csajok!
az idegbaj ne aggódjatok megmarad végig. én most épp az idegbaj és a sértődöttség határán vagyok.
le kell írjam nektek, h megint kiakadtam a dokira. képzeljétek el, h hetek óta van folyásom, már bocsánat a nyers részletekért, mondta legutóbb, mikor nála voltam,h csináljunk egy hüvelykenetet. tegnap levették és képzeljétek 8 ezer ft-ot kért!!!!!!véletlen vittem csak 10 ezrest ,amúgy 5-t akartam, mert olyan 3 ezerre számoltam. hát nem tudom, erősen gondolkodom azon, h esetleg dokit kéne váltanom. ez még az egyik része, de mivel boti is velem volt, húzta a száját, h nem akart kimenni a vizsgálat alatt. egy 3,5 éves gyerek, h menne már ki egyedül a folyosóra? norbi dolgozott nem volt hova tegyem. és szó szerint húzta a pofáját!!
szegény gyerek már sokmindent látott, legutóbb vérzésnél együtt mentünk a klinikára, mert akkor is dolgozott az apja. nem tudom, ott nem zavart senkit, míg az apja meg nem érkezett, tök rendesek voltak vele.
úgy látszik ehhez a dokihoz már csak azok mennek, akik full millások és bébiszitterük van?
a mai idegbaj, botikám az én fekvésem miatt összevont csoportba jár, mert sajna megint sokat kell feküdnöm, most a méhszáj miatt, h ne nyíljon meg. szóval nem a saját óvónője van, én még ekkora paraszt nőt az éleben nem láttam, aki ma volt. a gyerek nem akart bemenni, az ott zabálta a gyerekek reggelijét, oda nem jött volna, h esetleg bevezesse a gyereket zabálva nézte, ahogy próbálom betuszkolni a csoportba. utána meg köcsög stílusban megkérdezte, ugye nem alszik itt a gyerek mert anyuka nem dolgozik. mondtam neki, miért aludni itt, eddig sem aludt!!!! legszívesebben még tettem volna hozzá egy két keresetlen mondatot.
szóval idegbaj az mindig lesz, de nem mindenkin lehet kitölteni. én tudnék venni egy boxzsákot és azt verni folyamatosan, egy-két ember arcát odaképzelve. tuti valami mini kun-fu pandát hordok, helyes is, mert a nyóckerbe fog születni (klinika ott van)