Új privát üzeneted érkezett!

El sem hiszem, hogy kibújt Eszterke!!! :)
Engem is ráz a hideg!!!! Annyira örülök nekik! És annak is, hogy ilyen csodás könnyű szülése volt Andinak!!!! :P Biztosan nagy az öröm náluk! :lol:

Velünk továbbra is minden OK! Semmi különösebb jelét nem érzem annak, hogy Tarek sietne Eszter után! :) Szerintem az én fiam igenis meg fogja mutatni, hogy már ezt sem kapkodja el! :) Olyan lesz mint az apja!!! :lol: :lol: :lol:

Tegnap éjjel amúgy rettenetes éjszakám volt! Iszonyat melegem volt, folyt rólam a víz és sehogy nem volt jó feküdni! Alig aludtam valamit. De most ebéd után bepótoltam... Durmoltam vagy 2 órát. Arra ébredtem, hogy éhes vagyok, mert nem ebédeltem. Valami miatt nem volt étvágyam! Anyukám szerint ezek nagyon is jelek!!! :roll: :D Ő állítólag ugyanígy volt a bátyámmal!
Lehet, hogy van benne valami!?! :roll: :)

fatima

Szívből gratulálok Eszterhez, sok boldogságot és egészséget kívánok nekik!!!!! :lol: :lol:
Éljen, éljen!

Pruci, Fatima, most rajtatok a sor! :wink:

Zsu
svs

Pruci! Ha már Andi ilyen mázlista, hogy ő 1 héttel hamarabb láthatta meg Eszterkéjét, akkor legalább mi ketten tartsunk össze! OK? :) Tényleg! Nektek kisfiatok vagy kislányotok lesz???? Úgy megkavarodtam... :oops: :) És nincsen vonalzód, hogy emlékezteseen! :)

Zsebi! Minden tiszteletem a tiéd!!!! Már azt is húzósnak találom, ha valaki várandósan dolgozik és tanul! Nem semmi, hogy szinte rögtön szülés után már mentél is be a suliba! Most meg vizsgázgatsz!?! HIHETETLEN!!! Sok kitartást kívánok!!!

Én tutira nem lennék rá képes! Annak idején én is azt terveztem, hogy majd gyerek mellett csinálok másoddiplomát HR-ből, de ez 1000 %, hogy nem fog bekövetkezni! Elég volt nekem 5 év az ELTE-n! :)

Viki! Én is tutira vágyom majd arra, hogy kimozduljak Tarek mellett. Efelől semmi kétség! Csak én meg tudom magamról, hogy nem leszek egy laza anyuka és így attól paráznék, hogy valamire szüksége lenne Tareknek, ami pont nincsen velünk! Nem tudom azt elképzelni, hogy mindent elvigyek egy nyaralásra, amire szükségünk lehet! Ja! És természetesen a hosszú út is aggasztana! :(

Beni amúgy nagyon édes!!! Nekem is bejön a csíkos body!!! :)

Na most ennyi! Majd jelentkezek!!! :)

fatima

Sziasztok!

Andiéknak nagyon gratulálok! :P :P :P Azért is jöttem fel most gyorsan, hogy vajon hogy áll Andi, Fatima, Teréz ....

Fatima: Ez volt az első éjszaka, amikor én se bírtam aludni a melegtől .. hát még mindenórásan milyen lehet!

Lányok, Aztán csak nagyon helyes, hogy ebbe a topicba írogattok az édes kis babák születése után is, mert ez egy jó hangulatú gárda! Ne hagyjatok itt minket, és a tanácsaitokra szükség van/lesz az újonnan jövőknek is 8) :P

Kérdés: a 30. héttől javasolta a doki, hogy a szülés felkészítőre járjunk. Úgyhogy mi valséggel június 26-án elmegyünk először. Valaki jön esetleg pont akkor? Férjecskével, vagy egyedül kell menni?

Nagyon köszönöm, hogy megnyugatattok a folyással kapcsolatban! :lol: :lol: :lol: :oops: Én is azt hittem, hogy magzatvíz, de hála ezek szerint nem. Fatima - igen 4 hetente megyek, és a kövhöz még van két hét --- ilyenkor szoktak új parák rámtörni :twisted: :evil:

Na nézzük tovább a Roland Garros döntőt :!:

Kellemes további estét mindenkinek, aki esetleg fent van még a fórumon.

