Új privát üzeneted érkezett!

Ja igen ezt én is akartam kérdezni, az ügyeletes doki miért vizsgál meg, ha van saját dokim?

r
ruzicsky

Ruzi!
Ne izgulj, pláne így a finish-ben! Csak emlékeztetőül (a'la Vészhelyzet. Kép): én is ügyeletesnél szültem, a hosszú vajúdás alatt 3an is váltották egymást, és nincs rossz tapaszatlatom, sőt. Az apróbb kellemetlenségeket próbáltam elfelejteni, nem volt nehéz, se említésreméltó. Szóval ne félj semmitől, a szülésznő mind nagyon rendes, és ő csinál MINDENt, a doki leginkább a finishnél van ott, vág, varr, meg ilyenek. Meg menetközben néha bekukkant, hol áll a dolog. Persze ha választott dokid van, más nem fog beavatkozni amíg nincs életveszély, ha a te dokid még nem ért be. Így fordulhat elő, h olyan vizsgál meg, akit még sose láttál.
neet
neet

Neet!

Akkor most szerinted is felesleges dokit fogadni??
Elég ha csak szülésznőt fogadok meg???
manó27

A MediMom-ot sajna nem sikerül felhívnomKép ( Faxra átkapcsol )
Valszeg du. elmegyek , remélem sikerül beszereznem az olajat .

Kép
Kép
greenolive

Manó!
Szerintem igen, de ezt csak súgom, meg ne kövezzenek. (Nekem még szülésznőm se volt...)
Esetleg szülésznőt azért érdemes választani, hogy ne hidaljanak le, amikor bemész, hogy "Jöttem szülni", mondván, ha nem ismersz senkit, mér ide jössz? Egyébiránt, mivel mind nagyon rendes, ezt is fölös, de....ja, és van olyan típus, aki csak akkor érzi magát biztonságban, ha ismert doki/sznő veszi körül. Na, nekem mindegy volt. De ha neked nem mindegy, szerintem válassz.
Hja, és így nincs kikötött tarifa se.
neet
neet

Sziasztok!

JucusKép
Mi is gratulalunk!!!KépKép

ManokaKép
Nekem jo a 11 isKép

Bar ma voltunk 4D-n es a gep az adatok alapjan a majus 5-ot adta kiKép
Kepzeljetek,mar 1438 gramm Akos, es teljesen egeszseges es gyonyoruuuuuuuuuuuuuu es en persze elfogulatlan vagyok...KépKép

Este, ha sikerul felrakni a kepeket a gepre, majd felteszem ide vagy az albumomba.

Es a Gyorffy ismeri a dokimat meg a szulesznomet is es csak jot tudott roluk mondaniKépKép

Megyek,mert munkahelyrol irok.

Puszi
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Igen igen ez annyira gusztustalan, hogy tulajdonképpen nekik ez a kötelességük, hogy ellássanak a legjobb tudásuk szerint és ezen felül még tarifa:-(((
Na mindegy nem akarom magam felhúzni a dolgon..
Szóval döntöttem nekem teljesen elég a szülésznő.
lesz ami lesz
manó27

manó!
Ez az! csak határozd el, mit akarsz, hallgass meg bátran bárkit, de a végén úgyis te döntesz!! És ne hagyd magad eltántorítani! SOk sikert!

Kriszta! (Te elfogulatlan.. Kép)
Mikor látjuk Ákost? kíváncsivá tettél! Kép
neet
neet

Moose!
Dobd le a sítalpakat, működik végre!A sokadik üzim is vígan átmegy.Kép
neet
neet

Greenolive

Én tegnap voltam ott,ott volt a Jolán tudtam is venni egy utánpótlás adagot.
Szerintem péntekenként nincs ott, de azért próbáld meg.
Meli
meli28

Meli !
És csüt. mettől meddig van ?

Kép
Kép
greenolive

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat,Most már csak röhögünk a hülye dokin és gyűjti a család a nagy ,kemény kavicsokat,hogy jól meg tudjuk majd dobálni egyszer!

