Új privát üzeneted érkezett!

Nicky, képzeld mikor nekem a legelső lombik volt annyira izgultam, hogy a leszívástól a beültetésig légszomjam volt... de nyugi, nehogy utánozz :))

Andi, a gyomrom pár napja már jó, már csak néha érzem éjjel a nyomást. A babókkal kapcsolatban semmi megérzésem nincs. Egyik pillanatban azt érzem, hogy nincs semmi, mert viszonylag keveset pihentem, aztán párom miatt is mérgelődtem, hisztiztem is egy sort...és akkor ilyenkor arra gondoltam, hogy ez lehet nem tesz jót, na akkor meg amiatt szomorodtam el meg pityeregtem... Bár úgy mentem most neki, hogy nem fogok annyit feküdni, mert eddig minden lombik első 4-5 napját végigfeküdtem, és nem sikerült, gondoltam most másképpen próbálom meg. Ráadásul mivel én nem tudok megmaradni egy helyben, így lelkileg is nehezen viselem a jelenlegi helyzetet. A másik meg, hogy az égvilágon semmit nem érzek. A cicik majdhogynem kisebbek mint szoktak lenni, tegnap meg előtte volt pici görcsölgetés, meg 1-2 belenyilalás, de mára már semmi nincs. Reménykedtem a kis görcsölgetések jók, mert legutóbb felment 600 ra a hcg és előtte éreztem ilyeneket. De mondom mintha az is elmúlt volna. Összességében el vagyok kámpicsorodva. és nehéz pozitívnak lennem.Bár tudom, ebből még mindig lehet bármi, mégis olyan nehéz hinni és bízni...
ann74

Sziasztok!

Na vagyok. Bocsi de csütörtökön a genetikai után Veszprémbe vittem Jamit. Tegnap meg nem nagyon volt netem...

Szóval: babó ülő magassága 6 cm (12+3 nak felel meg, akkor voltam 12+4, de Jami is mindig ezt játszotta ) Minden negatív, a tarkóredő 1,7 mm Mocorgott, integetett, és cumizta az újját, ja, és Kicsilány !!!! szóval hugink lesz. A doki annyit mondott, ha most mondania kell valamit, akkor megint lány Jaminál is korán megmondta
Ja, elől tapadt a méhem... állítólag veszélyes...

Jami: Képzeljétek erős gyógyszert kap a vesére és a hugyutra... Mellékhatása hányás, de szerencsére még nem hányt, csütörtök este óta kapja... bízom benne, hogy rendben lesz. Egy hónap mulva kontroll, aztán ha ez nem vált be, akkor vizelet savanyítás (ez nem tudom mi ), ha az sem akkor műtét...

Ann!

Szorítok neked, de ne aggódj, én legyek a példa, hogy bármi lehet :) még 21,5 HCG-ből is :)

Most nem tudtam vissza olvasni, igyekszek becsatlakozni, de mostanában sok a dolgom, könyvelő vagyok és dolgozok ezerrel... :)

SZorítok minden kismamának és mindenkinek aki most lesz az :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch: Örülök, hogy hugicátok lesz és, hogy jól vagy. Jaminak jobbulást, remélem beválik ez a gyógyszer.

Ann: Ne légy elkeseredve, ott vannak a babucik a pocakodban. Minden rendben lesz.

Mi meg vagyunk, Barbussal ma voltunk először fodrásznál. Nagyon jól viselkedett, szép lett a frizurája.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt :)
Este beadtam az Ovitrelle-t,amennyit kellett.Tiszta izgalomban vagyok a holnap miatt. :?
nicky1983
Nagyút

Nicky: Mennek a drukkok, minden rendben pesz. Emlékszem én hogy izgultam az elsőnél.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszi,ari vagy.
Csak kicsit kivagyok már.Tudom,h nem lehet egy szavam sem,mert én még csak az elsőt,és nem a sokadikat csinálom,de a barátnőim (kivéve 2-3at) mind magamra hagytak.Akik maradtak,velük is csak telón tudok értekezni.Aki meg itt lakik 2 házzal odébb,a másik egy utcával odébb le se szarják a fejem...Kicsit nagyon ki vagyok bukva,és ez most nem jókor jött. :cry:
De nagyon remélem,h minden oké lesz holnap is,meg ezután is.
nicky1983
Nagyút

