huu, csajszik, keptelen vagyok kovetni titeket... nem nagyon voltam internet kozelben husvet alatt, de azert megprobalok felzarkozni:)
Andi: de jo, hogy minden rendben volt Sz-nel! en penteken megyek a Jancsiba, ctg + vervetel lesz, uh majd csak a 38. heten!
- en is nyogos-nyavalygos lettem;) foleg az ejszakak nehezek, semelyik oldalon nem enged aludni, hanyatt pedig ugye nem ajanlott... igy marad a felig ulve alvas, persze almomba elfordulok vmelyik oldalamra es akkor arra ebredek, hogy kifesziti magat az ellenkezo oldalra, olyankor ujra hanyatt/ulve, majd ajulas, fordulas, utana pisi es elorol az egesz...
na de ez legyen a legnagyobb bajom:)
- a receptekkel kapcsolatban, en ma talalkoztam a gyerekdokival es ideadott minden receptet, de teny es valo, hogy csak szules utan lehet kivaltani, a gyerek nevevel + szuletesi datumaval kell kitolteni a recepteket... en ma vettem egy popsikenocsot, 600 valahany penz volt, allitolag recepttel a fele lesz...
Estrella: rosszul irtam, nem a mehszaj rovidult meg, hanem a mehnyak:) a doki azt mondta, hogy normalis, de azzal a felkialtassal, hogy csak majusban szuljunk!!! 7vegen mar a 37. hetet toltjuk be, innentol mar nagy baj nem lehet, legalabb is remelem!!!
- orulok, hogy nem kell inzulin:) ez nagyon jo hir!!! csak igy tovabb a dietaval!
- a sziveddel nem kellene kontrollra menni? jo lenne, ha vmi doki is ranezne!!!
- mi van a gerlevel? repul mar?
Zsuzso: en/mi Bodis Annat (Effiket) valasztottam/valasztottuk szulesznonek, Mieza is nala szult es csupa jokat mondott rola, ami eddig be is jott! penteken megyek hozza a kov. ctg-re + o csinalja a vervetelt is, nem kell lemennem a laborba:)
-orulok, hogy jol birtatok az utazast:) es szep formas a pocakod!!
-ennyi nassolas belefer, meg ez is mertekletes volt nagyon!!!
Kpn: de jo rolatok is hallani:) koszi a korhazi infokat, lehet irok majd privit nehany kerdessel a szulessel kapcsolatban.
Beku: nekem is verzett az orrom parszor, ez velejaroja a pocakossagnak, nekem extran kiszarad az orrom a kezdettol fogva, hiaba a parologtato, a tengervizes orrspray, de ezeket probald ki te is, hatha hasznal:)
- remelem nincs nagy baj es hamarosan hirt adsz magatokrol!
Lukacsne: hat persze, hogy nekem is tetszik, amit varrtal:) fel is fedem magam: en voltam a megrendelo:) ha bent lesz a kisagyban a fejvedo, akkor teszek fel majd kepet rola, nagyon szep lett!!! koszi meg1x es erezzetek jol magatokat Nemeto.ban + boldog hazassagi evfordulot!
Ann: ami a nyar kihagyasa mellett szolhat meg az a nagy meleg, allitolag nem hasznal a lombiknak/stimulacionak, legalabb is ezt mondjak, de latom mar dontottetek is, szurkolok nagyon nektek!!!!
Woody: udv itthon, sajnalom, hogy a visszaut nem volt olyan sima... mi lett a babakocsival? Lili es a nyuszi tenyleg jo paros:)
Vicky: Barbus tunderi a husveti kepen, annyira szep kis csaj:) jobbulast neki es ferjuradnak is, remeljuk hamarosan tul lesznek rajta!
- oke, megprobalunk vasarnapig nem szulni, a dokival is mindenkeppen majusban egyeztunk meg!
Eszter: meg mindig elvarazsolsz a hihetetlen energiaddal, ugy orulok, hogy ilyen optimistan haladtok elore, sokat gondolok ratok!!!
Andi, egy kerdes: hogy viszed be a cumikat + mellszivot miutan otthon sterilizaltad? mibe teszed, hogy steril maradjon?
Vikus: gratula a petezsakhoz, csak igy tovabb!!!
Carla: gratula a ket kisfiuhoz:) es hogy minden rendben volt a genetikan! kep a lurkokrol?
Sajti: nagyokat nevettem a verseken:) verses kotet kiadasan nem gondolkodtatok???? jo, hogy igy tudtok bolondozni otthon:)