Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A három porontyom lassan eléri a 6. hónapot. Nem férünk már el a 0-3 hónapos ruciktól, így akit érdekelne priviben érdeklődhet(Dani, Marci és Lili már nagyon megnőttek). Dani már több mint 7 kg, Lili túllépte a 6 kg-ot, Marci szalad a Dani után!

Mia

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Oh, Mia!
Nagy gratula nektek!

Lombik vagy inszem volt?

A rucik egyelőre még nem érdekelhetnek. :cry: Na, de majd nemsokára!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Andi: Én már 18 hetes voltam, amikor Olaszországba mentünk. 12. hét után kell elhagyni az utrót fokozatosan. Én akkor már nem használtam. Ami nehéz volt, hogy akkor már inzulinos cukros voltam. Próbáltam megtippelni, hogy miben mennyi ch van. Na meg a cukormérő sem működött a legjobban a tengerparton. Szerencsére akkor inzulinozni nem kellett, azt tuti nem vihettem volna ki a partra.

Ann: Nekem voltak görcsölgetések.
vicky79
Budapest III. kerület

Mia: Hozol majd fotót a picúrokról?
vicky79
Budapest III. kerület

Mia: hogy telik az idő, ugye??!!! Szép nagyok a picik. :) akkorák mint Zéti,aki nem volt koraszülött... :) szoktatok mostanában videót feltölteni?

Andi: laptetőd van!!!!! :) ez bizti jót jelent most! örülök,hogy sikerült beálltani. ;)
nyulacs82
Szolnok

Ann: teljesen normális ha van egy kis görcs :wink: Nekem is volt sőt volt, hogy elmúlt és 1-2 hét múlva megint elő jött 1-2 napra...a Méhed változáson megy át majd nőni kezd és ezért érezhető :wink:
Na jó olvasni, hogy nyugodt vagyok SOKAT számít, én is nyugott és erős biztató voltam és lásd minden oké :wink:

Andi: hát igen sajna :cry:

Mia: atya ég 6 hónap hihetetlen hogy repül az idő, jó én meg 13 hetes leszek :shock: Kegyetlen :shock: :lol: Kérünk képeket :wink:

Kellemes estét mindnekinek
noci85
Budapest XIII. kerület

Andi :

Nagy-nagy drukkokat küldök! Csak óvatosan dolgozgassál a héten, a pakolgatós feladatokat hagyd meg inkább másnak! :D
(Legalábbis nálunk az utolsó hétre mindig ilyen pakolós, szelektálós feladatok maradnak, meg soha véget nem érő záróértekezlet. Szerintem azt aludd át, úgysem vesztesz semmit!!! :D )

Ann :

Neked is millió drukk, tök jó, hogy nyugis tudsz maradni! Nagyon irigyellek, én is szeretnék ugyanebben a szituban lenni, de sajna nekem még várnom kell rá jó pár hetet, hónapot , sajna. Gondolom elég lassan telnek most a napok a következő UH-ig (nálam legalábbis mindig így volt), nálam a mesefilm nézés és a babazenék hallgatása vált be. Jó néhány ilyesmi van a tarsolyomban, ha gondolod szívesen megosztok veled bármit a szerzeményeimből).
Erre a nyugodtságra engem is megtaníthatnál, mert én állandóan végigparáztam eddig az eredményhirdetés és az UH közötti időszakokat. Ezen változtatnom kéne, mert lehet hogy ez volt az egyik baj eddig.

Kellemes nyarat mindenkinek! Kitartást lányok ebben a melegben!
sziszozozo
Székesfehérvár

Ann! Halkan én is gratulálok, bár ez a HCG érték nagyon bíztató, gondolom szeretnél már túllenni a szívhangos UH-n:)
A görcsölgetés is nagyon jó jel, feszülnek a méhszalagok és ez okozza, nekem is sokáig volt ilyen az elején + az álmosság:):)
Szal nyugi, minden rendben van és lesz is:):)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
donoka
Törökbálint

Sziasztok!