Niki: A barátnők ezt nem igazán értik meg, csak ha átestek ilyen kezelésen. És egy kicsit olyanok vagyunk ilyenkor, mint a kisgyerekes anyukák. Csak erről tudunk beszélni és észre sem vesszük. Ők meg inkább elkerülnek, mert nem tudnak mit kezdeni a helyzettel. Persze ez nem mentség, de volt aki ezt mondta utólag.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát,az egyik csajjal nem igazán beszéltem erről,mert csak magával foglalkozik.
A másik most szült,őt megértem.Csak hiányzik...
nicky1983
Nagyút

Nicky: Ne félj, mi itt vagyunk (ha nem is személyesen), a pici babás barátnödet meg úgyis fogod hívni eleget, ha sikerül a baba. Persze azért megértem, hogy hiányoznak. A picúrból meríthetsz erőt és gyakorolhatsz is rajta, ha a barátnőd engedi és ha nem lesznek negatív érzéseid a babáktól. Én írtózatosan féltékeny voltam mindenkire, akinek gyereke van. Azokat meg még jobban utáltam, akiknek elsőre sikerült a gyerek. Pláne mikor megpróbáltak meggyőzni róla, hogyha nem görcsölök a dolgon, akkor azonnal sikerülni fog a gyerek. Hát oké, kell hogy lenyugodjon az ember, de attól még nem lett volna peteérésem. Remélem most majd lesz. Drukk az inszemhez, sikerülni fog és ha jól gondolom jöhet a 2012.12.12-es fórumbaba (persze ez Ann-ra is vnatkozik, meg a többi most akciózóra). Vagy valami ilyesmi dátum lenne. Szerettem volna ezt a dátumot, de nálunk ez most esélytelen. Pedig szép.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát,barátnőm bizti engedné a babázást,még én tartottam korainak meglátogatni őket (2 pici lánykája lett).
De nekem is rosszul esnek a hírek,ha a fülembe jut,h valaki terhes.Az meg még rosszabbul,h az utca végén lakó kislány (17 éves) harmadjára volt abortuszon.Vagy a szomszéd csaj,akinek 2 éves a kislánya,leszarja,h mi van a gyerekkel,és ordít vele....Át tudnék lépni,és jól pofán csapni...Mindenki azt mondta neki,korai a gyerek 21 évesen,de mégis megtartotta,most meg..ÁÁÁ!Bocsi!Le kell eresztenem.Nem lesz jó,ha idegbeteg leszek :(
Remélem 2012-es baby-kkel tele lesz a fórum :)
nicky1983
Nagyút

Nicki!

Abszolút megértelek. Én sem bírom elviselni azokat a nőket, akik csak szétteszik a lábukat és 9 hónap múlva gyerek születik. Ezek után meg jönnek, hogy jaj, milyen sokba van ez a terhesség és hogy milyen nehezen lehet kibírni ezt a 9 hónapot. Én rögtön megmondom nekik, hogy örüljenek, hogy csak a terhességért kell neki fizetni, mert nekem az, hogy egyáltalán a hasamba kerüljön a baba, kerül ugyanannyiba mint neki a gyerek kihordása, tehát én dupla annyit fizetek. A szenvedésről ne is beszéljünk! Sírnak a magzatvíz szűrések miatt, hogy mekkora tűt szúrtak a hasukba, holott nekünk napi szinten kell a hasunka szúrni az injekciót. Persze, a HSG, inszemináció, beültetés fájdalmairól sincs fogalmuk, csak sírnak. Szóval, én megmondom nekik a magamét. Nagyon igazságtalan az élet, de hát ez van, nem tudunk mit csinálni! Igen, irigyek vagyunk, az tény, de a mi helyzetünkben ez így van rendjén! Lehet, ezt érzik rajtad, viszont az igaz barátok meg kell, hogy értsenek! Az én egyik barátnőm, például éveken keresztül hívott meg minket mikulás bulikra, babazsúrokra. Nagyon rossz volt látni, hogy mindenkinek van gyereke rajtunk kívül. Aztán egyik alkalommal megmondtam neki, hogy egy darabig ne hívjon, mert nagyon fáj, hogy nekünk nem jön össze. Sértődés nélkül vette tudomásul. A tavalyi mikulás bulira viszont már én hívattam meg magam, mert valahogy elmúlt bennem a harag, irigység és fájdalom. Jól éreztem magam. Csak idő kérdése, szerintem és begyógyulnak a sebek.
Szóval, gyere fórumozni, ha a csajok most elfoglaltak, vagy nem értenek meg! Mi itt vagyunk neked!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Vicki!

