Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Votiv, a Lycopodium lelki tényezöi nem jönnek be, ha "rángatom a fenekét" vigyorog. Kép
Marad a Chamomilla. Ez bevált, csak mostanában a szelek nem akarnak távozni, ezért délutánonként nem sokat alszik. (vagy csak kézben kellene tartanom? jajj)

Pelus-ügy: Aro (Metro saját márkája) márkájút nehogy használjatok! Vagy kifolyik a tartalom, vagy nem lehet leragasztani. Mrr.
zanza

Lányok!

Ezt a szülésnős témát ki hogy csinálja?
Csak mert fogalmam sincs kit kérjek meg?
Ja és hogyan?
Menjek be a kórházba és keressem meg?
manó27

Manó,

eddig nem volt senki, aki szimpatikus? Én az egyik előadáson kiszemeltem az "áldozatot", és a dokimtól elkértem a telefonszámát. De azt is lehet, hogy betelefonálsz a szülészetre, és megkérdezed, mikor ügyeletes az illető szülésznő, és akkor hívod fel.

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

Az az igazság, hogy én még nem voltam bent a kórházba.
Fogalmam sincs kik a szülésznők sajna.
Milyen előadásokról beszélsz?

Húha ugyérzem magam mint egy Marslakó:-)))
manó27

Manó!

Minden kedden du. 6-tól vannak a kórházban szülésre felkészítő előadások, és némelyiken megfordulnak szülésznők is. Ezenkívül minden hónap második csütörtökjén van kismamaklub, ott szülésznők tartanak előadást, és ott is lehet "válogatni".
Ja, és a keddi előadás előtt kismamatorna van, ott meg a kismamáktól lehet érdeklődni.
Még az is megoldás lehet, hogy rákérdezel a dokidtól, hogy ő kit ajánlana, habár ahogy hallottam annál diplomatikusabbak, minthogy megnezvezzenek bárkit is. Amúgy meg állítólag mindegyik szülésznő nagyon jó, szóval remélem nem lehet melléfogni.

Kép
Kép
manoka11

Manoka!

Nagyon kedves vagy erről nem is tudtam!
Akkor én eddig kimaradtam minden jóból??:-)
Egyébként hány hetesen szoktak ilyenre elkezdeni járni?
manó27

Ancsi: 35 GYED + 3 adokedv. + 5 cs.potlek = 43, na ez a max le, amivel havonta szamolhatunk Kép plusz apa fizetese. Reka, a TGYAS nem tartalmazza az adokedvezmenyt, es nem kaphatod egyszerre a kettot, hiszen az egyiket a TB fizeti, a masikat meg az APEH.
Egy olyan HARISNYAt en is vettem (fu, irto draga volt, talan 4-5e), mert mar regebben is voltak olyan kis vekony lila izeim , de vegul nem hordtam, mert nekem az osszes terhesharisnyaval az volt bajom, hogy kenyelmetlen volt a pocimra huzni, inkabb a regi harisnyaim hordtam.

Guaca, ez huzos, ennyi mastitis Kép

Green, az en lanykam rengeteget CSUKLOTT a pocimban, ugy sajnaltam szegenyt, meg idekinn is sokat, es csak nehany hete sikerul gyorsan elmulasztani, amiota olyan szivesen es olyan sok vizet vedel.

Hu Zanza, ha ilyen mobilok vagytok, akkor csak a joidot kell megvarni Kép

Manoka es Mano (tenyleg, ti rokonok vagytok? Kép), ezek a MELOHELYek sajnos mind ilyenek, az enyem is remes, es eleinte idegeskedtem is rengeteget, de nem szabad, mert csak art a babanak a stressz, ugyhogy aztan egyik fulemen be, masikon ki... Egyebkent vigyazz, mert lehet, hogy ki tudnak tenni valami kulonleges indokkal. Kép Mano, PELUSbol en is a Pampers-re eskuszom, a multkori elvagos baleset ellenere is, mert mar sokfelet vegigprobaltam, de ez a leghatekonyabb (a Huggies-nek a derekresze nagyon jo, azt nem tudod szorosan a gyerkocre adni). A lanyka egyik pelusra se "allergias", akkor piros a popoja, amikor jon egy foga. Ja, aludni meg egy ideig nem nagyon fogsz, majd meglatod...

