Szép estét Mindenkinek!
Ma elég hiányos volt a társaság, de hát vasárnap volt végül is.
Szamóca: ez a ruha valami gyönyörű. Meg is mutattam az uramnak, hogy én is szeretnék ilyen királylányos ruhás bálba menni.
Budmilt nem tom. Dechatlon az egy sport bolt úgy tudom. És például azt tudjátok, hogy a plazaban Hervi's lesz a játékterem helyén, ami pedig leköltözik a volt játékbolt helyére.
Dorka: Szabi baba nagyon cuki. Nézzük pozitívan a késői elalvás dolgot: ez is elmúlik egyszer
Most Bence is kb. egy óráig tart, míg elalszik este, korábban 10-25 perc között volt. Mióta tart egyébként?
Köszi a babaprojekthez a biztatást, november óta próbálkozunk, csak én naív nem gondoltam, hogy ez nem fog menni elsőre
Én úgy gondoltam, hogy ha novemberben terhes leszek, akkor aug-ban szülök, akkor már meg lesz az újabb diplomám, de végül is annak nem is nagyon örültem volna, mert aug végén Dinya szabin van. szal tök határozott vagyok. Kicsit örültem is, hogy nem jött össze, na mondom, szeptember, de akkor meg majd haragszanak a tesók, ha véletlenül úgy jön ki, hogy egyszerre tartjuk a szülinapjukat. Sebaj az október még itt van, az jó lehet. De novembernek már nem örülnék, mert ha fiú lesz, akkor Marci, az meg kiba..ás lenne szegény gyerekkel. Decemberben születni meg extra kib..ás. Szerintem. Tehát fogalmam sincs. De szegény gyerekkel sem kellene kitolni nagyon. Vagy túl sok problémám van ?!
De ha nem jön össze szeptemberig, akkor meg menek vissza dolgozni. Az se baj, imádom a munkahelyem.
Megtekintem, hátha van itt valaki...