Új privát üzeneted érkezett!

Andi: Az Élet az anyaméhben című filmeket néztem. Volt belőle felvéve babás, ikres és állatos is. A babás nagyon jól bemutatta a terhességet.

Ann: Gyere mááár!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!! Most értünk végre haza, és itt is vagyok a jó hírrel. Annyira hihetetlen!!! 84 a bűvös számom. :DD
Sz ügynökünk annyira de annyira mosolygott :)) Megbeszéltük párommal, hogy mennyivel jobb így látni őt :)
Szóval szépen gratulált és azt mondta, hogy "Ebből mostmár terhesnek kell lennie". Mert ugye tudjuk eddig volt már mindenféle hcg- kezdetnek, 2, 17, 8, 37. De ez mostmár a tuti kell hogy legyen.
Háát csajok , nagyon nagyon régóta várjuk ezt a pillanatot!! Hátramentünk, elújságoltuk Csillának is a jóhírt, mert előtte kérte tőlünk, hogy menjünk majd ha tudjuk mi a helyzet. És ő is velünk örült. Megölelgetett, adott néhány jótanácsot. Jaaj nagyon kis cuki volt.

Kérlek halkan örüljetek velem, nem kell még gratula oksi? :)))
Jövő hét utáni kedd lesz az első uh. Szorítsatok továbbra is, hogy minden okés legyen ott is.

Andi, nagyon örülök, hogy sikerült végül találkoznunk. Azért jó hogy megállítottál, mert én annyira transzban voltam :) Szóval ez egy jó nap volt, úgyhogy Neked is biztos sikeres lesz. Ja, amúgy nagyon kis talpraesett stramm kis csaj vagy. Egyedül inszemre, le a kalappal!! Millió drukk!!

Dodóka, hogy vagy???
ann74

Süni:
a vonalzója a mai napot jelzi. Benne vagyok a 8 napba :P
Diplomatikus voltam, mert nyilván Ann-nek kellett a jó hírt közölnie. Úgy örülök neki, hogy csak na!

Ann: ez bizony siker nap volt! Tudom, hogy sikerült.
Köszi a bókokat. És, tudod, csak POZITÍVAN! A doki is mondta, hogy ebből baba lesz, úgy hogy a jövő évet már nem úszod meg kaki takarítás nélkül!

Vicky: köszönöm szépen. Kezdem nézni.

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Rilka!!! Tényleg jó kis szurikat kaptam Tőled!!! Nagy nagy pusszantás érte!! :DD
ann74

Jessszzzz!!!! Kaki takarítás!!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ann drága!! Örömködünk veletek!!! Millió drukk az uhura!!:)))

Andi: kemény csaj vagy! Ez a pozitív gondolkodás kell most. Én aznap elkezdtem az utrot tenni. Bár nem mondta Z. Hogy mikortól kell. Én meg annyira ki voltam,hogy elfelejtettem megkérdezni... De az eredmény megérkezett... Épp itt horpaszt mellettem. :D sok fehérje, sok folyadék!! Ja,és sok-sok babaragacs!! ;)

Kismamák, babások ,hogy bírjátok ezt az időt??? Remélem a babák nem rendetlenkednek!!
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs:
Köszi a választ! Valamikor éjjel( a repeta után) nyomok fel egyet. Sőt, palástfű teát is iszom holnaptól.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ann: vigyorgok, mint a vadalma :) és szorítok továbbra is!

Andi: nagyon ügyi voltál, bocs, hogy már másodszor is lombikra küldtelek volna :oops: :D Neked is mennek a drukkok :)

Ma már elkezdtem kicsit izgulni, a 7végét majd kibírom valahogy

pusza
dodo

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie First Birthday tickers
cicmarekdodo
Vác

Sziasztok Csajok!

Akinek már lehet,azoknak nagy-nagy gratula,akiknek még nem lehet,nekik pedig nagy-nagy ölelés.

Remélem a bolond időjárás ellenére mindenki nagyon jól akár kismami,akár nem.

