Votiv, velemenyek:
1, banyat remelem felrugtad, vagy elkuldted a picsaba, vagy felirtad a nevet, cimet es mondtad, hogy feljelented vagy bepereled zaklatasert
2, vedono is megeri a penzet, ha bajban igy lehet ra szamitani, most meg itt jar a szaja, lehet hogy jopontot kap, ha szerez tejleado mamat. Persze klassz dolog (az egyik nagymamam is ilyen ugyes volt), de szerintem a multkori mastitis miatt azert alaposan fontold meg. Ha ez tenyleg alkatfuggo (ahogy Guaca es a nodokim szerint az), akkor meg siman osszefuthatsz vele, plane, ha mar a gondolattol is aggodalmaskodni kezdesz, akkor jo esellyel fogsz ezen sokat idegeskedni es az is "hasznal", Istinek meg nem hianyzik egy 40 fokos anyuka....
3. babakocsi: nekunk 3kereku van (ha bolygos lenne az elso kerek, akkor tokeletes lenne). Jo massziv. Ahogy korabban irtam, nem a karfat kell atforditani, hanem az ulest megforditani, de ezt ugyis csak egyszer kell megcsinalni, ha mar ul es nezelodik a srac. Fekvoig lehajthato, szoval mar ujszulott kortol cibalhattuk benne. Szerintem ha nem bolgyoskerekut veszel, akkor inkabb 3kerekut, mint 4est, mert a kocsi orrat mindig meg kell emelned, mikor fordulsz, es ezt konnyebb. (Ha bolygosat veszel, akkor is a 3asra szavaznek, csakhat az meg meregdraga.)
Egyebkent rakerestem a hauck kocsidra, valami kifuto darab lehet, mert a gyarto honlapjan mar nem szerepel, csak kulonbozo nemet e-marketeken talaltam meg. Hat nem 7,5 hanem 12 kg mindenhol! Te hol nezted? Sajna nem tudok nemetul, de talan otpontos ove van, az jo, meg a kep alapjan jo nagy az also rekesze, szep nagy tomlos kerekei vannak, meg rugo folottuk a vazon ez is klassz (persze nem bolygos), a karfa is szimpatikus, de nem tudom, megfordithato-e az uloresz, illetve dontheto-e fekvo pozicioba, es ha igen, akkor ugye nem csak az a kicsi teteje van, hanem ketszerannyi, hogy rendesen a fejere lehessen huzni a lurkonak.
Manoka, a Veneziarol mindent megtalalsz a gyarto honlapjan (
www.pegperego.it, Europe and other english/Juvenile products/Strollers and twins/Venezia SA menupontok) a Milano viszont valoszinuleg regebbi modell, mert itt mar nincs fenn, csak kulonbozo hirdetos oldalakon talaltam meg (pl. itt egesz jol leirjak a funkcioit:
http://allclassifieds.com.au/c/ac?a=vi&i=1052255091), szoval olvasd el ezeekt es akkor biztos rajossz, mi a kulonbseg. Remelem tudtam segiteni.