Új privát üzeneted érkezett!

Juhéééj, megint laptetűm van :-DD Na most ez vagy nagyon jót jelent, vagy azt, hogy sokat írok.
Laptetűmet szerteszéjjel ostom, ügyelve rá, hogy elegendőt megtartsak magamnak is :-DD
Tanitának a szerdai inszemhez, utána egy szép 2 csíkos teszhez
Lucának hogy mostmár kezdhessenek hamarosan és tuti sikeres legyen a következő lombik!!!!!!
Etna, teljesüljön a kívánságlistád!
Thimmy, terveid teljesíteni tudd és mihamarabb pocakos legyél, Vicky, mostmár jósokáig legyetek egészségesek, ne betegeskedjetek
Rilka és Szabóévi nyugodt, problémamentes babavárásért!
Koskásfülű, te is babásodj be máriusban, sikeres szúrkálódást!
Andi 565, hsg-n legyen minden rendben, utána zsuppsz spontán baba!!
Nóci, kitartást és mielőbbi pocakosodást neked is
Kakti, boldog, problémamentes babavárást még a hátralévő időre!
Witch, Jami ne betegeskedjen, tőled meg várjuk a jóhíreket a pocaklakóról
Cicmarekdodó, találjatok mielőbb megfelelő petesejtdonort, és persze utána te is mielőbb pocakosodj!
Csupacsupsz, természetesen neked is csakis azt kívánom, hogy a következő lombikkal pocaklakód legyen!

Bocsánat, ha esetleg valakit kifelejtettem, annak, ő is csippentsen a laptetűből.
ann74

Luca!

Köszi, megvagyok, semmi különös. Kb nyáron tudunk kezdeni, végre már az IR em is TÖKÉLETES lett!!!!! :lol: :lol: :lol: Addig is apránként a kötelező kivizsgálásokra járogatunk.
Drukkolok neked nagyon

Köszi Ann :)

természetesen mindenkinek szurkolok, NE ADJÁTOK FEL!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Etna írta, h "beférnek a keretbe". Ez mit jelent?

és mi a laptetű? :shock:
loren
Budapest XIII. kerület

Heni, Loren, tényleg Nektek is óriásfalat a laptetűből!!!

Loren, Etna győri Kális, és ott úgy működik, hogy utolsó pillanatban derül ki hogy az aktuális hónapban a támogatott lombik keretbe belefér-e az ember...avagy nem..

Laptetű?? :-DDD Jaj én mikor ide kerültem sokat agyaltam rajta, és meg sem mertem kérdezni :) Laptetű = laptető Ha vkinek az oldal legteteje jut, annak "laptetű"-je van és az szerencsét hozó :)
ann74

:))))))))) ááá, értem!

köszi a válaszokat!

Etna! Miért döntöttetek a Kaáli mellett?
loren
Budapest XIII. kerület

Etna, ez nagyon jóóóó! Drukkolunk :)

Loren, szeptember 1-jén voltunk először a BMC-ben, november 2-re minden vizsgálaton túl voltunk. HSG-t nekem nem csináltak, mert azt már régóta tudtuk, hogy el vagyok záródva. Csak spermavizsgálat volt 2-szer az embertársamnak, meg nekem voltak vérvételek, ultrahangok.

Mindenkinek minden szépet és jót kívánok!

Amúgy a laptetű a páromat is meglepte és mondta is, hogy kerüljem ezt a társaságot :D:D:D

Évi

Lilypie First Birthday tickers
szaboevi27
Biatorbágy

Etna:
Jaj de jó! Innen is mennek a drukkok!

Évi:
Nem semmi, milyen egyszerre csináltuk. :) Mi is aug. végén döntöttünk úgy, hogy belevágunk. Mondjuk ha jól emlékszem, pár nappal később volt az 1. konzultációnk.
Nálam ugye volt HSG + egy kis fertőzés, így dec. 12-ig még úgy tudtam, csak februárban kezdünk. Aztán dec. 17-től hirtelen már szurkáltam is magam. :)

rilka
Vác

Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket, drukkolásokat. Én is mindenkinek szívbõl kívánom, hogy sikerüljön.

