyerem majd vissza, (Krisztián most ne figyelj, légyszi!!!) a hasam helyén egy adag puding lóg, a melleim pedig tőgyekké változtak, meg kell emelnem őket, hogy megmosakodhassak alattuk is. Kép De ezen tényektől eltekintve jól vagyok, imádom ezt az újfajta elfoglaltságot Kép

Lara

KépKép
lara77

Sziasztok!Kép
Wish, és a többiek
Azt szeretném kérdezni, hogy a 11-12. cn.-on mekkora méhnyálkahártyának illik lenni?
LányokKép
Én képtelen vagyok azt a hatalmas vízmennyiséget meginni, amiről régebben írtatok! Próbálkozom, iszom, iszom, aztán mint egy törpe vízműtelep...

Petyaanya

Kép
petyaanya

Petyaanya Kép
olyan 7-10 mm kb. De a vastagságnál sokkal fontosabb a szerkezet, hogy mind a 3 rétege meglegyen, mire a megtapadáshoz elérkezik az idő.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Unique!

Örülök,hogy jól vagytok!
Jellemző hogy pont szerdán nem dolgozom,csak kedden meg csütörtökön.Pedig jól jönne a szuri,mert jövő hónapban kelleni fog.31-én szerdán mégy a doktorhoz?Vagy 7-én?Mert 7-én éjszakás leszek.Esetleg a doktorral is elküldhetnéd nekem,de nemtudom találkozom -e vele holnapután nappal.Na mindegy majd valahogy megoldjuk!
Most megyek mert vár apaKép
Puszi!
kavicska

Szasztok csajok (és Farkaskoma meg Larapapa)Kép
Üdv a nyaralóknak !!!

Unique,
Megértem hogy nem volt könnyű a horvát utakonKép Sajnos azota engem is kerülget rókakoma, főleg vasárnap óta. De az Elevit sokat segít, tegnap véletlenül elfelejtettem reggel bevenni, és egész nap rosszul voltam.Ma bevettem, és sokkal elviselhetőbb volt. A fura az, hogy én mindig tudok nagyokat kajálni, utána viszont piszok rosszul vagyok.... nem baj, erre vártam már mióta KépKépKépKép legalább nem kell több tesztet csinálni hogy tudjam ott van még manócska. És a gyomorégés is megvan, főleg este. Háztartási keksz és rostos üdítő szokott előkerülni ilyenkor...azt hiszem ma egy egész zacskó kekszet megettem márKép A horvátoknál én sem ettem túl sok jót, csak csevapcsicsájuk van, meg hal, de az iszonyú drága...legjobb ha az ember maganak főzőcskézik. Azért a táj nagyon szép Kép
Te mikor mész legközelebb orvoshoz, UH-ra, bármilyen vizsgálatra ?

Farkasok,
Ugy tűnik nektek igazán jó nyaralásotok volt, Bogácsra én is beneveznék egyszer, nem tudom hogy nekünk milyen lesz a jövő nyár, addig még megfigyeljük Laráék beszámolóját mit lehet egy 3 hónapos bébivel tenni. Megy a Suprefact, ez szuper, nekünk az könnyebben ment mint a Gonal, a lényeg hogy hasson KépKép Hajrá, hajrá, hajrá !!Hétfőn én is megyek a doktornőhöz UH-ra 9-re, ti mikor mentek ? Bár lehet hogy megprobalom eltenni keddre, mert Zoli hétfőn reggel 7-től dolgozik, és akkor ő nem láthatná manócskát.
Tegnap voltunk anyóséknál és elárultuk az unokát, hát mit mondjak, majd kiugrottak a bőrükből KépKépKép

Niki,
Küldöm neked a menzihozó sugikat+++++++++++++++++++ remélem mostmár nem packázik, csak akkor ha mégis pocaklakó van benn. Csinálj azért még egy tesztet Kép
A 3. napi vérvételre csak simán odamész és mondod a nővérkének, egy pillanat alatt leveszik.

Timi,
Kitartás, már közeledik a hétvége KépKép Norinak igaza van, fölösleges a hődet méregetni, egyél igyál ahogy jól esik. Ha nem jó a szervezetednek, úgyis jelezni fog !

Nóri,
A lapar után szerintem várj egy pár hetet, de nagyon jó jel hogy kívánod a futástKépKép Úgy látom teljesen a gyógyulás útján vagy Kép Bár a lombik alatt én kihagynám a helyedben - de csak azért mert én egy lusta dög vagyokKép

Wish,
3 hét pikk-pakk eltelik Kép Az meg direkt jó hogy farkaskölyök egy hónappal idősebb lesz, mindent pontosan fogsz tudni tőlük, nem is beszélve a sok szép kinőtt ruciról KépKépKépKép

Lara család,
Andor még ördögösen is angyali KépKép Az éjszakák végig alvásánál szerintem nincs nagyobb kincs Kép Az első sétán is túl vagytok, tehát a megszokott tempóban pörögtök Kép Lara, az az 5 kiló tutira pár hónap alatt le fog ugrani!! Az alak kérdése már kicsit nehezebb, valószínűleg sosem lesz 100% mint a régi, de mondjuk 95 %, OK ?