Ildi, nalunk feher KIUTES volt mar elso napoktol, csak a nozin, aztan par het utan magatol elmult, nem csinaltunk vele semmit.

Bori, ahogy Kisun is irta, igyekezz, en peldaul lemaradtam rola!

Votiv, szerintem mindekeppen hordj valami KEBELTARTOt! Nekem is az volt a legkenyelmesebb, ha nem volt rajtam, de tenyleg muszaj. A keblekert, magadert es apert is. A HASZNALT cuccoknak en se vagyok hive, de a masodik, harmadik gyerkoc mar ugyis azt fog kapni Kép Meg azt se szeretem, ha ajandekba kapunk ruhakat, mert nemcsak szornyu rondakat tudnak venni a nagymamak, hanem raadasul alig van benne pamut, csupa polieszter meg mittuomenmilyen milyen nejlon izek. Mindegy, mar annyi ruhaja van, hogy nem tudom, hova pakolni. Amiket en vettem, elteszem a kovetkezo lurkoknak, amiket kaptunk meg elviszem a voroskeresznek. Bajdovej, nem tudod milyen homeobogyo van korosan tulzott udvariassagra? Vagy duhkitores elosegitesere? Mert olyat lattam, amit a fogdokitol feloknek javasolnak kezeles elott Kép Nem felek az ANYOSomtol, csak annyira vigyazok, hogy joban legyek vele, hogy sajnos nem olvasok be neki, mikor kene. De mostmar muszaj lesz, mert meg kell vedenem a lanyom, hetvegen peldaul az egyik labanal fogva huzta vissza az agyon, mikor mar nagyon a szelere gurult! Normalis ez? Mar akkor kellett volna leugatnom a fejet, amikor a haromhetes mellol el akart zavarni minket itthonrol, hogy addig vigyazhasson ra, es mivel nem nagyon indultunk, kijelentette, hogy akkor leviszi magahoz a gyereket, csomagoljam ossze a cuccat. Persze nem engedtuk, de el kellett volna kuldenem a jo budos francba, meg egy jatekboltba, hogy vegyen maganak olyan eletnagysagu muanyag csecsemot, ami iszik meg pisil meg gugyog es tiz evig ne is telefonaljon... Kép
moosejaw

Moose,
csak névrokonok vagyunk ManóvalKép
Most már én sem stresszelek a munka miatt, inkább babás oldalakon lógok egész nap. Azért annyira talán nem gázos a helyzet, hogy bármilyen indokkal kirakjanak, habár soha nem lehet tudni.

Hát egyetértek, az anyósokkal vigyázni kell, és időben rájuk szólni. Szerencsére az én anyósomnak már van egy unokája, és ott szerintem elég jól kiélte magát, a sógornőmet jó sokat "oktatta".

Manó,
én tornára kb. 15. héttől járok, de bármikor el lehet kezdeni. Az előadások pedig egész évben vannak (összesen 7 darab, és ezek váltakoznak), szóval amikor éppen ráérsz.... A szülészeten vagy a dokid biztos tud adni kis zöld prospektust a pontos programról. Te most hány hetes is vagy?

Lányok, hát nem ír nekem senki a csoportrelaxációról??? ÚÚÚÚÚÚgy érdekelne!Kép

Kép
Kép
manoka11

Moosejaw: Ha találsz ilyen szert, akkor én is kérem! Kép Már most kellene, nem csak szülés után... Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok Lanyok!

Azt szeretnem megkerdezni, hogy van e kozuletek valakinek tapasztalata Toth Iren szulesznovel kapcsolatban.
A dokim nekem Ot ajanlotta es el is vallalt szerencsere,raadasul szimpatikus is,csak hat kivancsi lennek a velemenyetekreKép

Koszonom

Kriszta es Akos
28+5

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Bori, Manó

A szülésznőt minél korábban le kell foglalni. Nekem a dokim azt mondta, hogy elég a 32. hét után, de majdnem lekéstem róla. Szerencsére mégis sikerült találnom egy tuti szülésznőt, az ő telefonszámát megtudom adni ha privátba írtok, email cim a profilban.
Tornát bármikor el lehet kezdeni, ha a terhességed problémamentes, előadások szerintem jók, mindig meg lehet tudni valami hasznosat, ha mástól nem a kismama társaktól.
Meli
meli28

