Sziasztok!!!!
Éljen, éljen Andi,aki naaaaagyon ügyi volt. És éljen, éljen Eszterke, aki szintén nagyon ügyike volt.
Gratulálunk Andi család!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem semmi. Én meg gondoltam, beköszönök, de úgysincsen semmi. Erre Andi sutyomba tök gyorsan szült egy édes kibabót. Nahát!!! Ez is egy szép nap!!!
Viki: nyaralás kapcsán, szerintem pont ne az autózástól féljél. Maja is nagyon jól viseli. Mikor berakjuk, még ordít, de amin elindulunk már abba is hagyja, és gyorsan elalszik. Jót tesz nekik az autó zúgása, olyan monoton, és ettől bekábulnak. Igaz, nekem a pocakomba is rengeteget utazott, és ott is jól érezte magát, mindig bealudt. Így nem féltünk akkor sem a kocsikázástól, mikor kibújt. Ja és olyat is hallottam, aki direkt elviszi kocsikázni, mert csak ott és akkor alszik.
Mármint a baba!!
Niki: igen, igen, képeket már!!!!!!!!!!!!!! Nálunk is besegít apa. Az elős hetekben ő pelenkázott, Maja jól meg is szokta, aztán nekem meg később nyűgösködött. És az esti fürdőzés is a papa feladata. Olyan édesek együtt. Amikor néha én fürdetem, mert apa koncertezik, akkor meg nem tudja most mi van. Aranyosak a pasik a babákkal.
De ahogy írod, neked is van segítséged!!! Nem is tudom, először a papák kislányt akarnak, és kicsit elkeseredik egynémely, hogy kislány, de aztán meg mikor meglátják, már oly mindegy. Haláliak együtt. Imádom őket együtt látni. Te is???
Teréz: akkor szerdán ismét babára számíthatunk? Lesz aki beír nekünk, hogy mi újság, vagy várnunk kell addig, míg hazajöttök??
Zsu: hogy áll a csomag??? Minden megvan már? Könnyen mozogsz még??
Fatima: hát, én mondtam, hogy Eszterke gyorsabb lesz.
De hogy ennyivel, azt nem gondoltam volna. De a jelek szerint, már nektek sem kell sokáig várni erre az édes kis csokiszínű kismanóra!!!
Hát, remélem, máshol esik, mert itt csak dörög, és rettentő meleg van. Most csak igazán. Nekem is jól esne egy kis felfrissülés. És bár nem vagyok terhes
, én is minden este leizzadok, és alig alszok.
Essen már!!!!!
Jó éjt: Andi