Fatima - nagyon izgi :D

KépKép
emese1974

ANDINAK ÉS ESZTINEK NAGYON NAGYON GARATULÁLOK ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!!

Hát azt hiszem, az egyszerre szülésről lemondhatok. :cry: De nem baj, ez az élet rendje, ki előbb jön, ki utóbb... :oops:

Fatima! Akkor ketten maradtunk... Elméletileg kislány lesz, és Petra Réka lesz a neve. Vonalzót nem csináltam, mert már későn kapcsolódtam be a fórumba és a 41. héten elkezdeni számolgatni... :oops: :oops: :oops:
Amúgy én se bírtam rendesen aludni, fájdogált a hasam rendesen, de ez már hetek óta így van, napközben semmi, éjszaka meg állandó szenvedés. Ma az első nap, hogy napközben is fájdogál a hasam, de ezek még nem az igaziak (gondolom én, de aztán ki tudja...).
pruci

Emese! Mi is mindig nagyon vártuk, hogy mehessünk a dokibához. Olyankor mindig megnyugodtunk, hogy minden okés Tarekkel. Jó volt látni és hallani... :) Ez szerintem így normális! :)
Szóval ne idegesítsd magad! Ha mentek a dokibához nyugodtan kérdezz rá mindenfélére. Mindent meg fog válaszolni!!! :)

Pruci! Fő, hogy Andiék rendben vannak! :) Ez a legfontosabb! Mi meg majd megyünk, ha eljön a mi időnk! De van egy érzésem, hogy te hamarabb mész majd! :) Szóval drukkolok ezerrel és ugyanolyan könnyű és gyors szülést kívánok, mint amilyen az Andié volt! :lol:

Mi holnap megyünk CTG-re. Kíváncsi vagyok mit mond majd a dokibá! :)

fatima

Andi!!!!!

GRATULÁLOK ESZTERKE ÉRKEZÉSÉHEZ! ÜDVÖZLET NEKI ITT A KINTI VILÁGBAN!! KIVÁNOK JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK TEJECSKÉT!
Alig várom a beszámolót is! Remélem hamar hazamehettek!

Puszi

Viki

Kép
viky30

Emese, a felkészítő nagyon jó. Mindenképp menjetek el. Én sok hasznos infót ott szereztem be. Főleg a kórházat, szülést illetően.
Pároddal is mehettek. Sok kispapa van jelen. :wink:

Kép
niki30

Fatima, akkor holnap? :wink:

Emese: csak ajánlani tudom a felkészítőt, mi kettecskén jártunk, de sokan egyedül voltak kismamik! :wink: Mennyi volt a terheléses cukrod? Akkor diétázol?

Niki: Emmácskáról mikor raksz fel friss fotót? Olyan kívncsiak vagyunk! Apa ügyesen elaltatta Emmát? :)

Viki: Beni nagyon édes, már kész legényke! Az autózást élvezni szokták a kicsit, legalábbis a mi ismerőseinknél mindig bealszanak! :)

Zsebi: elismerésem a tanulásért, drukkolunk a vizsgához majd! Milyen tantárgy? :wink:

Pruci: ne csüggedj, eljön a Ti időtök is hamarosan! Már csak néhányat kell aludni!!! Irigyellek is, én is vágyom már a babázásra!

Az őszi baba-mama talira mi is benevezünk, ha lehet! :lol:

Igen, igen, várjuk a részletes beszámolót Anditól! Persze majd idővel! :wink:

Zsu
svs

Zsu! Nekem OK a holnap! :wink: Mikor talizzunk???[/b]

fatima

Fatima, Nekem egész nap jó, mit szólsz a kora délutánhoz? 2-3 óra körül? :?:

Zsu
svs

Fatima!

Köszi! Én holnap reggel megyek a kórházba, mert a doki beutalt, hogy tartsanak már bent, de ha nem akarnak ott tartani, akkor legkésőbb kedden be kell feküdnöm, hogy szerdán beindítsák.

svs003!

Az biztos, hogy hamarosan itt az idő, még max 3 nap!

Bocsi a sok nyavajgásomért, csak már 4 kiló felettinek jósolják, és hogy azt nem lesz semmi megszülni...
pruci

Pruci! - Írd meg priviben a teljes nevedet! Ha netán bent tartanak a kórházban én meg úgyis bent vagyok, akkor megkereslek! OK?