Ildi!

Cukor nincs már!!!!!!!!!!

Neet!

Köszi,hogy írtál,olvastam,próbálok is majd válaszolni,de addig is:házimunka?most nyaltam fel a lakást,de gyors netezhetnékem támadt.
Soma egyszerűen hihetetlen ,tényleg bőgök ha rágondolok,hogy egy 3 éves hogy tud ennyi szeretetet átadni!Sosem hittem volna az én kis lüke pasimról!
regenrálódás:egész jól vagyok,nem nagyon fáj semmim,jövő héten megyek varrat szedésre és feltétlenül elkérem az inggombokat a dokimtól amivel a sebemet lezárta(nem röhögni,majd dokumentálom képpel is)
Fényképet majd teszek fel valamikor Pannáról aki cicimán.

Pusza:Jucus
20170114224602

Jucus!

Már felfogtam! A pá-pá cukrot úgy értettem, hogy még mindig nem ehetsz! Akkor tök jó, örülök, hogy rendben vagy! Látod, hogy nem érdemes hallgatni a dokikra! Csak rémisztgetik az embert!

Szerintetek a védőnőnek szokás adni időnként pénzt? Hozzánk eddig hetente jár!
ildi76

Jucus!

Akkor neked nem volt fogadott dokid?
manó27

Sziasztok!
12 hetes kismamama vagyok, és érdeklődni szeretnék, hogy ismeri-e valaki Dr. Lovas Pétert (szülész-nőgyógyász), aki a Keveháza (avagy a Vahot)utcai SZTK-ban rendel? Kicsit kiszámíthatatlannak tűnik nekem, s nem tudom, hogy kitartsak-e mellette.
Ha bármilyen infótok van róla, akkor írjatok kérlek akár a kandicika@hotmail.com email-címre, akár ide.
Köszi
és kitartást mindenkinek!
Üdv:
Andi
kandicika

Hol van mindenki? Már megint nem lehet írni???
ildi76

Ildi!
Én vagyok!
Kandicika!
Én nem tudok segítni, de más biztos fog. Sok boldogságot a pocakodhoz.
neet
neet

BKriszta!

Megnéztem az albumod és tündéri!
Egy kérdésem lenne, látom te a Szent Imrébe csináltattad az ultrahangot.
Van valami limit ultrahangra, hogy mennyiszer mehetsz vagy akárhányszor megnéznek?
Csak mert nem tudom hol olvastam, hogy 4 ultrahang a kötelező és annyit támogat csak a kórház....
manó27

Neet!
Akkor jó! Már olyan egyedül éreztem magam!Kép

Kandicika!
Sajnos én sem ismerem a dokidat!
ildi76

Ildi,
védőnő pénzelése attól függ, hogy AKAROD-e, hogy járjon hozzád Kép de ha aranyos és sokat segít, akkor szerintem egyszer-egyszer lehet neki valamit adni, az is lehet, hogy visszautasítja... ne röhögjetek, velem megtörtént Kép

Jucus,
már sokkal jobban hangzol! Azt megkérdezhetem, hogy ki a megdobálandó? Nekem a kórházban egyetlen dokival volt csak rossz tapasztalatom (nem néztem meg a nevét Kép), ő nagyon durva volt, és szülőtársaim is mondták, hogy egyiküket előző nap borzasztó durván vizsgálta meg. De az összes többi aranyos és kedves és kíméletes volt Kép azért szar, hogy egy orvos ennyire tönkreszabhat egy szülést!!! Kép

Neet,
még korábbról: ti miért nem sétáltok? Idő miatt, vagy mert Eszti nem elég nagy még, vagy vallásod tiltja Kép?

vera
kisün

Hello Lányok!
Király, hogy végre működik a fórum.
Megyek visszaolvasok...
Addig is, honnan szereztétek a Boiron katalógusokat? A közeli homeo-s patikban állítólag már rég nem kaptak Kép
ada007

Manóka; akkor szerdán...keden majd jelentkezem.