Manoka

Csoportrelaxáció:nekem személyes tapasztalatom nincs de a barátosnőm járt, nagyon tetszett neki. Célja:szüléssel kapcsolatos félelmek pokolba küldése, ha van ilyen. Beszélgetős, a csoport tagjai körben ülnek és elmondják félelmeiket és a csoportvezető, aki úgy tudom az idős Bálint doki (barátnő, szerint nagyon aranyos) segít feloldani ezeket.Remélem segített
MEli
meli28

Meli,

köszi, akkor ezek szerint ide is érdemes rendszeresen járni, úgy értem, nem egyszeri alkalomról van szó. Szerintem holnap kipróbálom, aztán majd beszámolok róla.

Kép
Kép
manoka11

Moose, hát igen már csak a jó idö hiányzik, remélem most már tényleg az jön.
zanza

Pipocska!
Aranyos a halacska, és meghozta gyümölcsét! Szemek 2 nap alatt rendbejöttek. Kép
Mano és a többiek!
http://www.imreszul.itx.hu/szulesfelk.html#eloadasok
Itt van mindenféleség.
neet
neet

Hellósztók!
itt már mindig karbantartanak??

Manó, hát már olyannyira belejöttem a nemalvásba, hogy ha lehetne, akkor sem alszom! Kép najó, neemááám
este 11tájt én még fejek (hogy én is végig tudjam aludni az éjszakát, ne csak Isti), és hozzá vidáman múúúúzok

cicifix-témában megfontolom Moosejaw javaslatát
anyóspajtás legutóbb nálam is kapott némi furcsánnézést (szólni és se szóltam, csak nyeltem egy nagy békányit), hogy "ez a ruha olyan szoros itt a nyakánál, hát mindjűrt megfullad, ha nem bánod kigombolom, de ha bánod, akkor is..."
na bittesőn, hát képes azt feltételezni rólam, hogy fojtogató ruhát adok a gyerekre/hogy nem látnám meg azonnal, ha fojtogatódik tőle???
de szót nem érdemelt a dolog, nem ért annyit...
mikor elment, visszaadtam a gyerekre a ruhát, nehogy megfázzon a kis melle Kép

homeobogyizók, csak türelem, ki kell próbálni a lehetőségeket
és ki kell fejleszteni az "anyósbogyót", mert ugye a homeopátia a hasonlót a hasonlóval elv alapján gyógyít
megvan!!! Moose, ha jön anyósod, én elküldöm az enyémet hozzátok
jól k.o.-ra küldenék egymást... Kép

Oxigén, kedves tőled amit írtál! anyósbogyó kifejlesztésébe beveszünk, elvégre te vagy a vegyész Kép aztán kapsz belőle te is!

Guaca, mél ment, ne vasalj!

Kriszta, irtó édes az UH-képed! ő Ákos? itt szülésznőre rosszat még nem mondtak, csak max. azt, hogy vkinek nem szimpi, hanem inkább egy másik a szimpi Kép szóval dontvöri! és üdv a klubban!

Zanza, gurulok a röhögéstől - épp elképzeltem, amint "rángatod Réka fenekét" Kép nem csodálom, hogy ő is vigyorog! egyszer próbáld ki ezt a repülőtartást is, amit Ildi írt!

Neet, örülök, hogy jól vagytok, és nem kalózkodtok már Kép 1ébként Isti imádja a tengerészes dalokat, persze főleg a kalózosokat, fürdés közben
tök mázli, hogy ennyire imád fürdeni, dehát már a pocámban is megnyugodott, ha csak kinyitottam a vízcsapot Kép mikor először éreztem, hogy megmozdult, nyáron épp uszodában voltunk Kép
na, tegnap volt babaúszás itthon
Isti véletlen merült egyet - és ösztönösen nem vett levegőt! nagyon büszke vagyok rá Kép

votiv 8)
votiv

Jo reggelt!

