Új privát üzeneted érkezett!

Most csak prucinak gyorsan. Pénteken nekem is azt mondták, menjek hétfő reggel a kórházba, mert megindítják, még aznap beindult, és szombatra meglett Zsigu. még bmi lehet, de mennek a drukkok. :D :D
most mennem kell, még jövök!
mazsolák

Niki: háááát, nem tudom. Azt mondják, változni fog, hiszen később nagyobb lesz, és akkor biztosan el fog majd tudni aludni az ágyában a pici. De majd meglátjuk. Én úgy vagyok vele, hogy mindent úgy csinálok, ahogyan neki jó, így kényelmesebb, minthogy ő alkalmazkodjon ráerőltetett napirendhez. Aztán meg ha kiderül, hogy elkényezettem, vagy valamit nem úgy kellett volna csinálni, hát így jártam. Majd a következőnél okosabb leszek. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Annyira aranyosak a papák, hogy így segítenek. És én úgy sajnálom őket, hogy dolgozni kell, nem is értem, hogy bírják ki, hogy egész nap nem látják a picurt. A papák előtt ezért is le a kalappal, no meg azért, mert hát kicsit sokat kell nekik is teljesíteni.
Fú, valamit még akartam neked írni, de elfelejtettem. Na, majd legközelebb

Viki: helye,s hogy elhatároztad a nyaralást. Gondolom, már ettől is jobb érzésed van, nem tűnik már olyan borzalmasnak a 4 fal. Hát, persze, hogy mindenkinek a sajátja a legesleg.... :lol: :lol: :lol: De azért itt tényleg nagyon szép babák születnek. Ahogy járunk le elég sűrűn a dokihoz, ott látok sok babát, és meg kell álapítanom, hogy az itt született babák az átlagosnál is szebbek.
Hát, ami azt illeti, Maja nem éppen egy minta baba. Eléggé meggyűlik vele a szülei dolga, no de nem baj, szeretem, mikor fenn van - és sokat van fenn - olyan jó. Mkor alszik, már hiányolom. Eléggé akaratos már most. És amennyit tornázik!!!! Ilyen melegben. Én csak megyek egyet vele a lakásban, és csurom víz vagyok, ő meg órákig képes izegni mozogni.

No, mennem is kell már lassan megint. Itt a séta idő.

Puszi: Andi

Kép

Kép
b79andi

Ja, igen Niki: hogy elalszik cicin, de kipattan a szeme, amint ágyat ér a feje. Ez nálunk is így van. Hihetetlen. Pedig úgy elalszik a karomban, hogy nyeklik, nyaklik, mikor azért csak a vállamra teszem, hogy kicsit böfizzen És nem ébred fel. De amint ágyat ér a feje... anya hiszen én ébren vagyok!!! Ne tegyél le!!!! :lol: :lol: :lol: És akkor elkezd mozgolódni, tormázik, nyavajog, és vagy visszalaszik, vagy nem. :lol: :lol:
Jó dolog, amikor más is ugyan abban a cipőben jár. :wink:

Épp ma azt beszéltem egy másik anyukával, hogy legtöbb mama azt mondja, hogy az ő gyereke mindent úgy csinál, mint a nagykönyvekben, aztán mikor jobban elkezded kérdezgetni, akkor kiderül, hogy mégse, csak nem valják be. Miért??? Nincsen abba semmi. Minden gyerek olyan amilyen. Még jó, hogy nem egyformák! Még csak az kéne. Így szép az élet.

No, mostmár tényleg mentem.

Kép

Kép
b79andi

Fatima: köszi a randit, tök jó volt! Legközelebb talán babákkal megyünk és én is fagyizok! :wink:
Teri: próbálj meg aludni, mi meg szurkolunk ezerrel és majd várjuk a híreket! :lol:
Niki: Eszterkéről nem tudod feltenni a képeket? :) Nehéz lehet eldönteni, egy ilyen pici babánál, hogy honnantól kezdve számít vmi elkényeztetésnek! Biztos jól fogod csinálni! Az anyai ösztön... :wink:
Evu: a tanulás sztem jó ötlet, remélem bírni fogod. Az Efeb-ről nem hallottam még, de biztos jó képzések vannak! Ja, és gratula a félidőhöz! :)
Edus: sikerült túlélni a cukros löttyöt? Majd írd meg az eredményt, de tuti minden ok lesz! :wink:
Andi: köszi a tanácsot! Maja hogy bírja a meleget? :)

Holnap reggel ctg+ doki, reméljük a kisasszonyt nem kell ébreszteni!