Ann74
Tegnap beadtam a tüszõrepesztõ lóadagot. Hát nem volt semmi....
Nem tudom valójában mennyi tüszõm van, mert pénteken a jobb oldaliban 10-12-es volt, hétfõn a doktorbácsi nem volt túl közlékeny, de akkor más csak a bal oldaliról beszélt, ahol 24-es volt. Nem tudom ez mennyire jó vagy rossz.
tanita74
Szigetszentmiklós

Rilka, pedig nem beszéltünk össze :)

szaboevi27
Biatorbágy

Sziasztok, sajnos sok a munkám így ritkán jövök :x

Etna: juhhhhuuuu éreztem tudtam anniyra!!!!Nagyon örülök, na én egy kicsit többet sarc okok, mondjuk 222 bhcg ok!?!!
gyere majd!!!Öllelek!!!

Thimmy: írtad, hogy volt olyan, hogy csak 5percet feküdtél az asztalon mikor volt az inszem...az volt a sikeres is!?!?!Nem kevés az!?!! :shock: Elég idő az a fickóknak!?!? :oops:

Kismamák hogy vagytok hol vagytok!?!?!
Mi van a mi kis 3 ikreinkkel!?
noci85
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Olvaslak titeket, csak írni nem nagyon tudok. Jami hétfőtől lázmentes volt máig... én ebbe bele fogok őrülni...

Ann!

Köszönöm Jami nevében is...

Etnám!

Itt is gratula, bár ezt ugye én már mondtam :)

Szorítok minden most kezdőnek és babásnak egyaránt :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

szép napsütéses napot mindenkinek!

isteni tavaszias időben beadtam az első szurit, igaz volt annyi eszem, h meg sem néztem eddig a szurit és reggel beadáskor jöttem rá, h nem tom használni. nyomtam, nyomtam és nem jött semmi, hát igen talán a használati utasítást nem a doboz alján kéne hagyni. utána már rájöttem, h nem csak a nyílnál kell beállítani az adagot, hanem a kupakot is ki kell húzni. ma és holnap 150, péntek 112, 5 és szombaton uh és hüvely tisztasági vizsgálat :-o

ja és hab a tortán, h boti bárányhimlős lett valószínűsíthetően. hívtam is gyorsan győrt, de mivel én már voltam és a norbi is így lehet folytatni. nem is mi lennénk, ha nem merülnének fel + gondok. amúgy 3 pötty van rajta, hétfő óta, remélem ennél pöttyösebb nem lesz. én nem fertőzök, meg most már boti sem. még jó, h eddig nem voltunk győrben, meg is halnék, ha valakit mi fertőztünk volna meg.

nóci!
drága vagy, röhögtem a 222-n :D ám legyen! ha fiú lesz rudolf nevet kell adni neki, mivel boti most lett pöttyös, akkor az öcsi csak rudolf lehet. úgyis egyedül leszek a császárnál, én döntök :D