Zsu! 1/2 4??? :)

fatima

Pruci: igen, tudom hogy szerdán tuti meglesz a babócád! Ezért is írtam, hogy irigyellek! :)

Fatima: nekem ok, 5:30ig ráérek, akkor meg kell etetnem az uramat! :wink: A tiéd mikor ér haza?

Zsu
svs

Sziasztok!!!!

Éljen, éljen Andi,aki naaaaagyon ügyi volt. És éljen, éljen Eszterke, aki szintén nagyon ügyike volt.
Gratulálunk Andi család!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem semmi. Én meg gondoltam, beköszönök, de úgysincsen semmi. Erre Andi sutyomba tök gyorsan szült egy édes kibabót. Nahát!!! Ez is egy szép nap!!!

Viki: nyaralás kapcsán, szerintem pont ne az autózástól féljél. Maja is nagyon jól viseli. Mikor berakjuk, még ordít, de amin elindulunk már abba is hagyja, és gyorsan elalszik. Jót tesz nekik az autó zúgása, olyan monoton, és ettől bekábulnak. Igaz, nekem a pocakomba is rengeteget utazott, és ott is jól érezte magát, mindig bealudt. Így nem féltünk akkor sem a kocsikázástól, mikor kibújt. Ja és olyat is hallottam, aki direkt elviszi kocsikázni, mert csak ott és akkor alszik. :lol: :lol: :lol: Mármint a baba!! :wink:

Niki: igen, igen, képeket már!!!!!!!!!!!!!! Nálunk is besegít apa. Az elős hetekben ő pelenkázott, Maja jól meg is szokta, aztán nekem meg később nyűgösködött. És az esti fürdőzés is a papa feladata. Olyan édesek együtt. Amikor néha én fürdetem, mert apa koncertezik, akkor meg nem tudja most mi van. Aranyosak a pasik a babákkal. :lol: :lol: De ahogy írod, neked is van segítséged!!! Nem is tudom, először a papák kislányt akarnak, és kicsit elkeseredik egynémely, hogy kislány, de aztán meg mikor meglátják, már oly mindegy. Haláliak együtt. Imádom őket együtt látni. Te is??? :lol:

Teréz: akkor szerdán ismét babára számíthatunk? Lesz aki beír nekünk, hogy mi újság, vagy várnunk kell addig, míg hazajöttök??

Zsu: hogy áll a csomag??? Minden megvan már? Könnyen mozogsz még??

Fatima: hát, én mondtam, hogy Eszterke gyorsabb lesz. :lol: De hogy ennyivel, azt nem gondoltam volna. De a jelek szerint, már nektek sem kell sokáig várni erre az édes kis csokiszínű kismanóra!!! :lol: :lol:

Hát, remélem, máshol esik, mert itt csak dörög, és rettentő meleg van. Most csak igazán. Nekem is jól esne egy kis felfrissülés. És bár nem vagyok terhes :cry: , én is minden este leizzadok, és alig alszok.

Essen már!!!!!

Jó éjt: Andi

Kép

Kép
b79andi

Ja, Viki, tényleg kiscica a kisMaja. Néha már bújik. :lol: :lol:
Beni meg olyan nagy. Kis mosolygós. De jó!!!! A fürdetős a kedvencem. Milyen nagy szemekkel néz. Hihetetlenül édes. És tök jó, hogy tettél fel képeket.
Te legalább teszel fel. :lol: :lol: :lol:
Mások is követhetnék a példádat!!!!! :evil:

Hihetetlen, hogy Beni nemrég született. Mi is beelőztünk titeket anno, pedig előbbre voltál kiírva. De olyan nagynak tűnik nekem Beni, hogy el sem hiszem, hogy még csak másfél hónapos.

Na, már tényleg befejezem mára! Úgy látom, én vagyok ma az aktív, itt is, ott is. No, nem lesz ez mindig így, csak mst éppen Majának időbn sikerült elaludnia.

Na, már tényleg végem :lol: : Andi

Kép

Kép
b79andi

sziasztok!

Hat ez a hetvege is eltelt :( szorgalmasan mindent visszaolvastam es hat GRATULALOK ANDI!!!! en is ilyen gyorsan szeretnem lerendezni majd...

Sajnos mi oszi talira valoszinu nem tudunk menni mert mi epp kicsuszunk belole ok. 27-re varjuk a Mokuskat... na de gondolom tavaszi is lesz arra biztos megyunk ha minden rendben lesz...