VotivKép
Koszonjuk a dicseretet, igen O AkosKép Megprobalom majd kicserelni a kepet, mert az meg a 18 hetes, es van friss 28 hetesKép

Akkor megnyugodtam, hogy minden szuleszno szuper, koszonom a valasztKép

Nem engedi feltolteni a kepet, de beirom az albumunk cimet, dicsekszem egy kicsitKép

http://babanet.hu/album/main.php?album=3632

Pusz
Kriszta es Akos
28+6

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok, csak bekukkantottam, olvasok vissza de alig tudok gép előtt lenni. Jaj, képzeljétek úgy néz ki hogy a baba projektet el kell halasztanunk 1-2 hónapig mert fogászatra kell járnom, begyulladtak a fogaimKép
Megőrülök, még ez is , grrr.
Terhesen voltatok fog.kezelésen úgy hogy injekciót adtak? Árt a babának, nem?
A fene, nyűgös lettem és türelmetlen.
zoz
zozi

ráadásul megint annyira LASSÚ a babanet (legalábbis nálam) mintegy sereg tetűűű !
zozi

Valoszinuleg nemcsak karbantartani kene, hanem kicserelni a vasat alatta, ez a szerver mar biztos nem birja a kikepzest. Basszus, ha sokaig tart ez a kinlodas komolyan felhivom oket es szerzek nekik uj procit, alaplapot meg vinyot. Persze az is lehet, hogy csak a mi topic-unk vergodik ennyire, biztos mar tul sokat irtunk es most buntiben vagyunk Kép A tegnapi hozzaszolasomat tobb mint negy ora alatt sikerult elkuldenem.

Neet, orulok, hogy rendbejott Kép Meg a nap is kisutott, szoval sikerult elerted azt a Tavasztundert? Talan tehetnel meg valamit a hetfo reggelek erdekeben is, nekem minden reggel ugy kezdodik, hogy ki kell vakarnom a kakabol a lanykat, de hetfon meg ketszer le is pisilt, amig kiertem vele a furdoszobaba, es meg nyolc ora sem volt...

Kriszta, hogy neked maris mekkora a pocid! Hogy fogod elcipelni meg legalabb tiz hetig?

Votiv, ne logj a kebeltartoviselestol, mert felo hogy aztan logva maradsz es mar csak valami felvagosak tudnak ezen segiteni Kép

Homeos modszer jonak tunik, de en egy hazban lakok az anyosommal, szoval hetente tobbszor is at kene kuldened a tiedet. Tenyleg neked nem is anyosod, csak a fiad nagymamaja, nem? Igy nem konnyebb a fejet venni? A paromnak viszont bitang mazlija van az anyosaval, mert az en mamam meg nalam is szazszor csendesebb, udvariasabb meg nyulabb, szoval orokoltem meg el is tanultam ezt a butasagot. Ja es meg ritkan is latjuk. Remelem a lanyom eroszakosabb es nagyobb szaju lesz nalunk de nem velunk Kép

Remelem Jucus nem marad el ugy mint Soosoo, Claudia, Gigi meg a tobbiek...
moosejaw

Megint eltűnt, amit írtam. Miért nem rúgják ki a babanet karbantartóját, és vesznek fel valakit, aki ért is hozzá? Van itt még pár munkanélküli informatikus pár, ha jól emlékszem!!! Kép Kép Kép

Moose!
Köszi, igen, rendbejöttünk!
Tavasztündér b..ik ránk, vagy csak a Hókirálynő nagyon erős személyiség. Mire előbújna a nap, megint jönnek a redva felhők, és lápot csinálnak a kertből.

Jucusról írtam, ami eltűnt, hogy jól vannak, és elvileg holnap haza. Soma nagyon imádja a pici pannát már most! Kép Reméljük, így is marad,de erről Jucus majd bővebben.

FOG: kaphatsz injekciót, én is kaptam, az nem árt a babának.
neet
neet

Sziasztok !

Remélem most már működik ....
Lassan aktuális lesz a gátamsszás.
A MediMomban lehet hozzá kapni olajat , ha nem , akkor hol lehet beszerezni ? Tudom , hogy össze is lehetne keverni , de minek vegyek egy üveg rózsaolajat , ha csak 1 csepp kell bele .

Más :
Joslófájások mikor kezdődnek ?
Néha érzek elég enyhe mensi szerű fájásokat , de tényleg nagyon enyhén ( bár az előbbi nem volt annyira gyenge ) , de ez még nagyon korai, ugye ?
Vagy csak tágul a méhem ?

33+1

Kép
Kép
greenolive

MoosejawKép

Igen, szepen novogetunkKép Igazabol meg nem erzem "tehernek", csak ha 5 percnel tobbet kell setalnomKép
Valahogy csak kibirjuk.