Na visszaértem én is az erdeményhirdetésről, ami megint csak jól elhúzódott, mivel nincs Sz. ügynök, ezért K. és Z. vitte a bandát :)
A 8:30-as vérvétel után szépen összegyűltünk, mindenki ott volt, aki 9 napja a szombati beültin is ott volt, jót dumcsiztunk, aztán egyszer csak azt vettük észre, hogy KK ügynöknő :) nagyon vigyorog felénk, aztán K.ügynök asszisztense is elment előttünk és vadul kacsingatott :D .

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác

először nem tudtuk kire, aztán kiderült.
Jelentem a két mazsola által előállított hcg:217 :D

2 hét múlva uh

cicmarekdodo
Vác

Cicmarek; örülök nektek!!! De többet nem mondok majd 2. Hét múlva :) ;)
nyulacs82
Szolnok

sziasztok csajok!

ann!
én a mai napig görcsölgetek, de nem csak a szalagok miatt, hanem kis összenövések ilyenkor szakadnak, ahogy nő a méh. de ez ugye nem mindenkinek van, csak akinél valaha is volt endo náluk. magnerotot vegyél be, napi 1-et, nagyon jó a felszívódása. vannak még apró méhösszehúzódások úgy mindentől. nem mondták, h a terhes vitamin mellé szedjél magnéziumot????

andi!
nekem eddig minden doki azt mondta,h természetes vizekben (balaton, velencei tó, tenger) nyugodtan lehet fürdeni, csak ne maradjon rajtad a vizes fürdőruha, nehogy begombásodj. bár szerintem minden második terhes gombás, csak nem tud róla. sőt, az úszást kifejezetten ajánlani szokták, persze nem maraton távon.

cicmarek!
hatalmas gratula, akkor biztos együtt voltál a barátnőmmel,ő is ma volt ,csak neki sajnos nem sikerült. szőke elég dekoratív lány.

mia!
gratulálok szépen cseperednek. képeket kérünk és ha lesz szusszanásnyi időd, írd le milyen nagycsaládosnak lenni :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Dodóóó, dejódejódejóóóóóóóóóóóóó!!!!

És amúgy éreztél vmit?

Te is úgy érezd az uh-ig egy örökkévalóság az élet?? :)

Etna magnerotot is szedek napi 2-t vagy ha kell éjjelre is még.
ann74

ann, ez már így lesz a 40. hétig :D én mondtam kósának (dokinak) aki szerint nagyon gyorsan megy az idő és mindjárt szülünk, h én addig tuti az ideg-elmén fogok kikötni, mert szerintem rohadt lassan megy az idő és egy nap legalább 5x kapok infarktust valami miatt. ha fáj a hasam attól, ha nem attól, ha mérlegre állok attól, ha nem mozog attól, ha mozog attól. szóval valami időgyorsítót feltalálhatnának, mert én rögtön 38. hétre tekerném és akkor lenne 2 csodás hetem. én nem tom, h melyik kismama éli meg csodaként, mámorként, én a + tesztet és a bhcg eredményt is idegbajjal vártam. ok utána naná, h pár másodpercig örül az ember, de utána már jön is a para. szóval nálam nyugodtság semmi.

ja csajok, ha már itt tartok, ki mennyit ad vagy adott szülésért? én el vagyok ájulva, h konkrét ár van!!!! és legálisan, még számlát is kapnak róla. de ki tud 100-150 ezret adni egy szülésért és 20-30 ezret a szülésznőnek???? :-o és mi van, ha beindul a szülés és másik kórházba megyek be? csak úgy véletlen, akkor meghalok???

