Fanni!
ALMÁSPITE nyam, nyam, nagyon fecsigáztál!!!
Már régóta készülök rá, hogy sütök, van egy tök egyszerű, és fincsi receptem!
Én eléggé "megszenvedtem" a méhszalagok nyúlásával, biztos nálad is az van! Én is nagyon kivi vagyok, vajon hányan vannak odabent???
Petitpois!
Na most nagyon elbizonytalanodtam! Eddig a mura volt a favorit, de most már nem tom!
Már azt is nehezen fogadtam el, hogy nehéz, de hogy még összecsukni is bonyolult, háát, most már nagyon nem tudom!?
Nyuszi!
Tényleg szép a kocsi, jó a színe!
A savanyúságot én is sokszor kívánom, de a csípőset nem bírom, ég a gyomrom, pedig jól esne!
Hétvégén vettünk dinnyét (savanyú), és nem csípett egyáltalán, jaj, nagyon finom volt, marha pörivel!
Fendike!
Nekem is, ha oldalra fordulok néha kinyomja magát, mint egy kis csomó, aztán vissza fordulok, és szépen visszaáll!
Én ma voltam dokinál! A méhszájat azt mondta nem nézi, ha nincs panasz, nem piszkálja, majd legközelebb! Egy kicsit csodálkoztam, de ő az orvos! Mondtam neki, a folyást, azt mondta, hogy Klion D100 hüvelytablettát 2-3 naponta tegyek fel, biztos, ami biztos alapon! (sztem legutóbb is azért írta fel, mert paráztam neki) Ezt legutóbb is mondta, 1-et feltettem, de nagyon csípett, és tovább nem raktam! Szerintetek tennem kellene? a ph jó volt!