loren!
a győri kaáli mellett azért döntöttünk, mert nagyon jók a statisztikái. azt hiszem az előző oldalon írtam tanitának, h nekem annyira zeke dr bácsi stílusa nem jött be és mivel mi meg is szívtuk a bmc-ben és szétdurrantak a jó kis sejtek, ezért nem rizikótam meg egy második lehetőséget. meg amúgy is kölcsönösen utáltuk egymást a dokival, így könnyű szívvel hagytam ott az intézetet. pesti kaáliról tudom,h többen meg fognak kövezni ezért megvan a véleményem, forgácsban várólista van, magánklinikák megfizethetetlenek és győrbe nagyon sok mindenkinek sikerült az ismerettségi körömben. én már 6 éve benne vagyok, ebben a meddőségi bizniszben, nagyon elegem van és a lehető legjobb helyet szerettem volna megtalálni. az intézmény gyönyörű, orvosok barátságosak, recepciósok no comment, viszonylag ők is maradjunk ennyibe. de a várakozás az idegesítő. utolsó pillanatig nem tudod, h kezdhettek-e és iszonyat alapos a kivizsgálás. mondjuk talán ezért is sikeresebbek mint azok a helyek, ahol ugyanazt kapja egy pco-s,mint egy 25 éves és stb. itt tényleg személyre szabott a protokoll. most nekem antagonista protokollom van, alig kapok hormont. remélem azért lesznek sejtek. és igen keményen ellenőriz minden momentumot kőrösi dr, ő az intézmény vezető. nélküle még levegőt sem lehet venni. én szeretem a rendezett dolgokat, kicsit olyan, mintha ausztriában lennék. más világ, mint a bmc. nekem jó lett volna, ha folyiosón hozzák össze a tesót, nem a sznobság miatt ragaszkodom a szép és nyugodt környezethez, hanem minden nagyon passzol valahogy hozzám. nem tudom érted-e, előfordul, h az én gondolatmenetemet nehéz követni. de a lényeg benne van. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etna! Persze, értem. Én is gondolkodtam a győri kaálin. A barátnőm ott volt lombikos és csak jókat mesélt - ja, és mellesleg ikrei születtek!! :) A statisztikákat én is nézegettem, tényleg a győrié a legjobb. Nekem a hugom volt bmc-s + nőgyógyim Jánosban dolgozik, szal adott volt ez az intézmény. Reméljük, a végén mindenkinek csak pozitív tapasztalata lesz, bármely intézményről is legyen szó! :)

...azért a Rudolfot gondoljátok meg... :D
loren
Budapest XIII. kerület

Etna: Örülök, hogy befértek. Hajrá. Bölcsinkben van egy tesó, akit Rudinak hívnak.

Heni: Szijjjja, örülök, hogy jöttél.

Ann:Mennek a drukkok ezerrel.

Witch: Sajnálom a lázat. Hogy van Jamina veséje?

Barbus itthon van apával, mert náthás és csipás. Anya meg dolgozik.
vicky79
Budapest III. kerület

lányok nyugi, nem rudi lesz!! töhötöm :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szia Etna!
Jót nevettem a poénodon.
Én inkább az Ubul névre szavazok. :P
csupacsupsz
Budapest

Sziasztok!

Tegnap megvolt az inszem. Az egész mûvelet max. 4 perc volt mindennel együtt. Én azt hittem, hogy tovább fog tartani. 10-re értünk oda és 12-kor már indultam is haza. Nekem a sima nõgyógyászati vizsgálat kellemetlenebb szokott lenni, mint ez a beavatkozás. Semmit nem éreztem, de remélem ez nem jelent rosszat.
Tuti sikerült, de én akkor is keveslem azt a kb. 1 percet, amit a mûtõágyon döntött helyzetben voltam. A zárójelentésemre rá volt írva, hogy betegállományba vétel, de én dolgozom. Remélem ez nem befolyásolja.

Nektek is csak ilyen rövid ideig tartott??
tanita74
Szigetszentmiklós

Tanita:
Nyugi, nekem is ilyen rövid volt. Talán annyit voltam az ágyon megdöntve, míg a másik műtőben felküldték a srácokat a sorstársunknak. Aztán jött is Z. és már mehettem is haza. Nyugi, nem befolyásolja! Viszont, az lehet, hogy jó lenne, ha otthon tudnál maradni! Én 1 hétig itthon voltam. igyekeztem feküdni, pihenni, és nyugiban lenni. Már csak az utrogestan miatt is jó lenne. Nem folyna ki egyből... Persze Te tudod van-e lehetőséged rá! Küldöm a babaragacsokat!!! :D :D :D :D

Etna:
De jó, hogy végre kezdhettek!!! A bárányhimlő elhiszem, hogy megijesztett!! Én még nem voltam. :( Pedig a bárányhimlős tesómat én ecseteltem anno, és mégsem kaptam el...! Remélem nem merül bele nagyon Botika!!! Nagyon szurkolok, hogy minden rendben menjen Győrben!!! :)

Witch: sajnálom Jamit! :cry: Remélem azóta jobban van már!

Viki: jobbulást Barbusnak is!

Szép napot mindenkinek!!
nyulacs82
Szolnok

Sziasztok lányok!

Újra jelentkezik András is. :)

Velünk egyelõre minden rendben ... továbbra sincs meg még minden eredményünk, de talán 1 hét múlva már minden rendelkezésünkre áll.

