Új privát üzeneted érkezett!

Eszter!
Ezt a cukor dolgot beültetésnél jó hogy mondod. Én az elsőnél úgy elvontam magamtól a cukrot, hogy csak na! Egyébként Én is XR-t szedek 3 hónapig kikészített rendesen! :shock: :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!Látom ez a Húsvét Sokmindenkit bűnözésbe vitt!..engem is!Úgy alakult,hogy szombat délutántól hétfő du-ig főztem,sütöttem...és hát meg "kellett"kóstolnom, hogy mit is rakok a nép elé!Persze a mérlegünkböl közben meg kimerült az elem..tegnap meg nekem is jelenésem volt a védőnőnél...hát kissé félve mentem,hogy mennyit is fog a mérlege mutatni!? :roll:
Én most kb.:6kg-nál tartok!
Most én is megismerkedtem azzal,hogy milyen a lábam boka nélkül!Nem szokott bedagadni, dehát pörögtem is reggeltől estig 1000rel! :?
Hülye kérdés:Kb.2 hét és én is megyek cukkerterhelésre.Ilyenkor ugyanabból a karból veszik a vért?
...most visszaolvasok rendesen,mert csak gyors átfutottam!
Ann!Látom,hogy augusztusban fogtok kezdeni!Megátod nagyon gyorsan el fog menni az idő!Addig is szoktasd magad a kismamasághoz,hangolódj rá,semmi negatív gondolat!Nagyon drukkolok!!!

Kép
Kép
missancsi

Zsuzsó
3 hét múlva kell mennem, addig méricskélem magamnak otthon. Azt mondták, nagyon jó a vércukormérő, mert ugyanazokat mérték a véremből a kórházban, mint én tegnap.
Már csak kétszer jövök dolgozni :)
Örülök, hogy jól bírtad a hosszú utat…
Ennyi bűnözés belefér húsvétkor :)

Vicky
Sajnálom, hogy nem tudjátok kipihenni magatokat, most betegen azért fontos lenne :(
Képzeld, megdícsérték a vércukormérődet a kórházban, hogy nagyon pontos, köszi mégegyszer!!!

Eszter
Félülő helyzetben aludtál?
Én szedtem a szívemre gyógyszert, de a baba miatt leálltam, mert károsíthatja a kis szívét. Mondták, hogy ha nagyon akarom, felírnak valamit, de nem kockáztatok, ezt a pár hónapot kibírom, csak a picúr legyen egészséges!
/Egyébként azon is rágódom, hogy nem az IR miatt lett-e ez az egész, mert kb egybeesik…/
Szóval a magnézium nem jó rá??? Nem is tudtam!
Kíváncsi vagyok nagyon, mit mond ma Fülöp doki!!!!
Én egyébként ettem az első trimeszterben banánt, azt mondta a tanácsadáson a nő, hogy szabad, csak nagyon számoljam a szénhidrátot.

Mia
Sajnálom, hogy szúrkálnod kell megint magad…

Ancsi
Én vérvételnél váltogatni szoktam a kezem, terhelésesnél még OK, tegnap háromszor szúrtak, mondta a nő, hogy gyorsan növesszek egy 3. kezet :)

Nekem jók lettek tegnap az eredményeim, annyi, hogy több fehérjét kell ennem és picit több szénhidrátot. Utóvacsira pl a cukorstop kekszet ajánlotta a csaj, mert kell lassan felszívódó szénhidrát is, de nem értem, mert OK, hogy nincs benne cukor, de 90% búzaliszt, az mitől lassan felszívódó???

Lányok, Békuról tud valaki valamit???
Nem szokott így eltűnni, meg tegnap sem jött felkészítőre, aggódom, remélem nincs semmi baj!!!

Kép Kép
estrella22

Estrella,
Brekiről nem tudok. tényleg fura hogy nem mentek az előkészítőre sem.

Eszter,
te meg Andit hiányoltad. szerintem ő most a ctg - Sz doki kört nyomja, de utána biztos jön majd beszámolni.

lányok,
holnap kora reggel valaki bmc?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
megjöttem!

9mm-es petezsák jó helyen van,bal ováriumban corpus lut és 23mm luf :shock: :shock: :shock: ez nem tom mi,elfelejtettem megkérdezni!
2hét múlva megyek vissza!

köszi a drukkokat!!!!!
vikus82

Vikus,
gratulálok!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vikus!

A luf kifejezést Csucsu "hozta" a fórumra, neki volt...asszem a luf szindróma az, ha végbemegy a tüszőérés, de anélkül alakul át a tüsző sárgatest cisztává, hogy kiszabadult volna belőle a petesejt, azaz elmarad az ovuláció ... ezek szerint nálad több érett meg kb egyszerre, az egyik kiszabadult, megtermékenyült, elkezdődött a hormontermelés, és a másik már nem jutott el odáig, hogy kijöjjön...
De most a lényeg, hogy ott van a kis 9mm-es petezsák!
Gratulálok!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Estrella!
Nekem már a szülőszobán töltött 3 napomon mondták, hogy nem szabad túlnyomatni a szívem miatt a magnéziumot! És akkor kérdezték, hogy ugye nem szedtem belőle túl sokat olyan EKG-val amim van??? Mondtam, hogy nem, csak napi 2 Magne B6 extrát :)
Gondolom ez is olyan dolog, ami megosztja a szakmát! Szerintem kérdezz rá a dokidnál!
Ja, félülő helyzetben volt hogy sikerült hunynom kicsit!
Már az is jó volt néhány olyan nap után, mikor egyáltalán nem volt alvás, mert annyira fájt minden póz :?