Jaj, de tetszik nekem ez 2012.12.12-es szülés! Megnéztem terhességi kalkulátorral az én esélyeimet. Ha a következő ciklusban esek teherbe(HSG-s hónap), akkor december 26 körülre írta ki a szülést. A +_ két hetet figyelembe véve, akár esélyes is lehetnék erre a dátumra. Mekkora lenne!

Kinek esélyes még ez a dátum? :lol:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Hát furcsa ez lányok, mert azért a terhesség sem egyszerű. És tény, hogy nem is olcsó. A magzatvizes tűtől azért én is félnék, pedig jó pár szurit adtam be magamnak. Szerencsére nem kellett. Egyébként szerintem (saját tapasztalatból mondim), amikor már úgy tudsz egy terhes nőre vagy kisbabára nézni, hogy már nincs benned keserűség, akkor a te babád is hamarabb beköltözik. De persze ez nem egyértelmű, nálam mégis így történt. Kitartás csajok, fogtok még ti is üvöltözni a hisztis 2 évesetekkel (én szoktam).
vicky79
Budapest III. kerület

Én Barbust 3 héttel korábban szültem, szóval esélyes lehet akárki, még áprilisban is.
vicky79
Budapest III. kerület

Ann!

Örülök, hogy jobb a gyomrod!
Én úgy érzem, hogy neked ez most SIKERÜLT! Nagyon megérdemelnéd már! Most olvasom vissza a fórum bejegyzéseket, hát te tényleg jó sokat szenvedtél már! Épp itt az ideje, hogy gyönyörű babáitok szülessenek!

A már gyereket szült barátnőim mind azt mondják, hogy semmit sem éreztek az első hónapban. Nem jött meg nekik, úgy jöttek rá, hogy terhesek, velem ellentétben, aki minden hónapban talál terhességre utaló jeleket saját magán. Szóval, ez szerintem jó jel! Mikor tesztelhetsz először?

Küldöm a babaragacsokat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Vicky!

Nem akartam én alábecsülni a terhességgel és gyerekneveléssel járó nehézségeket, ne érts félre. Csak azt akartam ezzel kiemelni, hogy nekünk dupla annyi szenvedéssel jár egy terhesség, mint nekik.

Oh, hát akkor énhozzám hamarosan beköltözik egy baba, mivel képes voltam újra baba zsúrozni irigység nélkül! :P :P :P :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi: Nagyon nehéz azt mondani, hogy ugyan nehezen indul a terhesség, de utána meg kell próbálni ugyanúgy kezelni, mint bármelyiket. Hallottam már amikor valaki azért nem engedte a gyerekét ugyanúgy játszani a többiekkel, mert hogy ő félti mert milyen nehezen jött össze. Meg milyen sokat vártak rá. Pedig erről a gyerek nem tehet. Könnyű túlzásba esni a féltésben. És ez igaz a terhességre is (én is rengeteget izgultam és idegeskedtem, hogy ne legyen baj, ami baj meg volt az nem a meddőség miatt volt).
vicky79
Budapest III. kerület

Én pl.a szomszéd csajra nemazért fújok,mert irigy vagyok.Ez hosszabb történet.Anno mindenáron szakítani akart a párjával.És mégis védekezés nélkül szexeltek.Teherbeesett.Végigdohányozta a terhességet.A kislánynak még most sem nőtt be a buksiján,aminek be kellett volna(gyutacs a neve?Vagy vmi hasonló?).Elég csúnyán veszi a levegőt,de nem vitték dokihoz.Születése óta nyugtatózta a picit,h ne ordítson,meg Cataflammal etette.Még alig volt egy éves a csöppség,már francia salival etette...Az ilyen apró dolgok miatt mondom,h nem érdemli meg a kicsit. És neki mégis megadatott...nagyon könnyen...
nicky1983
Nagyút

Kutacsnak hívják, de igazából nem tudom mikorra kell benőnie. Azért ez a dohányzás meg nyugtatózás elég durva. Vannak felelőtlen emberek, de ne foglalkozz velük. Tudom, hogy bosszantó, de tudd, hogy a ti picikéteknek jó helye lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Megtöröm a komoly témát, hazajöttem :)
A kölykök nőnek, mint a gomba, és jól megfáztam!
Valakinek valami tipp, hogy mit tehetek magammal?

