Új privát üzeneted érkezett!

Votiv !

Ez a nyulkálós sztori durva !

Lehet hogy nekem sem lesz kedbem ott nyúlkálni , de tudod , amíg szülés előtt vagyunk mindent megteszünk . Tea+olaj+sőt még intimtornázok is , már ha eszembe jut Kép

Háromkerekű : jókat hallottam róla , főként terepen , ( csak nekem nem tetszenek Kép) .Ez persze nem szól ellene Kép

Kép
Kép
greenolive

Votiv!
És ha beválik a szer, utána van valami határidő, amíg lehet alkalmazni? Kell valami szünetet tartani időnként? Vagy mehet végtelenségig a 2X5? Sajna a füzetet nem kaptuk meg a patikában!

Remélem elküldted a banyát melegebb éghajlatra!
Nem gondoltam, hogy tényleg vannak, akik ilyet merészelnek!

A gátmasszázshoz hozzászólva, ha nekem kellett volna csinálni, nekem sem lett volna türelmem meg kitartásom! Nekem a párom segített, nagyon szakszerűen!Kép De komolyan! Szerintem az ember nem is szívesen szadizza, meg feszegeti magát önszántából, márcsak ezért sem ment volna egyedül!
ildi76

Votiv!
Csomó vizsgálaton kell átesni, de ezt csak olvastam valahol. (HA tejet adsz le) ÉS literje asszem 1800 pénz, de mennyi idő alatt fejsz le 1000 ml-t, ha még Isti is kap napi kb egy litert?
Én kihagyom az élményt. Bár ha annyira sok lenne, biztos segítenék máson, akinek nincs, de nekem pont annyi van, amennyi kell, nem fejek, nincs fölösleg. Gondban is vagyok, ha menni kell valahová, hogy hogy gyűjtök össze egy extra adagot, szóval inkább nem megyek sehová.
neet
neet

Ildi, havi 1x, de az is sok...

ez a rendszer fityiszt se ér már

az meg miféle hozzáállás, hogy a baba után érdeklődünk, az anya meg a szülés után elmehet a búsba
persze, hogy első a gyerek, de összefüggő dolgokról van szó, nemde?

a gyerekdokink ahányszor megvizsgálta a gyereket, mindig végigkérdezett engem is, hogy vagyok fizikailag, sőt, azt is megkérdezte, lelkileg bírom-e, nem vagyok-e depis stb
ez legalább holisztikus szemlélet
ő egy igazi oldszkúl "családorvos" Kép

votiv 8)
votiv

Neet!
Köszi, kimerítő volt!Kép

Votiv!
Elhiszem, hogy a mellgyuszi után félsz az újabbtól! Szerintem, ha épp olyan időszak van, hogy kevesebb a tej, akkor nem kell adni! Nem úgy van? Valahogy 2 naponta járnak ki a tejért házhoz vagy mi! Én sem tudok többet róla!
Én azthiszem adnék, ha lehetne, de gyógyszert szedek még mindig (pajzsmirigy), így nem lehet!

Neet!
Én is tök para vagyok most ezek miatt a járványok miatt! Már ott tartok, hogy papát is egyfolytában lesem, hogy kezet mos-e, ha hazajön, mikor köhög, prüszköl és miért stb
Ha meg apósék vagy anyósék felhívnak meg kifejezetten frászban vagyok, hátha el akarnak jönni és akkor ránk kennek valamit! Nem tudom mi lesz, ha majd tényleg beindul a látogatás! Persze csak a bacis időszak után! Addig nem engedem! Csak nem tudom normális-e ez, hogy falra tudnám kenni, ha valaki 2 méternél közelebb megy Timihez!
ildi76

Chamomilla: 2 napig 3x5 - ekkor már valami hatást kell tapasztalni
ha hat, akkor az 1x5 is elég 2-3 napig, utána meg elég csak akkor, ha látod, hogy kezdődik a hasfájás
ahogy látod a javulást, csökkentsd az adagot, majd hagyd el teljesen