Én azon agyaltam, hogy nekem most több doki is ajánlgatja a vérhigítót a terhesség előtt és alatt! Minimum 4-5 hónapig összesen! És az extra tachycardiámra nem tudom milyen hatással lesz majd a Heparin injekció!!!!
De majd Konc és Lintner Tanár Úr kiagyalják, hogy mi legyen... :D

Mia!
Azért ez a cukor dolog nem olyan egyértelmű...Ann mesélt róla a talin!
Ő biztosan pontosan tudja, hogy hogyan kell érteni!!!!
Majd jól kifaggatjuk róla, hogy pontosan mit és mennyit szabad olyankor :D

Ja, és a laptetőmből mindenki igény szerint vigyen amire kell :D
Én picit csippentek az eredményes Fülöp doki látogatásra és arra, hogy mihamarabb a pocakomban legyenek az egészséges babcijaink :)

eszter82
Budapest

Eszter!

Neked volt valaha magas a vércukorszinted? Vagy csak az inzulin volt rossz?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia!
Nekem elég cifra volt.
Két leletem van, kb 10 nap különbséggel!
Az egyiken az inzulinnal van a gond, a másikon a vércukorral :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De önmagában egyik sem olyan rémes, hogy IR-re kellett volna gyanakodni! Inkább az arányai rosszak! :?
Kontroll május második felében lesz!

eszter82
Budapest

Mia!

BMC-s IR vizsgálatom eredménye:

Vércukor - terhelés előtt: 5,2
Vércukor - 60 perc: 7,5
Vércukor - 120 perc: 6,3
Inzulin terhelés előtt: 2 alatt!!!
Inzulin - 120 perc: 21,3

Ez pedig a Honvéd Kórházas:

Glukoz - 0 perc: 4,4 referencia érték: 3,1-5,6
Inzulin - 0 perc: 5,4 referencia érték: 2,6-24,9

Glukoz - 120 perc: 5,0 referencia érték: 3,1-5,6
Inzulin - 120 perc: 27,0 referencia érték: 2,6-24,9

Mindkettőre mindkét endokrinológus gyógyszert akart adni, és adott is, aki gyorsabb volt! :)

eszter82
Budapest

Eszter!

Hát ezek tényleg nem annyira veszélyes eredmények!

Mi a baj az arányokkal?Melyiknél nézel arányokat és mihez viszonyítasz?

0 60 120 perc

cukor 5,42 6,11 5,89

inzulin 13,2 73,9 35,0

Nekem soha nem volt magas a cukrom egyébként!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hááát, Andi a profi =Dr Tűűné :lol: :lol: :lol:
Szerintem a cukrod nem vészes...
És kb ugyanoda megy vissza, mint ahonnan indult...nincs is túl nagy kilengése, úgyhogy szerintem az nem para!
Az inzulinod elég furi, hogy ennyire kiugrik 60 percnél! És nem is megy vissza elégé 120 percnél!

De Andi tuti tud majd neked okosakat mondani! vagy Ann!
Én csak ennyit látok benne... a 73,9 és a 35 nem kevés!!!! hmmm....

eszter82
Budapest

vikus: Örülök és halk GRATULA! :lol:

estrella: Hát jó sokszor néztük ezt a mérőt, azért is mertem odaadni. Szerencsém volt ezzel a mérővel, az előző nem volt jó.

Meg vagyunk, még mindig fosunk, de már kevesebbet.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Most csak magunkról..bocsi.....
Megjöttünk, megvolt ma minden, okésan... Vénát nehezen de talált Hilda... és vetődés újfent NEM volt... :wink: :wink: :wink: Ctg jó volt, flowmetria jó... Lepény I. fokban érett, ami ebben a korban kifejezetten jó, azt mondta Zolink ......gyerök saccolt súlya 2600g körül lehet a főbb paraméterek alapán....... 4-én újra ctg, akkor kapom meg a mai laborleleteket is.

Újfent elmondta, hogy milyen esetekben indul be a szülés :) és mikor induljunk el a Jancsiba.... amúgy még nem utal semmi rá, de ettől függetlenül mostmár mondta úgy készüljünk, hogy bármikor elindulhat.
Na nagy ijedtünkben hazafele meg is vettük az utolsó hiányzós dolgok nagy részét is :wink: :wink: :wink: + málnalevél teát + a szüléses homeos gyogyók 1 részét... a többit, amiből nem volt megrendeli a patika és holnap v. holnapután lesz meg.

Amúgy volt nagy röhögés Z és H. részéről..... finoman, de szóltam, hogy krízishelyzetben vélhetően nem biztos, hogy úrinőként fogok viselkedni, úgyhogy előre is sorry ha olyat hallanának ... azt mondta megoldjuk... de legyek szíves ilyeneken és amiken szoktam nem parázni, mert életem legszebb eseménye előtt állok és úgy látja kezdek egyre paragépebb lenni :shock: (na gondoltam magamban, ezt most tényleg jól látod..)..... Amúgy megbeszéltük hogy ott lesz az EDA lehetősége ami könnyíthet majd.... (na a múltkor még nem akart beszélni se nagyon róla, de szerintem látja rajtam mostmár kb. mire számíthat) és mivel gyogyóérzékeny vagyok a szülés közbeni gyogyszereket és utána a fájdalomcsillapítási lehetőségeket is átbeszéltük .... úgyhogy biztos ami ziher viszem a szokásos fájdalomcsillapítós gyogyóimat magammal majd :wink:

Ja annyi, hogy mivel volt múlthéten ez a vizes dolog, fokozottan felhívta a figyelmem, hogy a vérnyomást rendszeresen nézni kell.... nem akartam mondani hogy pont ezért kértem el após v.nyomás mérőjét már a hétvégén.... és ma még mielőtt a vizsgálat volt a ctg-nél is mérettem egy gyorsat..... hát a csaj nem volt túlságosan oda, hogy ezzel is "terhelem" de azért megcsinálta.... Capuccino után volt 134/82... ez a két-három hónappal ezelőtti szokásosaknál (110/70-eknél) kicsit magasabb... de még nem a vészes kategória...

