Hali Mindenkinek!
Gratulálok én is Virágnak és Védikének, hogy megküzdöttek a világrajövetellel! Megborzongtam a hír hallatán, olyan jó volt
(Épp jókor éreztük a Virág végét
)
Dorkáknak boldog névnapot!
Katának boldog hófordulót!
Olga, Betti: szólj, ha tudok segíteni! (persze azért nem reggel, este folyamatosan
))
Szilbee: köszi, hogy leírtad az altatást, mi is így csináltuk
Csak következetesen.
Nálunk is próbálkozott a kisfickó. Hogy van Levente? Holnap találkozhattok már? Azt tudom, hogy Te nagyon készültél már tegnap is csütörtökre (takarítás). Pöttyeid a lábadon?
Ja, tegnapi jó kedvem... csak úgy volt a szép időnek köszönhetően, meg aztán este annak is örültem, hogy rákom P2 lett. Bezzeg ma ez a köd..., gyerekem is azt mondta kilépve délelőtt az ajtón az időjárásra, hogy "pfúj". Egy órába telt most ebéd után, mire elaludt, de addig fejen állt, ugrált, énekelt, kidobált mindent az ágyából, ki akart jönni.... szóval kegyetlen volt, a vérnyomásom meg 500.
Anikó: tényleg te következel
Hogy vagy mostanság?
Ivett: Én is azt gondoltam, hogy ellenőrzésen voltatok. Máténak jobbulást! Hát igen, akinek már van nagytesója, sajnos mindenfélét elkap tőle.
Ildi: Nagyon ritkán jössz mostanában. Sok a dolgod nagyon?
Szamóca: Anna gyönyörű! Nagyon jó állapotban van a leendő házatok, szép nagy is. De hát annyi gyerkőcnek
Évi: Várom a táblit.
Kati: Ma este nálunk is gesztenyepüré lesz vacsi után
) Neked nem is árt, a fényképekből ítélve vékonyka lehetsz.
Kati