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Enta: mi mások vagyunk, mint az átlag kismamák!!! Mi mindent másként élünk meg! Mintha csak magamat látnám Benned!!! Én minden uh előtt idegsokkos voltam, hogy minden rendben lesz-e... Az anyagiakról.. én nem tudom miért, de nagyon el vannak szállva a dokik. A budapestiek meg még inkább. De itt Szolnokon is van olyan doki aki előre megmondja, hogy mennyit kér. Ja, és már ráadásul a terhesgondozáson (ami sztk-s)megmondja. Az nem számít, hogy az ember nem is nála akar szülni magánban... Én nem kérdeztem a dokim, azt szokták mondani, hogy a terhesgondozás 10szeresét illik a fogadott orvosnak adni. Én annyit adtam. De szerencsére ő fiatal doki, és általában a fiatal orvosok nincsenek elszállva.
nyulacs82
Szolnok

nyulacs, Etna, Ann köszi szépen :)

Ann: nekem már napi szinten húz, görcsöl a méhem, a cicijeim érzékenyek, de ezekkel simán ellennék, ami a legrosszabb, hogy nagyon idegbajos vagyok, nincs családtag, akivel ne vesztem volna össze az utóbbi 2 nap alatt!!!
ez már brutál, a magnerot meg a magneb6 nem elég ahhoz, hogy nyugiban maradjak így most főztem egy citromfű teát.

Etna, többször találkoztam már ezzel a lánnyal, van egy nagyobb fia is és valami különleges tornát oktat, igaz?
Mivel Ő Z. ügynökös, már nem vártuk meg az eredményeiket...sajnálom, hogy nem sikerült Neki.

Holnaptól dolgozom, tudnátok ajánlani valami jó kis nyugtatót, amit így is szedtehek / ihatok és esetleg nem recept köteles?

köszi és pusszantás
dodo

cicmarekdodo
Vác

ja és az uh júli 10-én lesz, amikor K. ügynök és K2 ügynöknő már szabin lesznek, így Z. csinálja :)
most még csak a mai eredményt próbálom felfogni, nagyon halványan furakodott be az agyamba, hogy ugye az uh-án is minden rendben lesz ! :) :oops:

cicmarekdodo
Vác

Jó reggelt :)

Mia! Jesszusom, de telik az idő... Írok majd privit, a fiú cuccok érdekelnének :)

Ann, a szalagnyúlás miatti fájdalom nekem a mai napig megvan. Én a magnosolvot iszom, ez granulátum. Nálam jobban bevált mint a magnerot.

Cicmarek! Hasonló értéket csinált nekem is Szűcs dokikám ;) Jippijééé és juppijóóó! Gratulálok! Pihenj sokat, kemény időszak áll előtted. Ha segíthetek valamiben csak szólj :) És a munkával nagyon óvatosan. Ha ülőmunkád is van, hamar érzed majd, hogy ott vannak és nyomod őket.

Etna, Békéscsabán a dokimnak nincs tarifája... Sőt. Mivel magánrendelésére járok 5-6 hetente, a pletykák szerint ilyenkor már nem fogad el zseblóvét szülés után. A szülésznő meg szerencsére apa focistársának az anyukája. Tény, hogy mázlista vagyok, de az is, hogy a fővárosi és dunántúli dokik kicsit - nagyon - el vannak szállva az áraktól és maguktól.

És most még visszadőlök szundizni :)

Puszi mindenkinek!

Mi

szaboevi27
Biatorbágy

Jó reggelt Lányok!

Dodo :

Nagy-nagy gratula neked is! Őszintén megmondom, nagyon irigyellek ezért a csodás hcg eredményért. :D Mit nem adnék, ha nekünk is sikerülne majd aug. végén valami hasonlót produkálni, és az a boldogság végre nem csak pár hétig tartana! Már annyiszor húzta el a sors előttünk a mézesmadzagot!!!!
:( (Bocsi, ma megint kicsit depis hangulatban ébredtem!)

Etna :

Nagyon szépek vagytok! Nagyon jó, hogy minden rendvben van, és végre élvezheted a nyarat is!
sziszozozo
Székesfehérvár

Bocsi, hogy csak így becsöppenek, csak Ann74-nek szeretném üzenni, hogy:

Szorítok ezerrel!

Aki nem ismer, annak csak elmondom, hogy nekem is két lombik babám van a BMC-nek hála! Az egyik 2,5 éves, a másik 1 hónapos kis tündér.

Mindenkinek minél előbbi babásodást és sok türelmet kívánok addig is!

