hali lányok!
gyors helyzetjelentés:
úgy kb 13-14 sejtet tudtam megszámolni gyorsan, amik 12-13 mm között vannak, méhnyh 11/2b. pénteken megint ugyanez a szitu és talán hétfőn leszívás. nekem nem tetszik ez a cetrotide szuri, macerás elkészíteni és beadni. mondjon le!!! kaptam még egy 900-as gonalt. 90 ezernél tartunk gysz ügyileg. még jó, h ingyenes a lombik!!!! így van a köztudatban!!!
isteni idő volt ma, odafele tatabányától szembeszél győrig és eszméletlen nagy hóesés. visszafele ugyanez. lehet engem követett az idő. oda-vissza, h lehet szembeszél ?
összefüggő kamionsor, akik úgy kb 70 liter vizet locsoltak pluszban a szélvédőre, úgyhogy ma én voltam az óvatos szőke, csak 120-al bírtam jönni. amúgy csak akkor vagyok duhaj, ha egyedül vagyok, boti mellett hímestojásként bánok a gázpedállal.
ann sok sikert!!!
tanita neked is! cicitől inkább vidulj fel, mert jó jel!!!
tök jó, h nem vagyok annyira vén mint a korom és még termelek sejteket. pedig kicsit aggódtam, h majd lórugásnyi hormont kapok a korom miatt. de aztán rájöttem, h 36 évesen fiatal vagyok, úgyhogy most ehhez tartom magam. amúgy tuti sikerülni fog, annyi hülyeséget csinálok, h az orvos néha furán néz rám. hát olyan etnásan viselkedem, de jókat röhög rajtam. lehet hülyének néz. de a telefonom mindig akkor csörög, mikor uh-néz. én meg mindig elfelejtem lehalkítani. és persze ordítania kell a nővérnek, h halljon valamit szegény, mert az okos telefonom a leghangosabbra van állítva. és szerintem meg is ijed, mert furán rángatózik egyet az uh a csörgésnél
meg mindig üldögélve várom, mikor feküdnöm kellene, rossz szobába megyek be, levetkőzés után jut eszembe, h pisilnem kell, hát szőke......etnás