Sziasztok!
Nagyon rég jártam itt, de mindenképpen szeretném megosztani a tapasztalataimat a Doktor úrral. Decemberben szültem vele, a kislányom most lesz 3 hónapos. Hát nem sok idő marad mellette az ivásra, evésre, netezésre...
BEUS! Együtt feküdtünk a gyermekágyon, a kislányom Hanna:) Emlékszel rám? Gondoltam Rátok, hogy hogy vagytok! Nagyon édesek az ikrek! Sajnálom, hogy voltak komplikációk, remélem, már jól vagy(tok).
Szóval én csak jót tudok mondani Gidai doktor úrról. Velem mindig nagyon korrekt volt, az utolsó hónapban, amikor túlhordás miatt naponta mennem kellett a klinikára, minden nap jött, odafigyelt rám. A várandósság alatt és a szülésen is maximális biztonságban éreztem magam, jó munkát végzett:) Nagyon féltem a szüléstől, de ő valahogy nyugtatólag hatott rám. Talán azért, mert amit mondott, az tényleg mindig úgy is lett. (Reggel 7kor kérdeztem tőle, hogy még mennyi lehet hátra, erre mondta, hogy úgy 22 perc. És 7 óra 22 perckor született meg Hanna.
Na jó, ezt azért csak a vicc kedvéért írtam le:)) Abszolút profinak tartom. Egyébként én hajnalban szültem, úgy ébresztettük, egyből jött és mosolygott és viccelődött és nem úgy kezelt, mint egy "munkaeszközt". Nekem ez akkor nagyon sokat jelentett, sokkal oldottabb lettem, teljesen rá tudtam bízni magunkat.
Tudom, hogy a magánszülés egy "üzlet", de én pl rajta nem éreztem, hogy a pénzért csinálja. Még mielőtt a 6 hetes kontrollon fizettem volna, mondta, hogy visszavár a következő babával is. Mi nem beszéltünk az árról, mert nem mertem rákérdezni, a lehetőségeinkhez képest a legtöbbet adtuk neki, de nem tudom elképzelni, hogy pl kevesellné...
Talán ömlengésnek tűnik, de én tényleg csak jót tudok mondani róla, és ajánlom mindenkinek. Beus, remélem, hogy köztetek csak valami félreértés volt.
Talán még annyit, hogy a szülésre a doktor úr javaslatára Gönczi Kati szülésznőt választottam, aki szintén szuper volt. Iszonyú aranyos és empatikus ő is, és ha helyzet van, kellően határozott. Én a szülésen magamtól talán levegőt venni is elfelejtettem volna, végig segített, nagyon érti a dolgát. Szerintem amúgy mindenki tényleg nagyon kedves és lelkiismeretes, de akinek fontos a személyes kapcsolat a szülésznővel, az válasszon mindenképpen. Katival jó párost alkotnak:)
Üdv mindenkinek!