Vizsga: mar nem tudom ki kerdezte de szamvitel-bol vizsgaztam.
Csodalhatjatok is azt aki 100 fokban tanul :lol: en is csodalom magam nem is tudom hogy ragad meg barmi is :roll: :o

En szeretnek dolgozni ameddig birom de termeszetesen a kis pocaklako a legfontosabb es ha nagyon nem birom, abbahagyom...

A hetvegen en vegig takaritottam a ferjecskem nagy banatara (o jobban aggodik mint en mikor meglatott a barszek tetejen hogy tisztitom az ablakot latnotok kellet volna :shock: mondtam is neki, hogy o kellne kihordja mert annyira figyelmes es korultekinto en meg valahogy mindig megfeledkezek rola es fol le ugralok... :roll:
Gondolom ha nagyobb lesz a poci mar nem lesz ugra bugra....

Pruci, Fatima szurkoluk....
Majd varom a beszamolot es tudnivalokat ....

Jo ejszakat kismamak, kisbabak majd holnap meg bekukkantok...

Kép
cica_1

svs003: Neked is hamarosan meglesz a babaócád, csak ne sűrgesd!

Andi! Elméletileg a férjem gépközelben lesz, és remélem hajlandó lesz beírni.

Jó éjt mindenkinek!
pruci

Cica, kiscica:)
Vigyázz ám magadra!
Még szerencse, hogy férjedurad ilyen aggódos és figyel rád/rátok!

Sajnálom, hogy Te pont lecsúszol így a taliról, de ha jól sikerül (és hát miért ne), akkor biztos összehozunk majd úgy is egyet, hogy már Ti is tudjatok jönni Mókuskával. Oksi?

Na jó éjt, szép álmokat Mókuskáim! :lol: :lol:

(Emma most aludt el. Ma valahogy csak cicin ment neki az elalvás.)

Kép
niki30

Emese, Viky köszönjük a gratukat :D teljes kaosz van jelenleg nalunk nevek teren..nem ugy tünik, hogy egyhamar dülöre jutunk :roll:

Andi, szivböl gratulalok Eszterke megerkezesehez!!!!!!!

az en hetvegem a következövel telt el: migren, migren es migren nyeltem a hoeopatias szert, segitett, aztan ujra elkezdödött..a halantekomon azt hittem atvag a lüktetes..jelenleg jol vagyok..egyszerüen nem birom a meleget

de azert jo dolgok is törtentek, finomat föztem, megettem rengeteg dinnyet es lassatok csodat, elegge jol kezeltem az edesseg-örületemet egyszer ettem 1 gomboc fagyit

holnap melo, meg a gondolatatol is faradt vagyok..

megyek zuhizni, hogy minel hamarabb alhassak

jo ejt pusszancs
Vendég

Andi anyuka és Apuka!!! gratulálunk mi is pici Eszter születéséhez!!!!! juhééééjjj!!! :) sok sok tejcit!!!!
mangó

GRATULÁLOK ESZTER SZÜLETÉSÉHEZ!!!NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Halihó!

Még sehol senki? Helyes, kell a pihenés, már akit a bébik (kint és bent) hagynak aludni! :wink:

Evu: hogy van a fejfásásod? Sikerült elmulasztani egy jó kis alvással? :)
Ági: számvitel? Az nem valami olvasmányos dolog, kemény lehetett! Én is takarítok, de azért a nyújtózással, emeléssel, meg az ugrabugrával vigyázz! A bárszékkel meg pláne! :!: :)
Andi: köszi, alakulgat a csomag, csak sehol sem találok ideális mérető táskát, az egyik nagy, a másik meg kicsi! Hihetetlen mennyi mindent kell vinni! :shock: Tényleg kell a mellszívó is? Sikerült aludnod a meleg ellenére? Olyan édesek ezek az apák, a férjem is nagyon készül! :wink:
Pruci: nagyon drukkolunk és várjuk a férjed jelentkezését! :)

Fatima: mi volt a ctg-n? Akkor hol talizzunk, én is szívesen látlak?! :lol:
(Már ha nem szülsz még?!)