Zsu
svs

hu, most is csak röviden tudok, mert vacsihoz készülödünk.
Zsu, majd pénteken megyek, amint tudom az eredményt, megírom nektek! Köszi! :)
mazsolák

svs003 köszi a gratut :D
keresek majd valami erdekes tanfolyamot.
csajok, elalszom...holnap jövök.

pusszancs
Vendég

Sziasztok,

Andi, nagy-nagy gratula a kisasszonyhoz! Szuper, hogy ilyen hipp-hopp sikerült a szülés! Nagyon gratulálok!

Teréz, kéz- és lábtörést szerdára! :D Minden rendben lesz!

Fatima, Ági még tapasztalatokat gyűjtötök... :wink:

Evu, gratulálok a lánykához, most én is nagyon kislányt szeretnék, viszont a férjem kisfiút.
Ehhez van egy édes story-m. A fiamnak már ugye el tudtam magyarázni, hogy anya hasában van egy baba. Erre másnap elém áll, és közli, hogy az ő hasában van öt fiú és öt kislány! És ebből nem enged! Bárki megkérdi, határozottan ezt válaszolja...

és amíg meg nem érkezik Eszterkéről egy kép, addig küldök nektek egy szombatit:
Kép

Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Jóóóó reggelt!!!!

Zsu: ctg??? Hogy érzi magát a kisasszony??? És az anyukája???

Doren: Nahát, milyen csuda szép gyerekek!!!! És milyen jó testvérek!! Mindig ilyen jól elvannak? Édes babák! Azért nem semmi lesz neked majd 3 ilyen pici babával. De azért irigykedek is ám!!! :lol: :lol:

Fatima???? Mi van már???

Kép

Kép
b79andi

Doreen, nagyon helyesek a gyerekek!
Gratulálok hozzájuk!

Fatima????????

Zsu, nálad mizu?

Kép
niki30

Doreen, nagyon edes ez a kep es a story is!!!! nagyon jot nevettem :D

mindenkinek nagyon szep napot!!!!!

Fatima? :lol: hogy vagy?

Andirol varom a hireket :D

pusszancs
Vendég

Sziasztok!

Doren aranyos kis gyerkőcök...
Nálunk is ez van én kislányt szeretnék a férjem meg inkább kisfiút...de persze bármi lesz az lesz a legjobb :)

Nehezen viselem a meleget... fájnak a lábaim remélem igaz lesz és lesz egy kis zápor hétvégén

Ti hogy viselitek a meleget?

Puszi nektek és kitartást...
Ági

Kép
cica_1

Ja, es meg egy..

megmutattam Lacinak a kis hisztis kepet Emmacskarol...csajok, annyira kiscsajt akar es meg van azota bolondulva, hogy bujjon mar ki Mini, hogy lassa es magszaglaszhassa, megsimogassa..szerelmes Minikebe mar most :D nagyon tetszett neki Emmacska, meg biztosabb lett magaban, es abban, hogy ö igenis APUKA lesz :lol:

ertetek mire gondolok, ugye? nekem ez rengeteget jelent..nagyon szeretem, es örülök, hogy keszül.. :D
Vendég

Hahóóóóó!

Na bocsánat, hogy tegnap délután óta nem jelentkeztem! :oops:
Sikerült tegnap délutántól (17:30-tól) non-stop este 20:00-ig skype-on csevegnem! :) Tök sok ismerősöm izgul már értem és hát mindenki hallani karaj a hangoamt! :) Na szóval ezért nem tudtam jönni!

Amint látjátok még mindig itthonról írok! És Tarek is továbbra a pocakomban van!!! :lol:

Na de nagyon furit éreztem tegnap éjjel!!!! :shock: :lol:

Egyszercsak arra ébredtem, hogy egészen odalent az alhasamban furi mocorgást érzek. Nagyon intenzív volt és az alhasam mindkét oldalát betöltötte. Aztán olyan meleget éreztem! Oda is nyúltam rögtön, mert azt hittem, hogy a magzatvíz az, de kiderült, hogy semmi. Csak éppen olyan forró voltam, hogy csak na! :oops: :lol:
A mozgás tovább folytatódott még egy darabig, de aztán visszaaludtam.
Azóta azon gondolkodom, hogy mi lehetett az!?! :roll: Nekem az a tipppem, hogy még csak most helyezte be a kis buksiját a medence közé! Vagy ki tudja??? Mindenesetre egy pillanatra azt hittem, hogy akció van! Persze fájás egy szem sem volt! :)

Na ezt elküldöm aztán reagálok a tegnapiakra!

fatima

Fatima: ha akció van, a papa tud majd nekünk jelezni??? Vagy megkérhetjük Nikit, hogy ha kap tőled üzit, közölje velünk? Bár szerintem kérés nélkül is biztosan örömmel megteszi. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Na akkor reagálok...