K+A

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Csajok,

a Kecskeméti Veráról mik a hírek? Vszín?leg el tud vállalni... Biztos írtátok már, de ha csak egy szóban lehetne még egyszer, naaaaa....

Diavetítô ügyben nincsenek ötleteitek?

Bori
lakibori

Greenolive

Én a medimomban vettem masziolajat, Nyulas Jolán ottlétekor lehet kapni, fel kell hívni a medimomot, hogy mikor van ott a Jolán. Én úgy tudom, hogy csütörtökönként délelőtt, de inkább kérdezz rá. Én 1 hete kezdtem el, nagyon jó az olaj, bár nekem már csak 3 hetem van.De a semminél biztosan jobb ára:2400ft

MEli
meli28

HEllo Lánykák!

Tegnap voltunk először előadáson, volt valaki?
Nem tudjátok mikor lesz megint papás torna? Úgy elcipelném aput....igaz én is jövő héten megyek először...
Képzeljétek, mától nem dolgozom...így alakult, igaz jövő hétfőtől terveztem otthon maradni....
Tiszta depis voltam tegnap, mert egész héten szobafogság, bár már megterveztem a mindenféle programjaimat és a március be is telt.....

Na, visszaolvasok
Ada (30)
ada007

Neet, Ancsi irta a multkor hogy szabadidejeben ingye csinalja, szoval biztos nem rugjak ki. De olyan nagy az oldal latogatottsaga, hogy szerintem a reklamok meg ezek a luke miniszteriumok, akik tamogatjak siman el tudnanak tartani egy fot, meg venni egy rendes gepet ...
moosejaw

Ezt még tegnap este írtam, de csak most tudom végre elküldeni.

Manoka!
Én 12. héttől jártam csoportrelaxációra és nekem nagyon tetszett. Egyébként szerintem egyéni beállítoittságtól függ, hogy kinek válik be és kinek nem. Viszonylag kevesen voltunk (5-10 fő), Dr. Bálint Sándor tartotta. Célja, hogy megtanuljunk odafigyelni testünk apró rezdülésire, reakcióira, ezzel segítve azt, hogy a szüléskor is ne egy előre elképzelt élményt próbáljunk megélni, hanem a testünkre figyelve, a babával együttműködve, a külvilágot kizárva tudjunk befelé figyelni a szülés során. Nekem nem volt könnyű szülésem, de mondhatom, hogy nagyon sokat segített ez a fajta hozzáállás, a fájdalmak nem voltak olyan elviselhetetlenek, nem voltak olyan idegenek, talán jobban együtt is tudtam működni az orvossal és a szülésznővel (bár ezt inkább ők tudnák mgemondani).
Persze emellett a szüléstől való félelmeimet is enyhítette. Azt azért nem mondom, hogy minden izgulás nélkül mentem a szülőszobára, de míg eleinte szívesebben szülem volna csáazárral ez egy-két relaxációs alkalom során megváltozott. Úgy éreztem ha ezt az élményt nem élném át nagyon szomorú lennék. Szerintem mindenképpen próbáld ki, aztán meglátod Neked tetszik-e, de szerintem nem fogsz csalódni.

PELENKA
Nekünk a Libero vált be leginkább, de eleinte szerintem sem szabad nagyon bevásárolni egy fajtából.

HASZNÁLT/NEM HASZNÁLT
Én nagyon szeretek használt ruhát vásárolni. Van egy-két turi, ahol olyan szépeket lehet kifogni, amilyet a boltokban nem találok, nem beszélve arról mennyivel jobb áron. Bármilyen méretben találok olyat ami tetszik megveszem, egyszer csak belenő. Mondjuk a babkocsit és a gyerekülést újonnan vettük, mert több gyerekre számolva így is elég strapának lesz kitéve. De pl. játékot is vettünk már használtan.
Valaki írta, hogy PegPerego babkocsit szeretne venni használtan. Mi anno egy nagyon jót láttunk az Árpád híd pesti hídfőjénél a Váci úton a városból kifelé haladva, a hidat elhagyva a bal oldalon egy üzletben. Azért írtam ilyen körülményesen, mert nem tudom a címet sajnos. Itt voltak új és használt kocsik is elég nagy választékban szerintem érdemes megnézni.