Én idén már nem megyek,sőt,lehet,hogy soha többet.Egyenlőre nem akarok nagy dolgokkal vagdalkozni,de most nagyon úgy érzem,hogy hamarosan visszakérem a szabadságomat a páromtól....
Nagyon összejött minden.Ki kellett fizetnem apának a jelzálog elmaradását,hogy ne rajtam hajtsák be a teljes kölcsönt.Nem adtak engedmény,sem haladékot.Megértik a nehéz helyzetemet,de lesz..ják.És most nem tudom,hogyan tovább.Egyenlőre álldogálok a "kereszteződésben" és gondolkodom....
Úgy érzem,összetörtem és nincs helyem a világban...Nem tudom,mi van velem....
És a hab a tortán az,hogy úgy érzem,kezdek érezni valamit az egyik munkatársam iránt :( Bár éreztem én ezt már korábban is,csak elnyomtam magamban.
Szóval kínlódom.

Legyetek jók,vigyázzatok magatokra, a babókra....és mindenre.Majd jövök!Puszi
nicky1983
Nagyút

Hát, Niki, nagyon sajnálom! Biztos jó ötlet ilyen nehéz helyzetben szakítani a pároddal, most, hogy minden összejött?

A munkatársad szabad préda egyébként? Volt már valami visszajelzés?

Hú, szerintem nagyon nehéz időszak előtt állsz most. A férjed biztos nagyon maga alatt lesz, ha meglátja, hogy te tényleg lépsz, nem csak beszélsz róla.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ann: Nagyon örülök a szép hcg-dnek. Na jó, akkor majd bepótoljuk az ebédünket amikor visszajösz gyesről. Meg van bocsátva. (Bár jelzem laposkúszásban közlekedem, hogy miattam hiúsult meg ez az ebéd.)

Nicky: Nagyon nehéz a helyzeted, de a smile ne ez legyen, hanem inkább a mosolygós. Ha így érzed, akkor rohadt nehezen, de zárd le a múltat és puhatold ki a kollégádnál, hogy ő mit érez. Lehet, hogy azért nem lát többet téged a bmc, mert nem lesz rá szükséged. Én ezt kívánom neked.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: Mennek a drukkok, nehéz 17 napod lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm lányok.Addig nem akarok puhatolózni sem,amíg nem jövök magammal tisztába.
Meg nem azért akarok esetleg szakítani,h fejest is ugorjak egy másikba.Ha úgy döntök,h vége,utána kell egy kis nyugi,hogy túltegyem magam mindenen...
Tudom,h ki lesz borulva a párom,ha tényleg lépek valamit,de ha ez kell,h rádöbbenjen arra,mit is érez irántam,akkor muszáj...Semmi sem tudok.De nagyon fáj....
nicky1983
Nagyút

Ann, szívből gratulálok! Ez a vérhígító úgy látszik, csodákra képes :wink: Akit ismerek, hogy szúrta, annak mind sikerült. Természetesen nem csak ezen múlt, de jó valamire így konkrétan fogni. Végül is, ha jól értettem, az eddigi beültetésekhez képest ez volt az újdonság.

Nicky, Neked sok erőt és kitartást! Hallgass az eszedre! Biztos jól fogsz dönteni. Néha muszáj önzőnek lennünk. Drukkolok!

KépKép
süni76

Ann: csendesen örülök.Már csak 8 hónap.

Andi: dogozni fogsz, vagy pihensz otthon az eredményhirdetésig?
csupacsupsz
Budapest

Nicky: remélem a legjobb döntést fogod hozni!
csupacsupsz
Budapest

Csupacsupsz: hétfőtől dolgozom, de ez már az utolsó hét lesz a suliban. Nem lesz annyi munkám, mint múlt héten.

Mizú nálatok? A sok laptető nem tette még meg a hatását? :wink:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Köszi, Vicky:
Nagyon jó volt a film! Megint visszaolvastam ma és találkoztam Tigriske sikertörténetével. Olyan érzésem van, hogy a nyomaiba lépek most ezzel a sok tüszővel. Na, megyek is enni a tonhalamat. :)

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, nagyon szorítok. Nézegesd a filmeket. Én próbáltam neked belinkelni de csak egyszer engedte megnyitni és utána meg már egyszer sem, a kettest egyáltalán. :( Várom azt a két hét 3 napot.