Kriszta: én meg május 7-re vagyok kiírva Hannával, de az 5-re gyúrunk (egyrészt 7 a mami szülinapja, másrészt 05.05.05 viccesebb)
ada007

A fogorvostól jövök Kép... úgy lezsibbasztott hogy még a fülemet sem érzem(komoly!), köszi a válaszokat inj. ügyben egyébként!
Ha szerencsém van akkor átesem az összes tortúrán még így "pocak"nélkül és utána lehet nyugodtabban(?!)tovább próbálkozniKép
Ancsi! Merre vagy, rég olvastalak vagy csak a tetű net az ok?
Puszi minden kicsi és mégkisebb babónak! Kép Kép
zozi

Kisün!
Mi a kertbe szoktunk kisétálni, erre a madár se jár, vagy maximum az. Ő meg nem influenzás. Bár ha a madárinfluenzára gondolok....
Szóval itt jó a levegő, és ha nem esik-fúj-stb, akkor kimegyünk. Legalább a kutya is boldog. Kép És nincs, aki összetapizza a gyereket!!
Persze, idővel bemerészkedünk a városba is, csak annyira a peremén élünk, h mire bejutunk, indulhatunk is vissza. De majd! Votiv, remélem a bottomless-nél majd összefutunk (vagy te assless-nek írtad? már nem emlékszem...)!
neet
neet

Kisün!
Köszönöm a választ!

Espumisan cseppek és Sabsimplex!
Valaki kipróbálta már ezek a babájánál? Milyen eredménnyel? Hasfájásra ajánlotta a védőnéni!
Egyelőre még Chamomillával kísérletezünk! Bár Timinek nem igazán ízlenek a bogyók, ha meglátja a kanalat már löki is ki a kezemből!
ildi76

Ildi!
Én nem, szerencsére nem vagyunk hasfájósak. Viszont szerdán kakilt utoljára. Múlthét szerdán! Szar ügy. Kép Ugye, Votiv? Böfinél se bukik, szerintem sajnálja a finom tejcsit visszaadni... Kép
neet
neet

Zozi!
Igen, már akartam írni,h jobb túlesni a macerákon a baba előtt. Úgyis beutalnak fogdokihoz, de az akkor már legfeljebb ír egy papírt, hogy minden okés. Kép Sajnálom, ha megkínoztak, olvasgasd Jucus(ék) történetét, hátha az megvígasztal. Kép (fanyarul vigyorgó smiley miért nincs??)
neet
neet

Neet,
igazad van, még én sem láttam, hogy egy cinke leköhögte volna a járókelőket Kép egyébként addig örülj, amig nem kell bejönnöd a városba... csak régebben úgy értettem, hogy te az erkélyen túl (ami a nyúlon innnen van Kép) nem viszed, ezért a kérdés. De most már nyugodtan alszom Kép
Én ma intéztem a GYED-et, és csodák-csodája, 10, tehát TIZES perc alatt megvolt KépKépKép
Votiv asslesst írt, a bottomless kétségkívül pontosabb, bár magyarul is lehetne seggetlen Kép jól hangzik, ma is arra kirándultunk, volt nagy feneketlenség, meg kacsák meg galambok. Kép

vera
kisün

Zozi,
örülök, hogy túlestél rajta, fogorvos soha nem tartozott kedvenc uticéljaim közé Kép
kisün

Kisün!
Én kiskoromban fogorvos akartam lenni. (Aztán hajóskapitány a Balatonon.) Kép
A GYEDen mit kell intézni? Még van pár hónapom, de azért...
Egyszer, egy szép, napsütötte, madárcsiripelte, langyos tavaszi napon összegyűlhetnék a Popómentes tavacskánál egy piknikre, sokan, sok babákkal. Na?
TAVASZ! Vetted a lapot??? Kép
neet
neet