Kép

Kép
vevikk

Évi!! 4órakor írogatsz?? Nincs jobb dolgod mi?? :))

Dodó, annak legalább örülök, hogy nem csak én váltam házisárkánnyá. Ezzel nekem az a legnagyobb gondom az, hogy hiába tudom, hogy nyugodtnak kell lennem, nem bírom magam visszafogni, ideges leszek, aztán meg lelkiismeret furdalásom, hogy basszus remélem még ott van a baba és nem okoztam ezzel semmi rosszat. És akkor meg ezért leszek ideges.......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
ann74

Vevikk, de aranyos vagy!!! Gondoltam majd uh-k után jelzek, de megelőztél.:))

Picurkának jó egészséget, na és persze a család többi kedves tagjának is :))
ann74

csajok!
az idegbaj ne aggódjatok megmarad végig. én most épp az idegbaj és a sértődöttség határán vagyok.
le kell írjam nektek, h megint kiakadtam a dokira. képzeljétek el, h hetek óta van folyásom, már bocsánat a nyers részletekért, mondta legutóbb, mikor nála voltam,h csináljunk egy hüvelykenetet. tegnap levették és képzeljétek 8 ezer ft-ot kért!!!!!!véletlen vittem csak 10 ezrest ,amúgy 5-t akartam, mert olyan 3 ezerre számoltam. hát nem tudom, erősen gondolkodom azon, h esetleg dokit kéne váltanom. ez még az egyik része, de mivel boti is velem volt, húzta a száját, h nem akart kimenni a vizsgálat alatt. egy 3,5 éves gyerek, h menne már ki egyedül a folyosóra? norbi dolgozott nem volt hova tegyem. és szó szerint húzta a pofáját!!
szegény gyerek már sokmindent látott, legutóbb vérzésnél együtt mentünk a klinikára, mert akkor is dolgozott az apja. nem tudom, ott nem zavart senkit, míg az apja meg nem érkezett, tök rendesek voltak vele.
úgy látszik ehhez a dokihoz már csak azok mennek, akik full millások és bébiszitterük van? :shock:

a mai idegbaj, botikám az én fekvésem miatt összevont csoportba jár, mert sajna megint sokat kell feküdnöm, most a méhszáj miatt, h ne nyíljon meg. szóval nem a saját óvónője van, én még ekkora paraszt nőt az éleben nem láttam, aki ma volt. a gyerek nem akart bemenni, az ott zabálta a gyerekek reggelijét, oda nem jött volna, h esetleg bevezesse a gyereket zabálva nézte, ahogy próbálom betuszkolni a csoportba. utána meg köcsög stílusban megkérdezte, ugye nem alszik itt a gyerek mert anyuka nem dolgozik. mondtam neki, miért aludni itt, eddig sem aludt!!!! legszívesebben még tettem volna hozzá egy két keresetlen mondatot.

szóval idegbaj az mindig lesz, de nem mindenkin lehet kitölteni. én tudnék venni egy boxzsákot és azt verni folyamatosan, egy-két ember arcát odaképzelve. tuti valami mini kun-fu pandát hordok, helyes is, mert a nyóckerbe fog születni (klinika ott van) :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Évi, köszi szépen, igazán rendes vagy :) szerintem nem is olyan soká lesznek kérdéseim :)
valóban ülő munkát végzek, de beszereztem egy nagy felhújható labdát és azon most még jól bírom és ha csak lehet megyek egy kört

Ann, tökéletesen leírtad :D :D
tényleg így megy ez az idegbajosdi, tegnap beszéltem erről a Hugommal is, aki most 7 hónapos terhes, és kb.: 2 hónapig tart ez az állapot és nem nagyon tudsz ellene mit tenni :) tombolnak a hormonok :)

Sziszo: hidd el, Titeket is utolér nem olyan soká ez az érzés! :) anno mi is sokat "böjtöltünk" :), de mindig meg van az eredménye :D
addig is legyen nagyon kellemes nyaratok - szeressétek egymást!

cicmarekdodo
Vác

Etna, folyás nekem is van, kb a 6-7. héttől. a kenet szerint minden ok vele, csak a hormonok. Imádom ám, hogy terhesség alatt minden normális :D A doki szerint a terhesség alatt végig meg is marad, csak a mennyisége nőhet majd.

