Új privát üzeneted érkezett!

Emese! Nem is néztem. A néninek csak százasa volt én meg az ablaknál fizettem. Gondolom ötvenest, huszast, százast, talán tízest.

Valaki kérdezte, hogy clostilbegytet írnak-e fel a BMC-ben. A válaszom nem. Én is azt szedtem 8 hónapig (máshol) és amikor a Zekének mondtam, nem nagyon tetszett neki a dolog. Azt mondta, hogy annál vannak sokkal modernebb szerek. Nekem az inszemre Puregont írt fel.

Gil!
Köszi az elhízással kapcsolatban írt választ. Úgy látszik én ilyen tipus vagyok, megérzem a hormonális változásokat. Én a Clostilbegyttől is híztam, nem is keveset, úgyhogy gondolom a kéthetes Puregon kúra után úgy kell majd beemelni valami szerkezettel az inszemre. :? Írok neked pü-t egy kényes témában :oops: Csak mert a múltkor nagyon ajánlkoztál, hogy kérdezzek bátran:)

Szerintetek a férjemnek felírt gyógyszerek nem fogják taccsra tenni a kiskatonákat? Lesz kb. két hét gyógyszermentes időszak az inszemig. Az urológus tudja, hogy mire készülünk és mikor :? Nagyon félek, hogy megint tolni kell az inszem időpontját :( :( :(
nellike

Gombahölgy! Szorítok neked is a punkcióhoz!!!!

(most már eltűnök egy időre :oops: )
nellike

Szassztok!
Még mindig le vagyok maradva a vizitdíjas témánál.
Na szóval:
Ha megyek hajnalok hajnalán akkor is van ott pénztár? Ott kifizetem, aztán megyek fel a BMC-be valami papírral? :?
Ez király! Eddig csak a BMC-nél volt 1 órás sorban állás...mi lesz ezután?
És ha beavatkozásra kell menni, akkor is elöbb a pénztárba kell majd menni? Jesszus...ebből mi lesz.

Aki megy holnap (asszem Lukrécia) minden infó érdekel a vizitdíjról, mert hamarosan megyek én is. Köszönöm
Vendég

Estrella! Nálam ez úgy volt, hogy nyugtát írt a nő, aztán az eredetit is és a másolatot is kitépte és odaadta. Az egyiket le kellett adni a szakorvosnak és a másik a tiéd. Gondolom, hogyha a Jánosban is nyugtaadás van, hasonlóképpen működhet. Az egyik példány, asszem az eredeti a tiéd, a másikat elveszi Irénke. :?

Jó lesz. Ha megyek vérvételre, már oda kell mennem 8-ra, hogy a sorbanállások miatt azért még ne zárjon be a labor az orrom előtt. :(
nellike

Sziasztok!

Na egy kicsit talán okosabb lettem, van egy alapdija 30 ezer a vizsgálatnak plusz embriónként 10 ezer a vizsgálat . Hát nem tudom hány embriót számolt a dokim?????? 28?? Bizti nem tudok annyit produkálni. De kezdek megnyugodni. :?

Vizitdij: Ezen én is gondolkodtam nem volt kiirva mikor nyit a pénztár. De úgy halottam itt is lesz autómata csak idő kérdése az egész. Akkor gyorsabb lesz. A laborba a főbejáratnál kell vizitdijat fizetni ha máshova mész akkor a pénzügyön, ez ki volt irva a főbejáratnál.
nikó

Sziasztok!

Hát, nem semmi...
Nikó, elhiszem, hogy nagyon nehéz döntés előtt álltok. Talán én a helyedben érdeklődnék más meddőségi központban is.

Erre a vizitdíjas mizériára én is nagyon kiváncsi vagyok. Remélem, hogy csak az elején megy ilyen nehézkesen!