Január 26-án voltunk legutóbb a BMC-ben, ahogy régebben írtam, addigra nem lett kész egy vizsgálatunk eredménye. A múltkor elhoztuk ezt az eredményt, amelybõl kiderült, hogy január 18-án vették le a mintát és január 20-án már kész volt ... viszont 6 teljes nap alatt nem ért vissza a nõgyógyászhoz.

Kb. március közepe-végén táján jutunk el ismét a BMC-be. Kivéve ha megint pozitív lesz a most levett kenet eredménye, mert akkor plusz 1,5-2 hónap.

Addig legfeljebb spontán módon próbáljuk összehozni a babát. Az esélye tudom, hogy erõsen a nulla körül kering, de legalább lesz egy kis indok a plusz szexre otthon. Már kb. 1,5 hónapja nem voltunk együtt ... kezdõdött a mensessel, utána jött a balul sikerült 1. konzultáció, összeveszés, balul sikerült 2. konzultáció, kisebb - de azért a szexet nõi szempontból sajnos kizáró - újabb összeveszés, majd megint menses, aztán pedig a felírt kúp szedése 1 hétig. Utoljára tini koromban voltam ennyire "elhanyagolva".

Ilyen alapon egyedül a szeplõtelen fogantatásban reménykedhetünk ... bár ha az asszonyka most lesz terhes, akkor abból lesz egy kis balhé itthon.

A BMC-s orvosváltást eldöntöttük, S-tõl az SZ-hez lépünk tovább. További kezdõbetûket nem szeretnénk kipróbálni, így remélem, hogy beválik a váltás.

További szép napot!

András
redy22
Szolnok

szia András! Hát már tisztára aggódtunk értetek. Most már mindennek rendben kell lennie. Sz doki pedig remek választás, és azt hiszem nem vagyok egyedül a sz. Fun clubban. Tényleg nagyon örülök nektek.
Lehet, hogy én látom rózsaszínben a világot,de mostanság csupa jó dolog történik. Olyan jó. :)

szaboevi27
Biatorbágy

András:
Örülök, hogy megvagytok! Ha egy hét múlva már lesz eredményetek, miért csak márc. közepén-végén mentek vissza? Remélem, most már csupa jó tapasztalataitok lesznek, és mielőbb babásodtok ti is! :)

Tanita:
Ugye milyen gyorsan túlestél rajta... Reméljük egymásra találtak a versenyzők odabent, és pár hét múlva már boldog kismama lehetsz.

rilka
Vác

Ann
Ma voltál kontrollon? Mesélj, milyenek az eredményeid?

Rilka
Te pedig uhun voltál ma, ugye? Gyere te is, már nagyon kíváncsiak vagyunk!

Kismamák
A zárt helyekkel, tömeggel, gyerekekkel tényleg legyetek óvatosabbak! Most, hogy enyhül az idő, tényleg többen betegek már.

Etna
Gratula, és nagyon szurkolok majd! Antagonista=short??? Kicsit belezavarodtam… Jó kis neveket dobtatok itt fel!!! :)

Noci
Igen, ahogy írtam. Nagyon rövid ideig voltam a műtőasztalon, és utána is csak 5 percet feküdtem a korteremben és mentem a záróért. Ehhez még hozzátartozik, hogy már úgy két óra felé járt az idő, szerintem én voltam az utolsó aznap. Utána aznap már nem csináltam semmit, csak feküdtem, és sokszor lepihentem itthon később is. És igen, ebből összejött a baba, az első ultrahangon minden tökéletes volt, jó helyen ágyazódott be, csak aztán… a folytatást ismeritek. :(

Tanita
Gratula neked is, és mennek a babaragacsok! Azt szokták mondani, hogy nem kell nagyon változtatni az életeden, csak a megerőltetéstől kíméld magadat. Tehát ha nem vagont pakolsz, akkor maradhat a munka. :)

Redy
Üdv újra a fedélzeten. Nem semmi időszak van mögöttetek, kitartás! Korábban már említettük, hogy jöhetne a kedvesed is, talán segítene neki, ha kibeszélheti magát.
thimmy
Gárdony

Sziasztok!