Azért az nem semmi, hogy mennyit legombolnak rólad... Ennyi pénzért meg viselje el Botit a rendelőben. Én lehet nyakonvágtam volna... (Ja, én is idegbajos agresszív állat vagyok ám :D) Óóó.. és bárcsak 2 hónapig tartana :D

szaboevi27
Biatorbágy

évi!
de nekem más tünetekkel is jár, gondolom ezért kell a canesten combi. hát én is elképzeltem, h álcsúcson rúgom. de akkora hasam van, h nem tudtam volna felemlni a lábam addig. bokán meg csak nem rúgom, az nem fáj annyira.

szerintem csak leányálom,h 2 hónap alatt elmúlik az idegbaj. nekem a 19. héten még mindig megvan. :D lehet ez már így marad :D nembaj, majd megyek sokkterápiára, csapkodnak valami árammal, hátha az helyrehoz. bár már lipót sincs, nem tom hova jutok majd így el pihizni :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

2 hónap??????? vagy több? addig az én párom simán elválik tőlem. Igaz még el sem vett ... hihihi
milyen jo kis fórumtali lenne, idegbajosok hisztisek gyülekezete :))
Bocsánat azoktól akik még nem azok!! Majd lesztek hamarosan :))
ann74

Sziasztok Csajooooooook!

Dodo: annyira örülök a jó hírnek! Biztos, hogy minden rendben lesz az uh-n, nálad és Ann-nél is. Higgyetek végre benne, hogy most sikerült. Megérdemlitek, eleget szenvedtetek már! Erre gondoljatok.
Egyébként a doki uh-n nézett meg, vagy csak a HCG-ből állapította meg, hogy ikrek vannak odabent?

Egyébként most megnyugtattatok az idegbajjal kapcsolatosan. Olyan stresszes 2 napom volt, hogy elszállt a nagy pozitív lendületem. Tegnap reggel óta azt érzem, hogy megöltem őket a sok idegeskedéssel. Éppen ezért, Dodo, én a helyedben biztos nem mennék be dolgozni. Hiába volt itthon egy gyönyörű, nyugodt hétvégém inszem után, hétfőn bementem és kikészültem a sok határidős munkától. Még éjjel is csináltam a dolgomat. Nagyon remélem, hogy túlélték a kicsinyek.

Sziszo: te is tanítasz? Jaj, de jó!
Nekem még van egy kis munkám a törzslapokkal holnap. Majd csak ezután látok neki pakolgatni. Pénteken munkaközösségi, hétfőn záró értekezlet. Ennyit már csak kibírok. Te hogy állsz?
Nagyon drukkolok az augusztusi sikerhez.

Etna: én biztos dokid váltanék. Mi az, hogy húzza a száját ennyi pénzzsákmányolás után. Az a dolga, hogy körbeugrálja az embert, ha már fizetni kell neki. Én legalábbis ezt várom el a magándokiktól. Ezek tényleg nagyon el vannak maguktól szállva!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

fél órája ezen röhögök ,ez azért már súlyos :D

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Egy kis ízelítő!

Mia

Kép testvérek

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

jajjj lányok, necsináljátok már! :D :lol: :D pedig olyan jól hangzott, hogy 2 hónap után már jön a nyugisabb időszak...istenem, erre fel kell készítenem a páromat is :)

Andi, nem fogod elhinni, tegnap voltam dolgozni először és nyugisabb voltam , mint a múlt héten. kiváncsi leszek meddig tart :)

Etna, ez tényleg ritka jó pojén :lol:

Mia, gyönyörűek a gyerkőceid! :D :D :D

cicmarekdodo
Vác

Ann:
Jaj, annyira örülök a hírednek! :) Mondtam én, hogy jófajta szurik ezek! :wink: Csak nyugi, rendben lesz most már minden.