Ági! Én is csak azt tudom mondani, amit a többiek = tessék vigyázni az ugra-bugrálással! Lehet ám takarítnai meg minden, de óvatosan!!! OK?
Számvitel??? Csak nem egy újabb jelölt a babaneten??? :) Na majd elkaplak benneteket, ha végzünk a babázással! :lol: :lol: :lol:

Evu! Lassan tényleg a félidőhöz érsz! :) GRATULA!!! Drukkolok, hogy szűnjenek meg azok a fránya migrének!!!
Valamilyen tanfolyam elvégzéséről nekem egy picit más a véleményem... :oops: Szóval amint azt írtam én fejvadász vagyok. Ugyan kifejezetten pénzügyesekkel foglalkozok, de azért egész jó rálátásom van az egész munkaerő piacra. Ha eddig jól meg voltál mindenféle papír nélkül (fősuli vagy egyetem) akkor gondolod, hogy most egy tanfolyam (akár OKJ-s is) bármilyen változást hoz??? Hidd el, hogy nem! Magyarországon a megszerzett munkatapasztalat számít! Vannak persze olyan cégek, akik megköveteleik a diplomát, mert a munka ahhoz kapcsolódik, de sok olyan is van, ahol csak szűrésnek kell a diploma.
Egyszóval, ha most is jó állásod van papír nélkül, akkor remélhetőleg a jövőben is szerncsés leszel és akkor egy elvégzett tanfolyam max csak jól néz ki az életrajzodon.

Na bocsi, ha most kéretlenül tartottam egy "röpke" pályaválasztási tanácsadást! :) :? Úgy hívják ezt, hogy SZAKMAI ÁRTALOM!!!!

fatima

Sziasztok!

köszönöm a drukkokat és szorításokat! Na és persze a programozott szülésről a beszámolókat! Remélem, nekem is majd könnyen fog menni. De legalább ma éjszaka sikerült egy jó nagyot aludni. :) :) :)

doreen: tündériek a kis manók! A story sem rossz :lol: :lol: :lol:

Fatima: nekem is voltak ilyenek, de nem tudom hogy mint jelentenek.
pruci

Fatima :D

tudom...teljesen igazad van, de tudod megfordult a fejemben, hogy a szüles utan esetleg csinalhatnek mar valami mast. a jelenlegi melom nagyon stresszes azert, reggeltöl estig tart, es nem tudom elkepzelni, hogy Mini mellett itt szeretnek dolgozni..egyelöre össze vok zavarodva :roll:
gondoltam-epp azert, hogy jobban nezzen ki az eletrajzomon- csinalhatnek valamit, amig otthon vagyok, hogy szelesitsem a kört, ahol eselyem lehet. bar tudom, hogy a jeg hatan is megelek es megallom a helyemet, de erre azt hiszem most lelkileg is igenyem van, tanulasvagy keritett hatalmaba :D

de köszönöm a szavaidat! te fejvadasz vagy? ez tök jol hangzik :D

vigyazz am magadra!!!

Andirol semmi hir?
Vendég

Andi! Már mondtam a Nikinek, hogy majd felteszem skype-ra, ha elindulok szülni. Ő is és Edus is tud majd értesíteni benneteket! Aztán ha ki is bújt Tarek, majd megüzenem! :)

Zsu! Én is köszi a randit! Olyan jó volt dumcsizni! Legközelebb tényleg lehet, hogy már babákat fogunk sétáltatni! És mivel az enyém valószínűleg pár héttel nagyobb baba lesz, így majd mi megyünk felétek és akkor a te pici Emmácskád nem lesz túl sokat a levegőn! :) OK?

Niki! Emma tényleg egy édes falatka! Olyan vicces, hogy ilyen nagyok rá a ruhák! Pedig ezek 56-osak, ugye??? :)

Ja! És persze sikerült bejutnom Andihoz! :) Eszterke is imádnivaló! :) Minden OK velük!