Úgy látom sok jó hír van errefelé. :)
Örülök, Etna, hogy elkezdtétek a lombikot és nagyon drukkolok nektek! Remélem Boti mielőbb meggyógyul!

Tanita: Szuper, hogy megvolt az inszem! Biztos vagyok benne, hogy nem jelent gondot az, hogy ilyen rövid volt. Csak nem zavarnának el ilyen hamar, ha ez gondot jelentene. Nekik sem éri ez meg!Menj el betegállományba pár napra és kényeztesd magad! Számomra ez nem lenne kérdés! Fontos, hogy elhidd: SIKERÜLT!!! Nagyon szorítok!

Rilka: Voltál ma uh-n? Én is voltam ma a BMC-ben. Hányan vagytok?

Thimmy: mi újság a veséddel? Én biztos felkeresnék a biopszia előtt magánorvost. Ha több orvos mondja ugyanazt, akkor nincs gond. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Ann74: köszönjük a jókívánságokat. Most már értem mi az a laptetű! Neked is a legjobbakat!!!!

András: nem irigyellek a szex miatt. Kényeztesd kicsit az asszonykát, vidd el vacsizni, vegyél neki virágot, aztán jön az magától! Annyit kínoznak minket ezekkel a kivizsgálásokkal, hogy megérdemlünk egy kis figyelmességet! Legalábbis nálam működne a dolog. Sok sikert az orvosváltáshoz!

Witch: Nagyon remélem, hogy Jami jobban van!

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
andi565
Budaörs

Jó hír: :)
Voltam ma a BMC-ben. Nagyon féltem a vérvételtől, mert tudjátok, a múlt héten rosszul voltam az AMH után. Hihetetlenül kedvesek és figyelmesek voltak velem. Ahogy mondtátok, nagyon profik. Meg sem éreztem a tűszúrást. Nagy rutin volt, 5 ampulla vért csapoltak le, de végig fektettek. Utána megettem a szőlőcukromat, csokimat és fél óra alatt 1,5 liter ásványvizet ittam. Igazatok volt, nagyon köszönöm a sok jó tanácsot, mert egyáltalán nem voltam rosszul!

Rossz hír: :(
Hazaértem és megérkezett az AMH és D vitamin eredményem.
Újabb kikészülés következett: AMH 1,4.( referenciatartomány: 0,2-14,6). Ezt nem gondoltam volna! Tökéletes peteéréseim vannak, szép peték érnek, 33 éves vagyok, ennek ellenére ilyen alacsonyak az értékek. Tudom, hogy benne vagyok a referenciatartományban, de a külföldi oldalakról kiderült, hogy ez alacsony fertilitást jelent. Nektek mi a véleményetek erről? Tulajdonképpen örülhetek ha lombikkal összejön a baba.

D vitamin: nagyon érdekes dolog. Mielőtt elmentem az AMH-ra, bevettem egy 3000 NE D-vitamint otthon, mert úgy voltam vele, hogy nem csináltatom meg egy vagyonért ezt a vizsgálatot. Amikor odaértem, meggondoltam magam. Január eleje óta szedem folyamatosan ezt a vitamint, ennek ellenére 27,7 lett az eredményem(20 és 120 között kell lennie). Hát nem furcsa ez? A vizsgálat előtt bennem volt a napi ajánlott 5X mennyiség és mégis ilyen lett az eredmény. Mi lett volna, ha nem veszem be aznap? Tehát most már számomra is bebizonyosodott,hogy jó sok D-vitamint kell szedni. Egyébként ma is napvilágra jött egy olyan cikk, hogy 10X-re fogják emelni az ajánlott mennyiséget, mert semmit sem ér az eddig meghatározott.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Sziasztok, szoktalak néha titeket olvasni, jó látni, hogy ennyi kismami lett a télen. Gratulálok mindenkinek és akinek még nem jött össze ne keseredjen el, lesz babája mindenkinek! :)
andi565 neked szeretnék írni a laborértékeidre reagálva. Ne keseredj el egyáltalán, az AMH értéked amíg nem 0, addig semmi ok az aggodalomra! "Csak" annyit jelent, hogy nehezebben vagy stimulálható és nem lesz tizen sok tüsződ és főleg, nem leszel túlstimulálva! :) Sőt, még arra is van esélyed, hogy kevesebb hormont kapsz mint mások, ami azért nem hátrány... :) de szép egészséges tüszőid és benne petesejtek lesznek! Izgulni majd bőven ráérsz akkor, ha a ciklusod elkezd rövidülni, szabálytalanná válni, magyarul klimaxolni kezdesz, de azért ez bőven nem fog bekövetkezni még jó sok évig!!!
A D-vitaminnál a jelenleg ajánlott napi 400IU (vagyNE) csak a szinten tartásra elég, vagy még arra sem. A magyar lakosság alapból D-vitamin hiányos, csak nem nagyon szokták nézni. Ahhoz, hogy feltornásszák az értékedet a referencia tartományba így télen, mikor nincs lehetőség napozásra, a napi 3-6000IU sem sok egy kúra idejére!
dorkabab