Zsu
svs

Na akkor íme egy bizonyíték, hogy igenis van hiszti is! :D
Kép

Kép

Kép
niki30

Jaj micsoda cuki szoknya meg sapi! Tündéri!!!!!!! :lol: :lol: Na jó, hát egy kis hiszti belefér, nem? Alapvetően nyugis baba, azt írtad, ugye? :wink:

Zsu
svs

Jo reggelt csajszik :lol:

svs003, köszönöm kerdesed, szerencsere nem faj a fejem :D kemeny volt a hetvege, de kialudtam magambol a fajdalmat :D

Niki, nagyon edes a kis punas!!! :D egyem meg, is törekeny tünderke :D

Melo van, mint mindig. Kivancsi vok Andiek hogy vannak, es, hogy Fatimaval mi van..remelem jönnek majd a hirek.. :D

rajöttem, hogy tanulni akarok!! ti mit gondoltok ezekröl az okj-s tanfolyamokrol? efeb stb.

pusszancs, me kajcsizni dinsztelt majat hoztam rizzsel, tegnap csinaltam, es Laci nagyon nagyn megdicsert erte, allitolag olyan fini lett :lol: imadok fözni, talan papirt kellene rola szereznem es lehetnek szakacs :roll: :D
Vendég

csajszik, ki van iwiwen?
Vendég

sziasztok!
Pruci, Fatima: Csak azt szerettem volna írni ma is, hogy szurkolok a finisbe...

Ma nincs a kollegám így csak holnap leszek aktív de sok a meló... már el is fáradtam...

Igazatok van és én is tudom, hogy vigyázni kell de én alapvetően egy nagyon ugrálós "mindent most rögtön meg akarok csinálni" típusú emberke vagyok és hát nagyon nehéz lenyugodni, főleg most, hogy nem tudom holnap még képes leszek-e csinálni valamit :roll: remélem igen... :)

Niki nagyon édes a kislány úgy meg puszilgatnám, már alig várom hogy a miénk is kibújjon, na látod ezzel is türelmetlen vagyok :oops: :?

na puszi csajok mindenkinek jó napot este vagy holnap még jelentkezek

Kép
cica_1

Köszi a bókokat Csajok!
:)
Evu én is imádok főzni. Már gondoltam arra, milyen jó lenne valami főzőtanfolyamot elvégezni. Csak úgy hobbiból. Marhára élvezném. Dehát mikor? És főleg miből?
Ritkán jut ilyenre lóvé, mint hobbitanfolyam. :(

Kép
niki30

Eszterke érkezéséhez szívből gratulálok!!!!!!!

Emmácska gyönyörű!!!! Ezen a nagymama sapin meghaltam!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nóri8

Andi, gratulálok Eszter érkezéséhez! Jó egészséget, sok sok finom tejecskét, mihamarabbi felépülést kívánunk! Nem semmi, h elsőre így lezavartad a szülést! :shock: :oops: 8) :wink:

Emma csúcs!!!!!!!!Megennivaló a kiscsaj! Popó hogy van??Tudtak segíteni Niki? 8)

Emese, Fatima, jól emlékszem,h a cukros lötyit 2 dl vizzel hígitjuk?!! (már rég volt..) Köszi a segítségeteket előre is! :D Fatima :arrow: CTG??!!! Figyu, ha lesz időd, energiád, kedved, akkor este??!! (van egy olyan megérzésem, h Tarek csüt.ről péntekre, v 15-én pénteken, esetleg péntekről szombatra fog születni...) :oops: 8)
mazsolák

Nóri, jah, a sapi, hát egy kicsikét nagy még. :lol:

Edus, végülis nem hívtam fel a dokimat. Párom masszírozza és kenjük feketenadálytő kenőccsel. Tényleg ma még nem is kentem be, hoppá. :roll:
Remélem rendbejön. Mintha javulna.....

Cukros lötyi két dl vízzel, igen!!! :wink:

Kép
niki30

Mazsola: 2-2,5 dl-t mondtak, kinek hogy esik jobban! Vitromot feltétlenül tegyél bele, kicsit limonádés lesz úgy! :wink:

Zsu
svs

Tényleg Edus, Te hogy bírod? Hőség? Gyerkőcök? Babó a pocidban?
Étvágy? Miegymás?

Kép
niki30

bocs, citromot!!!

