Sziasztok!
Életjelet adok magunkról
Mióta melózom alig jut időm sztg-ezni, de valahogy nem is hiányzik. Másképp alakul a napom, és tetszik ez az új helyzet
Szombaton tartottuk a lányok szülinapját, Vivinek én készítettem a tortáját (életem első igazi tortája), és egész jó lett, bár a tetején a csoki erősen domborzati térképhez hasonlított
Nikinek meg anyós készítette, mert kettő egyelőre sok lett volna nekem
A blogon láthattok képeket a tortákról és a lányokról is
Szerencsére jól alakul a melóm, az ovi és a bölcsi is. Vivi még reggelente kötelezően előadja az ötperces műsorát, bár ma kizökkent a szerepéből, és csak azután eszmélt, hogy kimaradt a vinnyogása, miután vigyorogva besétált a csoportba
Nikinek tetszik a bölcsi, egyértelműen jól érzi ott magát, és nagyon sokat fejlődött. Szerencsére olyan csoportba került, ahol a gondozónők foglalkoznak a gyerekekkel és nem csak megőrzik őket. Szépen hízik is. Szeptemberben a bölcsiben 10,9 kg-nak mérték, tegnap a kétéves státuszvizsgálaton 11,35-öt mértek
Vivim négyévesen 14 kg
De ha megnézitek a képeken, akkor abszolút nem kövér, nem az a tipikus pufi gyerek
Eperke: Ha nem nagy kérés, akkor leírnád még egyszer a fatörzs torta receptjét? A winchesterünket átvariáltuk, és nem találom
Köszi!!!
Hogy álltok az oltással? Páromnak szinte biztos, hogy kötelező lesz a munkájából adódóan, de amúgy eléggé ellene vagyunk. De közben mászik a fejünkbe a gondolat, hogy talán mégis kéne
Gondolom többen is ebben a dilemmában vagytok.