Etna!
Gratulálok a 13 tüszőhöz! Nagyon szép eredmény!
Sajnálom a párod eredményeit. Azért az a 30% mozgó nem olyan rossz eredmény! Biztos tudnak vele mit kezdeni, mivel ez még az inszeminációhoz is elég. Ne keseredj el!
Érdekes, hogy nem hatott a Fer 14. 3 hónapig szedte? Én úgy emlékszem, hogy ő nem csak a Fer-t szedi, hanem írtad, hogy E, omega, cink, C stb. Ezeket is szedte az elmúlt időszakban?
Drukkolok, hogy összejöjjön a szombati beülti!
Évi!
Örülök, hogy nőnek a babák!
Most hanyadik hónapnál jársz?
Nekem a vitaminok miatt a legutóbbi náthám 2 napig tartott. Szedj legalább 1000 mg C-vitamint és a szokásos vitaminjaidat. A cink is nagyon jó rá. Nekem például a Coldrex válik be nagyon jól ilyenkor, szerintem szedheted te is. Ja, és ne felejtsd el az orrcseppet sem, csodákra képes! Nagyon jó még egy kiskanál méz 20 csepp propolisszal legalább 3X-szor naponta.
Nicky!
Milyen volt a punkció? Nagyon fájt? Tényleg HSG "feeling"?
Tanita!
Ne keseredj el. Simán lehetsz még terhes. Sok mindenki írta már ezen a fórumon, hogy negatív volt még ilyen korai fázsiban a tesztje, látod a Nyulacsé is. Fel a fejjel!
Neked is küldöm a BABARAGACSOKAT:+++++++++++++++++
Redy 22!
Gondolom ez a baci valami gyulladás következménye. Én nagyon hiszek a gyógyszerekben, semmi bajom velük. Antibiotikumot is beveszek, ha szükséges. Viszont nemrég tapasztaltam saját bőrömön, hogy a propolisz, ami egy természetes antibiotikum, csodákra képes. Próbálj reggelente egy kiskanál mézre 20-30 csepp(fokozatosan kell emelni) propoliszt csöpögtetni. Nekem 2 hónap alatt majdnem eltüntette az összes pattanásomat és a fokbeültetés utáni vágásom is nagyon gyorsan regenerálódott. Szóval, biztos van benne valami. A szokásos gyógyszered mellé érdemes lenne ezt is beiktatni.
A propoliszról egyébként azt is olvastam, hogy enyhe endót is képes elmulasztani, meg természetesen a különböző nőgyógyászati gyulladásokat is képes meggyógyítani, tehát mindenkinek ajánlom!