Ancsi: 35 GYED + 3 adokedv. + 5 cs.potlek = 43, na ez a max le, amivel havonta szamolhatunk
plusz apa fizetese. Reka, a TGYAS nem tartalmazza az adokedvezmenyt, es nem kaphatod egyszerre a kettot, hiszen az egyiket a TB fizeti, a masikat meg az APEH.
Egy olyan HARISNYAt en is vettem (fu, irto draga volt, talan 4-5e), mert mar regebben is voltak olyan kis vekony lila izeim , de vegul nem hordtam, mert nekem az osszes terhesharisnyaval az volt bajom, hogy kenyelmetlen volt a pocimra huzni, inkabb a regi harisnyaim hordtam.
Guaca, ez huzos, ennyi mastitis
Green, az en lanykam rengeteget CSUKLOTT a pocimban, ugy sajnaltam szegenyt, meg idekinn is sokat, es csak nehany hete sikerul gyorsan elmulasztani, amiota olyan szivesen es olyan sok vizet vedel.
Hu Zanza, ha ilyen mobilok vagytok, akkor csak a joidot kell megvarni
Manoka es Mano (tenyleg, ti rokonok vagytok?
), ezek a MELOHELYek sajnos mind ilyenek, az enyem is remes, es eleinte idegeskedtem is rengeteget, de nem szabad, mert csak art a babanak a stressz, ugyhogy aztan egyik fulemen be, masikon ki... Egyebkent vigyazz, mert lehet, hogy ki tudnak tenni valami kulonleges indokkal.
Mano, PELUSbol en is a Pampers-re eskuszom, a multkori elvagos baleset ellenere is, mert mar sokfelet vegigprobaltam, de ez a leghatekonyabb (a Huggies-nek a derekresze nagyon jo, azt nem tudod szorosan a gyerkocre adni). A lanyka egyik pelusra se "allergias", akkor piros a popoja, amikor jon egy foga. Ja, aludni meg egy ideig nem nagyon fogsz, majd meglatod...
Ildi, nalunk feher KIUTES volt mar elso napoktol, csak a nozin, aztan par het utan magatol elmult, nem csinaltunk vele semmit.
Bori, ahogy Kisun is irta, igyekezz, en peldaul lemaradtam rola!
Votiv, szerintem mindekeppen hordj valami KEBELTARTOt! Nekem is az volt a legkenyelmesebb, ha nem volt rajtam, de tenyleg muszaj. A keblekert, magadert es apert is. A HASZNALT cuccoknak en se vagyok hive, de a masodik, harmadik gyerkoc mar ugyis azt fog kapni
Meg azt se szeretem, ha ajandekba kapunk ruhakat, mert nemcsak szornyu rondakat tudnak venni a nagymamak, hanem raadasul alig van benne pamut, csupa polieszter meg mittuomenmilyen milyen nejlon izek. Mindegy, mar annyi ruhaja van, hogy nem tudom, hova pakolni. Amiket en vettem, elteszem a kovetkezo lurkoknak, amiket kaptunk meg elviszem a voroskeresznek. Bajdovej, nem tudod milyen homeobogyo van korosan tulzott udvariassagra? Vagy duhkitores elosegitesere? Mert olyat lattam, amit a fogdokitol feloknek javasolnak kezeles elott
Nem felek az ANYOSomtol, csak annyira vigyazok, hogy joban legyek vele, hogy sajnos nem olvasok be neki, mikor kene. De mostmar muszaj lesz, mert meg kell vedenem a lanyom, hetvegen peldaul az egyik labanal fogva huzta vissza az agyon, mikor mar nagyon a szelere gurult! Normalis ez? Mar akkor kellett volna leugatnom a fejet, amikor a haromhetes mellol el akart zavarni minket itthonrol, hogy addig vigyazhasson ra, es mivel nem nagyon indultunk, kijelentette, hogy akkor leviszi magahoz a gyereket, csomagoljam ossze a cuccat. Persze nem engedtuk, de el kellett volna kuldenem a jo budos francba, meg egy jatekboltba, hogy vegyen maganak olyan eletnagysagu muanyag csecsemot, ami iszik meg pisil meg gugyog es tiz evig ne is telefonaljon...