Nellike, az urológus biztosa tudja mit csinál. Bízz benne! Reméljük a beavatkozásig a kiskatonákkal minden rendben lesz!
süni76

Süni :( most jutottam géphez, pedig gondoltam rád 13-án, de ez egy szar nap volt. :(
Továbbra is drukkolok Neked és persze itt minden Csajszinak!

Hali

Viki
nviki
Budapest III. kerület

nelli
én kérdeztem a clostyt, tudom hogy a puregon modernebb, de jóval drágább is, annyival jobb is? :roll:

Kép
gaby25

Nikó és akit érdekel a PGD költsége!
Nem megvédeni akarom a BMC-t, és Konc doktorral még nem is beszéltem, csak leírom az alapján, amiket én tudok a véleményemet.

Molekuláris genetikai vizsgálatakot vérből is lehet végezni és most megnéztem az mennyibe kerül az oep-nél. Teljesen mindegy milyen mintából csinálják a vizsgálatot, a költsége ugyanannyi. Kétféle módszert alkalmaznak erre, az egyik drágább, a másik olcsóbb. A drágább 35 ezerre, az olcsóbb pedig 17 ezerre jön ki mintánként. Az embrióból kivett sejt esetében is ugyanezeket a módszereket használják tehát az azt jelenti, hogy embriónként 35 vagy 17 ezerbe kerülhet ez a vizsgálat, ami annyit jelent, hogy ha megvizsgálnak 10 mintát (jelen esetben 10 embriót) , akkor 170-350 ezerbe kerülhet a dolog. Nem tudom a te esetedben melyiket használják, ezt az dönti el, hogy az adott hiba kimutatására milyen módszerük van. Erre még rájön annak a költsége, hogy minden embrióból egyenként mikroszkóp alatt el kell távolítani egy sejtet. Ezt a BMC-ben csinálják, mert az embrióidat biztos hogy nem viszik sehova, hanem az ottani biológus végzi ezt el, és azt viszik oda ahol a molekuláris vizsgálatot végzik, és akkor még valószínű, hogy embriónként felszámolnak X összeget a sejt kivételéért és belekalkulálhatják a szállítást is (amiért mondjuk 10 ezer ft nem hangzik soknak). Tehát szerintem nem tűnik irreálisnak a Konc által mondott összeg (sejt eltávolítása, szállítás (10 e) + maga a vizsgálat (17-35 e) és szorozva annyival ahány embriót megnéznek).

Tudom ez nem nyugtat meg téged, mert ettől nem lesz olcsóbb, de szerintem nyugodtan kérdezd meg Koncot, hogy miből áll össze ennek a vizsgálatnak a költsége, mert ez nagyon sok nektek és csak érdekelne. Nehogy olyan dolog miatt veszítsd el a bizalmad az intézményben, amire majd esetleg később rájössz, hogy nem is jogos.
gombahölgy

Gaby!

Fogalmam sincs, én ugyanis még a Puregon kezelés előtt állok. De mindkét szer másra hat. A Clostil úgy tudom a sárgatest hormon termelődésre van hatással, a Puregon meg valami másra. Az árban tényleg óriási a különbség. A Clostil pár száz forintos tétel, a Puregon pedig olyan 25 ezer körüli. Tudok olyan profot, aki a clostilra esküszik, szerintem a BMC-ben nincs alkalmazzák. Mivel nem szedtem, nem ismerem a mellékhatásit se, de a Clostilb. leírt mellékhatásait mind éreztem :( Viszont nekem azt csak 5 napig kellett szednem.

Utro "szakértő" csajok! Tulajdonképpen mi ez a szer, mi a hatása, miért írják fel, hol kell "bevenni" és kb. mennyibe kerül? Más kérdésem egyenlőre nincs :roll:
nellike

Nellike, Utro ára 5 doboz (30 db/doboz) kb. 8 000 Ft. Nekem napi 3x3 db-ot írtak fel. Hüvelygolyó. Nem egyszerű a felhelyezése, de könnyen bele lehet jönni :)
A terhesség támogatására szolgál. Ismétlődő vetéléseknél és lombikos megtermékenyítéseknél alkalmazzák.
süni76

Gombahölgy!