Na csajok majd reagálok a napi témákra, de éjjel kb. volt összvissz 3 óra alvásom..... úgyhogy szeirntem most pótolni fogom.... Majd jövök.. tudjátok rosszpénz nem vész el :wink: :wink: :wink: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

meer
Aba

Köszi Csajok!

Remélem sem a luf sem az a másik nem okoz gondot,az vmi sárgatest hormon izé.....

Andi!
Nem Neked adtam át a helyed?????
vikus82

Vikus:
Szuper hírek!!!! Gratulálok!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Nafelébredtem :)

Vikus: Te voltál az??? Ó de kár, hogy nem szóltál!!!!!!!!! :wink: :shock: :wink: :shock: :wink:
Gratula a 9 mm-esedhez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem a luf-fal nem lesz semmi probléma, ez egy olyan cucc, ahogy Eszter is leírta... funkcionális cisztává átalakult beérett de meg nem repedt tüsző. Sima esetben Méri szokta elivnni....de ez most ugye érthető okból máshogy fog történni Nálad! Ne izgulj, Zoli csekkolta, kb. ennyi vele most a teendő... mint nekem a miómával... ott van de nem zavart semmit a terhesség alatt... :wink:

Vicky: Jobbulást kívánok Nektek, hallod jól kifogtátok.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kubukám: remélem ma már jobb a helyzet és nem kattogsz annyira????? :wink: :wink:

Eszterkém: megvagyok látod.. :lol: Fülöp dokin talán már túl is vagy... gyere majd, hogy mit mondott!!!! :wink:
A bánóóónnnáááál azért óvatosan, az az egyik legtiltólistásabb..... amúgy most hogy mondod, hú de be tudnék húzni belőle..... lehet a héten veszek is, mostmár jaszkarizok hellyel-közzel a 6-os alatti kaja utáni 1 órás cukraimmal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: sajnálom az oda-a-boka helyzetet, remélem csak 1-szeri volt Nálad is és nem állandósul. Azért nagyon figyelj rá szerintem majd, Neked elég sok van még a terhesség végéig, szóval jó lenne ha nem lenne inkább .... én úgy láttam Zolin ma, mikor mondtam, hogy nagyon élénken és részletesen érdeklődött róla mikor volt mennyire volt hogy volt...stb... .... Ja azt nem írtam az előzőben, hogy emiatt kiemelte, hogy SOK fehérjét fogyasszak, SOK folyadékot, és amikor tudom pócoljam a lábam ne lógassam és persze kíméljem amennyire tudom mostmár magam mindentől :shock: ...... ja és mondtam Neki azt a bizarr-löttyöt :lol: :lol: :lol: , amire azt mondta hogy jól tettem mert remek természetes vízhajtó hatása van....
Terheléses vv-t nekem nincsenek jó vénáim, így 1 helyről tudják csak, illetve ha szétmegy az az 1 a harmadik vv előtt, akkor volt hogy kézfejből jobb híján....de normális halandónál váltogatják a kezeket...!! :lol:

Estrella: Hajrá 2 nap aztán háváj-dizsi-napszemüveg!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Cukrot figyeld meg mikor mész addig már nem fog romlani.... jó kis izgalmas kör volt ez Nálad is, még izgibb mint nekem....de nem lesz gond, ez a lényeg!
Béku tegnap full szarul volt, levelet váltottunk, biztos jön, ha jobban lesz... azért nem ment a felkészítőre se. Kérte volna tőlem a telószámod, de nekem az nem volt meg... :shock:

Zsuzsókám: bár én láttam többször is élőben, de nagyon csini most is az a pocak!!!!!!!! Szép-formás!!!!!! :) Ideális Balázs-lak!! :)
Remek, hogy jól viselte a fiatalember az utazást, pedig jó sok lehetett :shock:

Mia:arányokat úgy nézünk sima cukornál, hogy van a tól-ig határ, egyrészt azon belül legyen, másrészt a 120 perces érték visszamegy-e a 0-ás szintjére.
Inzulinnál pedig az a lényeg hogy a 0-ás érték 5-szörösénél (egyes endokrinológusoknál már 3-szorosánál!!!) ne legyen magasabb a 120-as érték.
Amúgy szerintem amit itt leírtál, nem lenne rossz inzulin érték arányában, de szerintem önmagában a 0-ás kezdő (és a 60-as is, ill. a 120-as is) lehet hogy kicsit magasabb a kelleténél... Ezt egy szakember szerintem látni fogja és mondja ha tényleg így van :shock: Nekem kicsit gyanús.......

andrea-1

hahó!hol van mindenki? :shock: :shock:
vikus82

Csajok!
elfelejtettem kérdezni Sz-t,h szedjem -e még a bromocriptint!?
de biztos mondta volna,h ha nem kell!
vikus82

Vikus! Az első pár héten még én is szedtem a Bromot,Sz. úgyis szólni fog,ha már csökkentened ill.el kell hagynod!...nálam legalábbis így volt!

Kép
Kép
missancsi

Vikus: Nekem ugyan nem ez a luf volt a papíromra ír a, de a baba és az üres petezsák mellett nekem maradt egy 7 cm-es ciszta az egyik petefészkemben és két db. 4 cm-es a másikban. Barbuson kívül minden gyönyörűen felszívódott, nem okoztak gondot.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Jelentem 2 kisfiúnk lesz, és minden rendben volt a genetikain :D :D :D :D

Vikus GRATULÁLOK!!! :D :D :D :D

Andikám örülök, hogy minden rendben veletek, pihizzél.

