Mar epp az jutott eszembe, lehet hogy azert nem ment a forum, mert tul sokat any@ztatok az ugyeletes(eke)t es az rugta fel a szervert...
Ja Kisun, Mazlista Neet-nek kertje van, ezert nem kell autok kozt setaltatnia a lanykajat. De jo neki. En is ugy szeretnek egy olyat! De neked is van, nem? Akkor mit maszkalsz a legnagyobb szmogban? Neked kene inkabb magyarazkodnod! Szoval? Bajdovej, mi van ezzel a piknikkel? Es miert pont ilyen forgalmas helyen akartok ucsorogni? Apa nem fog igy elengedni engem...
Vedononek miert kene let adni? Nem gondoljatok komolyan! Lassan mindenkit penzelni kell? A patikust, mikor popsikremet veszel, a penztarost, mikor ruhat vagy kajat a gyereknek, aztan a tanito nenit stb. Mikor most ugyis alig kapunk valamit... Ja, nekem meg ma dobtak vissza a gyed igenyem, hogy hianyos. Hulye pi**a fonoknom csak azt az urlapot adta be, amit nekem kellett kitolteni, azt nem, amit a munkaltatonak es erre a hivatal nekem ir, hogy 8 napon belul potoljam a hianyt vagy nyujthatom be ujra az egeszet vagy el is hajtanak a csudaba. Az eszem megall, es mindenki csodalkozik, hogy egyre kevesebb a gyerek...
Nekunk az infacol jonak tunik es a gyerek ezt is ugy szereti, mint a panadol szirupot. Milyen rendes gyerek, hogy eszi az orvossagot, szepen kinyitja a szajat es akkor vinnyog, mikor elrakom, hiszen meg epp hogy csak megkostolta, hat igy kibabralni vele. Mondjuk ez narancsos, a masik meg epres volt.
Jucus, asszem csak arrol maradtal le, hogy Isti arcat megtapizta egy banya, mikor hordozokendoben rejtegette magan Votiv valahol a varosban. Sajna o nem rugta fel az anyot, mint te a jatszoteri mumust regen.
Baba, kitartas!
Votiv, Ancsi, jelentkezzetek! Lehet, hogy ok tenyleg elmentek sielni?