Köszi az infót ezt honnan tudtad? Sejtettem, hogy ilyesmi áll a dolgok hátterében de ezt nekem senki nem mondta!!!!!! Béna voltam, hogy nem kérdztem rá de nagyon kiakadtam a 300 Ft-on. Amúgy nem akarok bántani senkit a BMC-be mert nincs velük problémám!!! Na holnap okosabb leszek! Köszi!
nikó

hahó!

Timi ha jól emlékszem te kérdezted, hogy mit kell tenni, hogy előbb legyen mensi. Jó meleg fürdő (ülő) ez serkenti a vérkeringést!!!! És ettől még bajod sem lehet. Meg állítólag az intimtorna egyes részei is segítik.

Nellike, nem tudom hogy szedsz-e elevitet, de ha nem akkor célszerű elkezdeni, mert állítólag segít a tapadásban, mivel jó kis vitaminok vannak benne. Én is most kezdtem el szedni.

Kicsit én is szeretném védeni Koncot. Velem eddig mindig nagyon kedves volt. Most az utolsó inszememnél egy csajszi feküdt a szobában aki évek óta betege a dokinak. Ő elmondta, hogy nagyon sokszor segített neki már a doki, mindig nézte a lehetőségek közül az a legjobbat, és minél kevesebb legyen a költsége. Már van egy 9 éves kislánya és most a kistesó miatt járnak.

Gondolok holnap rád Lukrécia!

Gabi jól vagyok, semmi tünet. Izgatottan várom a hétfőt, akkor azt hiszem tesztelek.
málna79

Niko
Sajnálom,hogy ilyen helyzetben vagytok és felhábotítonak tartom,hogy erre sincs pénz.Én eddig erről nem is hallottam és sok-sok kitartást kívánok nektek!!(meg persze egy lottó 5-öst)és le a kalappal elöttetek!!!

Nellike
Az utrot neked is kell majd használnod csak napi 3x1-et(az-az két dobozt fognak felírni).Hüvelybe kell felhelyezni jó mélyre! :oops: remélem jól emlékszem,hogy inszemed lesz :oops: :oops: :oops:

Gaby
AZ első orvosom engem is a Clostytval kezelt eredménytelenül,majd a következő két orvosom(BMC elött)
egyöntetűen elavultnak titulálta.Ezek a szurik lehet,hogy drágábbak,de korszerübbek.(én Merionált szoktam kapni és az valamivel olcsóbb mint a Puregon)
gabicsibe

Brumi, Baby, Nellike
Köszi lányok a drukkokat a holnapi inszemhez! Egyik barátnőmék nemrég csöngettek egy felbontott üveg itallal, hogy nekik pont akkor jött össze a baba amikor ebből ittak. Hát, ezen már nem múlik, megkóstoltuk…

Nellike
Bizti hamarosan kezdhettek ti is! Nálunk is szinte meglepődtem olyan gyorsan mentek a dolgok, nem teketóriázott a doki! Szerintem emiatt ne aggódj! A holnapiról majd írom a tapasztalatokat!

Gaby
Nellikéhez hasonlóan nekem is puregont írtak fel. Én féltem a mellékhatásoktól de nem nagyon éreztem semmit.

Nikó
Hát, első hallásra tényleg ijesztő ez az összeg, nem csoda hogy kiakadtál! Remélem pontosabban elmagyarázzák majd miről is van szó!

Jó éjt mindenkinek!

nikibaba
niki baba

Szia Gaby25!