Andi
Örökletes vese rendellenességem van, ami eddig stagnált, de a várandóság alatt már az első hetekben romlott az állapotom. Ezt amúgy csak a laboreredményekből látták, vér és fehérje van a vizeletemben, és sok a vérben a kreatonin, semmi egyéb tünetem nincs. Most bármilyen diagnosztikai eljárásnak alávetném magam (orvosi vagy alternatív), csak a biopsziát elkerüljük. 5-én megyek a nefrológushoz, de keresnék valakit magánban is, mert ettől nem vagyok elragadtatva! Most homeos kezelést is kapok, a laboreredményekből majd meglátjuk, milyen eredménnyel, de bízok benne nagyon.
A vérvételen ügyes voltál, örülök, hogy ilyen simán ment. Az AMH eredményhez nem tudok hozzászólni, nekem nem csináltak ilyen vizsgálatot... A D vitaminod viszont tényleg alacsony. Viszont most már jön a tavasz, napsütés, ki kell használni! Addig esetleg egy-két szolárium?
thimmy
Gárdony

Andi
Meg szerettem volna kérdezni, hogy K. ügynök adta a beutalót a BMC-ben az AMH-ra, és ott is vették le a vért? Ez fizetős volt, mert említetted, hogy a D vitamin szűrésért fizettél?
thimmy
Gárdony

Szia Dorkabab!

Nagyon szépen köszönöm ezeket a jó híreket. Nem is tudod, milyen jót tettél velem! Annyira félek a hormonoktól, ennél jobb hírt nem is közölhettél volna, hogy nem leszek így túlstimulálva!
A 3000 IU-s D vitamint meg ezek után aggodalom nélkül fogom szedni!

Te már kismama vagy? Annyira pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, hogy te már biztos boldog anyuka vagy! :wink:
andi565
Budaörs

Thimmi!

Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj. A homeo szerek is biztos jót tesznek. Járj végig minden utat és keress egy jó magándokit is!

Az AMH-t K. ügynök írta ki. Fizetős volt, mert a TB nem finanszírozza. A Máv kórházon belül voltam egy magán laboratóriumban. Oda mentem, ahova küldött. Nem volt drágább, mint más laborban.

Voltam szoliban is, de a mai cikkben azt írják, hogy a szolis sugarak semmit sem érnek. Maradok a bogyóknál, meg majd nyáron sokat fogok napozni.
andi565
Budaörs

andi565 nagyon szívesen! :) csak lélekben vagyok kismami, sajnos sok vizsgálaton, lombikon és orvoson vagyunk túl, de a babára még mi is várunk...ha visszanézed a régi beírásaimat abból sok minden kiderül. A lényeg tömören, hogy nekem majd két éve állapították meg hogy az AMH:0 és azóta is rendezett a ciklusom, érik tüsző is még így is, de sajnos mi már eljutottunk oda, hogy donort javasolnak :( mi most erre várunk...
dorkabab

Dorkabab!