Most megyek, takarítós napom volt, nagyon elfáradtam :(

Puszi a többieknek is!

Kép
carla1227

Vikus
Hatalmas gratula!!!! :)

Eszter
Köszi, vigyázni fogok a magnéziummal!
Mondjuk neked azért jóval nagyobb megterhelés volt…
Írj majd Fülöp dokiról!

Vicky
Akkor szép lassan javultok…
strella: Hát jó sokszor néztük ezt a mérőt, azért is mertem odaadni. Szerencsém volt ezzel

Andi
Egyre jobban bírod a vérvételt, az EDA már meg sem fog kottyanni! :)
De jó, hogy I. fokban érett a lepényed…
Akkor mindenetek megvan?
Jól fogadták akkor, hogy el fogod küldeni őket szülés közben… :)
Nálam is a mániájuk a vizesedés… Ja, ma megcsináltam a csodalöttyödet, finom volt! Remélem használ is…
A Margitban nem parázzák túl ezt a cukor-dolgot, a másik két csajnak 10-es értékeik is voltak, de nem mondták az inzulint…
Remélem Békunál nem komoly a baj!!!

Kép Kép
estrella22

Carla,
gratulálok a 2 kisfiúhoz és hogy minden rendben van!!! :)

Kép Kép
estrella22

Én most győzködöm magam, hogy a nagy kedvenc nevem nem gáz a vezetéknevünkhöz :)
A Zsombor nagyon tetszik, csak a vezetéknévben van zso, de nyelvész barátnőm szerint jó, hogy ismétlődik :)
/Priviben szívesen leírom, ha érdekel valakit.../

Kép Kép
estrella22

Klárikám: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Eeeeeeez igen!!!! :) .....a fiúcskák mind Téged fognak kényezetni apukájukkal együtt !! :wink: :wink:
És a lényeg persze, hogy minden rendben volt a genetikai vizsgálaton is....!!! Újabb kép esetleg a kis trónörökösökről??? Úgy megnézném a Kis Drágáitokat!!!! :)

Estrella: engem 2 nap alatt rendbetett... Mondjuk ma is kicsit beduzzadt mire hazaértünk, de még nem gáz. legalábbis nem olyan mint a múlthéten ... de a pénteki napom erősebben jövős-menős lesz :shock: ... így hétvégére szerintem megint bejátszik a zeller-fehérrépa kombó majd... :shock:
Engem érdekel a név, úgyhogy várom a privit....!!!!!
Amúgy nekem meg a barátnőm a múltkor megénekelte Iza nevét, hogy az így szerinte mégsem lesz jó..... :shock: :shock: ..... merthogy a mi vezetéknevünk is i-re végződik és ezért nem lesz jó a hangzása ..... de szeirntem annyira nem gáz, úgyhogy nem tudott befolyásolni ..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Vikus: látod Vickynél is voltak visszamaradott dolgok, de Barbus volt a LÉNYEG!!! :) És hát mint tudjuk... tökkkkkkkkkéletes!!! :)

Én most du. ruhásszekrényt pakoltam.... a gyerekét..... merthogy végre a hiányzó polc is meglett ma....... hát Rajó fejét látni kellett volna.. Csóválta rendesen...de csak annyit kérdezett, hogy áruljam már el, hogy ez mégis hány gyereknek való ruhatár?... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: .... áááá... pasi...... inkább ráhagytam.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

:shock: :shock: :shock:
baszki csajok, háttiitt :D

Én meg nem értettem az egészet.... :oops: de béna vagyok :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Az előző laptetűt most vettem észre. Természesen minden szükség szerint csipkedjen belőle. Én csak egy kicsit kérek, a tárgyalásra és majd a kezdésre.

Andi

Köszi a privit.

Már nem kattogok, mert „betojtam” mivel ma megjött, így egy hónapot még tolunk rajta.

Béku

Hol vagy? Mi van veled? Ez így nem ér, hogy rosszul vagy mi meg csak találgatunk és persze reménykedünk, hogy nincs nagy baj.

Klári
Akkor nálatok férfi uralom lesz? Az nagyon jó, főleg, hogy minden rendben volt.

Navi
Tök jó, hogy Te is ide találtál? Mi van veletek? Képek?

Eszter
Mikor végeztél Fülöpnél? Mit mondott?

Vikus
Gratulálok. Nem sokára már a szívhangot is lehet hallani.

Mia
Ha én is beleszólhatok, akkor csak annyit, hogy az inzulinod kezdő értéke egy kicsit magas, egyébként pedig amit „Tűűné” írt. Ja és gyerekvállalás előtt jobb szeretik a 3 szorosnál nem magasabb értéket.

Zsuzsó
Azért nem semmi az az utazás. Azt hittem, hogy legalább egy hétre mentek. De az tök jó, hogy Te is és Balázs is jó bírta. A „lak” pedig tökéletes és biztos kényelmes is.

Ma voltam a dokinál a páromnak nem írta fel az andrológus a gyógyszerét, mert az Ő orvosa külföldre távozott, ez pedig látni akarja. Na ez nem fog menni. Ráadásul nekem nem is szimpi.
Utána egy órát vártam Fülöpre, de nem találtam meg ezért az ügyvédhez mentem.
Ügyvéd után ismét próbáltam előkeríteni Fülöpöt és megírattam vele vagyis Ő velem az OEP kérelmet.