Neet,
és a mese vége: "... és így lettem végül angoltanár" Kép fogorvos miért?
GYED-del, ha munkaügyised normális, semmit nem kell csinálni, csak ki kell töltened az igénylőlapot, odaadod a munkaügyisednek a hozzávaló iratokkal, és ő intézi. De az én munkaügyisem... hmmmm, inkább nem mondok semmit. A TGyÁS-emet is jól elszúrta, és akkor én úgy döntöttem, hogy a GYED-et is én intézem inkább. És így is lett Kép és boldogan élünk.. bár az a tíz perc sorbanállással együtt azért gyanús, itt még lesz valami Kép
PIKNIK-ötlet JÓ, csatlakozom, HOL A TAVASZ????
Gyerekesek: a ti babáitok is annyira UTÁLJÁK, ha öltözni kell?

vera
kisün

sziasztok!
szetdurranok a tejtol, de a rendszer meg mindig nem allt beKép
most aludtunk 3 orat, az mar rekord, de ejszaka megy a buli

Kép
babarozsa

Greenolive

Csütörtökön változó általában 8-tól ott van, most délig volt, de múltkor 2-ig.
Meli
meli28

Ruzi

úgy látom, hogy közel egyidőben fogunk szülni, én március 16-ra vagyok kiírva.Te mikorra?
Én már nagyon várom,kezdek türelmetlen lenni. neked ki az orvosod? És a szülésznőd?
Meli
37+2
meli28

Ildi
Nalunk az Espumizan nem hasznalt semmit Kép Asszem mar irtam ( v csak akartam?),hogy nekunk a Gripe Water nevu gyogynovenyes lotyi valt be, egy honapos kortol adhato.

Norka
norkini

Sziasztok!

ManoKép
Koszonjuk a dicseretetKép
En is ugy tudom, hogy 4 kotelezo UH van, 11-12,18-20,28-30, es a 36. heten. A tobbit nekem a magandokim csinalja.

NeetKép
Kivansagod szamomra parancs:

<!--attachment: Akos__4D_bmp8-193623.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5**Akos_+4D%2ebmp8%2ebmp --><center><pre>
Kép
Akos_ 4D.bmp8.bmp (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
<!--attachment: Akos__4D_bmp12-193624.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*230.5**Akos_+4D%2ebmp12%2ebmp --><center><pre>
Kép
Akos_ 4D.bmp12.bmp (230.5 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kicsi fiam mar 1438 gramm ,es makkegeszseges.
A Gyorffy pedig nagyon-nagyon szimpi.

Megyek, apolom Azuram, elkapta az influenza virustKép

Puszi
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Manó,Kisün!

Volt fogadott dokim akit arról értesítettek,hogy megjöttem,Ő továbbképzésen volt-mivel 20-ára beszéltük meg a randinkat és én már 18-án mentem-és mondta,hogy ok,amint beindul jobban a szülésem akkor jön.Na ezek a jómadarak csak a legvégén szóltak neki és onnantól 10 percen belül ott volt és elintézett mindent.
Ügyeletes doki nevét nem írnám ki,de emilben elküldöm az érdeklödőknek és egyúttal van egy jó hírem róla,hogy most a nőgyógyászaton lesz 3 hónapig(azt hiszem)tehát a szülészeten nem fog ügyelni.Reméle,hogy ez igaz!

Jucus
20170114224602

Mar epp az jutott eszembe, lehet hogy azert nem ment a forum, mert tul sokat any@ztatok az ugyeletes(eke)t es az rugta fel a szervert... Kép

Ja Kisun, Mazlista Neet-nek kertje van, ezert nem kell autok kozt setaltatnia a lanykajat. De jo neki. En is ugy szeretnek egy olyat! De neked is van, nem? Akkor mit maszkalsz a legnagyobb szmogban? Neked kene inkabb magyarazkodnod! Szoval? Bajdovej, mi van ezzel a piknikkel? Es miert pont ilyen forgalmas helyen akartok ucsorogni? Apa nem fog igy elengedni engem...