Nagyon sajnálom! Pedig olyan biztos voltam benne... NEM BAJ, NEKTEK TUTIRA ÖSSZE FOG JÖNNI!!! Vissza fogom olvasni az összes hozzászólást. Egyelőre csak pár oldalon vagyok túl, a legelején kezdtem. Nagyon sok kismami van már azok között, akik annak idejében nagy harcokat vívtak! Nekünk is LESZ BABÁNK, hidd el! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andi565 2012.02.24 18:54-kor.

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Andi, nagyon örülök, hogy jól viselted a vérszívást!! Látod milyen ügyi vagy!!
Az AMH miatt szerintem sem kell paráznod, szerintem a bmc-ben nagyon sokan lettek ilyen vagy ennél rosszabb értékkel kismamák.
A D vitamint pedig tényleg nyomasd, napi 4000-6000-et minimum. Ezt másik fórumon is írták, dokik simán mondanak ekkora adagokat babásodni vágyóknak. És való iagz, épp a minap volt vmelyik hírportálon téma ez, meg is osztottam a faceb-on.:)

Csajok, írjon valaki aki túlélt agolutin inj. kúrát!!!!!!!Totálisan be vagyok tojva, megvettem a hozzá való tűt és teljesen kész vagyok!! Ráadásul 2ml olajos vackot lassan benyomni. Szóval az a helyzet, hogy 1 mm-t annyit sem nőtt a méhnyálkahártya, kicsit el voltam szontyolódva. Uekkora volt hétfőn is. Ma 28 nap szurkálás után, is 8 mm. Ezért kell hozzá beülti napjától az agolutin injekció is. Szóval nemtom hogy fogom túlélni eme szúrkálást, pedig még a vékonyabbik tűt vettem, a dokim asszisztense ajánlotta, azt mondta a vastagabbiktól rosszul leszek. De én a vékonyabbiktól is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-((

Rilka, mi volt ma????????????????????????????????????????????

András, tényleg nem javasoltad kedvesednek jöjjön közénk? Hátha segítene neki.

Tanita, megy a tengernyi babaragacs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ann74

Lányok!
Pont most volt szó az RTL hiradóban erről, hogy emelnék a D vitamin javasolt napi adagját! :) Milyen naprakészek vagyunk! :)

Amúgy ma jár le a távoltartási végzésem a férjemtől, úgyhogy hosszú hetek után szabad a pálya! Persze, csak védekezéssel :( mint a régi szép időkben... De ezen is látszik, hogy hogy múlnak a hetek! :shock: :)
thimmy
Gárdony

Pontosabban MINDENKINEK LESZ BABÁJA, AKI EZEN A FÓRUMON VAN!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Ann!

Túl fogod élni! Ügyes vagy te nagyon! Egyébként hasba kell szúrni ezt is?

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Thimmy :lol: :lol: péntek esti keksz!!! juhéjjj
ann74

Nem, ezt izomba, fenékbe..
ÁÁÁ...brutál módon be vagyok parázva...
ann74

Ann!

Én nyomom az agolutint :) 10. hétig saját magamnak beszúrtam anyu benyomra, most már anyu szúr mert nem bírom, de túl lehet élni, ésjobb mint a régi amit Jamival szúrtam, az sokkal sűrűbb volt, :) Kitartás :)

Jövök majd de most csak ennyi :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Ann :lol: :lol:
Sajnálom, hogy nem nőtt a mnyh :cry: A szuriról nem tudok. Azt mondod, izomba kell adni? Akkor minden nap mehetsz az ügyeletre, vagy hogy oldod meg? Drukkjaim mennek továbbra is! Sikerülni fog, sikerülnie kell! Pozitív gondolatokkal menni fog ez, meglátod!
thimmy
Gárdony

Párom fogja adni, de lehet magamnak is megpróbálom.
Witch most kicsit megnyugtattál, köszönöm!!
ann74

Witch: Nem semmi vagy, én hem merném magamnak beadni az izomba adandó szurit.

Ann: A sógornőm vitt végig egy ilyen kúrát a 10. hétig. Sajnos utána nem maradt velük a baba, viszont a spontán baba meg enélkül is megmaradt. Kitartás.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Ann:
Jaj, nagyon sajnálom ezt a nyálkahártya dolgot! Szegény, úgy látom, neked az összes válogatott kínzásnemet végig kell próbálnod... :roll: Kitartást hozzá, lélekben veled vagyunk!
Ezt most meddig kell szúrnod?