Nicky, nagyon sajnálom. Tudom min mész keresztül. Én is úgy váltam el hogy közben szerettem a férjem. De már megvolt nekem az új kapcsolatom és iszonyat nehéz volt. Nekem nagyon nagy szerencsém volt hogy megértésre találtam és türelemre. Kívánom neked is hogy segítségre találj, ha kell akkor egy új kapcsolatban is. Tök mindegy, csak ne maradj teljesen egyedül a problémákkal. Vigyázz magadra és légy kicsit önző. Sok erőt.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa!
Nagyon aranyos vagy, köszönöm! Az Indavideo-n megtaláltam a filmeket.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: Ugye hogy milyen jól meg vannak csinálva ezek a filmek? Szabály szerűen látja az ember maga előtt a kis sejtcsomót beágyazódni. És később is mindig megnéztem hol is tattunk éppen. De jó érzés is volt terhesnek lenni. Minden nehézség ellenére. Annyira jó lenne, ha mindenki simán megérhetné ezt, aki csak szeretné, de sajnos a természet nem így működik.
vicky79
Budapest III. kerület

Az a baj,hogy most annyit változott a dolog,hogy az apa dolgában kell először önzőnek lennem.Tegnap áthozta tesóm az összes iratot,amit náluk otthon talált,h rakjam rendbe.Apa semmit sem fizet.Se a kukadíjat (150000rel tartozik),se a kéményseprőt,van egy csomó olyan kölcsöne,meg felszólítólevele,amin már a bíróságot emlegeteik.Most kifizettem a jelzálog elmaradását,szerintetek ezután fizetni fogja?
Nagyon elegem van belőlük.Ebben a helyzetben,ami most nálam van,232000 Ft nem kis pénz.Mondtam tesómnak,nem érdekel hogyan,de nekem ez kell vissza,különben még ennyi sem tudok ebben a hónapban.Illetve a következőben...
Szóval ez az első most.Meg én hülye vagyok amúgy,de amennyi kölcsönöm van,nem fogom azt egy másik ember nyakába varrni.... :(
Komolyan ki vagyok.... :cry:

De sokat jelent,hogy itt vagytok nekem....Ezt nem győzöm mondani.Egyszer jó lenne mindenkivel talizni személyesen,de hát sztem ez nem fog menni....
nicky1983
Nagyút

Vicky: igen. nagyon jó látni! Pont ezért nézem én is meg és arra gondoltam, hogy többször meg fogom majd nézni, hogy lássam hol tartok. :P Ugyanúgy, mint ahogy te is gondoltad!

Niki: nem semmi ez az egész. Meg vagy áldva a férfiakkal!
Mekkora ötlet lenne találkozni mindenkivel! Szervezzük már meg egyszer! Szuper lenne!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

MNOO: mi van már veled? Hol tartasz? Megvolt már a leszívás?

Etna, Évi: hogy vagytok?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi:eddig nincs semmi változás, ha történik valami csoda szólók.Pénteken lesz a 28-dik nap, majd meglátjuk.

Eddig úgy néz ki, hogy a lányom hétfőn szóbelizik. Most is a könyvei felett gubbaszt.
csupacsupsz
Budapest

Nicky: küldtem privit.
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok lányok!

Kedves kismamik és leendő kismamik, meg akik már azok:
http://konyvnet.hu/konyv.php?konyv_id=27371

Ezt a könyvet kaptam apától amikor megvolt a beültetés. Minden napra van valami hasznos dolog benne, és édes kis uh képek a babákról, hogy épp hogyan nézhetnek ki. A szerzője aktívan részt vett az Élet az anyaméhben c. film készítésében. Nekem személy szerint azért tetszik marhára, mert az aktuális észrevételeimet az adott naphoz csak ragasztok egy post-it-ot. Így pontosan tudom, hogy pl az első rúgás a 125. napon történt :)

A mostani másik kedvenc a Hurrá ikrek :) Az ikrek.hu alapítói adtak ki egy hasznos könyvet az ikrek "használatáról" :D Remélem másnak is hasznos lesz majd, nem csak nekem ;)