Neet, igazad van! mindenben! de motoszkál bennem vmi, hogy segíthetnék édes pici babócáknak
jójó a párom is azt mondta, tápszerrel is felnőnek boldog gyerekek, de én meg úgy adnék, minden egyes kisbabának Kép
anyám és nagyanyám is 1-2 gyereket etetett még a sajátjai mellett, teljesen önzetlenül

votiv 8)
votiv

Votiv,
sztori nyúlkálós nénivel durvának hangzik, egyébként hihetetlen, hogy emberek azt hiszik, hogy attól, hogy gyerek, rögtön köztulajdon, és lehet tapizni... mert ugye az anyuka is azt akarja, és ha nemet mond, akkor valójában igent gondol Kép
nekem szerencsére tapizós élményem még nem volt, kicsit elgonodlkodtam, hogy ennyire látszik rajtam, hogy tettlegessé válok? Félnek tőlem talán? Kép
3kerekű: ezeknél is nézd meg, hogy a tolókar átfordítható-e, tehát hogy Isti csak előre nézhet, vagy téged is láthat séta közben (és viszont Kép).
Védőnőkről ne is beszéljünk, mert bedurvulok.
Ja, és bátor vagy Isti hurcolászásával, ld. általános figyelmeztetésemet fentebb a hasmenéses-lázas nyavalyakórságról!

vera
kisün

Sziasztok,

Régen jártam itt, persze amikor irni próbáltam az elszállt...

Votiv: a háromkerekű kocsikról jókat hallottam, én is később szeretnék, de még az elején veszek neki egy hagyományosat. Jó olcsón sikerült vennem a teszvesz.hu weboldalon egyet... nagyon szép és jó és az eredeti árának töredékébe került.
A tej adása tényleg nagy elkötelezettség, csak akkor vállald ha van hozzá ideged...

Ma voltam dokinál egy kicsit felmentett a pihenés alól, ami jó hír, mert bár fáradékony vagyok a kötelező ágyba maradás nekem nem jön be...

Relaxációra csak Szent Imrések járhatnak szerintetek? Mert tornára is oda járok... Érdekelne a dolog....

JOhannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

bacik: Isti annyira el van dugva a hordozókendőben, hogy nem létezik, hogy rátüsszentenek, meg én is vigyázok, senkinek nem állok egy méteres környékére se
na de arra nem számítottam, hogy sorbanálláskor vki a kendőbe nyúl befelé! azt hittem ezt csak babakocsival merik
na de nem zaklatom magam tovább ezzel, még mindig felmegy a pumpa, ha rágondolok

metrózni nem metrózunk, ott huzat van, félek, h begyullad a kis szeme
de. meg nincs tömeg errefelé buszon/villamoson
a járványveszélyes helyek azok, ahol meleg van vagy pl gyerekek vannak
egyébként apa is hazahozhat bármit...

votiv 8)
votiv

Kisün!
Köszi az infot, sajnálom, hogy megszűnt az üzlet, én is készültem ismét körülnézni.

Manoka!
Örülök, hogy Neked is tetszett! A szülésnél is nagyon sokat fog számítani majd meglátod.
pesztus

először a 3kerekű kocsiról nekem is az a tricikli jutott eszembe, amit a mozgássérültek hajtanak...
aztán megszoktam, és mára egész megtetszett

votiv 8)
votiv

Most mégegyszer elküldtem amit az előbb bocsi, mert úgy láttam nem ment el, jaj de sokat vacakol ez a babanet!
pesztus

3kerekűt én nagyon kedveltem mindig is, de viszonylag kevés olyan van, ami nagyon pici babának is jó: mélykocsiként is használható és az átfordítható kar szerintem a lényegesek, én ezért vettem hagyományosat.
kisün

A háromkerekűről azt hellottam, hogy sokkal stabilabb mint a négykerekű, eleinte nekem sem tetszett, de most kifejezetten szépnek látok egyes darabokat.
A karfáját biztosan nem lehet átfordítani, mert akkor az első kerék kerülne hátulra és abból csak egy van! De szerintem nem olyan nagy gond, ha csak az egyik irányból tolható.

Ezt a nyúlkálás dolgot többen megengedik maguknak mint gondolnánk, nekem legalább 3 ilyen élményem volt az egy év alatt. De azt sem szeretem, ha a kisgyerekes anyuka nem szól rá a gyerekére mikor épp az alvó babám szemét próbálja kinyomni.

Johanna!
Bárki járhat relaxra, nem fontos a Szt. Imrében szülni hozzá.