Teri! Sajnos nem jött össze a tegnapi tali! Már rájöttem, hogy nem a nevedet kellett volna elkérnem, hanem a telefon számodat. :) :oops: :) Nekem is eléggé elhúzódott a dolog. 12:00 volt mire végeztem! És mivel Andit is csak úgy találtam meg, hogy rácsörögtem, így sajnos rád már nem jutott idő! :( Na sebaj! Még benne van a pakliban, hogy odabent talizunk!
Sok puszi és ezer drukk nektek!!!!! Nagyon szurkolok!!!!! :)

fatima

Ja és Doreen! Édesek a gyerekeid!!!! Lacusnak nagyon zabálnivaló a dumája! Még jó, hogy el kell neki hinni mindent!!!! :)

Evu! Nincs azzal semmi gond, ha tanulni akarsz! :) (Igaz, én a hátam közepére nem kívánnám....) Én a helyedben akkor már inkább az angolra gyúrnék rá, hogy visszajöjjön és max hobbiból vagy kedvtelésből (bár majd úgyis akkor derül ki, hogy mennyi időd + energiád van erre, ha meg lesz Minike) csinálnék meg valamilyen tanfolyamot. Csak azt akartam érzetetni veled, hogy sajnos egy tanfolyam elvégézse édes kevés egy új területű melóhoz, mert ott is az kell nekik, hogy már meglévő tapid legyen! Azokról már nem is beszélve, akiknek esetleg diplomájuk van az adott területről.

Na dugultam...... :wink:

fatima

Eva, ez tényleg fantasztikus, hogy a párod is ennyire várja!
Ez nagyon sokat jelent egy nőnek!

"Apa bárki lehet, de az apuka drága kincs!"

Fatima, melegséget éreztél? Nem tudom mi lehetett.
Ha akció van Fatimáéknál, természetesen tájékoztatlak titeket is. :)

Teri, örülök, hogy jól "sikerült" az éjszakád!
Hurrá!

Kép
niki30

Fatimam :lol:
ne dugulj!!! jol esnek a tancsaid!angollal kapcsolatban annyi, hogy eleg lenne par könyvet elovasni es elegge visszajonne..vagy belenezni az otthon levö 100 könyvembe.. :lol:

aaaaaaaaaa, a tapasztalat..abban teljesen igazad van!!!
na atgondolom majd..most szünetünk van, kimegyek levegözni picit :lol:

pusszancs
Vendég

Na Csajszik, most beszéltem Andival. Jól vannak, szopizik ügyesen Eszter. Nem is kellett nekik segítség, olyan jól megy.
Két ágyas szobában vannak.
Mondja, milyen cuki-muki:)
Felteszem a képet Eszterről akkor. (engedélyt kaptam)

Kép Kép

Ugye milyen kis cukorfalat?

Kép
niki30

eeeeeeeeeeeeeeeeedes!!!!!! :lol:
Vendég

Niki! Na nem olyan melegséééég! :lol: :oops: :lol: Azt felismerném! :) De komolyan nagyon furi volt! Lehet, hogy csak a melegtől éreztem azt!?! :roll: De a mocorgások tényleg nagyon intenzívek voltak! Mutattam a Salimnek is. Ő is meglepődött, mert ennyire odalent még nem mozgott így Tarek.
Na majd kiderül, hogy mi az.... vagy nem! :)

Evu! Hajrá az angollal!!!! Én mindenkit csak erre tudok bátorítani. Annyi itthon a nemzetközi cég, hogy már nincsen olyan állás, amihez ne kéne az angol! Szinte mindenhol feltétel a társalgási szint!

Én mondjuk mázlista vagyok, mert az általános nagy részét egy brit rendszerű suliban jártam külföldön (Líbiában). Így volt olyan idő, amikor még a magyarnál is jobban beszéltem angolul! Most már csak "gagyogok"! :wink: :lol :wink:

Csajok! Én is totál oda vagyok a férjemért! Már annyira várja Tareket. És képzeljétek annyira rohadtul imádja már most, hogy állandóan ezt mondja, ha mutatom neki valamelyikőtök babáját: " Aranyos! De kis bubu lesz a legszebb!!!!" Iszonyat elfogult már most is! :)
És mi is úgy tervezzük, hogy a fürdetés az ő feladata lesz! :lol:

Ááááááááááááááh! Már úgy várjuk!

fatima

Mondtam!!!! Iszonyat cukkancs!!!! :)

fatima

Ági!
Nagyon vigyázz az ugri-bugri takarítással! Nekem a fősulin volt egy csoporttársam, akinek egy ilyen muitatvány indította be a szülést! :oops: :o :oops:

Fatima!
Nem lehet, hogy téged láttalak bent tegnap? Én ott szerencsétlenkedtem az 1. emeleti folyosón a dokim telefonjára várva, te pedig ott ültél, majd pedig lent a ctg-nél bejöttél és azt beszélted a szülésznővel, hogy még semmi és pénteken kell jelentkezned... :) :) :)

Evu!
Nagyon helyes, tanuljál csak amíg lehet! Én is azt fogom csinálni majd szeptembertől. Igaz, nehéz lesz, de annyi embernek sikerült összehozni gyerek mellett a tanulást, hogy nem hinném, hogy csak nekik menne. :lol:
pruci

Jaj, Eszterke nagyon édes!!!! És az a kéztartás!!!! Igazi kiscsaj! Jaj a papának már most. Se éjjele se nappala nem lesz. :lol: :lol: :lol:
Köszi Niki a képeket!!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Nagyon édes a kicsi Eszter!!!
pruci

Fatima: milyen jól fogsz nekünk jönni majd ha ott tartunk, hogy munka. :lol: :wink: Sajnos én már most tudom, hogy ugyanoda már nem tudok visszamenni, hiába is úgy engedtek el, hogy visszavárnak. :cry: Fú, de nehéz lesz majd. De még messze van. Remélem!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Teri! De én voltam az!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Bakker miért nem szólítottál meg, ha sejtetted???? :)
Nem semmi pocid van, most hogy így visszaemlékszem!!!
És mi volt a CTG-n????

Andi! Örülök, ha majd tudok segíteni! :) Te mit csináltál babázás előtt???

fatima

Andi, tényleg, most nézem Eszter milyen csajosan tartja a kis kezét! Beszarás! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatima, jóhogy elfogult Salim, nanááá! Legyen is!

Ja, Fatima , gyes/gyed után számítunk rád! Háhhááá! Majd mindenki rádjár, hogy segítsél már!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
niki30

Kép

so, this is my newest photo of my pocak :lol: and Mini :lol:

Kiss u all 8)

csajok, ez megint ilyen ´tükrös´, de 7vegen tenyleg csinalunk mar valami normalisat :D

en nem tudom mi van velem ma, de szetvet a boldogsag.......es ez olyan jo :lol:
Vendég

Halihó lányok!!!

Andi: köszi jól vagyunk, csak a kisasszony nem szereti a ctg masinát, amint beülök, elalszik!!!! UH alapján most 3 kg-ra saccolták! :shock: BPD: 95 mm. Nem is értem hogy fér el a pocakomban! Majácska hogy bírja a meleget? :)
Doren: büszke lehetsz rájuk!!! :)
Niki: hogy telt az éjszaka, hányszor keltek fel? :) Köszi a képet Eszterkéről, iszonyú cuki és tök jó, hogy ilyen ügyesen szopiznak!!
Fatima: háááát, talán a tapasztaltabbak meg tudják mondani, h mit érezhettél, de megértem, h minden „furi” mutatványra ennyire odafigyelsz! Elvégre, ki tudja mi történik a következő percben!? :shock: Sétaügyben mindenképp egyeztetünk, tök jó lesz! Viki sincs olyan messze, sajna a többiek már inkább! :wink:
Teri: Te még gépközelben, nem ma kell befeküdnöd? :?:
Evu: angolul nem szeretsz tévézni, sztem az is hasznos lehet, ha csak elő kell hozni a meglevő tudást? Szépen növöget a pocakod!!!!! :)

Ez a metrópótlózás iszonyat, mindenhonnan tök messze áll meg a busz, és gyalogolhattam egy csomót! :x
A dokim szerzett egy szülésznőt, ha a doki szabija alatt szülnék, akkor legyen egy fix ember, holnap talizom vele, kíváncsi vagyok! :)