Ilyet még nem tapasztaltam. Kitöltetett velem kézzel egy papírt amit le kellett vinnem az intézeti gyógyszertárba, de utasításba kaptam, hogy nem kérdezhetek meg senkit, hogy merre kell mennem, mert nem fognak beengedni. Ezt megoldottam. Amikor ott megkaptam az árajánlatot, akkor visszamentem és mondta, hogy üljek a szgép elé és diktált.
Egy kicsit bénáztam, de megírtam az OEP engedélyt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vnbeni 2011.04.27 20:50-kor.

Kép
vnbeni

huu, csajszik, keptelen vagyok kovetni titeket... nem nagyon voltam internet kozelben husvet alatt, de azert megprobalok felzarkozni:)

Andi: de jo, hogy minden rendben volt Sz-nel! en penteken megyek a Jancsiba, ctg + vervetel lesz, uh majd csak a 38. heten!
- en is nyogos-nyavalygos lettem;) foleg az ejszakak nehezek, semelyik oldalon nem enged aludni, hanyatt pedig ugye nem ajanlott... igy marad a felig ulve alvas, persze almomba elfordulok vmelyik oldalamra es akkor arra ebredek, hogy kifesziti magat az ellenkezo oldalra, olyankor ujra hanyatt/ulve, majd ajulas, fordulas, utana pisi es elorol az egesz...:) na de ez legyen a legnagyobb bajom:)
- a receptekkel kapcsolatban, en ma talalkoztam a gyerekdokival es ideadott minden receptet, de teny es valo, hogy csak szules utan lehet kivaltani, a gyerek nevevel + szuletesi datumaval kell kitolteni a recepteket... en ma vettem egy popsikenocsot, 600 valahany penz volt, allitolag recepttel a fele lesz...

Estrella: rosszul irtam, nem a mehszaj rovidult meg, hanem a mehnyak:) a doki azt mondta, hogy normalis, de azzal a felkialtassal, hogy csak majusban szuljunk!!! 7vegen mar a 37. hetet toltjuk be, innentol mar nagy baj nem lehet, legalabb is remelem!!!
- orulok, hogy nem kell inzulin:) ez nagyon jo hir!!! csak igy tovabb a dietaval!
- a sziveddel nem kellene kontrollra menni? jo lenne, ha vmi doki is ranezne!!!
- mi van a gerlevel? repul mar?

Zsuzso: en/mi Bodis Annat (Effiket) valasztottam/valasztottuk szulesznonek, Mieza is nala szult es csupa jokat mondott rola, ami eddig be is jott! penteken megyek hozza a kov. ctg-re + o csinalja a vervetelt is, nem kell lemennem a laborba:)
-orulok, hogy jol birtatok az utazast:) es szep formas a pocakod!!
-ennyi nassolas belefer, meg ez is mertekletes volt nagyon!!!

Kpn: de jo rolatok is hallani:) koszi a korhazi infokat, lehet irok majd privit nehany kerdessel a szulessel kapcsolatban.

Beku: nekem is verzett az orrom parszor, ez velejaroja a pocakossagnak, nekem extran kiszarad az orrom a kezdettol fogva, hiaba a parologtato, a tengervizes orrspray, de ezeket probald ki te is, hatha hasznal:)
- remelem nincs nagy baj es hamarosan hirt adsz magatokrol!

Lukacsne: hat persze, hogy nekem is tetszik, amit varrtal:) fel is fedem magam: en voltam a megrendelo:) ha bent lesz a kisagyban a fejvedo, akkor teszek fel majd kepet rola, nagyon szep lett!!! koszi meg1x es erezzetek jol magatokat Nemeto.ban + boldog hazassagi evfordulot!

Ann: ami a nyar kihagyasa mellett szolhat meg az a nagy meleg, allitolag nem hasznal a lombiknak/stimulacionak, legalabb is ezt mondjak, de latom mar dontottetek is, szurkolok nagyon nektek!!!!

Woody: udv itthon, sajnalom, hogy a visszaut nem volt olyan sima... mi lett a babakocsival? Lili es a nyuszi tenyleg jo paros:)

Vicky: Barbus tunderi a husveti kepen, annyira szep kis csaj:) jobbulast neki es ferjuradnak is, remeljuk hamarosan tul lesznek rajta!
- oke, megprobalunk vasarnapig nem szulni, a dokival is mindenkeppen majusban egyeztunk meg!

Eszter: meg mindig elvarazsolsz a hihetetlen energiaddal, ugy orulok, hogy ilyen optimistan haladtok elore, sokat gondolok ratok!!!

Andi, egy kerdes: hogy viszed be a cumikat + mellszivot miutan otthon sterilizaltad? mibe teszed, hogy steril maradjon?

Vikus: gratula a petezsakhoz, csak igy tovabb!!!

Carla: gratula a ket kisfiuhoz:) es hogy minden rendben volt a genetikan! kep a lurkokrol?

Sajti: nagyokat nevettem a verseken:) verses kotet kiadasan nem gondolkodtatok???? jo, hogy igy tudtok bolondozni otthon:)

Kép
oroszlán

Nikikém: én alapból nem kívánom túlságosan erőltetni ezt a sterilizálás vonalat.... és ez már most a kezdetnél is így lesz.... Mi eleve 2 macskával élünk egy háztartásban, tehát a mi alapkörnyezetünk soha nem lesz az a húdesteril légkör... Amúgy is úgy vagyok vele, hogy alakuljon csak ki szépen az az immunrendszer minél előbb és ezt szerintem ha agyonóvom mindentől, akkor azzal pont csak hátráltatnám.... :wink:
Magát a sterilizálást megcsinálom persze, hisz boltban, raktárban, szállításkor, stb... kitudja milyen állapotok uralkodtak, a mellszívót is használtan kaptam... szóval érthető...... de utána bekerülnek a műanyag-gumi dolgok szépen egy sima - persze tiszta - zacsiba és csá, részemről ennyi..... :) Annyi szaron kattog így is az agyam a végefele, na ezen nem fog, az biztos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nóri egyik szülésznője is Effike volt..dícsérte Ő is!!!! :)

Beni: hú bakker, azért ez nem semmi amit írtál!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez a Fülöp hallod..... :lol: :lol: De lényeg, hogy megvan a kérelem.... és hamarosan szépen jössz a jobbnál jobb hírekkel!!!! :wink: :wink:

Navi: klassz, hogy megtaláltál minket :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Lányok,rossz pénz nem vész el... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem vagyok túl fényesen,Maja nem látta a naptárat,hogy máj. 11-ig még az aktív időszakomat kéne élnem...,minden beütött egyszerre..
Egyre több a rosszullétem,amik valószínűleg még mindig a véznaságomra vezethetőek vissza.