Votiv!
Én biztosan adnék/adtam volna ha lett volna elég. Szerintem attól ne félj, hogy Istinek nem marad. Ha valami miatt csökken a mennyiség akkor nem adsz többet, az természetes, hogy a saját gyereked az első! El is raktározhatsz néhány zacskóval a mélyhűtőbe és tényleg csak a felesleget adod oda.
pesztus

Valaki, aki Peg Perego kocsikban jártas, meg tudja mondani, hogy mi a különbség a Venezia és a Milano XL típusok között?

Kép
Kép
manoka11

Manoka!
Csak a szélességben van különbség a két kocsi között. A Milano XL kicsit szélesebb, szerintem ha találsz inkább ilyet vegyél, mert télen majd a sok ruhával kényelmesebb a babának. Nekünk ilyen van, nagyon elégedett vagyok vele, rengeteget használjuk. Könnyen közlekedünk vele villamosokon, buszokon, egyedül a régi 86-os típusú buszokra nehéz felrakni. Hátránya: kicsi a kereke, de hát minden szempontomnak nem találtam megfelelőt.
pesztus

Votiv,
Babarózsa és Emília jól vannak?
kisün

Sziasztok!

VotivKép
Olyan jol esik a dicseret Anyai buszke szivecskemnekKépKép

En pedig gratulalok Istihez, gyonyoruuuuuuuKép Kép Kép Kép Nincs albumotok?

Randa ven csokaKép

Enmeg nem voltam fogaszaton, pedig tudom,hogy kotelezo a varandossag alatt-,de ugy felek!!Kép
Lassan muszaj lesz elmennem pedig.

ManokaKép
Az en dokim Dr Nyulasi Gabor.Tenyleg szuper lenne egyutt szulni. Mi "kineztuk" a majus 5-ot, mit szolsz hozza?Kép Beszeljuk meg csemeteinkkel,hogy akkor jojjenek,hatha hallgatnak rankKépKépKép

Minden baboca gyonyoruuuuuuuuuuuuKépKépKép

Puszi
Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Pesztus!

Nem tudod, hogy nincs mód esetleg elmenni úgy is erre a csoportterápiára, ha nem Szt. Imrés vagyok?/Akár díj ellenéban is/
Engem nagyon érdekelne, de a Péterfyben nincs ilyen.
Ha telefonszámot tudsz, ahol érdeklődhetnék azt is megköszönöm

Kép
Kép
pipocska

Manóka!
Én május 7-re vagyok kiírva és akkor tényleg talizunk a relaxon...király, majd megbeszéljük, hogy hogy ismerjük meg egymást, oké?
ada007

Votiv, velemenyek:
1, banyat remelem felrugtad, vagy elkuldted a picsaba, vagy felirtad a nevet, cimet es mondtad, hogy feljelented vagy bepereled zaklatasert
2, vedono is megeri a penzet, ha bajban igy lehet ra szamitani, most meg itt jar a szaja, lehet hogy jopontot kap, ha szerez tejleado mamat. Persze klassz dolog (az egyik nagymamam is ilyen ugyes volt), de szerintem a multkori mastitis miatt azert alaposan fontold meg. Ha ez tenyleg alkatfuggo (ahogy Guaca es a nodokim szerint az), akkor meg siman osszefuthatsz vele, plane, ha mar a gondolattol is aggodalmaskodni kezdesz, akkor jo esellyel fogsz ezen sokat idegeskedni es az is "hasznal", Istinek meg nem hianyzik egy 40 fokos anyuka....
3. babakocsi: nekunk 3kereku van (ha bolygos lenne az elso kerek, akkor tokeletes lenne). Jo massziv. Ahogy korabban irtam, nem a karfat kell atforditani, hanem az ulest megforditani, de ezt ugyis csak egyszer kell megcsinalni, ha mar ul es nezelodik a srac. Fekvoig lehajthato, szoval mar ujszulott kortol cibalhattuk benne. Szerintem ha nem bolgyoskerekut veszel, akkor inkabb 3kerekut, mint 4est, mert a kocsi orrat mindig meg kell emelned, mikor fordulsz, es ezt konnyebb. (Ha bolygosat veszel, akkor is a 3asra szavaznek, csakhat az meg meregdraga.)

