Sziasztok!
Megint eltünt mindenki???
Nekünk sajna korházi igazolásunk van az eltünésre!Csütörtökön ugyanis nagytakaritottam!Ablakpuci,gáztüzhely sika stb...Aztán megérkezett Apa és "véletlenül"nem figyeltünk Míronra egy percet és mire vissza néztünk már nála volt a gáztüzhely tisztito spray!
(hidegzsiroldó-ST.Moritz) na aztán láttuk ám hogy folyík végig az állán és a hasán,és kb 2 perc mulva már vísitott ugy marta neki!Gyors lemosás után hívtuk a dokinénit aki azonnali hatállyal beutalt a Heim-Pálba ,ahol is meglátták a flakont egyböl 20-an ugrottak Míron köré,és közölték hogy maradnunk kell mert nem voltunk biztosak benne,hogy nem e nyelte le!
Egész éjjel figyelnem kellett nem e kezd el nyáladzni,vagy köhögni mert akkor bizti lenyelte és beindul egy légcső bénulás!Hát nem volt egyszerű éjszakám az biztos de reggelre megnyugodtunk nem volt semmi gond,de eztán jött csak a pokol!Megprobálták az én drága vidéki kisfiamat benntartani egy 10 négyzetméteres korterembe!
Hát ez nem jött össze mondanom se kell kinyította az ajtot állandoan,és már rohant,mindenre felmászott fél percek allatt!
Nem tudtam visszatartani mert akkor üvőltött egyfolytába!!
Mindenesetre ugy váltunk el a
fiatal jóképű!doktorbácsitol,hogy ő ugyan nem szeretne velünk többet találkozni de ugy érzi,hogy még fogunk ha nem is ezen az emeleten,akkor lejjebb a sebészeten!
Gondolhatjátok Míron hogy előadta magát!
Nahát ennyí a nagy story!Mindeesetre a lényeg hogy jol végzödött!Nagyon jó a korház és a személyzet is aranyos!baba-mama szobába voltunk csak ketten tv-vel játékokkal(ami felesleges volt) több napot nem birtam volna!
Egyébként ez a szer már néhány gyermek halálát okozta és sok-sok nyelöcső bénulást!
Na jo eldugulok nem akarok több rémséget leirni itt nektek!!
Szép napokat!!Nekünk Apa márcsak két napot megy utána 3 hét pihi!
Vagy nem ,ha összejőn az uj munkahelye!!Inkább utobbira szavazunk de ez csak szerdán fog eldölni,már nagyon izgulunk,anyagilag super lenne!
Én is megyek kedden már melozni!!
Ha mindkettönknek összejönne az maga a paradicsom lenne!!
Tessék nekünk szurkolni szerdáig!!