Zsu
svs

Zsu, Niki, KÖSZI!!!!!! :) Igen, citrom bejátszik, mert tudom,h kegyetlen tud lenni! :oops: :? (már egyszer volt, h majdnem visszajött :oops: :oops: ....Zsignél 2x nézték, mert közel voltam a határértékhez, Zsomb csak 1x, mert ott már tudatosan figyeltem. Sajnos, most megint lehet, h határon leszek, mert megy az édesség rendesen..., pedig tudom, nem kéne... :oops: :? :( Sajnos hajlam van rá családon belül...)

Niki! én is masszözöm Zsombornak, attól vmivel jobb.. :) Köszi, most már jobb.., nincsenek rosszullétek. :)

hu most lépnem kell, mert Zsomb viszi ki alolam a széket. Fellázadt, mert kicist sokat ültem ma reggel/délelőtt a gép előtt. :oops: :oops:
mazsolák

Sziasztok!!!

Zsu: nekem nem kellett a mellszívó, pedig rendesen becsomagoltam, és óriási lett a csmagom tőle. Sajnos, nekem későn indult be a tejci, ezért. De remélem, te szerncsésebb leszel. Tényleg, igyál jó sokat, ne felejtsd el, mert én elfelejtettem. :cry: Ez a csmag mizéria meg ismerős. :lol: :lol: Ez túl nagy, az túl kicsi, és valóban kell ennyi cucc??? Izgi!!!

Teréz: akkor várjuk apa jelentkezését!!!!!!!!!!!!!!!

Niki: ez valami tünemény!!!!!!!!!!!!! Édes drága Emmácska. Amilyen kicsi, olyan nagy a hangja??? Drága csöppség!!! És a ruhái, beszarás. Igazi kis csajos rucik!!! Ennivaló!!!
Maja baba esténként csak cicin alszik el. Vagy hisztizve, de akkor olyan fáradt, hogy nem jut eszébe, hogy álmos. És az éjszakai ettéseknél is cicin alszik el. Olyan édes, félrecsapja a fejét, és már alszik is. Emma is csinálja??

Fatima: mi újság??? Mit mutat a ctg??? VAgy már benn tartottak??

Ági: majd úgyis eljön az idő, mikor hiába akarod, képtelen leszel rá. Nekem a terhesség vége felé, egy hétig tartott kitakarítani a lakást. Úgy akartam csinálni, de nem ment. De nagyon vigyázz magadra, mert most meg meleg is van!!!! Óvatosan ám!!! És néha érdemes hallgatni a pasikra is. :wink: :wink:

Szép napot Mindenkinek: Andi

Kép

Kép
b79andi

Sziasztok!!

Megint nagyon meleg van :twisted:
Hogy bírjátok nagy pocakkal?? Pocak nélkül is nehéz, szerencsére este lehűlt a vihar miatt, de mostanra már kezd átmelegedni a hőségtől a lakás.

Niki: szerencsére Apuka nekem sokat segít és ami még jobb, hogy magától! Éjjel mindig felkel ő is, ha gyorsabb mint én akkor tisztába is teszi és szervírozza nekem az ágyba és csak szopiztatnom kell és visszatenni aludni. A fürdés szintén az ő feladata, hiszen egész nap dolgozik és amikor hazajön kell a babázás és én "pihenhetek" picit.
Jajjj, Emma olyan aranyos még hisztizve is!!!!!! Nem semmi, hogy két hetesen ilyet tud :wink: Ja és ez a farmerruci!!!

Fatima????

Ági: most már abba kell hagyni ám a veszélyes műveleteket!! Tudom, hogy nehéz, én is pucoltam ablakot sámlin állva, de lebuktam és párom jól rámkiabált, hogy gondoljak a babára, mi van ha megszédülök közben?! Szóval te is gondolj erre oké?
Ez vonatkozik a túlzásba vitt munkária is.....

Pruci: hogy szoktak szólítani? Teréz, Teri vagy maradjon a Pruci?
Ha nem tudnék írni addig már, akkor DRUKKOK szerdára!! Nekem is indított szülésem volt és nagyon szép élmény maradt számomra, eddig a legszebb életemben! Szóval ez nem számít és nem is fáj jobban vagy ilyesmi. Annyi a plusz dolog, hogy feltesznek egy szülésindító tablettát, utána minden ugyanúgy folyik. Ja és nekem 6 óra volt az egész.

b79 Andi: köszi a bókokat Beniről. Nekem ő a legédesebb, legszebb, legcsodálatosabb etc. etc, de hát evvel minden anyuka így van :P
Maja is kicsit idősebbnek tűnik, mert olyan erős, hogy meg tudja így tartani magát hason! És ha még cicuska is és ilyen mintababa, hogy tudsz nyugodtan netezni akkor ő legjobb babaóca! Nyaralást eldöntöttem: megyünk. Anyukásba meggyőztek...

