Sziasztok!
Én igazoltan vagyok távol a költözés miatt.
Jó sokat írtatok az elmúlt napokban, ennek azért örülök, hogy ismét van egy kis élet itt.
Strepto: Nálam is volt strepto Esztivel. (Zsófinál még nem) Rögtön az eredmény után kaptunk rá semmicilint (Apa is) egy hétig, aztán a szüléskor szintén antibiotikumot. Én "csak" injekcióban kaptam egy nagy adagot, szerencsére nem infúzióban. Már elég a vége felé kaptam meg, sűrű fájásoknál, úgyhogy a helyén a karom kb 1,5 hónapig kék-zöld volt utána. De hála Istennek Esztikének nem lett semmi baja! Neki is néztek utána vérképet és rögtön szülés után a füléből vettek mintát, amiből, ha lett volna, kimutatható lett volna a fertőzés, de szerencsére semmit sem találtak!
Babett: Nekem is a Liza tetszik ezek közül leginkább, és szerintem egyáltalán nem gyakori. Szonja viszont a bölcsiben is van pár, és ringatón is ahova járunk volt 1-2. Szóval én azzal a névvel viszonylag gyakran találkoztam mostanság. (Érdekes a Zsófira mondják, hogy gyakori név, de a környezetünkben nem nagyon találkoztam még vele, bölcsiben sem.)
Ildi: Rólatok várjuk ám a rendszeres helyzetjelentést most már.
De izgalmas, most már akármikor itt lehet Léni baba!
Szisz: Persze, hogy emlékszünk Rád, és ha egyelőre halkan is, de gratulálunk a kistesóhoz!
Vigyázz magatokra!
Panndi: De ügyes Zsófi, hogy ilyen könnyen vette az akadályt!
Így Neked is könnyebb otthagyni, mintha pityeregve válnátok el. Amúgy mi is a társaság miatt kezdtük a bölcsit Zsófival.
Ezt a Kismamát akkor én is megveszem.
Bár mióta Eszti megvan, kb egyet ha vettem, mert annyira nincs időm olvasgatni, de erre kiváncsi vagyok.