Dodo:
Neked is nagyon örülök. :) Milyen jó, hogy végre ilyen örömteli hírekkel jöttök.
Idegbaj: Szerintem ez egyénfüggő teljesen. Én pl. tényleg lenyugodtam 2 hónap után. Mostanában alapvetően teljes nyugalommal szemlélem mások hülyeségeit. Bár az is igaz, hogy ha mégis kiborulok (ami 1-2 hetente megesik azért), az sokkal súlyosabb, mint korábban. Néha képes vagyok fél napot bőgni valami miatt, amit másnap már én magam is jelentéktelen kis hülyeségnek látok. De többnyire béke van. :) Cserébe viszont olyan súlyosan szórakozott vagyok, mint még korábban soha.
Szóval azért van remény, ne aggódjatok. 8)

Etna:
Haláli ez a rajz! :D :D :D
Nőgyógyász: hát menjen a csudába! Ilyen óradíj mellett... Én is járok magándokihoz, de ő simán elmeséli a "nagytesónak" is, hogy milyen különleges nézőkével tud belelátni anya pocakjába, és hogy a kistesó most éppen mit csinál odabent (legutóbb pont egy ilyet hallgattam a zárt ajtón keresztül, olyan jót mosolyogtam rajta). A kényesebb részeknél meg aszisztens néni is simán tudja szórakoztatni a gyereket addig a pár percig. Szóval elhiszem, hogy a futószalag rendszerű SZTK-ban macerás, de nehogy már egy magánrendelőben...

rilka
Vác

Mia:
Csodaszépek ezek a gyerekek! :) Hihetetlen, hogy megnőttek, kigömbölyödtek... :D

rilka
Vác

tessék csajok levenni a mintát mia csodahármasáról!!! édesek!

andi!

http://tv2.hu/9honap/video/9-honap-37-adas

nézd meg a vége felé van a fürdőzésről benne szó. lehet!!!!!!!!!!

csajok, bemutatják ebben a részben a máv kórházat, milyen szupi. lehet ott kéne új dokit néznem, de nem nagyon szoktak örülni egy 20 hetes kismamának, mert ugye jövőhéten már megyek dokihoz és utána már 20 hetes leszek. megy valaki oda szülni vagy szült ott valaki?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

újabb ösztöke, a még álmodozóknak, vágyakozóknak, várakozóknak, féluton levőknek!

Ha a szivárványt akarod látni, az esőt is el kell viselned!

nagyon ott van :)

cicmarekdodo
Vác

Etna én oda járok és ott is szülök majd tervek szerint
Dr. Váradi Zoltán főorvosnál

cicmarekdodo
Vác

Andi, csak a hcg szint alapján állapította meg, uh csak 2 hét múlva lesz, de akkor már szívhangos :)

cicmarekdodo
Vác

Sziasztok!

Én is sokat jártam ide, aztán lett egy kishercegem és azóta annyi időm sincs, hogy hajat mossak :)

Vicky, hogy vagytok? MÉg mindig olyan angyalka Barbus?

Mia: Annyira csodaszépek :))) Hétfőn az egyik kismami mellettem pánikolt hogy hárman lettek és csak rossz példákat látott, hát rögtön elmeséltelek :) Hogy bírod?
Kell a segítség, ugye?

Ann, olvastalak ám, gratula-gratula, annyira örülök!!

Az újaknak is hello, mindenkinek sok sikert, bárhol is jár.

Dodo: szerintem én láttalak hétfőn :)) Gratula!

Kép
mieza

dodo!
bár még biztos nem kérdeztél rá, h mennyi a szülés :D de azért szoktak erről pusmogni a rendelőben. ha nem indiszkrét kérdés, milyen tarifa van. magánban mondjuk egy alkalom, mert annak a 10x-ét szokták adni. de ki találta ezt ki ,azt megverném.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

De jó hogy jöttél Mieza! :))))) Remélem jól vagytok, kisherceg szépen növöget.. Csak nem tervezitek kistesót, hogy bmc-ben jártatok?

Örülök, hogy örülsz :)) Hát én majd a szívhangos uh után fogok igazán. Még 6-ot kell aludni...
ann74

Sziasztok!