Evu: hogy múlik az idő!! Pár nap és félidős vagy! Gratula! Én is néztem ezt az EFEBET, de nem találtam semmit. Jó lenne a baba mellett valamit tanulni. Akár valami hasznosat mint ahogy Niki írta, egy főzős tanfolyam. Bár nekem az angolt kellene nyomni, mert én is németes vagyok és lassan a németek minden német levélra angolul válaszolnak, meg kit tudja hogy vissza akarok-e menni a régi cégemhez és ha új állás kell akkor fontos lesz.
A nevek közül úgyis megtaláljátok a legszebbett! Mármint ami nektem a legszebb lesz. És még van idő... (iwiwen én vagyok, megírom priviben)

Edus: hogy bírod a két kis örökmozgó mellett? Édesség kérdés az nagyon problémás. Főleg, hogy itt a fagyiszezon!

Kívánok hűvös vízparti nyaralást Mindenkinek!!

üdv

Viki

Kép
viky30

Hahó!

Most nem tudok sajna jönni, mert ebédet kell főznöm, aztán meg randizunk Zsuval.... :) Ugye???

CTG-n minden OK volt. Eleinte aludt az úrfi, de aztán jól felébreszették... Most is jelzett méhösszehúzódásokat a gép, de ebből én megint semmit nem éreztem. Sőt!!!! Akkor is jelezte amikor Tarek aludt, tehát elvileg még az sincsen, hogy összekeverném az ő mozgásával. Dokibá azt mondta, hogy mostantól Isten kezében vagyunk! :) Kellett kérnem időpontot péntekre, aztán bemegyek hozzá a magánba, hogy megmutassam.

Úgyhogy Edus így is úgyis talizunk! :lol: :lol: :lol:

Na felteszem a kaját gyorsan, aztán jövök! :)

fatima

Ok Viki, varom a privit :D
en el sem hiszem, hogy tenyleg mindjart felidös vagyok..ilyenkor mindig az a pillanat jut eszembe, amikor megcsinaltam a tesztet es hazarohantam a melobol es elmondtam Lacinak..hihi..milyen regen is volt :lol:

Mini ma huncutkodik es olyan, mintha rugdosna anyuci hasanak az aljat 8) :shock: egyem is meg :D

igen, en kutakodok az efeben, hatha talalok valamit. mert elvileg en is nemetes vagyok, bar van felsöfokum angolbol is, de azt nem hasznalom kb 100 eve...nekem igyis kisse zürös a tanulmanyi elömenetelem, mert erettsegi utan mentem ki Nemetbe, elhalasztottam a szegedi fösulimat, ahova felvettek, elöször 1, aztan 2, majd 3 evig, vegül el sem kezdtem :roll: Kölnben jartam fösulira, amit csaladi okok miatt be kellett idö elött fejeznem, majd hazajöttem es cegleden belekezdtem egy idegenvezetöi suliba, ahol -nem bekepzeltsegböl mondom!!!!öszinten-jobban ment nekem a nemet, mint a tanarnak..igy teljesen unmotivaltan otthagytam a sulit es visszamentem Nemetbe..na aztan megint haza, mert ugy ereztem, hogy itt kell megallni a helyemet..azota itt vagyok, es bizonyitvanyok nelkül sikerült ezt a szupi kis allast megszereznem es elörejutnom a jelenlegi poziciomba :D tehat van bennem szufla, de sajnos papirom nincs rola..ezert gondoltam, hogy megszerezhetnem most a papirokat, bar mar nem fösuliban vagy egyetemben gondolkodom es az efebröl sok jot hallottam.
ezert kerdeztem a velemyenyeteket :)

na ezt aztan jol elmeseltem :lol:

nagyon fini volt a dinsztelt maj :D
Vendég

Edus, ezek jó hírek. Úgy látszik a masszázs segít.
A löttyhöz kitartást! Legyűröd! :wink:

Evu, nem semmi a sikersztorid! Így diploma nélkül egy ilyen munkát tényleg csak az kap meg, akiben van spiritusz. Gratulálok, tényleg!
Jó lenne ha találnád valami magadnak való tanfolyamot és Minike mellett el tudnád végezni.
Felsőfokú angol??? Ez igen!