Vedononek miert kene let adni? Nem gondoljatok komolyan! Lassan mindenkit penzelni kell? A patikust, mikor popsikremet veszel, a penztarost, mikor ruhat vagy kajat a gyereknek, aztan a tanito nenit stb. Mikor most ugyis alig kapunk valamit... Ja, nekem meg ma dobtak vissza a gyed igenyem, hogy hianyos. Hulye pi**a fonoknom csak azt az urlapot adta be, amit nekem kellett kitolteni, azt nem, amit a munkaltatonak es erre a hivatal nekem ir, hogy 8 napon belul potoljam a hianyt vagy nyujthatom be ujra az egeszet vagy el is hajtanak a csudaba. Az eszem megall, es mindenki csodalkozik, hogy egyre kevesebb a gyerek...

Nekunk az infacol jonak tunik es a gyerek ezt is ugy szereti, mint a panadol szirupot. Milyen rendes gyerek, hogy eszi az orvossagot, szepen kinyitja a szajat es akkor vinnyog, mikor elrakom, hiszen meg epp hogy csak megkostolta, hat igy kibabralni vele. Mondjuk ez narancsos, a masik meg epres volt.

Jucus, asszem csak arrol maradtal le, hogy Isti arcat megtapizta egy banya, mikor hordozokendoben rejtegette magan Votiv valahol a varosban. Sajna o nem rugta fel az anyot, mint te a jatszoteri mumust regen.

Baba, kitartas!

Votiv, Ancsi, jelentkezzetek! Lehet, hogy ok tenyleg elmentek sielni?
moosejaw

Moose!
Szívemből szóltál! (Píz, mindegy kinek.) Kép Csak én már nem "mertem" ezt így leírni, hogy ne nézzetek már halál csórónak. De tényleg máá! Ne kapassuk el a jónépet!!!
És mehetünk máshova is, ami mindenkinek közel, csak előbb Tavaszanyóka döcögjön má' elő!
Ja, és ráklikkeltem az any@ztatok szóra, erre majdnem levelet írtam, lájf! Kép Mert email címnek veszi ez a butuska gép. Kép
Jó éjt, elkapott a takonykór, fekszem is lefelé.
neet
neet

Bkrisz!
Ari a pöttöm, ezt még le kellett írnom, de most már tényleg hívogat az ágy!
neet
neet

Moosejaw,
kert van, de olyan nagyon jóóó sétálni, hát ezért, most bevallottam Kép egy kicsi mozgás mindenkinek kell Kép főleg Dórinak, aki alatt döcög a babakocsi, és akkor ő jól elalszik Kép
Piknik nekem mindegy, hogy hol, a lényeg, hogy a kocsitlanok jól meg tudják közelíteni, és, hogy csatlakozzam Neethez, VÉGRE TAVASZ LEGYEN.

Bkrisz,
nagyon jóképű a kissrác! Kép

Jucus,
engem érdekel. Küldd el emilben, kiváncsi vagyok, hogy találkoztam-e vele.

Neet,
menj aludni, pihenj, nehogy elkapjon a nyavalyakórság! OFF: Ismered az említett szám Laibach-verzióját? Kép

jó éjt, mostanában ez a menetrend: fürdetés-etetés-kakaó-fejés-babanet-alvás

vera
kisün

Jucus,
megkaptam, válasz ment.
kisün

Sziasztok!

Dicsereteket koszonjuk szepen, buszkek is vagyunk AkosraKép

JucusKép
Megirnad nekem is a doki nevet?
Koszonom.

Mennem kell, teat fozok Eletem ParjanakKép

Szep hetveget!
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

A marciusi Kismama ujsagban (24.o.) nem a mi tornaztato neninkkel van interju? En mar olyan regen voltam, hogy nem vagyok biztos benne.

Kisun, azt almodtam, hogy eltuntek a gyerkoceink Kép
moosejaw

Sziasztok !

Meli ! Köszi, akkor csüt. meglátogatom .

Jucus ! Nekem is elküldenéd a doki nevét ?

Moose ! Még nem vettem meg , majd megnézem .

Bkriszta ! Én is gratulálok Ákoshoz !

