Sziasztok!
Nitacska: nem felejtettem ám el a pihiszéket..
csak mostanában nem jártunk Pesten..
de, ha készülünk, felétek, mindenképpen szólok előtte..
hm.. csillámpor..
nagy kópék ezek a
gyerkőcök..
ha csendben vannak, az mindig gyanús..
ha valamiért pár pillanatra átmegyek abból a helységből, ahol Matyi éppen játszik, mindig megkérem, hogy kukorékoljon, mert akkor arra koncentrál, nem a rosszalkodásra..
Etelka: nagyon cuki a pocid..
most már rohamosan fog nőni..
Én mindkét terhességemnél "éreztem", hogy fiam lesz..
Matyit is az első pillanattól kezdve a nevén hívtuk..
aztán már nagy pocakom volt, mikor többen is azt mondták a pocim formája alapján, hogy lány lesz, bár én ebben nem hittem, mégis csak felvetettem apának, hogy tényleg szegényt az elejétől matyizzuk és mi lesz ha mégis kislány lesz..
erre a kedves férjem roppant egyszerűen megoldotta a problémát, közölte velem, hogy akkor Matyilda lesz a neve..
amúgy én kislány létemre, mindig fociztam..
és mindig a nagyokkal..
Plutonella: engem is mindig sikerült elbizonytalanítaniuk a kedves rokonaimnak, ismerőseimnek, akik kéretlenül is osztogatták a jobbnál jobb tanácsaikat..(azért volt használható is)
de rövid időn belül rájöttem, hogy nem egy sablon szerint kell a babának működnie, hanem teljesen egyéni igények szerint..
úgyhogy próbálkoztam, és ami bevált nekünk, úgy csináltam és kész...
a lényeg, hogy nektek jó legyen..
más nem számít..
szopi ügyben viszont teljesen hagyatkozhatsz Bábaildire, mert Ő mindig jó tanácsokkal lát el minket..
Anhel: Pécelen van ez a lovarda..
nemrég vették át, akik most ott vannak, úgyhogy teljesen törzstagok leszünk..
nagyon kedves fiatal pár működteti..
Matyi hamar összebarátkozott a a Pónival is, és az oktatójával is..
annyira jó fej volt a csaj, hogy mikor kimentünk terepre, Matyi kitalálta, hogy az összes
pocsolyába menjenek bele a pacival
, és bár először nem akart vizes lenni a csajszi, de nem sokkal később már térdig sáros és vizes volt, mert az összes pocsolyába belefutottak..
ja, mert az ügetést is kipróbálhatta ám Matyi..
és persze nagyon tetszett is neki..
persze nagyon vigyázott rá az oktatója, egész kitekeredett pózban futott a paci mellett, csak, hogy eltudja kapni Matyit, ha lecsúszna..
de nem kellett elkapni, mert annyira ügyesen ült a lovon, mint ha mindig is ezt csinálta volna..
és ami még nem semmi, hogy én (naiv) gondoltam elsőre elég lesz fél óra lovaglás, mert annál többet úgysem fog tudni koncentrálni, meg el is fárad..
hát másfél órát simán lovagolt és miután leszállt a póniról, rámutatott egy nagy pacira és közölte velem,
hogy "most arra ül Matyi"..
egyenlőre egy héten egyszer megyünk lovagolni, de szeretnék kétszer menni vele..
persze ez csak pénz kérdése..
viszont megbeszéltem a tulajjal, hogy Matyi segíthessen a paci csutakolásában, meg ilyesmi..
őt ismerve, simán részt fog venni mindenben, amiben csak lehet..
ja, és azt is mondták, hogy ott lehetünk akár egész nap is, ha nem lovagolunk akkor is.. úgyhogy Matyi abszolút ló közelben fog felnőni..
úgy tervezem, hogy jövőre már Ákos is elkezdi a séta pacizást és akkor mi is elkezdünk lovagolni apával, aztán jöhetnek a nagy túrák családilag..
lovasoktató?? az szuper lenne..
nekem is mindig nagy vágyam volt ilyesmi..
ki tudja lehet, hogy még nem kell letennem a lovas vágyaimról nekem sem..
jajj, és ez a vágta..
remélem nemsokára nekem is lesz benne részem..
pussz
Móni