Puszi mindenkinek!
Andi, nagyon drukkolok, hogy ikres legyél te is, ha már ennyire vágysz rá :)

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek! Akinek lombikja volt, az a petesejt leszívás után - közvetlenül még aznap használta a Crinone gélt? Naponta egyet kell használni? Csak ezt kaptátok az orvostól? Olvastam a hozzászólások közzött az Agolutin injekciót is. Azt a gél mellé írta fel az orvosotok vagy nektek csak szurizni kell? Köszönöm ha segítetek!
mancs74
Budapest I. kerület

Csupacsupsz: sok sikert a lányodnak! Kíváncsian várom a pénteket.
Egy kis ízelítő:

Ma beszéltem az egyik régen látott ismerősömmel, aki már vagy 6 éve szeretne babát. Kiderült, hogy egy éve végleg lemondtak a babáról. A férjnél alacsony spermaszám volt, a feleségnél pedig egyik petevezeték el volt záródva. Az orvosok az inszemet javasolták, amibe ők nem mentek bele. ( Romániában élnek, ott más a helyzet.). Januárban spontán összejött, most 6 hónapos terhes. Fél évvel azután, hogy feladták.

Évi: jaj, de szeretnék ilyen könyvet én is! Nem lehet valahonnan letölteni?

Mancs: az inszemesek másnap kezdik a crinone használatát, nem tudom mi újság a lombikosoknál. Nekem napi egyet kellett. Nézd meg mi van a dobozodra írva.
Ti mióta próbálkoztok? Mi a meddőség oka?

Dodo: hol vagy már? Csináltál tesztet? Érzel valamit?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Mancs, én az agolutint a crinone mellé kaptam.
Nem emlékszem már pontosan, de a szerintem teljesen jó ha a crinone-t a punkció utáni reggel teszed fel. Nekem most hétfőn volt a beültim, és előtte szombaton kezdtem el használni a crinone-t.
ann74

Sziasztok.

Gondoltam be nézek :wink: És lám :wink:

Ann: :lol: :wink: :lol: Várjuk a további fejleményt :wink:

Andi: na hogy megy az utrozás!?Mekkor adagot kaptál!?
Sajnos nagyon jó praktika nincs erre, legalább is én lassan a két hónap alatt nem jöttem rá :) :roll: Este lefekvés elő az úgy elviselhető :? Minden esetre tárazz be rendesen tisztasági betétből :wink: Mikor van a nagy nap!?

Niki: örülök annak, hogy jelezkeztél, annak kevésbé hogy nem alakul jól a dolgod :cry: Remélem mielőbb helyre tudod tenni apukád utáni sarat aztán meg a párkapcsolatban is jó döntést hozol!!!!Hozzám bármikor fordulhastz :wink:

Tantina, loren: na meg volt a 12 heti uh!?!Nemére kaptatok tippet!?!

Etna: hogy vagy!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Mi jól vagyu, de a rosszul lét még ritkán elo elo bukkan :wink: De lassan talán hizni is fogok :!: :wink:
Meg volt az uh tarkóredő: 1.2mm :!: Szuper!
Kaptunk tippet, ami kicsit meglepetés volt :oops: Nem tudom mért, mert hát 50-50 az esély mind 2 nemre...de valahogy a kislány meglepett minket :oops: :shock: Egész aznap lelki ismeret fordulás is gyötört, hogy a megérzésem más volt :roll: Most már jobb az helyzet :wink: csal agyilag meg kell szokni és átállni :wink:
További szep hétvégét :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: Azért ilyen korán még nem tudják annyira fixre megmondani a baba nemét, de ha mégis kislány, akkor hidd el hogy nagyon jó lányos anyukának lenni.
vicky79
Budapest III. kerület

Szaisztok!

Andi, nem tudom, nekem a könyv van meg, nem is kerestem letöltősben. De biztosan meg van valami torrent oldalon. Igazság szerint én hagyományos tipus vagyok. A könyv az könyv, szeretem lapozgatni, imádok olvasni :)

Noci :) ne aggódj. Én Olivérrel voltam úgy, hogy Jankáztam addig amíg nem mondták biztosra, hogy fiú. Bár ott én is pánikoltam pár napig, hogy identitászavara lesz a gyereknek, mert lányként gondoltam rá. Remélem azért hogy írtó tökös kis pasi lesz :)

Etna? Minden oks?