Talán tudok neked pár "okos" dolgot mondani.
Én, mielőtt a BMC-be kerültem volna Clostil.-t szedtem nagyon sokáig, talán két évig. Ez a gyógyszer a peteérést segíti elő. Ez az egyik legegyszerűbb stimuláció, amit a nőgyógyászok alkalmaznak. Sokaknak, ahol nincs nagyobb gond, ez is hatásos, de akik itt vagyunk sajnos ez nem elegendő. Clostil. elég régi szer, ennél vannak modernebbek is, de valóban drágábbak. A BMC-ben nem stimulálnak Clostil.-lal.
Ha nincs nagy gond és elég az inszemináció, akkor az egyik lehetséges szer a Puregon inj. Én ezt kaptam. Ez egy inj., ami egy tollban van és egyszerűen magadnak be lehet adni, mint ahogy a cukorbetegek. Ennek az ára kb.: 25000 Ft (most drágult ez is ) Attól függően, hogy hogyan reagálsz a Puregonra, lehet hogy nem elég egy ampulla, akkor 2x ennyivel kell számolni. Nekem pl.: 3 ampulla kellett. Egyébként ez is a peteérést segíti elő és a méhnyálkahártyát hozza megfelelő állapotba.
Remélem tudtam segíteni!
sharon

Málna!

Köszike,hétfőn szorítok nagyok,szerintem is tesztelj! :D Én is szoktam.

Estrella!

Megírom holnap mi volt vizitdíj-ügyben.

Baby!

Igen,holnap UH és remélem mindent rendben talál Z.ügynök és jövő héten megkapom a fagyikat! :D Most már nemsokára Te is kezded... :wink:

Nikó

Nem értem ezt az egészet,én is ilyen vagyok,hogy utólag jut eszembe,hogy mit nem kérdeztem meg,ott meg leblokkolok.

Bibarcica! :P

Holnap már látni is fogsz!Ez bizti jó hatással lesz a megtapadásra... :D Puszika!
lukrécia

Lányok!
Én azt sem értem, nekünk miért kell vizitdíjat fizetni, hiszen kezelésen veszünk részt, és arról volt szó, hogy más elbírálás alá esik, akinek rendszeresen kell járnia egy betegség miatt, mint aki beesik egy egyszeri vizsgálatra! Nem??? :roll:
Hát ez nem számít hosszantartó kezelésnek???

Inszemre is van előjegyzés vagy csak a lombikra? Erről mit tudtok?

Nellike!

Megkaptam ,válaszoltam :D

Nikó!

Sajnálom, hogy így alakultak a dolgok :( , durva lehettet ezt a számot hallani, remélem, lesz valami megoldás!!

Niki baba!
Megy a drukk holnapra!!

Kriszti!
Nem irígyellek fogügyben, jó, hogy már így tudsz rajta humorizálni! :lol: Milyen volt az első vizitdíjas nap a másik oldalról megélve?

Lukrécia!
Remélem, jó hírekkel térsz majd haza, és jövő héten minden oké lesz!
gil

köszi az infókat lányok
egyelőre a Nyírőbe kértem konzultációs időpontot, nekünk az közelebb van, és azt mondják az is jó, viszont lehet megszüntetik, a szülészeti és meddőségi részleget, még nem tudják mi lesz :roll: A Nírőben sem használják a closty-t tudtommal, a schöpfiben igen, még azt is felhívom.

Gabicsibe
Druszám, ez a merinal mennyibe kerül? esetleg majfd megkérdezem, hogy azzal lehet e csinálni :wink:

Kép
gaby25

Gaby 25:Anno én is szedtem a Clostit, és iszonyú rosszul voltam tőle (hányinger) és sok-sok cisztát csinált nekem. Szerencsére csak 1 inszemet csináltak ezzel a kezeléssel, ami utána jött a BMC-ben az nekem is Puregonnal történt, és sokkal jobb szer. Szerintem menj a BMC-be. Én a mai napig hálás vagyok magamnak, hogy anno átjöttem ide, nem bántam meg, mert a legjobb intézmény!!!
Nikó:Nem semmi ez a dolog amit leírtál, elolvastam azt a cikket is és hát nem egy egyszerű eljárás. Azon az összegen én is beájultam volna. Remélem van valami megoldás ami nem ilyen drága.
Brigii:Jól vagy, mi van veled?
Zsókuci:
És veled mi van? Néha nézz át ide is erre a topikra is! :)
Kriszti:
Remélem jól érzed magad Csabán :D
Ria:
Ha olvasod a sorokat Te is írhatnál, hogy mi van veled, veletek!
Lexi:És veled mi van? Jobban vagy már?
Lukrécia:
Köszi, várom az infókat a vizitdíjról. :)

Ja, nekem még nem jött meg :?
Vendég

:( :(
nikó

Sziasztok!