Emiatt nem merek kimozdulni sem,mert nagyon váratlan helyzetekben jön rám az ájulás-féle (szedem a vasat is...)...

A felkészítőre sem mertem menni,de szerencsére még van kis időm végigjárni...

Estrella: Párom ment,ahogy ígértem,de csak Judit számát tudtam, vele nem sikerült kapcsolatba lépnie,úgyhogy egy idő után eljött a János kórháztól,majd akkor legközelebb.

Terhelésesre végül péntek reggel megyek,mert akkor ér csak rá párom,hogy elkísérjen,a többi nap előbb jár be +1 órával dolgozni, nála most már erősen szezon van.
Remélem attól már nem leszek még sz*rabbul...
Vendég

Sziasztok,

Gyorsolvasás lesz, ugye nem haragszotok, eléggé szar napok vannak mögöttem, most is nyugtatókkal megtűzdelve írok, lehet hogy nagy baromságokat.

8. oldalt még elolvastam, 9-től csak a kubunak szólókat (leginkább), mea culpa mea culpa.

Vicky,
Ággyal tényleg ráértek, én csak azért vettem most mert már ki akarom pakolni Marcit magunk közül (persze nagyon fog hiányozni), imádok kiskifli-nagykifli aludni vele, de már nagyfiú és közel 1 éves önkényes ágyfoglalásának mostanság véget szeretnék vetni. :-)
Sajna ez olyan időszak nálatok is hogy mindig lesz valami, nátha, hasmars, fosi, nem tudod kikerülni, ja de ! ha steril lakásban éltek és soha nem mentek sehova.
Annyit tudsz tenni hogy hasfogó kaják, normaflore és persze orvosi kontroll.
Valóban jó kérdés hogy mindig vírusról beszél az orvosotok, ami nem biztos hogy úgy van.
Feneke nem sebes, nyálzás ?
Figy ha hígabb a széklet lehet fogtól, de azért több mint egy hete van már ez, hát nem tudom, súlyban van változás ? smectát szeditek már ? normaflore is legyen ! kell.
Ja ahogy Lukácsné is írja, mi 1 éves koráig Marcinak azt sem tudtuk hogy mi az hogy gyerekorvos, aztán akkor elkezdtük (Lizával már 3 hósan – köszi Marci :-)).
De ügyes hogy Dórát így felismeri Barbus.
Tuti egyébként hogy Lizi beszoktatással semmi gond nem lesz, remélem Barbus is hasonlóan lesz.

Csucsu,
Torna: drága vagy, de nem megy, lélekben (is) annyira gyenge vagyok most hogy örülök hogy élek :-) mindenesetre jövő héten elmegyek IR vv beutalóért, lehet hogy az eredmények ismeretében majd másképp vélekedek :-)

Andi,
Tök jó vízhajtós cucc.
Cumisüvegmelegítő + termos tartó is !
Final countdown :-))))))))))))))))))))))))))))))))
„Kubukám: remélem ma már jobb a helyzet és nem kattogsz annyira?????” – szerinted ? anyák napját voltam „ünnepelni”, háááát vazze gyöngyöstökömtudja hol szerintem kulturáltabbak az emberek………….. mindegy tegnaptól egyel kevesebb telefonszám van a telefonomban, a lelkem már úgyis egy kies parlag, ezt is túlélem….. most még kóválygok a kibasoknyugtatótól de ba+ajegesmedve most felállok és másképp élem az életem.
(tudom tudom sokszor elmondtátok hogy minek megyek egyáltalán – igazatok van).

Béka,
Autós bébiételmelegítő a legjobb !

Lukácsné,
Remélem Hanna taknyi már nincs.
Jó utat nektek.
Boldog házassági évfordulót.

Estrella,
Köszi linkeket, matracot megvettem nagyon hepi vagyok, pénteken hozhatom el.
Kolléganő :-(
Gázszámla, tankolás brrr.

Vnbeni,
Címet megkaptam köszi.
Hát csajszi ezerrel drukkolunk !

Kisborsó,
Utólag Neked is boldog névnapot :-)

Zsuzsó,
Igazad van, szeptemberig még sok minden történhet.

Eszter,
Naon naon !

Vikus,
:-)))))))))))))))))))

Carla,
Juppppppppppppppppppppppppppppppppppppé !

Nava,
Nem értetted hogy miszitu van mi ? :-)

Oroszlán,
Andi szavaival élve: final countdown.

Vicky, Kisbeeka, Estrella,
Teletál nyert, fini a kajájuk, jó hogy nem kell főznöm :-)

Mindenkinek nagyon köszönjük Marci jobbuláskiviket.
Lizivel egyébként nem úsztuk meg a lázat, tegnap este már 39,2 volt, megértem, nem is vagyok ideges, hiszen 6 foga jön egyszerre ! csórikám qvára sajnálom. Feneke egyadta pötyi a sok fositól. Hajrá fogzás ! (Marcinál 20 fog úgy jött ki hogy azt se tudtuk kb. hogy mikor).