Üdv: Mi

szaboevi27
Biatorbágy

Noci: hatalmas gratula! Örülök, hogy minden rendben van.
Az 50-50% még bőven magába foglalhatja a kisfiút. :wink: Szerintem fiú lesz!
Mellesleg én mindig is kislányt szerettem volna. Biztosra tudom, hogy kislányom fog születni.

Ráadásul ma egész nap minden kétséget kizáróan éreztem, hogy sikerült. Babás vagyok. Érzem, tudom! :P :
Az utróval egyelőre nincs semmi bajom. Itthon kényelmes felhelyezni. Nem tudom, mi lesz holnaptól, amikor majd a munkahelyem wc-jében kell felnyomni. Fújj! Nem értem, miért nem lehet sehol sem kapni kúpot felhelyező aplikátort. Mindenesetre, az utró ára tetszett. A különbségből( Crinone-hoz képest) tudtam venni Femibiont és bio-zinket.

Évi: én is szeretem a könyveket, de egyelőre a sok kiadás miatt nem tudom megvenni. Azért gondoltam az online változatára egyelőre. Eldöntöttem, megveszem ha július 9-én egyértelműen visszaigazolják, hogy jön(nek) a baba(ák). :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Dodo, Nyulacs és Évi vonalzóját ti látjátok? Én nem?
És az enyémet?

Miért van ez, nem tudjátok? Megnéztem a szerkesztést és nálam a html kód ki van kapcsolva. Nem tudjátok, hogy lehet ezt beállítani?

Noci: neked mikor lesz már vonalzód?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci: 25 hét 6 napnál járunk. Én látom a hercegnődet :)

szaboevi27
Biatorbágy

sziasztok csajok!!!

kicsit nem vagyok és mennyi jó hír, borzasztóan örülök, ann fiú gyanús érték :D botinál pont ennyi volt nekem is :D kívánok egy pont ugyanolyan eleven és imádnivaló pasit vagy vagy csajt :D
nóci, megértem, én viszont örülnék egy lányos hírnek, viszont a fiúnál lesz kicsit lelkiismeret furdalásom :D de tök midnegy. 12.héten boti totálba mutatta magát, tesó még most sem :-o majd a 20 hetes genetikára mindent beladunk és ha megint megszivat, akkor nem adok neki túrórudit két napig :D
jelentem elkur....tam :D mióta felkelhetek azóta ledobtam láncaim és még balcsin is voltunk. sőt egész nap vízben voltam. totál jól vagyok, aztán meg egész éjjel paráztam, h mit műveltem, nem okoztam-e kárt a gyerekben. doki azt mondta,h mehetek, de ne ugorjak hasast :D azóta óriáskerekeztem, vidámparkoztam, vizibicajoztam, de hasast nem ugrottam, úgyhogy szótfogadtam :D

családi kép, ilyen bájosan festek 18. hétben. kell egy bálna is a strandra :D

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja a cickóim külön életet élnek, akkorák lettek, mint a lufik, de az egyik jobbra nő a másik balra, nehogy a végén hónaljból kelljen szoptatnom :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna: nagyon szuperül nézel ki, nem vagy te bálna. Ilyen egy gyönyörű, 18 hetes kismama. Nemsokára én is ilyen leszek! :lol:

Merre voltatok? Mi múlt héten Siófokon voltunk, 10 gyerkőcöt vittünk az osztályomból. A férjemmel tapasztaltuk milyen az, mikor már nem az számít, hogy mi mit akarunk, minek örülünk, hanem a gyerek kívánsága a legelső. Úgy élvezték ezek a kis butusok, hogy nem volt szívünk vitatkozni velük.

Apropó, strand és utrogestan. Vajon mehetek a tengerre utro kúra alatt? Szerintem a Crinone ilyenkor jobb, mert csak 1X kell felnyomni. Titeket elengedett az orvos annak idején?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: Én már csak utró után voltam tengernél, addig én nem mennék.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi: én látom a vonalzókat, szerencsére mindenkiét. :) Az aláírásnál adom hozzá a vonalzós linket. És akkor csak azt kell kipipálni, hogy aláírás hozzáadása. A profilban változtatható meg. Ezt próbáltad már? De, hogy én a többiekét mitől látom, és te mitől nem azt nem toom...