Ez véletlen volt! Bocsi!
nikó

estrella
előtte hol voltál?

Kép
gaby25

Sziasztok!

Lányok ha ki akarok törölni egy hozzászólást azt itt, hogy lehet???
nikó

melyik dokihoz érdemes menni a BMC-be?

Kép
gaby25

Gabi 25:
Előtte a SOTE II-be jártam egy dokihoz. Furcsálltam is, hogy ez a Clostis kezelés miért úgy működik, hogy még csak meg sem néztek ultrahanggal, meg semmi. :(
A BMC-ben bárkihez mehetsz, jó kezekben leszel. Én a Szűcshöz járok, ő a legfiatalabb doki, de ő a legszimpatikusabb, és legkedvesebb. Szerintem egy nyugodt, alapos doki. :D
De még a Wiegandt is szerintem aranyos, egyszer nála is voltam, mikor Szűcs szabin volt. A többiekről nem tudok mondani semmit, de elég eltérőek a vélemények amint hallottam.
Ha van még kérdésed kérdezz nyugodtan! :)
Vendég

Estrella
Egy másik topikban is a Szűcs dokihoz jár egy lány :) viszont valakinek meg pont a Wiegandt dokival volt rossz tapasztalata.
Ha odatelefonálok a BMC-be a konzultációr időontot kérni, akkor megkérdezik melyik dokihoz akarok emnni?

Kép
gaby25

BMC-ben nem veszik fel a telefont, már 8 óta próbálom :twisted:

Kép
gaby25

Sziasztok!
Gaby, szerintem is mindegyik dokinál jó kezekben leszel. Én az első konzultáción Szűcs dokihoz kerültem, aztán nála is ragadtam. Kedves volt, szimpatikus. 1x voltam Zeke doktornál is. Rá sem panaszkodhatom.
Én úgy mentem oda, hogy bármelyik orvoshoz kerülhetek, biztos megtesznek minden tőlük telhetőt.
Szerintem bejelentkezésnél még nem fogják megkérdezni, hogy melyik orvoshoz szeretnél kerülni. Így is készülj fel arra, hogy kb. 1 hónap múlva kapsz időpontot. Legalábbis velünk tavaly így történt, azóta pedig csak többen lettünk. :(

Gombahölgy, várunk a hírekkel! És megy a drukk mindenkinek!

Juci, Bibar?
Baby és a többiek? Hogy vagytok?
süni76

Ez sajnos így van. Ilyenkor reggel esélytelen. Majd ha személyesen mész, meglátod miért. Próbálkozz 13-14 óra körül!
süni76

Sziasztok!

Beszéltem a biológussal ismét és végre világossá vált, hogy miről is van szó és hogy jött ki a 300.000.- . Megnyugodtam mindenhól más és más az ára ezeknek a próbáknak. Nagyon jó érzés, hogy nem kelett csalódnom senkiben! Hurrá ? jó hely ez a BMC! De sajnos el kell búcsúzakk egy időre mert ennyi pénzünk nincs most. Elöbb össze kell szednünk ezt meg a szurik árát. Hát nem lesz egyszerü! Mindenkinek sok sikert kivánok és és sok-sok babatapit küldök! Sziasztok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nikó

Szia Nikó! Örülök, hogy nem csalódtál :) Sok sikert kívánok neked! És csak pozitívan! :)
süni76

Szia Süni!