Etna, magánba 5-8 ezret kért, attól függően, hogy uhuzott-e vagy sem.
De én leginkáb a MÁV rendelőbe járok rendelési időben, ami mostanság 3x van egy héten, hétfő, kedd, szerda.

mieza, nem Ti voltatok azok, Akiket a sok várakozás végén én akartam behívni a rendelőbe? :)

pusza
dodo

cicmarekdodo
Vác

Sziasztok!

Dodo, nem, mi nem rendelőbe mentünk :)

Ann, nekem beültim volt hétfőn, meglátjuk, nagyon izgulunk. A fagyis kistesókért mentünk vissza, csak egy nagygyerekkel ez már nehezebb, főleg, hogy fél 9-re hívtak be és 2-kor történt a beavatkozás... az egész folyosót volt időm jól megfigyelni :)))
Sajnos nem tudok pihenni, mindig van valami (az előbb épp kiszökött a fogadott kutyánk, őt kerestem az utcán...)
De reménykedem, nagyon!!! Kettőt kaptam vissza :)))

Kép
mieza

Mia, csodaszépek a tesók. Annyira zabálnivalóak. Gondolom nagyon nehéz lehet, de csodálatos. Van segítséged?

Mieza, nagyon szorítok neked. Én is nagyon sokat gondolkodtam hogy menjünk-e vissza, de asszem már nem megyek mert mi anyagilag is nagyon meg vagyunk lőve és ahhoz hogy vissza mehessek első sorban vissza kéne mennem dolgozni legalább egy évig, így 48 éves lennék mire vissza tudnánk menni kistesóért, hát, nem tudom, majd meglátjuk de egyenlőre nem érzem hogy nagyon szeretném. Neked nagyon drukkolok, majd jelentkezz hogy mi van. Szerintem simán sikerül, nem lesz itt semmi gond. Most kislányotok lesz. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok! Képzeljétek, tegnap kaptam egy levelet. Tátott szájjal olvastam.... megkérdeztem és megengedte hogy megosszam veletek is a csodáját... íme:

Szia!
A keresőben akadtam a 2 évvel ezelőtti fórumbejegyzésedre. Mivel nekem is 0,11 volt a AMH szintem, gondoltam megkérdezem, hogy mi történt veled azóta, másrészt elmesélem, hogy én ezzel a hormonszinttel természetes úton estem teherbe. ( Álmomban sem gondoltam volna - alacsony AMH, magas FSH). Továbbá, valahol azt olvastam, hogy ezzel a hormonszinttel már hozzá se fognak a lombikhoz.....És akkor itt bukik meg az elmélet!
Remélem, azóta már boldog anyuka vagy, de ha nem, akkor se keseredj el, menni fog, csak nem szabad stresszelni. 41 véves vagyok, és nagyon meglepett, hogy összejött csak úgy.....Nem számítottam rá.
Üdv.....

Erre csak azt tudom mondani hogy kívánom mindenkinek ezt a csodát mert megérdemeljük.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

mieza: Szia, örülök, hogy írtál. Barbus külsőre még mindig egy kis angyal, belsőre meg néha egy tündér, többször meg egy kis fúria. :) Egyszer majd csak túl leszünk a dackorszakon. Legalábbis nagyon remélem. Örülök, hogy ti is tesót terveztek, kíváncsi leszek mi lesz. Mi majd szeptemberben kezdünk próbálkozni, aztán lehet hogy visszamegyek inszemre, bár azt mondtam nem teszem. Majd kiderül.