Nicky, amúgy csak egy apró gondolat a témához. Tök normális, hogy így érzel, és ezeket gondolod. De ezekkel, akármilyen nehéz is, nem kell és nem is szabad foglalkoznod. Azzal törődj, hogy veletek minden rendben legyen. Neked is jön majd, nem is olyan soká. A barátok meg sajnos ilyenek... De erre vannak az ilyen fórumok, hogy segítsenek abban, amiben Ők nem tudnak. És nem azért mert nem szeretnek téged, hanem mert egyszerűen -és szerencsére - nem jártasak a témában. Nekik ez kínai. :)

Nekem pl sokat segített ez a virtuális baráti kör, remélem neked is fog, és bejön a 12-12-12 :)

Miáékról nem tudtok semmit? Hazajöhettek már?

Witch, gratula a puncishoz :) szép nagyra nőtt már.

Pusza: Évi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Andi, köszönöm szépen a bátorító, bíztató kedves szavakat. Tényleg nem érzek semmit, legutóbb rendszeresen görcsölgetett a hasam, akkor ezt jó jelnek vettem, mert azért akkor volt vmennyi hcg-m. Amikor nem fájt a hasam, nem volt semmi. De nyílván még ebből sem következik semmi. Legutóbb az eredményhírdetés utáni napon éreztem a ciciket, a hányingert és a fejfájást, úgyhogy tulképpen természetes is, hogy semmi ilyet nem érzek.
Tesztelés?????? Hű ez jó kérdés!! Van 3 tesztem, de lehet nem fogok merni. Max péntek reggel indulás előtt...
ann74

Nekem is sokat segítetek Ti is,meg vagyok fenn máshol is,ott is nagyon aranyosak,meg kedvesek és ellátnak csomó tanáccsal.Velünk minden oké lesz.Annak kell lennie.Anyukám majd segít a mennyből...
És a babókámnak nagyon jó helye lesz,mert imádni fogjuk :)
Majd holnp jövök a beszámolóval a punkcióról :)
Csajok puszi Mindenkinek :) Köszi,h vagytok :)
nicky1983
Nagyút

Igen, nekem is többször eszembe jutnak Miáék. Mi lehet velük???
ann74

Szerintem elég picirkák voltak azok a babók, 2 kiló alatt nem adják őket haza. Valószínűleg még bent vannak, de remélem már csak növesztgetik őket.

Ann: Te most nem dolgozol, ha jól gondolom. Ha sikerül (és persze fog), akkor fogsz dolgozni? Már csak azért kérdezem, hogy találkozunk-e még szülés előtt. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Hahhhooooo én is :lol: :lol: :lol:

Niki: drágám én itt azok neked amikor csak szeretnéd :wink: Rám számíthatsz :wink:

Ki hogy van!?!Nagoynorulok, hogy jelentkeztek a kismamák!
Witch és Évi is!!!

Én holnap egyek uh..nagyon be vagyok fosva :oops: Tegnap a kádban elnézést :oops: Akkor nyák volt :oops: Hogy csak pislogtam...áttetsző és csúszós komolyan volt vagy 6cm...nem is bírtam szét húzni az ujjammal teljesen anniyra nyúlt :shock: :shock: :shock:
Nagyon örülnék, ha nem hétvégére esnék be...