Etna: csuda szépek vagytok! :) Ez fórumtali féleség volt? Láttam Vasikáék is ott voltak. Olyan cukik a bébik!!!! :))))
nyulacs82
Szolnok

Noci!Örömmel olvasom,h jól vagy(tok) :)

Mancs!Nekem a Crinone-t csak beülti után kellett használni.Már aznap.

Etna!Jó a kép :)
nicky1983
Nagyút

Vicky: mire végzek az utroval, vége lesz a nyárnak. Tudtom szerint a terhesség 12. hetéig kell használni. Na mindegy, majd a doki kitalálja. Te ugye már terhesen voltál nyaralni? Mintha Olaszországra emlékeznék. Mikor állítottak le az utroról?

Nyulacs: persze, én is úgy csinálom, ahogy mondod. Az aláírásomhoz van hozzáadva a nevem és a vonalzóm is. A HTML-el lehet a baj, nem tudom hogy kell bekapcsolni. A te vonalzódat nem látom, de az Etnáét, Vikiét igen.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: nem nem tilos! Legalábbis nekem nem engedik!
Hát igen én is meg vagyok meg voltam győződve Higy nekem nap első gyerekem csak is fiú lehet...és most ez tiszta cink....

Etna: és akkor fiút munkák Botira?!
Amugy mi sem vagyunk egy szégyenlős babóca :wink:
noci85
Budapest XIII. kerület

Noci: :x

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Na, jó. Beletörődtem. Nem megyünk júliusban nyaralni, de:
pont szeptember elsején leszek 12 hetes. Dolgozni már nem fogok, így el tudunk menni egy olcsóbb, szezonon kívüli nyaralásra. :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi jó lesz az a kis nyaralás szeptemberben is :)) Sokat gondolok rád, nagyon várom hogy leteljen a 2 heted és megtudjuk ott van a baba vagy babák a pocakban.

Etna, képzeld a lányzó akivel anno az első beültim volt, neki is 84 volt a hcg-je és neki is fia lett. Ezek után mostmár majd nagyon kiváncsi vagyok.:))

Szerencsére én most elég nyugodt vagyok, a multkori 37es értékemmel azért nagyon paráztam. Persze nem mondom, hogy nem lennék már túl legalább az első 2 uh-n, de igyekszem teljesen nyugodt maradni.Ma bődületes fáradtság uralkodott el rajtam. Reggel 9 után keltem mégis úgy éreztem egy úthenger ment át rajtam. Ráadásul du. 2-4ig aludtam is. Tudni kell rólam, nem vagyok nagy alvós, délután én nem tudok elaludni...de most ez jólesett.
Ugye csajok teljesen normális ha néha van picik enyhe görcs? Ma reggel volt ugyanis és picit azért ijesztő.

Nicky, sajnálom a helyzeted, nagyon nem egyszerű. Sajnos néha tényleg önzőnek kell lenni.Tudom szörnyű az örlődés időszaka, de ha végre döntessz, utána már minden sokkal könnyebb lesz és alakulnak tovább szépen maguktól a dolgok, hidd el. Sok erőt kívánok és azt hogy a legjobb döntést hozd.

Ja, Etna szeretnék én is már nagyob cickókat :)) Bár ezen a téren még nincs változás.
ann74

Andi: a profilban vannak a beállítások és ott tudod a html-t engedélyezni. Ahol sok kérdés van és igen-nem válasz lehetőségek.
nyulacs82
Szolnok

Nyulacs: Sikerült, köszönöm szépen. Eddig nem vettem észre, hogy ott van :lol:

Olyan jó látni most már mindenki vonalzóját!

Dodo: ti már 23 éve vagytok együtt? Teszteltél már?

Ann: köszönöm szépen! Szerintem mi szerencsét hoztunk egymásnak. Neked minden rendben lesz a két uh-n, én meg pozitívat fogok tesztelni nemsokára. :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?