Etna: Én is a Máv-ban szültem Dr. Szabó Györgynél. Neki is magánrendelése van, de a tb-s vizsgálatokra ő beküld a Honvédba vagy a Mávba. És nagyon rendes. A kórház meg nekem nagyon tetszett, csak a csecsemősökkel volt kis gondom, de azt úgy láttam más kórházakban sem túl lelkesek. De én csak ajánlani tudom a Mávot. A patológián is feküdtem bent egy hetet és nagyon aranyos volt mindenki. Nagyon tiszta és max 3-an vagytok egy szobában külön fürdőszobával szobánként. Én tuti ott fogom szülni a tesót is. Ja, és nálam úgy volt a tarifa, hogy a dokim nem mondott árat, azt mondta amennyit gondolok és én azt a 64.000-t gondoltam meg egy üveg bort, amit a szülés után kaptam. A 6 hetes vizsgálaton adtam neki oda. És azóta is hozzá járok és nem húzza a száját, még volt hogy mobilon is hívnom kellett és nem volt semmi gondja vele. Egyébként egy másik fórumos csajt is átcsábítottunk már hozzá az anyatanyások közül. A tarifája egyébként 11.000, de a ctg-re sem kell a kórházba bemenni és a végén már olcsóbb, sőt 40. hét után már ingyen mehetsz hozzá. De ez a veszély engem nem fenyegetett. :)

vasi: Nem semmi, a természet tényleg csodákra képes.

Na megyek csajok dolgozni, kitartás mindenkinek ebben a meleg időben.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Mi ez a csend?

Nekem 28 naponta 2-3 napig vérzik az orrom... Bíztam benne, hogy a terhességben az is szép, hogy nem kell vért látnom... erre tessék.
És a védőnő szerint ez is normális :)

Csodaszép napot mindenkinek ebben a dögmelegben :)

üdv: Mi

szaboevi27
Biatorbágy

Lányok, segítsetek! Bár a felvételkor Újvári azt mondta, nem kell mammográfiára mennem, az UH-n kitalálta, hogy ő ilyet biztos nem mondott kell (lehet, hogy már kissé szenilis szegény...) Tegnap másfél óra alatt sikerült szereznem a háziorvostól rá beutalót, de eddig 2 helyet hívtam fel, és mindenhol közölték, hogy úgy augusztus,szeptemberben van a következő időpont (agyrém).
Viszont július 20-án van bűvös 1. igazi konzultációnk (Szűcs dokival amúgy), amire elvileg kész kell lennie minden alapvizsgálatnak.

Tudtok helyet, ahol meg tudom addig csináltatni??? Ha kell, végső esetben lehet fizetős is, csak azért ne kelljen sokat...

Amúgy 27 éves vagyok (ráadásul mellem is alig van:S), az Onkológiai Intézetben egyenest kiröhögtek, hogy minek akarok én olyat...
minekaza
Budapest

Etna: én is a Mávba járok!!!100% meg vagyok elégedve az orvosommal meg ott a szülészettel!!!!
Múltkor voltam magán rendelésen (ami amugy mindig 10.000., mindennel) és ott mondta egy anyuka hogy a doktor néninek nincs ár folyama...annyit adsz amennyit gondolsz...mondta ő..én is meglepődtem, mert számoltam egy 100.000...de ha oda kerül a sor tuti rá kérdezek :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Mieza!!! Dejóóó!! Nagyon szorítok Nektek! Akkor jövő pénteken lesz az eredményhirdetés? Szerintem nem baj, hogy nem pihened magad halálra de azért próbálj meg ne futkorászni!
Azért az durva hogy 9re mentetek és 2re került rád a sor :(

Minekaza én olyan helyet tudok a 13. kerületben ahol 2-3 napra előre általában mér van időpont és azonnal megkapod a leletet. 12e volt 2 éve, lehet most is annyi. Nem elég csak az uh? Én második alkalommal csak uh-t csináltattam, mert a röntgensugarazást elég durvának találom, meg állítólag azok összeadódnak a szervezetben és ez is okozhat később problémát. Szóval az 1 éves ismétléskor én csa kuh eredményt vittem. Igaz nagyon húzta a száját dokink, de aztán elfogadta. Szerintem ha ilyen fiatal vagy elég kell hogy legyen az uh. Van ismerősöm aki nálam fiatalabb, olyan 32 és neki is elég volt csak a melluh.
ann74

Minekaza, nekem Biatorbágyon csinálták az egészségházban, Tb-re. Időpont nem volt, csak menni kellett és érkezési sorrendben megcsinálták.

Drukkolunk :)

szaboevi27
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?