Ilyenkor hány nap múlva rendelnek ált.vissza!?!?!?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!
13 napja volt az inszeminációm és tegnap annyira fájt a hasam, hogy majd elpusztultam. Kb. 1 hete puffad is a hasam, a cicim is nagyon fájt/fáj. Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett és nagyon el vagyok keseredve :cry:
Pénteken kellene visszamenni, de mondta Z doki, hogy max. 2 inszemet csinál, mert a továbbiaknak nincs értelme. Viszont pont a jövõ héten pénteken is menni kellene, de akkor szerintem õk sincsenek. Vki tudja, hogy pénteken dolgoznak-e??
Tudom, nekem ez még csak az elsõ próbálkozás és nagyon rosszul viselem, hogy pont az nem sikerül, amire nagyon várok.
Osztom a véleményeket azokkal, akik dühösek azokra az emberekre, akik nyuszi módra szaporodnak.
Sajnos ez van, nekünk nagyon meg kell szenvednünk azért, hogy legyen pici babánk :cry:
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita!!
Még ne add fel!!!!Én is a 13. napon teszteltem, és negatív lett, aztán 5 nap múlva pozitív lett a BMC-ben!!! Amíg meg nem jön van remény!!!!! Kitartás, tudom nagyon nehéz! Én úgy el voltam akkor keseredve, hogy mérgemben kimentem kapálni a cseresznyésünkbe!! :lol:

Nóci: attól függ, hogy mekkora a tüsződ. Abból számolgatja a doki, hogy mikor mehetsz a következő uhu-ra.
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok!

Jelentem, az intenzív gyógyszeres kezelésünk eredménye elkészült ... ismét pozitív lett. Persze múlt héten bejelentkeztem elõre a BMC-be, lehet megint lemondani.

Tudtok abban segíteni, hogy milyen francos gyógyszer tudná kiölni mielõbb a streptosoccust? 3 hónap alatt nem sikerült tõle megszabadulni és minden pozitv eredménnyel csúszunk vagy 3 újabb hetet.

Telnek a hetek és nem jutunk semmire. Bocs a panaszkodásért, ígérem, többet nem szaporítom a szót.
redy22
Szolnok

sziasztok lányok, fiú!

megvolt a leszívás,13 sejt van, ami nagy öröm, de sajnos norbinak nagyon rossz lett az eredménye, így kicsit el vagyunk kenődve.
csak annyit, h a f14 egy kalap cart sem ért nálunk. sőt!!!!! fél év alatt az eredménye a felére csökkent. ma sikerült 17 millát produkálnia amiből csak 30% mozog :((((

eddig annyira + voltam, most kicsit félek azért:( vagy csüt vagy szombaton lesz a visszarakás, ami mengint gond mert szombaton norbival nincs aki cseréljen, mert a váltótársa elvált ember és azon a hétvégén jön hozzá a 4 éves fia. mi nem gondoltuk volna, h szombat is szóba jöhet. szóval még azért lesz izgulni való rendesen. kit rángassak el szombaton a családja mellől???

niki te, hogy vagy?

gyerekek, itt olyan varázsszereket írnak fel,h potom 20 ezret hagytam megint a gysztárban. isostar ital napi fél liter :-o aspirin protekct, utro, cirnon együtt, folsav, meg még nem tom mi.
egész lista van, ja doxyciclin is van. minden napos program reggel délben este külön felsorolva, h mikor h kell alkalmazni. utrot hol hüvelybe, hol szájon át (ez van a sex helyett úgy látszik :D) annyi programon van ezzel, h nem is érek rá parázni.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!Hazaértünk :)
12 sejtecském lett :) A párom eredményéről nem szóltak semmit.Holnap kell telcsizni,h mi a helyzet :)
nicky1983
Nagyút

Etna!

Gratulálok a 13 tüszőhöz! Nagyon szép eredmény!

Sajnálom a párod eredményeit. Azért az a 30% mozgó nem olyan rossz eredmény! Biztos tudnak vele mit kezdeni, mivel ez még az inszeminációhoz is elég. Ne keseredj el!

Érdekes, hogy nem hatott a Fer 14. 3 hónapig szedte? Én úgy emlékszem, hogy ő nem csak a Fer-t szedi, hanem írtad, hogy E, omega, cink, C stb. Ezeket is szedte az elmúlt időszakban?

Drukkolok, hogy összejöjjön a szombati beülti!

Évi!

Örülök, hogy nőnek a babák! :P Most hanyadik hónapnál jársz?
Nekem a vitaminok miatt a legutóbbi náthám 2 napig tartott. Szedj legalább 1000 mg C-vitamint és a szokásos vitaminjaidat. A cink is nagyon jó rá. Nekem például a Coldrex válik be nagyon jól ilyenkor, szerintem szedheted te is. Ja, és ne felejtsd el az orrcseppet sem, csodákra képes! Nagyon jó még egy kiskanál méz 20 csepp propolisszal legalább 3X-szor naponta.