Szeptember: nem Lizi beszoktatásával van gondom, hanem hogy ha visszamegyek tényleg számítanak rám vagy útilapu, mert akkor miért ne csináljam pl. másképpen, vagy miért raknak ki ha fix helyem van vagy miért mondják azt hogy nem tudják mi lesz szeptemberben, miután nem tudtam a mostani visszamenetelt elfogadni……

És ha nem haragszotok jövök eggyel....

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

aki még nem látta volna FB-n :-)

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

kubu: Láttam már FB-n ezt a képet, tüneményes a kis csaj. Nálunk lehetne fogzás is, én is arra gondoltam eddig. Az a 4 fog még mindig nem tört át. Nyáladzás van, a feneke már szerencsére nem piros. Tegnap csak egyszer kakilt, de akkor még fosott. A smectát is adom neki, meg a normafloret is. Szerintem ő már jobban van, az apja a leggázosabb a családban. Szó szerint is. :D De alakulunk.

Olyan izgatott vagyok a szombat miatt. Szemét dolog, de nem Lóri szülinapja izgat, hanem a kocsi. Drukkoljatok, hogy meg tudjunk egyezni. Ma jól aludtunk, a mai éjszakát az anyóséknál töltjük, úgyhogy cuccolunk egy kicsit most délelőtt. Ja, és kipróbáljuk, hogy viseli Barbus nélkülünk, lemegyünk az apjával egy kicsit a városba. Olyan nehéz ez, mi lesz velem, ha már a bölcsiben kell ott hagynom? Ő bírni fogja, na de én???
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Előkerültem!!!!
Anditól hallottam a palotaforradalomról :) így találtam rátok :)
Látom mindenki úgy ahogy jól van, hogy repül az idő, még csak most volt, hogy jó híreket hoztatok , erre szinte mindenki huszonakárhány hetes :shock:

Mi majd csak kb nyár vége felé kezdünk, addig spórolás, meló, haverok, buli fanta :)

Andikám!
Probléma megoldva :D :D :D
Kitartást neked ( is )

Eszter!
Szoktam olvasni néha a blogodat, tejóisten nem semmi mennyi vizsgálat.....de meglesz az erdménye

Puszi mindenkinek, majd jövök, és ha tudok zugolvasok!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Na Csókolom a Jóreggeltbe..... :wink:

Béku: pont akartam már írni, hogy el ne indulj terhelésesre majd, ha szarul vagy, de látom kitaláltad a gondolataimat... :wink:
Tényleg jobb vigyázni, szegénykém, egyikünk így viseli a másikunk úgy... de jobb az óvatosság asszem.. :shock:

Kubu Drágám... nem mondok nagyon inkább semmit jó? Max. csak annyit, hogy a soknál Te többszörösen többet is megpróbáltál... lépj túl anyudon, ha másért nem MIATTUK (a 2 hurrikánra és apujukra értem)... nem kell ideggörcs-nyugtatós mami senkinek se... :shock:
Munkahelyet nem értem, de figyu, puhatolózz addig, szeptemberig rengeteg idő van, addig kiderül mi van a háttérben, biztosan! :wink:
Úgy imádom a kis pinkydet (is!!!) :) Ez az arc.... kész! :lol: :lol: :lol: :lol: Lázűzőket küldöm Neki: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Final Countdown lett mostanság a csöngőhangom amúgy..... :lol: :lol: :lol: :lol:..... ahogy Rajó felrakta és próbálgatta, hát bepárásodott rendesen a szemem.... olyan hihetetlen még mindig.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Henikém: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lassan majdmindenki előkerül!! Szuper!! Kitartok... :wink: :wink: :wink:

Lukácsné: Mára könnyű és jó utat kívánok Nektek!! Érezzétek jól Magatokat!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Vicky: Tegnap gondoltam Rátok, mentünk patikába és olyan klassz kis virágos Smectás zacsiban adták oda a megvett dolgainkat... Na mostmár legalább sejtem, mi is ez a cucc amiről beszéltek itt Kubuval... :shock:
Természetes, hogy izgulsz a kocsi miatt ... (ne izgulj, bármelyikünk be lenne sózva) ha úgy várná, mint Te..... Remélem meg tudtok egyezni! CSak okosan! :wink:
Az egész családnak továbbra is küldöm a gyógyhullámokat: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Andi: hááát,olyannyira nem tudok menni,hogy este olvastam a papíron,hogy csak csütörtökig lehetett volna menni,így hiába egyeztettük le a holnapot...

Nem mernék egyedül menni,mert még vv előtt vetődnék asszem...
Itthon egyik szobából a másikig is néha nehéz eljutni,a minap párom tartott meg,már kezdtem sózsákká válni :shock:

Azt nem tudom,hogy a maradék 15 hétben hogyan fogok pihenni,vagy csak létezni,mert nem tudok ülni,állni,és feküdni... :shock:
ezen kívül minden okés :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maja csúcsszuper,olyat alakított végre apjának este,hogy csak ámult,hogy mik vannak :D :D :D
érezhetően gyorsan nő,mint a gomba ;)

Vikus: még nem volt alkalmam megírni,hogy GRATULÁLOK!!! :)
klassz a 9 mm :D

Kubu: Lizinek jobbulást!!! Fogzás szörnyű lehet :shock:
Autós melegítő éjjel érkezett meg hozzám,remélem beválik majd :)
Vendég

Sziasztok Drágáim!!