Egyebkent rakerestem a hauck kocsidra, valami kifuto darab lehet, mert a gyarto honlapjan mar nem szerepel, csak kulonbozo nemet e-marketeken talaltam meg. Hat nem 7,5 hanem 12 kg mindenhol! Te hol nezted? Sajna nem tudok nemetul, de talan otpontos ove van, az jo, meg a kep alapjan jo nagy az also rekesze, szep nagy tomlos kerekei vannak, meg rugo folottuk a vazon ez is klassz (persze nem bolygos), a karfa is szimpatikus, de nem tudom, megfordithato-e az uloresz, illetve dontheto-e fekvo pozicioba, es ha igen, akkor ugye nem csak az a kicsi teteje van, hanem ketszerannyi, hogy rendesen a fejere lehessen huzni a lurkonak.

Manoka, a Veneziarol mindent megtalalsz a gyarto honlapjan (www.pegperego.it, Europe and other english/Juvenile products/Strollers and twins/Venezia SA menupontok) a Milano viszont valoszinuleg regebbi modell, mert itt mar nincs fenn, csak kulonbozo hirdetos oldalakon talaltam meg (pl. itt egesz jol leirjak a funkcioit: http://allclassifieds.com.au/c/ac?a=vi&i=1052255091), szoval olvasd el ezeekt es akkor biztos rajossz, mi a kulonbseg. Remelem tudtam segiteni.
moosejaw

Normalis helyeken megnezik a logokat, hogy mikor a legkisebb a forgalom es akkor csinaljak a karbantartast. Ha ez ejjel 2-4 kozott van, akkor akkor. Mostmar napok ota nem lehet rendesen hasznalni ezt a forumot Kép
moosejaw

Moose!
Én is emiatt szomorkodok. Meg azon gondolkodom, h csak a fórum hibái miatt nem írunk annyit, vagy csökken a lelkesedés? Kép Remélem, az előbbi, és az hamar javítva lesz. Nekem már van a desktopomon egy forumos doksi, és oda másolgatok mindent, azt könnyebb bekopizni ide, ha elszállna...
Moose, te ebben szakértő vagy: A bolygós kerék azt jelenti, hogy forog ha akarom, ill. le lehet rögzíteni, és akkor csak picit kanyarodik? Mert mi olyat vettünk, nagyon könnyű vele fordulni, szinte a tengelye körül. Viszont csak egyirányú, ez kicsit kár, de mindegy, mellé guggulok, vagy lépek, ha nagyon engem akar majd látni, de szerintem úgyis a nagyvilág lesz neki érdekes. (eddig össz 1x vittük ki abban, egyébként a teraszon napoztatom néha) HÉ, TAVASZ!!! ???

Orosházi kisbaba? A szívem szakad meg, komolyan. Én ilyen szituban nem is magamat sajnálnám, hogy mennyi meló lehet vele, hanem őt, mert neki kell ezt megélni igazán. jajjjjj Kép Kép

Votiv!
Én azért féltem azt a kis bájgödröst, igyekzz beszerezni egy bajvédőt! Kép Ha bele tudnak nyúlni a hordozóba, akkor a baciknak is szabad az út... Kép
Eszti egyfolytában megfogja a takaróját és a fejére húzza. Meg órákon át magasban tartja a kezét és az öklöcskéit vizslatja, hogy jé, mik ezek?? Éppcsakhogy a homlokát nem ráncolja hozzá. Meg kell zabálni!! Ma 3kor felébresztett olyan éhes volt, horpadt fejjel ivott. Kép Most van "kiugró" étvágya a növéshez??
A kert sártenger, de jó a cinkéknek, h át tudják repülni!
neet
neet

Szép Jóreggelt Mindenkinek!

Nagyon köszönöm a hozzászólást mindenkinek pelus ügyben!

Manoka!
Tegnap voltam a cukorterheléses vizsgálaton és mivel 2 órát kellett várni ezért próbáltam volna beszökni a relaxációra, de sajna már elkezdtétek.
Annyit láttam, hogy nagy meditáció volt!
mesélj .....
Egyébként 25 hetesek vagyunk a kisfiammal.