Zsu
svs

Fatima! ctg-n minden ok, fájásnak természetesen nyoma sincs. Miért is lenne fájás, amikor csak 2 hete kellett volna megszületnie??? Anyuék cseszegettek ot, hogy hívjam már fel a dokit, de hogy hívjak fel valakit, aki azt mondja, hogy ő hív amint beszél a másikkal??? Na ezért bénáztam úgy. És különben is, nekem a telefon a mumus.... :oops: :oops: :oops: Azért nem szólítottalak meg, mert nem voltam benne biztos hogy te vagy az, és én mint a bátorság mintapéldánya... :oops: A pocakom tényleg baromi nagy, a ctg-n meg is kaptam egy kismamától, m megkérdezte, hogy ikreket várok-e, mert ő még ekkora pocakot életében nem látott. Hát eléggé meglepődnék ha most derülne ki, hogy mégsem egy baba, hanem kettő. De egy lesz, csak jó 4 kilónyinak tippelik. :? És ekkorára az utolsó két hétben növesztettem. De hogy hogy csináltam, azt nem tudom. Főleg hogy végig rosszul voltam a terhesség alatt (émelygés, hányás...). :?

svs003! Ma még nem kell menne, majd reggel 7-kor lesz jelenésem és akkor a dokim is meg még valaki meg fog vizsgálni, hogy indíthatják-e a szülést.
pruci

svs003 de igen, szeretek, de jelenleg jobban szeretem a nemetet...es otthon nehez barmi külföldi adot meglesnem, mert Lacus sajnos nem ert mindent...asszem megtanitom neki! :lol:
Vendég

Evu! Nagyon helyes a pocid! :) Szépen növöget!!!! :)

Zsu! Szegénykém! Elhiszem, hogy kikészített az utazás! Egy párszor át kellett szálnotok! :(
Emma 3kg???? Ez komoly??? Mégis hol fér el benned 3kg??? :) Annak ellenére, hogy sokat nőtt a pocid! És még csak ezután fog igazán nőni! De hátha nektek is eltippelik, mint annak idején Nikiéknek is. :?: :roll:
De az alényeg, hogy minden OK veletek!!!
Drukk a holnapi talihoz a szülésznővel! :)

Teri! Igen, láttam, hogy az anyukád kissé türelmetlen már a várakozás miatt! Megértem!!! Azt mondtad, hogy 10-re mentek be! Ehhez képest ott vártatok még 11:30-kor???? Ne mááár! És még csak utána mentél CTG-re?? Hanyadik kerületből mentél?
Na azért én azt nem mondanám, hogy ikreket vársz! De tényleg szép nagy pocid van! De hamarosan kibújik és akkor kiderül! :wink:

fatima

Sziasztok!

Eszterke nagyon édes és cuki!!! Még egy bájos kis lánybabuci!!!
Gratula Andiéknak még egyszer!! :lol:

Evu: your pocak is very nice :P Azt hiszem én hobbytanfolyamra megyek, amihez igazán sok kedvem van, ki tudja mit hoz a jövő, hátha egyszer foglalkozhatok valami mással mint amit most csinálok (logisztika, külker). Néha úgy vágyok rá, hogy csak egy virágboltocskám legyen például, ahol nyugiban árulgathatom a szép csokrokat és nem zaklatnak a határidőkkel és nincsenek főnökök. Szóval a gyes alatt valami kellemeset fogok csinálni, a karrier majd utána... És hát olyan jó lenne babaúszásra járni és baba-mama tornára stb.

Doreen: a tesók ennivalóak!!!! Nagyon jók ezek a "gyerekszáj" történetek. Én elhatároztam, hogy majd irogatom az ilyenek egy füzetkébe, később olyan jó lesz visszaolvasni. Bár nekem még sokat kell várni, hogy Benike megszólaljon.

B79 Andi: nem baj ha Majácska nem mintababa, Beni is sokat nyafizik, egész nap mellette kell lennem, de nem bánom! Amúgy anyukám és sokan azt mondják hogy "jajj el fogod rontani és hogy hagyd csak sírni", de én nem vagyok rá képes, inkább felveszem és sétálok vele és ringatom. Majd később idomítok, mert szerintem egy ilyen picinek még a tesközelség a fontos! Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy ha elalszik az ágyában én meg olvasok a másik szobában negyed óra múlva már úúúúgy hiányzik :shock:

Fatima: én sem tudom mi lehetett ez a melegség. Lehet, hogy Tarek nagyon nagyot mocorgott és ebben a melegben erősebben érezted. Tök jó, hogy nálatok is ilyen jó Apuka vár a babára!!! Sajnos látok ellenpéldát is a barátnőmnél, bár szereti a babájukat semmit nem segít és nem is dédelgeti ( :( Szerinte ezek női dolgok.... Szóval azóta nagyon értékelem én is a páromat.