Tavaszt már pocakosan is nagyon várom . Most úgy néz ki még egy hetet dolgozom , mégiscsak jobb lenne szép időben itthon lenni Kép

Képzeljétek ma reggel megjelent egy csepp előtej , legalábbis gondolom az Kép , furi volt ...

33+4

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Moose: de igen, Ő az Kép Én nagyon örültem neki, szerintem nagyon aranyos. Most is szeretnék majd tornázni járni, de ahhoz előbb el kell költöznünk, mert innen lehetetlenségKép Majd pár hónap múlva Kép

Dia 10+3

Pussz: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Jucus, én is nagy gratulát küldök Neked Pannához, örülök, hogy jól vagytok, nagyon izgultam ám értetek, mikor Neet írta a tudósításokat. Aszem tudom ki a fent említett doki, ugyanis mintha írta volna Neet, hogy kihez estél be, és rögtön tudtam is, hogy ez mit jelent, mert vele volt már nekem is kellemetlen tapasztalatom. Most el is kezdtem azon parázni, hogy nehogy ő legyen az ügyis, mikor én is beesek - sajnos nekem még 4 hónapom van, így lehet, hogy akkor épp visszakerül a szülészetre.

Moos! De igen, az Andi van a Kismamában, én is tökre megörültem mikor megláttam Kép

Neet! Piknik ötlet nagyon jó! Én még a kertünket is szívesen felajánlom e célból! Csak jönne mááár a TAVASZ! A múltkor már azt álmodtam, hogy reggel elhúztam a függönyt és csodaszép zöld volt a kert, virágoztak a mandulafák... ez aztán az igazi vágyteljesítő álom. És még csak most jön az igazi hideg Kép. Keddre mínusz 20 hajnalban, brrrr!

Szép hétvégét Mindenkinek!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose,
de, Andi az! Ha te is jártál hozzá, akkor lehet, hogy találkoztunk Kép
Hogyhogy eltüntek? Elmentek bulizni? Kép Vagy olyan elkeseredett-keresős álom volt? Mert azt úgy nem szeretem Kép És meglettek?

Bogárka,
köszi, akkor nálad a kertben tavaszkor Kép

szép szombatot!

vera
kisün

Dia, Bogarka, azert toprengtem rajta, mert ugy emlekeztem hogy ket lanykaja van, itt meg azt irtak ket fia. De biztos en emlekeztem rosszul.

Bogarka, ez nagyon kedves toled! Kép En inkabb a kertre szavaznek, biztos jobb levego van, mint a feneketlen tonal, meg gondolom nem engedsz be arccsipkedos banyakat, uvoltozo, focizo, gorkorizo iskolasokat, iluminalt meg dohanyos jarokeloket stb. szoval biztonsagosabb is. Apa igy mar biztos elengedne. Csak most nezem, milyen szepszemu lanykad van Kép

Dia, a te lurkoid is nagyon helyesek Kép

hu, asszem frissitenem kene a kepem, mert a nyuszom azota mar ketszer akkora es allandoan vigyorog...
moosejaw

Sziasztok lányok!
Gratulálok az új babákhoz!!
Nem tűntem el, olvastalak titeket, csak egy kicsit depis voltam meg hát probáltam belerázódni az anyaságba( több kevesebb sikerrel). A depi oka a kevés anyatej és az azt potló tápszer Kép
Votív, nekünk 3kerekű b.kocsink van, Bebe Confort márkájú, aminek az első kereke bolygosított. Mi a neten keresztül rendeltük. Itthon bolygókerekes változat nem kapható. A tapasztalataim aköv: szép, könnyű rárakni a hordozót( autósülést), könnyű összecsukni. Túl széles a hátsó két kereke és elég nehéz (kb. 12 kg.) Sétához nagyon jó de ügyintézéshez nem a legjobb..
Valaki kérdezett Tóth Irénről: Én nála szültem 7 hete és csak ajánlani tudom bárkinek, nekem nagyon bejött.
Mennek kell..
Monesz
monesz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?