Edina,
Persze, a jövő heti UH képet is feltesszük, ha pedig elértük a harmadik hónap végét, akkor csinalunk egy albumot itt, ahogy szokás Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Jaj Judit, a bort majdnem elfelejtettem. Az édeskés könnyű habzóbor a Lambrusco, ami Larapapa kedvence is KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta

Larának tuti elöbb sikerül visszanyerni az alakját, mint nekem.Kép LKép
Én legalább 15 éve kerekedek. Azt mondják a bölcsek, hogy ugyanannyi idő alatt kell leadni, mint felszedni. Mit mondjak, 50 éves koromig éhezzek? Miért? Inkább lambrusco+pizza. Kép Kép Kép Csak vicc volt!!!!!!
larapapa

Jó reggelt !
Reggelre megjött a mensim !!! Kép Pénteken megyek vérszívásra és kezdem a fogigátlót. Hipp hipp hurrá !!!

Lara : tényleg nagy kincs az éjszakai alvás, kívánom, hogy ez így maradjon, legalább a követekező lurkóig Kép

Fanni : sajnálom, hogy az eddigi inszemek nem hozták meg a babót, de most, a lombikkal több az esélyed Kép
Kérdezz bátran, segítünk !
Egyébként ahogy számolom, nálam is októberi lesz a bébi KépKép

mniki

Kriszta!
Megettem a jó kis töltött káposztát és nagyon jólesett. Napi 2 l-t min. megiszom. Ha leguggolok, azt nem szereti a hasam. Persze, mint egy hülye, várom a tüneteket. A férjem szerint most nagyon mimóza lettem, sokat alszom. Délután olyan álmos vagyok, mint aki éjszaka nem aludt. Néha szokott fájdogálni alul a hasokam, mint amikor jön a barnás folyás a mensi előtt. körözöttet 2 pofával eszem. Még jó, hogy nincsenek vendégeink, mert kidőlnének. A rengeteg pisilés maradt, 1/2 óránként.
Tegnap a háziorvos bűvölte a hasamat, hogy a lurkók ottmaradjanak. Megmondom őszintén, rettegek a jövőhéttől. Félek megcsinálni a tesztet. Félek attól, hogy megint jön a mensis görcs, és akkor megjön. Egyáltalán az igazi tüneteknek mikor kell jelenkezni? Engem ez nagyon izgat. Már megint túl sokat jajgattam. Még jó, hogy nincs egy komoly betegségem, mert szerintem mindenkit kiakasztanék.

Timi
latimi

Niki Kép
Hurrá Kép Indulhat megint a babaeső Kép

Timi Kép
Az igazi tünetek majd kilenc hónap múlva jelentkeznek, egy pelenkás kis csomag személyében.
Addig nyugi, várd ki a tesztet. Próbáld meg magad elfoglalni valamivel Kép

wish

Wish!
Igyekszem nem bedilizni. Épp az ablakunk előtt dajkálnak egy kéthónapos babát. Igencsak irigykedve nézem. Mindig találok vmit, amin tudok kesergni.
Timi
latimi

Timi Kép
Akkor most szépen öltözz fel. Menj el a sétálóutcába vagy a bevásárlóközponta. Hívd meg magad egy fagyira, vagy egy sütire. Utánna menj be egy könyvesboltba és vegyél magadnak 1-2 jó könyvet. Hazafelé nézd milyen szépen süt a nap és hogy virágoznak a virágok.
Holnap várom az olvasónaplót a könyvről, amit olvasol! Kép
Ja, merre laksz Fehérváron? Én is odavakósi vagyok Kép

wish

TimiKép
Meg tudlak érteni! Mintha csak én írtam volna, vagy bármelyikünk aki hasonló cipőben jár. Iszonyat az a két hét bizonytalan várakozás, de sajnos valahogy túl kell élni, és nem bedilizni!! Bedilizni ráérsz akkor, ha a kis három kilós csomagod már az x.-dik éjszakát üvölti végig. Na most jól megvigasztaltalak, ugye?! Én is nagyon tudok keseregni, alapból kicsit pesszimista vagyok, így talán nem koppanok olyan nagyot.
De Te ne légy ilyen! Most sikerülnie kell! Ez járjon a fejedben!
Petyaanya

Kép
petyaanya

Sziasztok,

A nyaralás képeit megtekinthetitek itt:

http://www.kep.tar.hu/farkasalom

Farkaskoma

Kép
farkasok

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X