Zsu: én kávéztam CTG előtt fél órával és akkor soha nem aludt Beni, persze csak egy lightosat. A végén amikor naponta kellett mennem a túlhordás miatt már kóláztam, akkor már úgy gondoltam nem lehet káros és olyan jól esett a diéta után.
Rossz lehet BKV-zni ebben a melegben. Fogadd együttérzésem 8)

Teri!!!!! Drukkokk holnapra!!!

Szép Napot!!

Viki

Kép
viky30

thank you :lol:

besz*rok, nekem is eletem egyik legnagyobb megnyugtato alma, hogy legyen egy viragboltom :lol: mondom is Lacinak sokat :D sztem annal nyugisabb es harmonikusabb allas nem sok van..

jo etvagyat csajszik!
Vendég

Lányok, köszi a részvétet a BKV miatt, holnap újra végigcsinálom! :wink:

Fatima: Én sem tudom, hogy lehet 3 kg (tehát 3 hét múlva kb 3,6), az a tuti, ha majd már kint mérik!!! :wink: Azt mondtad, nálatok nem volt ilyen saccolás, ugye?

Kávé? Nem is rossz ötlet, jövő héten kipróbálom, köszi Viki! :)

Virágbolt? Jól hangzik, bár én papír-írószerre vágyom! :wink:

Viki: lassan kell menned 6 hetes kontrollra, vagy már voltál is? :?:
Evu: Lacus mivel fogalkozik?

Zsu
svs

svs003 szallitmanyozassal jelenleg, volt neki mar par vallalkozasa, alapvetöen kereskedö :D

csajok, most jött meg a salatam, amit fel11kor rendeltem!!!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaa, nem baj, nyugodt maradok...nyugi, nem fizettem erte a teljes arat es soha többe nem rendelek ettöl a cegtöl meg egyszer!

alig varom mar, hogy setalhassak este egyet, mar rakövültem az irodai szekemre :( :shock:
Vendég

Fatima: 10 helyett kissé később értünk oda, és meg kellett várni azt a telefont, utána mentem ctgre. Én 2. kerületi vagyok, úhogy nincs messze a kórház, csak a várakozás rossz. :cry: :( :cry:

Viki: köszi a drukkot!!!
pruci

Hú, Evu, akkor nagyon éhes lehettél már! Jó étvágyat! Nem tudsz egy pár percet sétálni valahogyan (akár a folosón is, ha kint nagyone meleg van)???

Zsu
svs

sajnos most nem tudok setalni, de meg kajalni sem kajaltam..

el kell gyorsan inteznem valamit..

na majd mindjart 8)
Vendég

Evu látod ezért nem jó már ilyenkor dolgozni! Tessék enni adni a kis nunisnak! Merthogy úgy látom rajtad nincs felesleg amit "megenne", nehogy éhen maradjon!!!

Lányok! Van egy feles iwiw meghívóm. Nem kéri valaki. Nekem bejött, bár sokan szidják, sok régi osztálytársra ismerősre rátaláltam sok év után és jókat levelezünk stb.

Viki

Kép
viky30

:D :D :D :D hidd el, van mit ennie rolam :lol:

megettem a salit, de nagyon hagymaizü volt :shock:
Vendég

Anyukák egy kis segítségre lenne szükségem.
Emma mostanában alig alszik napközben. Sokat fennvan, éber.
Szinte óráként akarja a cicimet. Odadom neki, bealszik rajta, bekerül a kiságyba és 20-30 perc után megébred és kezdődik előlről.
A pelusa tiszta, vizet is adtam neki...nem tudom mi lehet.
Nem lóghat örökké a cicimen....
Most is sír az ágyába, de gondoltam hagyom egy kicsit, hátha elalszik.
ÚÚgy sajnálom. Mit csináljak? :roll: :roll: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
niki30

Zsu! Nálunk eléggé óvatos a dokibá a saccolással, így még az utolsó UH-kor mért méretek alapján mondta, hogy nem lesz egy óriás bébi. Akkor 34 hetesen azt mondta, hogy kb 2900-3200 közé tenné. Aztóta nem saccolt semmit.
Mondjuk az is igaz, hogy mindannyian mások vagyunk. Van olyan kismama, akinek szinte csak a gyerek teszi ki az egész hasát. Lehet, hogy nálad is ez van. Nincs sok cucc, csak Emma. De azért azt egy kicsit túlzásnak tartom a méreteid alapján, hogy születéskor 3.6 kg legyen. :roll: Na de majd meglátjuk... :)