SZÜLÉSZNŐ
A kismamaklubon és az előadásokon lehet velük találkozni, de nekem pl. kérdésemre az orvosom ajánlott.
pesztus

Sziasztok!
Nekem is elszállt, amit írtam, úgyhogy csak a lényeg mégegyszer!
Köszönöm a "kiütéses" hozzászólásokat! Most a homloka lett tele Timcsinek! Kamillázom!
Bkriszta!
Jók a képek!
Zozi!
Nem árt az injekció!

Megint fáj a fejem!
A többire nem emlékszem!

Votiv!
Chamomillát beszereztük! Akkor nyugodtan adhatok neki 2X5- öt, ugye? Bocs, csak kicsit túlaggódom a dolgokat!

Ildi
ildi76

Meli !
Köszi mindjárt fel is hívom őket , amint elmennek a fickók a szobából Kép

Ada !
Kb. másfél -két havonta van egy ilyen alkalom .
Előadásokat én már letudtam .

Bori !
Verát itt többen is dicsérték már . ( Én csak egyszer láttam egy előadáson )

Kép
Kép
greenolive

Zozi!
Fogászatra nyugodtan lehet menni terhesen is, injekciót is adnak, de azért jobb szólni a dologról. Terhesség alatt én végig fogorvoshoz jártam (persze nem nőgyógyász helyett hanem amellett)

Lakibori!
Kecskeméti Vera szuper, gyorsan kérd meg míg még lehet! Vetítőre nincs sajna ötletem, mi is szeretnénk majd venni, de még nem foglalkoztunk a témával.

Manoka!
Voltál relaxáción? Hogy tetszett? Bocs, hogy csak most írtam róla, de a karbantartás miatt nem sikerült elküldenem.
pesztus

a babanet mostanában egy rémálom, főleg mivel már elvonási tüneteket produkálok, ha nem léphetek be Kép jól rászoktam, és sajnos nincs babanetes-tapasz, ami átmenetileg enyhülést adna Kép

Mindenki,
nehogy mostanában emberek közé vigyétek babóitokat - akár hasban, akár azon kívül - mert nagyon durva vírusfertőzés grasszál, hasemnéssel-lázzal!
A közérdekű közleményt senki nem támogatta Kép

Neet,
örülök, hogy meggyógyultatok, de ezek szerint te sem tudsz tavaszt csinálni Kép

Votiv,
anyósbogyó után kifejleszthetnéd a tavaszbogyót is... vagy homeopátia egyik elve alapján sok telet kicsi téllel kell kezelni? Kép

Zozi,
legjobb tudomásom szerint a helyi érzéstelenítők, és a fogdokinál is ilyet kapsz, semmiféle veszélyt nem jelentenek a babádra. De szerintem beszélj az orvosoddal előtte!

Moose,
én anyukámmal lakok egy házban, igazából férjemet kéne kérdezni anyós-témában Kép bár jól megvannak...eddig. Anyósom MESSZE lakik, így a távolból egy tündéri teremtés, bár védőnő, tehát némi surlódás baba-ügyben már adódott.

Bori,
Kecskeméti Vera egy szóval: szuper. Ő volt a szülésznőm, ha el tud vállalni, fogadd fel gyorsan.

Pesztus,
rossz hírem, hogy a váci-úti használt babakocsis bezárt Kép múltkor mentem volna először, és már hiába kerestem...

vera
kisün

Sziasztok!

Egy kicsit búcsúzom tőletek! Indul a költözés, szedi szét a párom lassan az itthoni hálózatot is. Péntekig talán még majd tudok kicsit netezni, de inkább most köszönök el.
Persze csak ideiglenesen, ahogy az új lakásba bekötik a netet, nem úsztok meg Kép

Mindeninek jó babázást, akár egyben, akár külön Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Jövő héten tervezem én is, hogy elmegyek egyet relaxálni...csatlakozik valaki?
ada007

Mennyi ideig tart ?
Csak mert még dolgozom... délelőtt van , ugye ?

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Pesztus,
Voltam ma relaxáción, és nekem nagyon bejött, már ezután az egy alkalom után is úgy éreztem, úgyhogy biztos fogok járni.
Ada, akkor valszeg találkozunk!