Votiv!
Mi is most vagyunk túl a babakocsi projekten, és énis belevoltam szerelmesedve a 3 kerekűs csodákba, de a Megatoyba az eladó lebeszélt bennünket, mert nem tudsz vele fordulni csak nagy ívben és ha felemeled az elsőkereket szóval magad felé döntöd (beszélni kicsit magyarul:-))
De ha ezt bevállalod akkor szerintem terepen a legmegfelelőbb!

Közérdekű kérdés ki jön a jövő keddi
AZ ÉLETMÓD-, ILLETVE VIZSGÁLÓELJÁRÁSOK A VÁRANDÓSSÁG ÉS A SZÜLÉS ALATT

I. 4., III.1., V.3., VI.28., VIII.23., X.18.
Előadók: Dr. Balogh Tibor, Dr. Kocsis Éva,
Dr. Szánthó József, Dr. Urbán Márta
Asszisztensek: Mészáros Erzsébet szülésznő és Dr. Gutmann Orsolya

előadásra???
manó27

teszt
moosejaw

Hát, én kb 10000 üzit küldtem volna Kép csak nem tudtam
ada007

Húha, Ti aztán termeltetek rendesen. . .
Gyors helyzetjelentés: tegnp ramatyul voltam igencsak mentálisan, ma már sokkal jobban, apa vállán kibömböldéztem magam, ami már régóta kikívánkozott (4 havi adag, min., sajna nem vagyok egy sírós tipus, bár az lennék néha jobbban jönne), ma már a poci sem keményedett, csak 7-8×

No meg betettem a CindiKrófordos, mint kiderült szülés utáni kazimat, arra nyomtam 40 perc tornát, és hát a kismamatornázkodás után felüdülés volt a változatosság, nagyon élveztem.

A kismamatorna, meg a relax fizetős? Mennyi?
ada007

Ada!!
Sírj nyugodtan, pláne amíg működnek a hormonok! Nekem mostanság van múlófélben (Eszter 11 hetes!!), de még mindig kiszámíthatatlan tud(ok) lenni. Kép
És komoly a baj, vagy csak összegyűlt. Vagy...?
neet
neet

Semmi ciki...csak amolyan örökmozgó lennék és nehezen tudom legyűrni magam még a baba érdekében is...
Szóval kénytelen vagyok már végre efogadni, hogy megváltozott az életünk....nem bírok annyit, mint ezelőtt, és nem fogok a hátralévő két hónap alatt ideoda rohangálni, meg barátnőzni, hanem pihennem kell...
Nehéz, de gyűrkőzöm vele :-))))

Eszti szeme már rendben an?
ada007

Ja, én lenni 29+6 :-))))
ada007

Sziasztok!

Végre van babanet! Csak most meg időm van kevés!
Én is bőgős vagyok még kicsit! Remélem leszek még normális is! Ha az elején, szülés után egyedül lettem volna, biztos, hogy kitör rajtam a depresszió!

Jucust szerintem lassan már hazaengedik, csak biztos nincs ideje szegénynek!

Egyébként úgy néz ki arcideg gyulladásom van, de még nincs kizárva, hogy mégis a fogam vacakol!Kép

Ildi
ildi76

Ójaj, szegények! Hát igen, a hormonok nagy urak! Nekem az idegeim cincálódnak kissé az izgága kétévesem mellett. Nehéz nagy hassal türelmesnek lenni, meg ôt követni, emelgetni... De sebaj, nemsokára a régi leszek (legalábbis formailag nagyjából).
Viszont elvállalt a Kecskeméti Vera! Mindenkinek köszönöm a tel. számokat, biztatást, jótanácsokat! Nagyon szimpi volt, s mondta, hogy a dokimmal és második gyerekkel szerinte természetesen (gyógyszeres/m?vi segítség nélkül), és az IKEA szobában fogunk szülni. Juhéj! Szeretem az optimista hozzáállást! Én is pont így gondoltam.
Egyébként tudom, hogy nem itt kéne ezt szóbahozni, de van egy eladó Graco Voyager 4, felfújható, bolygósítható kerek?, nagy bevásárlóhálóval rendelkezô, 6 hónapot használt (a fiam mindenféle babakocsit utált) eladónk. 55-ért vettem, ócsón megszámítom, nem érdekel valakit?