Thimmy:
Tudod, hogy irigyellek a férjedhez kapott orvosi engedély miatt? :oops: :P

Andi:
De jó, hogy ilyen ügyesen ment a vérvétel.
Lányok, én ebben olyan tudatlan vagyok: tulajdonképpen miért is ilyen fontos a babásodáshoz a D-vitamin? Sosem hallottam még róla (persze oly sok minden másról sem...)

rilka
Vác

Nálam vegyes hírek vannak. Amit sajnálunk, hogy mégsem lesz 2 baba. Viszont jó hír, hogy az egy babácskánk szép, egészséges, jól fejlődik. 17 mm jelenleg.
Én viszont úgy tűnik, mégse úsztam meg ilyen simán a lombikozást. A doki szerint a bal petefészkem se néz ki még tökéletesen, viszont a jobb oldaliban egy 5x10 cm-es kétosztatú cisztát talált. Hétfőn mennem is kell vissza további vizsgálgatásra. Egyelőre reménykedünk, hogy eltűnik majd magától, de az is lehet, hogy műtét lesz belőle... Valakinek van esetleg tapasztalata ilyen témában?

rilka
Vác

Rilka: Kísérteties a hasonlóság az én terhességemmel. Az ikertesó nálunk sem maradt meg és nekem is maradt vissza cisztám. Az egyikben egy 7 cm-es, a másikban 2*4 cm-es volt. Nekem a 12. hétre minden felszívódóban volt, nem kellett semmit csinálni sem a cisztákkal, sem a petezsákkal. Nincs hormon utánpótlása a cisztáknak. Remélem nálad sem lesz gond.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky nagyon sajnálom sógornőd :( Több ilyen hírt léccilécci ne!!!

Rilka, örülök, hogy 1 babátok szép és egészséges. Vigyázz magadra!! Szorítok, hogy magától felszívódjon a ciszta.
ann74

Ann: Bocsi, nála független volt az injekciókúrától a dolog. Megtapadt az a baba is, csak valami genetikai gond volt vele és nem volt már szívhangjuk. De ne ezt nézd, hanem hogy nekik ezek után sikerült spontán is. És neked is fog!
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
ann74

Vicky:
Remélem, követem tovább is a példádat... :)

Tudjátok, mit nem értek? Én eddig azt hittem, azért kell ez a sok Crinone gél (progeszteron kence), mert nekünk a lombik miatt nincs normális sárgatestünk, ami termelhetné. De ezek szerint még több is van, mint kéne. Akkor meg minek ez a nagy progeszteron ráadás? Nem lehet, hogy pont ez a sok hormon táplálja a cisztákat?
No majd hétfőn jól kikérdezem a dokimat (mindig minden utólag jut eszembe...)

rilka
Vác

Ann!

Hát, így már biztos nem olyan kellemes. Nem tudok megoldani, hogy ügyeleten adják be?

Kitartás!!

Kép

Kép

andi565
Budaörs

Rilka, én úgy tudom, hogy a progeszteron izomlazítóként is funkcionál, így nincs annyi méhösszehúzódás. Ezt én is érzem magamon, mert amikor betolom a cuccot, utána nem húzódik annyira a pocakom. Bár, nekem emellé még a magne b6 is megy naponta 4-szer...

Képzeljétek, márc. 15-én költözünk, sikerült végre kiadni a lakást. Most már csak Békéscsabán kell valami jó kis dokit találni, aki bevállal. A védőnővel beszéltem, Ő pl sokkot kapott, mert lombikos ikres kismamája még nem volt. De ettől függetlenül örült nekem.

Szóval én most bevetem magam a dobozok közé, ha nem kerülök elő, akkor becsomagoltam magunkat :)

Kitartást, babaragacsokat és sok sok természetes D vitamint kívánok (hopp, ez már be is jött :))

Puszi: Évi és a petezsákok
(ha lesz egyszer rockbandám, ez lesz a nevünk.. :)

szaboevi27
Biatorbágy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?