Én megvagyok, bár sajnos egyre lassabban telik az idő :cry:
Már nagyon várom a hétfőt, úgy döntöttem tesztet nem csinálok.

Bibar! Neked már csak egyet kell aludni :lol: nagyon izgulok érted.
Hogy bírod a szürkeséget?

Nikó!
Nagyon sajnálom, olyan szörnyű, hogy pénzkérdés, hogy az embernek lehet-e gyereke...

Többiek??

Puszi!

Judit
jucicuki

Gaby
A Merional kb.10e.körül van,sajnos nem tudom pontosan.Én most pihenőn vagyok mióta új ára van.A Bmc-be csak 13-14 között érdemes telefonálni.mert elöbb nincs kapacitásuk felvenni.Nálunk rá érsz akkor orvost választani amikor az első konzultációra mész.Mindegyik doki lelkiismeretes bátran választhatsz bárkit.És tudod mindenkinek a saját orvosa a legjobb ne is várj rábeszélést senkitől :) Itt fel kell készülnöd a hosszabb sorbanállásra és várakozásra,mert ez állami intézmény.A vizsgálatok nem kerülnek semmibe téged csak a szurik ára terhel.
Én sok sikert kívánok neked a Nyírőhöz remélem neked sikerélményed lesz.Sajnos nekem is és ismerőseimnek sem túl jó a véleménye róluk!

Niko
Sok szerencsét kívánok nektek és azért néha nézz be hozzánk!
puszi
gabicsibe

Sziasztok!

Süni,
köszi,már jobban vagyok, annyira már nem köhögök, de most meg a fejem fáj, a gyógyszer sem mulasztja el:( Biztos front van:( Ott is ilyen csúnya, szottyos idő van?! Hasad fáj még? Vagy csak amikor megjött!? Nekem még mindig semmi:(
Judit,
izgatott vagy nagyon, hogy bírod, nehezen gondolom:( De hétfő nem sokára itt van:) Remélem sikerült:)
Bibar,
jaj, holnap szombat, de jó, írj, ha megcsináltad, ok? Biztosan,mint én is mindenki kíváncsi rá, hogy mi az eredmény?! Hogy érzed magad?
Málna,
hétfőn teszt? Kívánom, hogy végre két csíkot láss:)
Lexi,
el vagy tűnve, hogy vagy?
Nikó,
örülök, hogy tisztázódott, minden jót kívánok nektek és remélem minden rendben lesz:)
Lukrécia,
ugyan mit mondtak, megkapod a babókákat jövőhéten?:)Gondoltam rád:)
baby.81

Gabicsibe
Meg lehet kérdezni, miért nem jó a vélemény a Nyírőről? Milyen tapasztalat volt konkrétan? :roll:

Kép
gaby25

Merional most 17 ezer, megnéztem a neten

Kép
gaby25

Gabi 25:

Egy ismerősöm is odajárt a Nyírőbe...hát nem sok jó élménye volt neki sem. Én nem voltam ott soha, ezért véleményt sem tudok mondani, de ami biztos, hogy a BMC és a KÁLI az amelyik KIMONDOTTAN a mi problémáinkkal foglalkozik. (inszem, lombik)
Mivel a Káli fizetős, ezért maradt a BMC. És persze azért is, mert a legtöbben ezt ajánlották, és én is utánaolvastam anno a neten, és a legjobb születési arány a BMC-ben van. Innentől fogva nem volt kérdés, hogy hova megyek. Én is Szűcsnél voltam az első konzultáción, és automatikusan hozzá is kerültem, de a recepción kérhetsz is orvost úgy tudom. (tőlem anno megkérdezték). Aztán szerencsére maradt a Szűcs, mert ő a legszimpibb. :)
Sajnos sokat kell őket csörgetni bármikor is hívja az ember őket, próbálkozz ezeken a tel.számokon:
1/458-4579
1/355-2736

