Sziasztok!
Jelentem az ebédnek nagy sikere volt!!!Igaz,h utánna komplett ruhacsere volt,mert mindenfelé kellett közben nézelődnie meg nyúlkálnia a fiatalúrnak,de nagyon ízlett neki!!Csak úgy tátogott utánna(bár az én fiam,akármit nyújtasz a szája felé egyből tátikázik
),még repetát is kapott.Mindenesetre a szépen evést még tanulnunk kell..
Meg nekem is gyorsabbnak kell lennem,ha látom,h nyúlkál.
Nálatok Bodzi,h sült el az ebéd?
Rencsi,örülök,h megnyugodtál,és most nem volt sokkoló élmény Apánknál.Akkor ezekszerint most volt uh,ha most is 3 héttel nagyobbnak mondja.
Remélem ez a bőrviszketős dolog,nem komoly!!Sajnos a máj okozhat galibát terhességben(ezt sajnos a sógornőmnél átéltük Flóra előtti terhességénél,csak az az első trimeszterben volt,ő akkor is vészes terhességi hányásos volt és majnem ráment a mája,sajnos elis kellett vetetni a babát.Epeköve is volt,szerintem az okozhatta ez a nagy galibát,mert Flóránál is vészes hányós volt,de nem volt ilyen nagy a baj.)Szorítok hétfőre,h minden rendben legyen!!!Ne idegeskedj!
Most nézem,h Domi igazi kariajcsi lesz!!!De jó!!!Reméljük már berakhatjátok a fa alá!
Egyébként hihetetlen,h a terhesség mindig valami stresszel kell,h járjon!!Nem volt elég,amin előtte végigmentünk,ki így,ki úgy és akkor még ilyenkor is mindig van vmi idegeskednivaló..Bár a végeredmény mindent megér!
Melániának innen is jobbulást kívánok!Jó volt a 7vége Szegeden,nagyokat sétáltunk,megnéztük a paprikafesztivált is.A sógorom anyukája(aki egy tünemény)lakik még ott,és nála voltunk vendégségben.Van egy parfümériájuk a sétálóutcától nem messze,persze beugrottunk(ott pelenkáztuk át a gyerekeket,na az nem parfümszagú volt)
és így legalább gazdagabb lettem egy csomó fincsi kenceficével..
Petiről:hát az én nagyfiam már a kúszást gyakorolja egyre nagyobb sikerrel..Lassan nincs elérhetetlen cél,még ha lassan is,de előbb utóbb kisebb távolságokat már legyűr.Valamelyik nap is kiszúrta aa tévé alatt az apja xbox konzolját,hát alig bírtam kiszedni a kezéből..Apja fia..
Mostanában leterítek 2 réteg pokrócot a kőre és ott lennt bandázunk,jókat kacagunk játék közben,de hát már ott sem lehet egy pillanatra sem otthagyni,mert már nem csak forog oda-vissza,hanem gurul,és pikk--pakk lehengeredik a pokócról.
Moncsi,a cmv miatt ne aggódj,csak a friss fertőzés okoz nagy bajokat(sajnos van ilyen ismerősünk,aki frissen fertőződőtt,a baba dec.re várható,nagyon reméljük nem lesz semmi baj).Megnyugodtál már,minden oké?Remélem nem bántott senki,h kivoltál a múltkor!!
Julcsi,gratula az új rokonhoz,még nem is írtam!
Kislibus,jól teszed,tessék sokat aludni,kikell még húzni az uh-ig!!
De jó Chilinek,ő meg wellnessel..(irigy-irigy)
Peti próbál Flórához közeledni
)
Angyalfiú
Na ez lennék én
az új szerelem a hinta
az új sapimban
Puszi nektek!