Szia Twsit!
A párom is erről beszélt! A dolgok soha nem úgy mennek, mint a nagy könyvben, (mint pl: a Papp könyv!) megvan írva. Bizony, ezért tiltott el Murber doki a tesztektől. Ez 25-ös érzékenységű teszt, de fél úra leteltével is csak egy csík. Amúgy lehet, hogy több teszt a menzi elmaradás után jelez? Akkor nem esem kétségbe! Ezért volt bennem a bizonytalanság, de gondoltam hátha már menzi (28. ciklusnap) előtt látni vmit! Az is lehet, hogy a petikém ki sem szabadult teljesen még mikor bementek a kis katonák, akik 2-3 nap is elkóborolhattak bent, mire összeakadtak a petémmel (márha volt a tüszőben!) Oké, akkor még nem keskenyedem el, meg meg is jöhet és úgyis lehet baba!
Húúú, a rossz oldal befigyelt álmodban. Ez így van, ilyenkor jönnek a negatív dolgok, az van, hogy a rossz oldal nem hagy nyugiban lenni, bezavarnak, de ne hagyjad magad! Hülyeségnek tűnhet, amit írok, de az élet ilyen szenya, a jók nem jöhetnek szépen, mindig van vmi zavar. Ha érdekel megnézhetem álmodat az álmos könyvemben? Te ne törődj semmivel, csak a holnapi napra gondolj, ott várnak a kis babikák!
Szóval rossz kislány voltam, inkább hülye!
Írjad meg Röpcsinek, hogy 24. napon teszteltem.