Most megyek, mert Emma hiányol, de még jövök mert a többieknek nem reagáltam!

Kép
niki30

Hűűűű de elhúzódott ez az ebédkészítés! :( Pedig nem csináltam semmi extrát. Tésztát főztem, hozzá darálthusis szószt. Összekevertem aztán meg sütőben sajttal összesütöttem! Fincsi volt! :)

Na csak megint röviden tudok, mert mindjárt randim lesz Zsuval! :)

KÉPZELJÉTEK!!!
Megkuksiztam Andiékat a kórházban!!! :D
Basszus! Iszonyat édes pici lányuk született!!! És Andi is nagyon jól néz ki! :) Eszterke épp aludt a tepsiben és olyan aranyosan nyamnyogott a szájával. Biztosan álmában is szopizott!!! :)

Természetesen nem bírtam ki könnyek nélkül! :oops: :( Annyira megható volt!!!! Mi lesz, ha a sajátom születik meg???? :) :roll: :P

Ja! És Niki! Elképzeltem, hogy a ti Emmácskátok még Eszterkénél is kisebb! :) Nem is értem, hogy meritek megfogni őket! :roll: :D De persze megértem.... Csak olyan hihetetlen még mindig!!! :)

Na jó megyek készülődni!
Majd délután reagálok mindenre....

Puszik,
F.

fatima

Andi köszi, köszi:)
Szóval Maja is imád a cicin elszundítani? Úgy látszik, ezt nagyon szeretik. Most Emma is azt csinálja, elalszik rajta, de amint beteszem a kiságyba, kipattan a szeme. És akkor megint lehet kézbevenni az altatáshoz, mert egyelőre magától az ágyában nem alszik el. Ez normális egyébként? Ez ugye változni fog?

Viki, Neked is köszi:)
Ugye milyen dögös kis farmerszerkónk van:)
Akkor Neked is van azért segítség. Sok helyen nincs.
Nálunk is apáé a fürdetés. Ő mondjuk esténként szokott segíteni az altatásban, de éjjel általában én kelek fel Emmához.

Kép
niki30

Naaa, Fatima, akkor sikerült bejutni Andihoz? Jól van.
Örült Neked?
Azt mondod jól néz ki? De jóó!
Már kaptam én is fotókat Eszterkéről, tényleg nagyon drágaság.

Kép
niki30

Sziasztok csajok! :D

jövök, de már csak késő du, mert most elidőztem az anyukásba, és a fiúk lázadnak a délutáni alvásuk ellen... :oops:
mazsolák

Naaa, Fatima, akkor sikerült bejutni Andihoz? Jól van.
Örült Neked?
Azt mondod jól néz ki? De jóó!
Már kaptam én is fotókat Eszterkéről, tényleg nagyon drágaság.

Kép
niki30

Sziasztok lányok!

Nemrég jöttem haza a kórházból. Nem tartottak benn, mert a ctg is és az ultrahang is tökéletes volt. Így mehetek be szerda reggel 7re, és tuszkolnak is be a szülőszobára...

Viky! Köszi a drukkokat! Remélem énis ilyen hamar túl leszek rajta! :) A legtöbben Terinek szólítanak.

Niki! Tündéri a kicsi Emma! Ennyi hiszti kell egy babócának. :lol:
pruci

Teri, izgulsz már egy kicsit?
Minden rendben lesz!
Nagyon szorítunk!

Kép
niki30

Nem is kicsit izgulok! Eddig elvoltam, hogy majd jön, ha itt az ideje, magától beindul, de most hogy egyre közeledik a szerda, kezdek ideges lenni. Eddig sem aludtam sokat, de ma éjszaka szinte semmit, óránként felébredtem, állandóan úgy fájt a hasam, hogy azt éreztem, mindjárt indulni kell szülni, de reggelre semmi fájás, na természetesen a ctg-n sem. :( Ráadásul hülyeségeket álmodok össze-vissza: pl: szültem egy 25 cm-s, 4,5 kilós gyereket... :lol: 8) :lol:
pruci

Gondolom igen. Ilyenkor az ember már aludni sem tud.
Nekem is programozott volt, tehát tudtam, mikor lesz a nagy nap és hát előtte az éjszakám....sejtheted.
Persze szerdáig még be is indulhat.

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?