Itt vagyok,bár még kicsit álmosan,valami barom a házba nekiált fúrni 8-kor. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: Jó nem tudhatta,hogy 10-kore stem haza,de akkor is,miért kell az ilyeneket korán reggel csinálni??Sosem értettem meg.. :roll: :oops: :oops:

Húsvét eltelt,ettünk,ittunk,aludtunk,és mindezt kezdtük előről. :lol: :lol: :lol:

Klárikám!!
Itt is gratula,kösd a gatyeszt,férfi uralom lesz,na de majd megyek Én erősítésnek. :D :lol: Jövőhetet majd megbeszéljük,sztem szerda környékén jó lesz,de majd csörgök.Pihengessél!!!

Andikám!!
Örülök,hogy minden oké volt Zolinál és a ctg-n.Így tovább,nagyon ügyesek vagytok/lesztek,no para..mondom Én.. :lol: :lol: :lol:

Beni!!
Ezt a kálváriát..Drukkjaimat küldöm!!

Vikus Kismami!!
Hatalmas Gratula!!!! :lol: :lol:

Kubu!!
Oké Drága,ahogy érzed,de légyszíves próbálj nem tönkre menni a dolgokba,szarj le magasról mindent/mindenkit.Ha bármiben tudok segíteni tényleg szólj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Béku!!
Jobbulást!!

Vicky!
Nektek is jobbulást!!!

Elfelejtettem mit is akartam íri még,vissza kell lapoznom..

Pannik!!
nagyon sajnálom ami történt!!!!!Ölellek!!!! :cry:
csucsu99
Budapest

Zsuzsókám!!

De szép az a Balázs lak!!!Tényleg Ti hogy álltok a vásárlással??MInden megvan???Örülök,hogy jól sikerűlt az utazás.

Zsuzska!!
De jó,mindjárt beülti!!!!Örülök nagyon.

Heni!!
Jó,hogy jöttél,azért gyere gyakrabban.Mindjárt itt a nyár!!! :D :D
csucsu99
Budapest

Csucsu: köszi!

Nálunk hasonló a reggel,valahol valaki kopácsol... pár másodpercenként odacsap párat,de mintha az agyamat ütné....
amúgy is kidobott az ágy,de ezt hallgatni?! :evil: :evil: :evil:

Itt mostanában mindig van valami hangoskodás,vagy a szomszéd tető épül,vagy a szembe-szomszéd kövezetét vágják,és kalapálják a helyére,vagy a lomtalanítós autóba dobálják bele a bútorokat,ami szintén nem egy csendes művelet :roll: :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja,plusz ebben a pillanatban még egy autó-riasztó is bekapcsolódott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na is mond,nyáron lesz lomtalanítás,és ide kültöznek a lomisok,nagyon tudjuk kikről beszélek,csak finoman fogalmaztam. :lol: :lol: :lol: Annyit szoktunk rajtuk nevetni,őrzik az árut. :lol: És már hajnalba csörögnek-zörögnek.
csucsu99
Budapest

Nálunk is kopácsolnak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
CSak én az IR 7 órai reggelije miatt ugye fentvagyok már egy ideje :P :P :P :P :P
Meg amúgy is nem hagyom, hogy bármi is felidegesítsen extrába.... bár ma jön ez a féleszű (a védőnő) ....de hogy minek??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csucsukám: Klárinak szerintem jól fog jönni az erősítés, Te meg gyakorolsz a kiscsucsura majd... :wink:
A megbeszéltekkel ellenben a holnap nekem mégis elfoglalt (elmegyek megvarratni a cuccokat)... De jövő héten elméletileg jó lenne bármikor, ill. szerdán ctg-Zoli nap lesz, úgyhogy azt kivéve inkább, vagy úgy hogy aznap du. a Blaha környékén lennék... :wink:...... persze csak ha nem szülünk... :shock: :shock: :wink: :wink:

andrea-1

Csucsu: múlt héten volt lomtalanítás itt nálunk..... Itt volt a fél Gyöngyöspata.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Andi: nálunk is végigmentek az utcában párszor nagy autókkal, többen becsengettek...
Volt,aki meg se várta,hogy kimenjek,kissé felhúztam magam,hogy mi a f*szért csenget,ha nem tud várni egy percet,míg kimegyek??!

Mikor már azon gondolkoztam,hogy kiírom,nincs több fém hulladékunk,nem csengettek többet :D

Nálunk mondjuk tavaly jóra jött egy ilyen páros,mert érdeklődtek fém iránt,mi meg megállapodtunk velük,hogy ha lebontják a fémvázas garázsunkat (nekik volt hozzávaló eszköz,és építőiparban dolgoztak),akkor cserébe el is vihetik :D :D :D

Aztán picit rá kellett fizetnünk,de klasszul eltüntettek mindent,csak a beton alap maradt. :D

Anyumnál is jól jöttek egyszer,ott egy régi emeleteságy volt,amit min. 10.000 ft-ért tudtunk volna elszállíttatni egy másik helyen lévő lomtalanításra (összesen nem ért már annyit),ők meg jöttek,felkapták,és vitték :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.04.28 08:05-kor.
Vendég

Andikám!!
Írtam Neked mélt,de nem küldi el,megtennéd,hogy írsz Nekem,hogy egyáltalán megjön-e???Valami gebasz van a levelezésemmel. :roll:
csucsu99
Budapest

Na legalább jól jöttek akkor tényleg.... mondjuk én fosnék beengedni őket a lakásba... :shock: :shock: :shock:

Csucsu: ment a mél.

andrea-1

Anyuméknak anno volt egy sünijük.
Valahogy odaszokott hozzájuk,de nagyon kedves kis jószág volt,Miska lett a neve,és a kedvenc étele a túrós csusza volt,imádta!! :) :)
Vendég

Ehhez képest a tegnap esti látogatóm,és az ő vacsija:

Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?