Nicky!

Milyen volt a punkció? Nagyon fájt? Tényleg HSG "feeling"?

Tanita!

Ne keseredj el. Simán lehetsz még terhes. Sok mindenki írta már ezen a fórumon, hogy negatív volt még ilyen korai fázsiban a tesztje, látod a Nyulacsé is. Fel a fejjel!
Neked is küldöm a BABARAGACSOKAT:+++++++++++++++++

Redy 22!

Gondolom ez a baci valami gyulladás következménye. Én nagyon hiszek a gyógyszerekben, semmi bajom velük. Antibiotikumot is beveszek, ha szükséges. Viszont nemrég tapasztaltam saját bőrömön, hogy a propolisz, ami egy természetes antibiotikum, csodákra képes. Próbálj reggelente egy kiskanál mézre 20-30 csepp(fokozatosan kell emelni) propoliszt csöpögtetni. Nekem 2 hónap alatt majdnem eltüntette az összes pattanásomat és a fokbeültetés utáni vágásom is nagyon gyorsan regenerálódott. Szóval, biztos van benne valami. A szokásos gyógyszered mellé érdemes lenne ezt is beiktatni. A propoliszról egyébként azt is olvastam, hogy enyhe endót is képes elmulasztani, meg természetesen a különböző nőgyógyászati gyulladásokat is képes meggyógyítani, tehát mindenkinek ajánlom!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Nicki!

Nagy-nagy gratula! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Noci!

Neked is szorítok, hogy minden rendben legyen. Én úgy olvastam, hogy egyes dokik még hétvégén is bemennek a BMC-be, ha úgy alakul.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Csajok nagyon ügyik voltatok ma. Jó sok tüszőtök lett. Nicki szerintem te is nyugodtan szerezd be az isostart és igyad. Tényleg jó sokat igíál, napi 4 litert lécci. szépen elosztva. A párod eredménye miatt biztos azért nem szóltak, mert rendben van.

Etna, biztos megtalálják a legjobb fiókákat a biológusok. Ismerős a helyzet én is több embert mozgattam most is, de hidd el mindenki szívesen fog segíteni ha úgy alakul.
Amúgy gyógyszer terén nálam is hasonló a dolog. Este 6kor progi szuri program, Barátok közt kezdete crinone szex, estrafen reggel és este egy, és ott van még a reggeli thyroxin, lefekvés előtti bromo, plusz a meforalok, ja és a femibion. Érdekes, hogy aspirin protectet kaptok, mi sohasem.
Szorítok mindkettőtöknek a sikeres randihoz. Várom holnap a reggeli beszámolókat.

András, Luca jár most egy doktornőhöz, szerintem ő tud segíteni, írok neki hogy jöjjön fel és írjon neked. Ök most gynevac kúrát csinálnak, mondjuk az nem egyszerű meg nem is olcsó, de ha ilyen problémátok van, szerintem megérné végigcsiálnotok. Amúgy mit használt a párod hogy rendbejöjjön?

Tanita, szerintem is még korai, légyszi ne kenödj el!! Két nap múlva csinálj újra tesztet.

Viccky, most nem dolgozom, legalábbis nem vagyok az irodában itthonról nyomom. És szülés elött még mindenképpen tervezek dolgozni, úgyhogy fogunk talizni!! Bárcsak ott tartanék, hogy pocakos talit beszélek meg veled!!
ann74

Lányok!

