Sziasztok!
Betty!
Kértem, 1/4 5 -re volt. Szerintem is várjál, a dokival, nem kell azt elkapkodni. Lehet csak ő is stresszelt veled a vizsgák miatt!
Niki!
Angolon nem volt semmi, különös, volt két idegen kislány, pótoltak. nem tanultunk semmi újat, vagy csak nekem nem tűnt fel. most nem voltak rosszak, mert Erika mondta, hogy jól kel viselkedni, csak angolul beszélünk.... Korábban érkeztünk, és kihallottuk, hogy mi volt az előző csoportban, hát iszonyat. nem csodálom, hoyg Szofiék nem bírták. Gnodolom Erikát is lefárasztották egy csöppet.
Dorka!
Hát remélem javult a kedélyed ez a szar idő nem sokat segít rajta!
Hallottátok, hogy itt nem messze tőlünk lezuhant egy helikopter? ahogy jöttünk vissza angolról, furcsállottam is a sok szirénázó rohamkocsit, és mennyi rendőr volt tegnap este Szolnokon, mi volt?
Judit!
Mi is használunk ipari gázokat!
(lézer, targonca, hegesztők) Hangstúdió???? Hú ez nagyon érdekes, mesélj csak erről valamit!
Fanna!
Tegnap olvastam a gyöngyben, hoyg nagyon menő a konyhád! na nem konkrétan rólad írtak, meg nem ijedj, hanem hogy most a fehér és az inox szín(pedig Druszám nekem is az tetszik), az idei évben nem trendi, hanem a kék!!! sárga, na meg a többi színes.
Ivet!!
Kicsi Máté hogy van? Ti melyik nap jártok angolra és kihez?
Szami!
Hogy van Anna? Láza lement már?
Na nem kötözködésképpen, de a pneumo az bacikra van, a nátha meg az influ az nem vírus? (már engem si fertőz az uram a gyógyszermániájával)
Ja, és nemrég olvastam, hoyg a nyeu-s országokban a pneumo kötelező védőoltás, csakúgy mint a baris. mi meg amúgy is szegények vagyunk, még ezért is fizessünk!
Olga!
Tényleg ülős a Halász Judit, de a végén már Gréti ropta