Teri! Én is útálok várakozni!!!! :) Hál'Istennek az én dokibám mindig gyorsan felszed engem a CTG után! :) :wink: De azért azt tényleg elhiszem, hogy iszonyat fárasztó 2 hét túlhordással még neked ott várnod! :evil:
Holnapra ezer drukk!!!! :lol: :P :lol:

Evu! Tessék enni!!! :)

Niki! Én sajna nem tudok mit mondani! Reméljük Emmácska hamarosan okés lesz, mint azelőtt! :)

fatima

niki: esetleg hívj fel és szívesen beszélek emmáról, h mi lehet és h mit lehetne!!!
kerekpocak

Niki:
üdv a klubban!!!!!
Na bocsi tudom hogy evvel nem viccelünk, de nálunk detto igy alakult a dolog. Az első hetekben Beni mintababa volt, de kb. 4 hete egész nap fent van és Anya kell neki különben elöször olyan kis köhögcsélősen reklamál és ha nem reagálok akkor jön a bömbölés. Tudom, hogy ez mamihiány mert mint Emmácskánál is tele a pocak és tiszta a pelus és volt rendesen kaki és puki/büfi, de ha kézbe veszem elhallgat azonnal a kis bestia. Nekem az a véleményem hogy testközelségre van szüksége és tőlem meg is kapja! Anyukám és más nőrokonok szerint elrontom, de én úgy döntöttem ráér még egyedüllétre szoktatni. Szóval egyelőre rajtam csüng folyamtaosan és ő is főleg egész nap szopizik. Néha úgy érzem az egész nap egy nagy etetés. Szerintem bőven elég neki egyedül lennie, amíg eszem, zuhanyozom vagy kiteregetek, azaz 10-15 percekre párszor. Addig sír egy kicsit. Amúgy sokszor kiviszem a konyhába a hordozóban és ott nézelődik mellettem amíg én mondjuk mosogatok. Meglátom mikor érzem már úgy hogy nem kell a fizikai kontaktus. Most még olyan picike!!!! Nincs szívem!!!

DE! Azt ellenőrizd le, hogy eleget eszik-e, azaz van-e elég tejecske neki. Nekem nincs elég és pótolni kell, de miután már a tápszerből is evett vagy kiköpte a cumisüveget már tutira tudom, hogy nem lehet éhes.

Kiváncsi vagyok a többiek mit írnak!!!!!

Kitartás neked is! Türelem rózsát terem!
Amúgy azt olvastam az a jó ha reagálunk a baba sírására akkor fog később kevesebbet sírni.

Viki

Kép
viky30

Viki köszi szépen!
Jah, én is csatlakoznék akkor a klubbhoz. :? :)

Szal, az van, hogy még akkor sem hallgat el mindig, mikor kézbe veszem. Van, hogy megnyugszik, de van, hogy nem.
Már akkor teszem őt be az ágyába és hagyom sírni, ha már kézben sem jó neki.
Lehet, hogy ebben a nagy melegben szomjas is... :roll:
Én úgy érzem van elég tejem, legalábbis annyi, amennyi neki kell. Ugyanis akkor nem aludna el a cicin. Sokszor szerintem csak nyammogni akar meg cumizni a cicimen, nem feltétlenül lehet éhes. Azt gondolom.
Igen, a testközelségre nyílván szükségük van, ez érthető is. Na de egész nap nem lehet kézben és cicin.
De ahogy látom, Te már rutinróka vagy és ezek a dolgok meg sem kottyannak.
Abban egyébként én is egyetértek, hogy ilyenkor még nem nagyon lehet elrontani. Egyszerűen ismeretlen számára az egész világ, csak Te létezel neki, mint biztos pont.
Persze azért később szeretném kialakítani a rendet.

Zsófi, megpróbálok küzdeni és kitartani, de ha már nagyon nem megy, akkor felhívlak. :)

Most egyébként beájult nagyon. Tegnap ugyanez volt, 5-8-ig aludt. Természetesen akkor, mikor apával levihetnénk őt sétálni...de hát alszik.

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?