Segítsetek nekem!
Nagyon pozitív vagyok. Bízom benne, hogy jó lesz a vérvételem és a hó végén esedékes HSG eredménye is. K ügynök még annak idején azt mondta, hogy a HSG utáni hónapban kezdhetünk, ha minden ok. Ez nálam május elejét jelentené, amikor még javában folyik a tanítás. Azt szeretném megtudni tőletek, hogy a hormonoktól mennyire tudtatok dolgozni, illetve közlekedni. Nálam ez nagyon fontos kérdés, mert még hormonok nélkül is szorongok a tömegben és a mozgólépcsőn. A vezetés már megy(3 évig rettegtem autópályán is vezetni,pedig előtte 10 évig bejártam fél Európát). Legfeljebb autóval fogok majd bejárni, csak nem tudom, hogy egy lombik, illetve inszem mennyire hozza majd ki belőlem a félelmet. Ti mit éreztetek /éreztek stimuláció alatt? Elég félelmetes azt olvasni, hogy bármikor felléphet légszomj, meg ilyenek. Bírtatok/birtok vezetni és tömegközlekedni? Nem szédültetek? Ájulásérzés kerülgetett valakit?
Ez azért lenne fontos, mert van egy lombikos kolléganőm, aki már 2 hónapja hiányzik. Nem várhatom el, hogy még engem is helyettesítsenek. Akkor inkább június végén kezdeném el ezt az egészet, csak akkor meg félő, hogy a dokik nyaralni mennek. Szóval, bajban vagyok.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi!Hát,azt nem tudom,h HSG feelinges volt e punkció,ugyanis végigszunyiztam :) De kicsit vacakabbul érzem magam,mint azután.A hasam fel van puffadva,és olyan,mintha elég erős mensis görcsöm lenne.A mozgás kicsit gáz.Mondták,h igyak sokat,meg fehérjés kajálás legyen.
Holnap 9 körül kell telcsiznem,h mi a helyzet a kicsikéimmel. :D
Noci!Tudom,h nem nagyon ismerlek,de már az első dumcsinál tök szimpi voltál,sőt,már előtte is :)
Etna!Gratula a szép apróságokhoz.Ne kenődj el,kihozzák a helyzetből a legjobbat.
Csajok!Aki volt már punkción,az talán tud válaszolni : Meddig fogok vérezgetni?Meddig fáj a pocim?És ugye lelohad a lufi,amit lenyeltem?(Mert így érzem magam,mint aki lufit nyelt)
nicky1983
Nagyút

Na csoda jó hirek!!!!!

Nicky már vartalak!!!!!

Etna biztos sikerülni fog tudod 222 megy csak rá :wink: Érzem :wink:

Andi: köszönöm remelem jó hírekkel jövök holnap én is :wink:

Örülnek ha még ezen a héten meg lenne az inszem...lehet kicsit telhetetlen vagyok :oops: De munka miatt lenne az jó nekem :oops:

Amúgy hány mm adható be a tüsző repesztő!?!?!?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Na csoda jó hirek!!!!!

Nicky már vartalak!!!!!

Etna biztos sikerülni fog tudod 222 megy csak rá :wink: Érzem :wink:

Andi: köszönöm remelem jó hírekkel jövök holnap én is :wink:

Örülnek ha még ezen a héten meg lenne az inszem...lehet kicsit telhetetlen vagyok :oops: De munka miatt lenne az jó nekem :oops:

Amúgy hány mm adható be a tüsző repesztő!?!?!?!
noci85
Budapest XIII. kerület

Mi alapján döntik el az orvosok "doktornő :wink: " hogy repeszthető a tüsző!?! X mm-nél!?!?

Olvastam, hogy lh teszt alapján?! :oops: Vagy most hülyeséget kérdezek ìrok!? :oops:
noci85
Budapest XIII. kerület

Hahó Csajok!
Most telóztam.8 petesejt termékenyült meg a 12ből.Szombat reggel lesz ET.Ha a hasam nem javul,be kell menni hamarabb. :)))))
nicky1983
Nagyút

Andi, tegnap voltam 10 hetes :)
Ez a megfázás kicsinál.. Már múlna a barnázás is, de a köhögő-orrfújó-tüsszentő görcsök mindig beindítják... De mindjárt túl vagyok rajta, köszi a tippeket.

Nicky, ügyesek a skacok! De pihenj sokat, igyál rengeteget és nagyon nagyon sok fehérje. Ha nem javul a pocakod, akkor nekem gyanús a túlstimulálás. Amúgy nekem is szombaton rakták vissza őket, remélem neked is kabala lesz :)

Etna, nem lesz gond. Olyan okosak már a dokik, hogy mindenre van jó megoldás. Meg Ha jól tudom ilyen helyzetekre találták ki az ICSI-t, nem? És akkor minden oks lesz :)