Remélem tudtam segíteni.
Vendég

Estrella
a felső számon próbálkoztam :wink:
Milyen rossz élménye volt a Nyírőben a barátnődnek? :roll: gondolom mesélt róla. Akarok kérni a BMC-be konzultációt, és ha mindkét helyre elmegyek, gondolom jobban döntök :roll:

Kép
gaby25

hát én most nem taláok olyan oldalt, ahol leírnák a születési arányokat :(

Kép
gaby25

Gabi 25.
Küldtem püt.
Vendég

Baby
Most már gyógyulj meg, hiszen lassan menni kell a babókákért. Ne aggódj a jó öreg Mikulás miatt. Hozzám is órát lehet állítani, de akkor, amikor kellett volna sehol se volt. Ennek köszönhetően a kicsi fagyikáim ki voltak téve ennek a sok rossz dolognak. El is menekültek belőlem gyorsan. Csak az én életem soha nem volt sétagalopp, úgyhogy ha ezen múlik, akkor a dolog esélytelen.

Semmi más nem hiányzott nekünk csak egy kis vizitdíj, egy kis dobozdíj, meg még mondjuk receptdíj, sőt ott ülünk akár9 órát is és addig ingyen lélegzünk, szóval lehet ezt majd jelzem kedvenc ágikánknak (tudom, h nagy betűvel kellene írnom. Csak lehet, hogy ez a kis Nemecsekre nézve sértő) ebből mondjuk milyen jó lóvét le tudnának rántani rólunk, nem?

Kriszti, Estrella
Hétvégén dumálás???
Kriszti,
a fog-történetről lemaradtam, mert nem voltam két napig. Wc-re se volt időm elmenni, de ez most így is lesz 14 hétig. Előre felvettem egy csomó tárgyat, hogy ha egyszer végre szülök, akkor laza legyen. Csak már röhögök magamon, mert az utóbbi laza 12 évemet úgy éltem, úgy terveztem, hogy HA MAJD LESZ GYEREKEM, na akkor mi hogy legyen. Tiszta hülyeség, mert ugye nincs. Lehet, hogy most megszakadok, akkor meg majd nem fogok tudni mit csinálni, mert nem marad tantárgyam. Így meg az egyetlen hely, ahova szívesen menekülök a világ mocska elől. Bár most van egy-két rázós tanár és tantárgy, de majd csak lesz valahogy.

Nikó
Ez döbbenet, ami Veled történik. Hogy jöttetek rá erre a genetikai dologra? Magadtól mentél el, vagy orvosi javaslatra. Mi is elmegyünk, de nem tom mikor, mert a párom mobilitásképtelen jelenleg. Próbálj meg neten olyan alapítványt keresni, aki ilyen jellegű problémák támogatásával foglalkozik. Vesztenivalód nincs.
Vendég

Sziasztok!

Nyolc petét szívott le Wiegandt doki, és így a beültetést is ő fogja csinálni hétfőn - feltéve, ha minden jól megy, és szépen meg is termékenyülnek. Örülünk a 8 petének :P :P

Nagyon-nagyon rendes volt mindenki, az idősebb műtős néni volt ott, akiről valaki azt írta, hogy egy kicsit durva, de velem nagyon aranyos volt, még viccelődött is.

Kriszti!

Lécci majd írd át a táblázatban, hogy nem dr. Zeke, hanem dr. Wiegandt.
gombahölgy

Gombahölgy!

Szuper,szorítok,hogy minnél több megtermékenyüljön!Gondoltam Rád ma,amíg vártam a BMC-ben(azt a röpke 4-5 órát...)

Estrella+Mindenki!

7-11-ig a főportánál is be lehet fizetni a vizitdíjat,de amúgy a portával szemben van a földön egy tábla,ahol rajta van hol lehet még,pl az újságárusnál is,a bejáratnál.Kell a TAJkártya,meg cím és persze a 300 ft.Megkérdezték hova megyek és hogy vissza vagyok-e rendelve.Ma meg már beutalót is kaptam hétfőre.Hát ennyi.

