Sziasztok!
Hanzika! Na végre, ideje
És most már tessék pihizgetni is! Ezt az esküvői bográcsost én nem nagyon értem, most volt esküvő, csak a bográcsos maradt el, vagy majd bográcsos esküvő lesz, vagy hogyan is???
Mellesleg Vízipók nekem is mindig oldalt próbálkozik, érdekes, hogy mennyire szeret a jobb oldalamon lenni. A balon még csak rugdosott, de igazán oda szerintem sosem feküdt. Mocorgó is ezt csinálja, vagy mindig másik ponton próbálkozik?
Kriszta, nekem se jó sehogyse
De érdekes, mert vannak napok, amikor egészen fitt vagyok, máskor meg csak pihennék, de se feküdni, se ülni nem jó. Igazság szerint azt hiszem már fáradtan ébredek, pedig ha összeadom, hány órát alszom, az nem kevés, viszont ugye a nagyjából 2 óránkénti ébredés a pisitúrák miatt... És fogalmam sincs, mennyi van vissza, mert azért időnként olyanokat fájdogál a pocim, hogy csak na. De csak egyet-egyet, kettőnél több még sosem követte egymást
Ja, és képzeljétek, én azt hittem, nekem egész nagy pocim van, de a kórházban akkorákat látok, hogy az enyém eltörpül mellettük
Mondjuk nekem azt hiszem nagyon korán kezdett inkább nőni. Anyukám szerint teljesen normális a pocim, és doki bácsi szerint is átlagos. Ami a 3D-t illeti, mi megmutattuk neki a leletet és a képeket is, asszem a fotó jobban érdekelte, mint a lelet
Amikor másodszor voltunk, akkor előre meg is beszéltük vele előre, mert éppen akkor ment nyaralni, amikor a soros uh jött volna. Inkább 3D-re mentünk, mint egy idegen dokihoz a szülőotthonba, mert olyan kíváncsaik voltunk
Mondjuk nem mentünk vele sokra - mármint nem láttuk Vízipók arcát - de azért megnyugtató volt.
Babakocsi: a Szentmihályi úton a Bergon márkabolt van, ott csak Bergonok vannak. De szerintem azért érdemes megnézni, mert nem egyformán nagyok azok sem, többféle variációt láttunk. Csak mi vettünk ilyen nagy csónakot ide a szigetre
És ami nagyon fontos szerintem, hogy ők megoldják a szervizelést is, márkabolt lévén. A szomszéd házban van még egy babakocsibolt, azt hiszem Symbaba, ott több márka van. Az egy elég pici üzlet, de nem drágák a kocsik, olyan 30-40 ezrek. Szerintem érdemes megnézni a Könyvest is, de a megbízható szervizre mindenképpen figyelj! Én is láttam a babakocsis topikban, hogy ódákat zengenek róla, de a kocsik márkáját meg nem írták, és a no name gyártmányok szervizét meg a fene tudja, hogy sikerül-e biztosítani.
Név: nekem a Máté és a Simon tetszik, és a lista láttán eszembe jutott a Milán is, de félve írom le, mert én is utálom, ha neveket ajánlgatnak nekem
Nekem a Noel mondjuk nem nagyon jött be, és szerintem azt elég nehéz kimondani az Etzl után.
Apám közben csak benyögte, hogy neki a Demeter tetszik, a felesége meg kardoskodik a Szabolcs mellett, még jó, hogy anyám szerint ez a mi dolgunk
Szerintem is, és a Miksa igenis tök jó név, és köszi a megerősítést is
szirom
38+0 (hűűű
)