Bori, 33
lakibori

Hi!
Jucust ma engedték haza,már egyszer hozzászólt de nem müködött a babanet.Kép
Visszaolvasni nem tudok még.
Szóval tőlem ne várjatok rózsaszín szüléstörténetet,szar volt az egész és főleg az ügyeletes doki hozzáállása volt botrány!Innen is csókoltatom,ha olvassa!Jujinak is hasonló élményei voltak,nem tudom,hogy írta-e.
A kórház most egy futószalaghoz hasonlít,rengeteg baba születik ,ki is vannak akadva a szülésznők,csecsemősök akik egyébként sem szeretnek különösebben foglalkozni a gyerekkel és a mamával.(persze köztük is van kivétel:ZSUZSA!,ILDIKÓ,és sajnos akinek nem tudom a nevét)de ha az első gyerekemet szültem volna akkor meg lettem volna fogva mert nem nagyon mondtak el semmit akkor sem a szobatársamnak amikor ment és kérdezett.Szóval felejthető a kórház,nem is annyira jó mint amennyire fel van kapva.
Mi jól vagyunk,cukornak by-by!Csajom rengeteget szopizik,majdnem annyi a súlya amennyivel született.Teljesen az apukájára hasonlít.Soma imádja és én annyira el vagyok ettől halva,hogy zokogok a boldogságtól.
Ja :minden szülésznő akivel találkoztam,végtelenül türelmes és kedves,segítőkész volt,bárkit is választottatok biztos náluk jó kezekben lesztek!

megpróbálom összeszedni magunkat és majd jövök!
Emilben valaki összefoglalhatná nekem,hogy mi történt azóta,hogy nem voltam!

Pusza:Jucus+Panna
20170114224602

Neet!

A magam nevében tudok csk nyilatkozni, én a letiltás miatt nem tudok jönni.Kép

Kép
Kép
pipocska

Jucus, de jo hogy mar itt vagy! Nagy nagy gratula, erot, egeszseget stb. De klassz Pannanak hogy ilyen szuper batyoja van! Kép En is szerettem volna meg a lanykam is, dehat mi mar errol lemaradtunk... Te viszont szerintem nem maradtal le semmirol, plane mivel napok ota alig mukodik a forum, ma is 9.40-17 kozott nem erte el senki, pedig lassan mar tobbet tartjak karban, mint en a lanyomat Kép Ugyhogy nyugodtan pihenj csak, ugyis alig tudunk irni, aztan ha mar atalusszatok az ejszakat es naponta korbefutod a haztombot, akkor azert kerunk egy kepet a hercegnorol Kép
moosejaw

Szia Jucus!

Nagyon örülök, hogy végre itt vagy.
Jujitól tudjuk nagyjából, hogy voltak problémáitok.Tökre sajnálom.
A lényeg, hogy már otthon vagytok, és jöhet a boldogság.Kép
Puszi, vigyázz magatokra

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!
Szuper ez a Babanet mostanaban! Remek....vagy nem megy, vagy csak egyszeruen nem mukodik!

Jucus
Orulok,hogy jol vagytok es mar otthon! Kép
A korhazrol pedig kiakaszto amikert irtok! Kezdem ugy erezni,hogy nem volt a legjobb valasztas....na mind1..

Neet
Ma kidolok, de holnap valaszolok a sartengeres levelkere Kép

Jo ejt!
Norka (28+1)
norkini

Jucus!
Mégegyszer gratula, itt is, mél is megy holnap!
Kép
Pusza a kis családnak!
ANeeta
neet

Szia Jucuska!

Mégegyszer én is gratulálok Pannához! Örülök, hogy mindketten jól vagytok és sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy tervezted! Pedig nagyon drukkoltunk neked innen a babanetről! A cukor miatt ne szomorkodj, szerintem még helyreállhat az egyensúly, nagyon drukkolok, hogy így legyen!
Pihenj amennyit tudsz, remélem van segítséged otthon! Puszi

Ildi
ildi76

Jucus!
A körülmények ellenére graulálok pannához!!!!!!!
ada007

Ada!

Pesztus küldött mailt, mert ide nem tudott üzenni.
Nem fizetős, és mehetek én is, még ha nem is vagyok ImrésKép
Csak időben oda kell érni, mert utána ciki bekéreckedni.