Bori,
én is Kecskeméti Verát választottam végül, majd jövő héten találkozunk vele, de telefonban nagyon szimpi és kedves volt (előtte 2x láttam előadáson), de itt is mindenki jót írt róla.

Olive, Meli,
Világosítsatok fel, mi az a Medimom? Majd hamarosan nekem is kell az olaj... na jó, még 4-5 hét.

BKriszta!
Ha jól számolom, együtt szülünk! Ha te ma vagy 28+6, akkor május 12-re vagy kiírva? Én május 11, menjünk együttKép Úgyis kell a kislányomnak egy gavallérKép Tényleg jó nagy a pocid!

Manóka 29+0

Kép
Kép
manoka11

Manoka !

Mom Parkban van ,ott lehet kapni a masszásolajat .
Majd megírom , ha sikerült beszélnem velük , de továbbra is itt ülnek a szobában a fickók , és mégsem beszélhetek holmi gátmasszásolajokról Kép

Kép
Kép
greenolive

Oxi!
SZióka, és várunk vissza!
Moose!
Ja, tényleg. Akkor is csipkedhetné magát azér... A legaranyosabb az, h ha probléma továbbra is fennáll, ide és ide írj. Hát írtam párszor. No reakció. AKkor miért ajánlja fel mint lehetőséget? Na jó, nem bosszankodom tovább, örüljünk annak, ami van. Kép

Greenolive!
Ha jól emlékszem, az utolsó 4 hetet végigfájtam jóslásként. És mivel Eszti majdnem egy hetet ráhúzott, azt is mondhatnám, h 5 hétig. De van, akinek csak pár napig tart. Változó, mint annnyi minden más. Kép

Ada!
Élvezd az otthonlétet, ne fogd fel szobafogságnak. Amíg Tavasztündér házon kívül van, jobb nem is kimozdulni. Kép
neet
neet

Neet !

Köszi !
Azóta nem volt újabb , azért még korai lenne ....

Kép
Kép
greenolive

Olive,
köszi, majd kérlek küld át mailben a részleteket.
A relaxáció szerdánként 9-10 között van, de ahogy láttam, nincs csúszás, pontosan kezdünk és végzünk. Eddig én is a munka miatt nem mentem, de miután így viselkedtek velem, nem érdekel, egyszerűen bejelentettem, hogy ezentúl szerdánként f11-re jövök.

Oxi,
jó költözködést, majd jelentkezz!!

Kép
Kép
manoka11

Akkor majd lehet hogy csak később csatlakozom ( pont de. van a munka nagy része ). Bár hogy meddig is dolgozom azt még mindig nem tudom .

Kép
Kép
greenolive

Kisün!
Köszi az infot, én is nagyon sajnálom, hogy bezárt, mert készültem ott ismét körülnézni.

Manoka!
Örülök, hogy Neked is tetszett! Tényleg sokat fog számítani a szülésnél is.
pesztus

Sziasztok!

IldiKép
Koszonjuk a dicseretet!

ManokaKép
Jol szamoltal, majus 12 a celidoKép
Neked ki a dokid?
Kisfiammal, lebeszeltem,erdeklodik a Kislanyod irantKépKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta, egyszer már mondtam ugyan, hogy tetszenek a képeitek, de hát mostanra meg már nem tudok betelni velük Kép

Ildi 2 napig mehet 3x5 is!

Dicsekszem: ma de. meglátogattuk Istivel Babarózsát, és Emília csodaszép. bizisten a Sophia Lorenre hasonlít! vagyishogy Babarózsára!? Kép

hazafelé vettem gofrit a Ferencieken, és ahogy álltam a sorba, egy randa vén csóka benyúlt a hordozókendőbe(!), egyenesen Isti arcocskája felé
nem vagyok harcias típus, de azt hittem felrobbanok, és mint vmi öngyilkos merénylő kinyírom a banyát
- na ez már majdnem olyan Gyurcsány szintű terroristás poén :D

Zozi, az én fogdokim szentül állította, hogy a lidocain injekció, amit belémnyomott, csak helyileg hat, és nem bántja ababát, mikor 7 hósan nála jártam
de sajnálom, hogy ilyen gondod van, a fogak iszonyatosan tudnak fájni Kép

Moosejaw, valóban nem esküdt anyós, csak ellenség Kép

Oxigén, vigyázz magatokra nagyon, aztán várunk vissza!