Nikó!

Sajnálom,hogy pénzügyi-szünetet kell tartanotok.Jelentkezz azért még néha,jó?

Bibarról
annyit,hogy elromlott a számítógépük,elvitték megcsinálni,talán holnapra már visszakapják,most én leszek a kapocs....Holnap vagy én vagy Ő jelentkezik,hogy mi lett a tesz eredménye!!!!NAGYON SZORÍTSATOK!!!!!!!

Engem ma megint Szűcs doki vizsgált,mert Zeke doki még mindig szabin van 8) (ejnye-bejnye!) 8) .20 mmre nőtt a tüszőcském,szerdán 17 volt,hétfőn kell visszamennem,addig figyelnem kell mikor szúr az oldalam(azóta természetesen mindig szúr :roll: )és ha hétfőn már nem lesz ott a kis drága,akkor a jövő hét elején beköltöznek a kis lakók :shock: :D !Már úgy várom!
lukrécia

Sziasztok!

Először is üdv minden újnak! :D

Estrella drága,
köszönöm, hogy hiányoltál, nagyon jól esett!!! Folyamatosan olvaslak benneteket, bár néha elvesztem a fonalat, bevallom őszintén, de ami tuti, hogy mindenkinek mindig drukkolok, és persze szomorú vagyok, ha azt írjátok, hogy most nem jött össze... De persze feladni tilos, hiszen a régi mottó még mindig él: "Mindent babóért!" :D :wink:
Mi jól vagyunk, kislányom szépen növöget odabent. Még 2,5 hétig dolgozom, de már egyre nehezebb és fárasztóbb...

Nézzétek néha a babás topikot is, tessék ebből erőt és lelkesedést meríteni, nekem anno, mikor még nem volt Emese a pocakomban, mindig sokat segített, ha babás írásokat olvastam, hiszen ennél nincs jobb motiváció :wink: :lol: Nagyon-nagyon izgulok mindenkiért, és remélem hamarosan mindenki egy topikkal lejebb költözik!!!!
HAJRÁ CSAJSZIK!!!! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Gombahölgy, szuper az a 8 petesejt! Szorítok nagyon, hogy szépen meg is termékenyüljenek.

Lukrécia, azért elég biztató, hogy több helyen lehet befizetni a vizitdíjat. Köszi az infót!
Kérlek, még segíts nekem - ha van időd - fagyis beültetéssel kapcsolatban! Ha nekem abban a hónapban lesz érett petesejtem, akkor azzal mit csinálnak a beültetés előtt? Gondolom a 12. napon, amikorra visszarendelt uh-ra, akkor megnézi és ad tüszőrepesztőt? Bocsi a kérdésekért, de szeretnék képben lenni :)

Olyan gyorsan eltelt ez a 3 nap a munkahelyemen. Remélem, a következő 1,5 hónap is így fog! Kolléganőim annyira rendesek, mert már számolják, hogy hogy vegyék ki a szabadságukat márciusban ahhoz, hogy én gond nélkül mehessek vissza a fagyibabákért. Ilyen helyen öröm dolgozni :)

Bibar, reggel ahogy felébredek, kapcsolom be a gépet az eredményed miatt! Nagyon-nagyon szurkolok!
süni76

Bibar!

Giga-mega drukkok reggelre.

Nekem reggel óta görcsöl a hasam, szóval :cry: :cry: :cry:

Judit
jucicuki

Lukrécia:
Köszi a vizitdíj infót. :D
Gombahölgy:
8 ?????? Az igen! Gratulálok!
Lexi és Kriszti:
Szombat 6-ig meló, csak utána érek rá, a vasárnap viszont nem jó.
Vendég

Zsókuci:
De jó, hogy jelentkeztél úgy örülök! :D
Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Kismonival mi van? :?
Vendég

Juci, no para!!! A görcsölgetés még nem jelent semmit! Nehogy elkezdj idegeskedni!!!!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?