Kép
Kép
pipocska

Jucus,
jó, hogy újra itt vagy. Sajnálom a rossz élményeket, remélem a lányod hamar feledteti őket Kép

vera
kisün

Jucus!Nagyon nagy gratula!!!
Izgultunk ám érted rendesen! Kép
Minden jó ha a vége jó, ha jól értettem már a cukrod is helyreállt?
Puszi mind2töknekKép
zozi
zozi

Jucus!
Sok szeretettel gratulálok! Remélem a negatív élményeket sikerül hamar elfeledni! További sok boldogságot az egész családnak!
pesztus

Családon belüli megszólításokról készítek felmérést (magyar és norvég viszonylatban) és nagy segítség lenne számomra, ha kitöltenétek az alábbi oldalon található kérdőívet:

www.sammm.fw.hu

Nagyon szépen köszönöm!

- Adrien
ui: Remélem, senki nem veszi zokon, hogy beírtam ide, de az aktív témáknál nagyobb eséllyel találok válaszadókat. Köszönöm a megértést!
sadrien

Manoka!
Ha nem feltétlenül új babakocsit szeretnétek venni, most láttam egy hirdetést a www.anyuka.hu/cserebere oldalon. Milano XL babakocsit hirdet 35 000Ft-ért. Ez szerintem nagyon jó ár (újonnan 80 000Ft volt) és azt hiszem újonnan Milanot már nem is lehet kapni. Persze az nem látszik a képről, hogy milyen állapotban van, de hát esetleg meg kell nézni.
pesztus

Neet, amiota doglodik a forum mindenki csak egy sort ir ketnaponta, mert ugyse tudja majd bekuldeni, vagy ha megis, a tobbieknek valoszinuleg nem sikerult, ergo nincs is mire reagalni Kép Na most viszont elutazhatunk sielni, vagy elmehetunk szulni, vagy mittudomen, nem maradunk le semmirol.
moosejaw

Sziasztok!

Elképesztő ez a fórumKép

Jucus,
Gratulálok, és remélem a rossz élményeket gyorsan elfelejted.

Pesztus,
kösziKép

Na most bemásolom, amit még tegnap próbáltam küldeni, hátha kivételesen szerencsém lesz.

Sziasztok!

Úgy látszik, ez a TAVASZ sz@rik ránk, legalábbis nagyon eltűnt valahova.
Ennél már csak a babanet rosszabb... miért van állandóan karbantartás????

Manó,
Tegnap én relaxáció közbenhallottam egy ajtó nyitódást majd csukódást, az biztosan te voltálKép Amúgy tényleg érdemes az elejétől ott lenni, mert közben nem lehet bekapcsolódni.

Ada,
Akkor jövő héten találkozunk, majd kedden megbeszélünk valami ismertetőjelet, feltéve ha működik a babanet.

Kriszta,
Nekem a május 5. kicsit korai, ráadásul anyukám szülinapja is pont aznap van. A 11-e nekem tökéletes lenne, azért is, mert 11 a szerencseszámom, 11-én volt az esküvőnk, stb. Persze tudom, kevés az esély arra, hogy pont a kiírt napon jöjjön a baba, de reménykedekJ

Moose, Pesztus
Köszi az infót+mailt a babakocsiról, remélem találunk valahol használtan is egy jó állapotban lévőt, az új ára nagyon brutálisL

Manóka 29+2

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok !

Én is többször probálkozom , esélytelenül Kép

Jucus !
Gratula a babához ! Remélem a rossz emlékeket meg mielőbb elfelejted !Ki volt az ügyeletes doki ?
Bennem csak most tudatosult , hogy az ügyeletes is megvizsgálhat Kép

Szandra
33+3

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Ma már úgy tűnik működnek a dolgok! Hát nem túl jó így szülés előtt rosszakat hallani a kórházról, de hát ez van. Kép, remélem én a jó oldalt fogom megtapasztalni! Mondjuk a többi kórház sem jobb itt Mo-on, vagy legalábbis én mindegyikről hallottam már jót is, rosszat is. Meg hát itt a kelet-európai (lehet, hogy nem jó a helyesírás, bocs) részeken az egészségügyi ellátás, mint olyan az külön kategória. Kép

voltam tegnap NST-n, nem mutatott semmi különöset, van már enyhe méhtevékenység, de én nem igazán érzem, kíváncsi vagyok mikor fogok szülni, már nagyon izgulok. Kép

ruz
37+1
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?