Greenolive, a Weledának is van előre gyártott gátmasszázsolaja, kb 1800 ft körül lehet

én gátmasszázsoltam a 36. héttől egészen a 41. végéig, egyre csökkenő lelkesedéssel
nagyon kényelmetlen volt az óriás pocin átnyúlkálni meg akkor már a fenének sem volt kedve ott nyulkálni, úgy egyáltalában
haszna meg nem volt
de még ezt leszámítva is, a mai eszemmel már nem erőltetném a dolgot Kép
a málnaleélteával dettó ugyanígy jártam, pedig azt még kis túlzással szerettem is inni

votiv 8)
votiv

kérdés: van valakinek 3-kerekű babakocsija? tudtok valamit, ami ellene szól? mert kinéztem vmi "hauck Road Runnert" - a neve is tetszik, imádtam a gyalogkakukkos mesét Kép
összehajtva csak 7,5kg, hát nem klassz?

votiv 8)
votiv

Oxy!
Várunk vissza!

Votiv, Neet és Többiek!
Hozzátok szülés után milyen gyakran járt/jár a védőnő?

Ildi
ildi76

Votiv!
Te ki mered vinni Istit ebben a pocsék időben a városba? Nem félsz a baciktól? Nekem holnapra akartak (kötelező) programot csinálni, de inkább letudtam telefonon. Vagy fölöslegesen aggódok? De elég egy nagy prüszkölés a metrón és kész a baj. Szóval inkább tartsanak parás anyának, de kivárjuk a tavasz. És különben se ér, hogy Istit más nőknek (Emilia) mutogatod! Nem fair! Kép
A vén csóka is biztos azért akarta fogdosni, mert ilyen picit ritkán visznek ki, nem? Hogy meri venni a bátorságot, de most komolyan? Még jó, hogy nem a ciciket fogdossa meg, mondván: De szép nagyok! Csak nem szoptat?
Hé, Tavasz! Rád várunk!!!

neet
neet

Kriszta!
Kocsis Éva doktornő. És neked?
Jó lenne "ismerőssel" együtt szülniKép Aztán összeeresztjük a gyerkőcöketKép

Olive!
Gyere, nagyon jó!

Ági (és Emma)

Kép
Kép
manoka11

még vmi: a védőnőnk arra próbál rábeszélni, hogy adjak le vagy el? tejet
de nem tudom, hogy akarom-e
mármint szívesen adnék, pénz se kell érte (akkor már tutkó tehénnek érezném magamat Kép)
de attól parázok, hogy jön 1 rossz nap, mikor Istinek is alig jut, és akkor
mi lesz?
mert hogy 1sősorban őt kell táplálnom
és ha tényleg sok tejet akarok másnak adni, akkor neki kellene állnom minden szopi után fejni
akkor meg félek, hogy sose lenne vége a fejésnek, mert ahogy egyre több tej lenne, egyre jobban paráznék a mellgyuszitól
hiába, akit egyszer megmart a kígyó, az már a gyíktól is fél...
szóval most ezen filózom

másrészt meg a védőnöm le van tojva, már bocs a kifejezésért
mikor be volt gyulladva a mellem, esze ágában sem volt törődni velem
mikor felhívtam, hogy gáz van, azt mondta csak, hogy fejjem, ha beledöglök is, hát kösz
és nem hívott volna fel 1 hét múlva, hogy elmúlt-e már
hanem 1 hónap múlva bejelentkezik (még ekkor se kérdez semmit), és aszondja,
ugyan már adjak tejet

najó, abbahagyom a pofázást
vélemény?

votiv 8)
votiv

Ildi!
A mienk nagyon aktív, kb 2hetente jön. Biztos inkább babázik, mint a rendelőben ücsörög. Kép De egyébként hasznos tanácsokkal lát el, és le a kalappal előtte, bár sokmindent már nem kérdezek, mert egyenlőre megy minden a maga kerékvágásában. Szülés után akkor jött ki, amikor hazajöttünk a Hból és másnap, tehát aznap nem alkalmatlankodott. Azóta kb 2 hetenként, vagy már ritkábban. Megkérdeztem pont most volt itt, hogy meddig jön még: addig, amíg a baba közösségbe nem kezd járni (ovi, pl)
Remélem, kimerítő választ adtam. Kép
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?