Én kicsit kiakadtam a békéscsabai terhesgondozáson... Az itteni háziorvos közölte, hogy Ő nem tud táppénzen tartani veszélyeztetett terhesség miatt, mert a felülvizsgáló orvos neki ezt nem engedi. (De gyanítom, hogy a lombikos-ikres kifejezéssel már nem boldogult és bepánikolt..) Be kell járnom a védőnői centrumba, és majd onnan kapom meg a táppénzes papírom. De közben védőnő van a mi körzetünkben is, csak Ő ezt nem intézheti.
Ezek azt hiszik, hogy azért vagyok itthon, hogy ki tudjam hímezni időben mindkét gyerek takaróját? Jelenleg 3 perc séta után is azt érzem, hogy húzom magam után a méhem, és akkor még utazzak oda-vissza másfél órát, hogy megkapjam a papíromat...
Biatorbágyon meg a házi orvosom simán táppénzen tart a beültetés óta, mert orvosi javaslatom van.

Biztosan én vagyok a hülye, de esküszöm nem értem...

szaboevi27
Biatorbágy

Bocsika eltévedt!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok, meg volt a mai uh...rengetegen voltak...
Jobb oldal 2 db 18 mm tüsző :lol: balban egy darab 14mm ma még egy merional be szúrni este meg a pregnyl 2darabot!!!Ezt is hasba kell!?!?!

Csütörtök inszem! :lol:
noci85
Budapest XIII. kerület

Jajj,nóci!!!!Ez szupiii!Örülök Neked!Szorítok :)))

Szaboévi!Már nem fájok,bár a hirtelen mozdulatokat kerülöm.Ha túl vagyok stimuzva,akkor mi lesz?Akkor hogy lesz beülti??? :cry:
nicky1983
Nagyút

Meg mindegy,h mit iszok?Mármint ittam gyümölcslevet,tejet,vizet...
Meg ettem negyed kg túrót joghurttal (ezt is tanácsolta a dokinéni).
Holnap pipihusi lesz az ebéd.
nicky1983
Nagyút

sziasztok lányok!

8 kölök van, nagycsaládosok lettünk :D:D szombatig viszik őket, persze a biológust lefárasztottam az aggódásommal, h nem veszik-e el mind, de megnyugtatott és 60%-os esélyt adott az 5 napos babáknak. de remélem csak az egyiknek!

amúgy iszonyatosan össze vagyunk veszve, jól időzítettünk és nem én hisztizek ennyi hormon után, hanem a drága férjem. ezek a pasik iszonyat gyengék!!! még mindig a tegnapi rossz eredményével van elfoglalva. ahelyett, h örülne a mai jó híreknek. :roll:

de most én hisztizek be, mert ő akar békülni, de fehér ember nem felejt!!!

évi!
tényleg nem értem én sem, engem simán itthon tarottak betegállományban, mivel maga a lombik is rögtön jogosít a táppénzre, nem még az iker terhesség. a méhed néha szedd össze, nehogy még belekerüljön vagy két gyerkőc :D

nóci!
ügyes vagy, hajrá!!!!

niki!
vegyél a patikában isostar nevű italt, nagyon jó, nekem mára már sokkal jobb, de még mindig fel vagyok fújódva. de annyi vizet kihajt belőlem. próbáld ki,nem olcsó mulatság, 2500 ft, de jobb,m int a túlstimu. akkor szombaton is egyszerre leszünk :D remélem, de ne keress, met én győrben leszek :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Majd akkor holnap bemegyek Abonyba a patikába,mert itt az sincs... :(
Éjjel 2 óránként voltam pisilni...akkor az jó nem?
Én félek ettől a túlstimus dologtól,mert amúgy sem tudok sokat inni,és ez az ivás most kínszenvedés..Nem megy,pedig nagyon akarom...
Nem kereslek,már tudom,h hiába is lenne :) De jó,h egyszerre leszünk :)))
nicky1983
Nagyút

ügyes vagy Niki, csak így tovább! Nekem túlstimuval is betették a srácokat,nem tolták el. Ne aggódj nem lesz baj,csak egyél igyál,ahogy eddig. Drukkolunk! :)

szaboevi27
Biatorbágy

De ihatok bármit,nem?Víz?Tea?Tej?kakaó?
nicky1983
Nagyút

sajnálom, akkor törlöm amit írtam...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára caty70 2012.03.07 14:57-kor.
caty70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?