Sziasztok!
Kira,
Nekem azt írták a lapomra, hogy placenta fundusban, hogy ez mit jelent nem tudom, majd hétfőn megkérdezem a dokim, mert úgyis megyek hozzá!
Vigyázz nagyon magadra és tényleg kötelező pihi, ne tegyél olyan dolgokat, ami megerőletető és inkább pihenj, majd megcsinálod a többi dolgot, ha meglesz a baba....ok?
Vucuska,
Nekem a merkformint rögtön lecsökkentette a dokim, mármint egyáltalán nem szedhettem, de igaz, hogy endroklinológussal kéne ezt megbeszélni. most hogy cukros vagyok, voltam is egynél és ő is azt mondta, hogy helyes volt, hogy a terhesség elején abbahagytam. Csak rögtön diétáznom kellett volna...na de már mindegy kapom az inzulint csak az zavar, hogy minden héten mennem kell cukormérésre, ami kicsit fárasztó főként, hogy kb fél ötkor kell felkelni, meg én mostanában tök fáradt vagyok és legszívesebben hétvégén is aludnék, de muszáj felkelni 6:30-kor majd enni 7-kor és megnézni a cukrom 8-kor és utána enni megint 9:30-10:00-kor - viszont ha kihagyom a tízórait, akkor meg ilyen 3,9 a cukrom ami már majdnem kevés. Majd megszokom remélem...
Krisztamilli,
Szorítok Neked, hogy a saját dokid segítse világra a babát! Bízz benne, hogy megvárja azt a pillanatot. Amúgy akkor hány hetes leszel? gondolom ezt pontra időzítik, ugye?
Izgulok értetetek, de tudom, hogy minden rendben lesz! Vigyázz Te is magatokra! Nagyon jó kis súlya van a babának, de addig még biztos gyarapszik szóval tuti, hogy 3400 g körül lesz
Amúgy nálunk is úgy van mint Witch-nél, hogy ha elindul a szülés vagy van valami, akkor rögtön hívni kell a dokim és jön...kár, hogy nálatok nincs így, mert én úgy tudom, hogy ezt csak be akarták szabályozni, de utána elvetették, azért kérdezz rá még egyszer....mert jogszerűen ilyen nem lehet, szerintem.
Witch,
Te milyen vérnyomáscsökkentőt szedsz és mennyit kell belőle?
Neked mondta az orvosod, hogy akkor ha szeded, akkor csak császár lehet?
Rólam,
Képzeljétek el, tegnap a cukordoki megmérte a vérnyomásom és 130/70 volt. Erre azt mondta, hogy lehet két hét múlva magas vérnyomásom lesz és szedjek valami D betűs gyógyszert. Mondtam neki, hogy voltam 24 órás vérnyomásmérésen és ott a kardiológus professzor azt mondta, hogy még nem indokolt gyógyszer. De mondta, hogy kezdjem el 3*0,5-tel. Erre mondta, hogy éjszaka nekem 100/58 körül van a vérnyomásom biztos, hogy éjszakára is kell, erre azt mondta, hogy az nem árt annyira....na gondolhatjátok, hogy nem váltottam ki, felhívtam a kardiológust, azt mondta, hogy ne szedjek és majd megismétli inkább a 24 órást és ha az kimutatja, hogy magas vérnyomásom van akkor majd ő beállítja úgy az adagot, hogy jó legyen...mert tényleg lehet, hogy kialakul...de amíg nem addig minek szedni....a dokim sem mondta ezt múltkor....érdekes számomra ez is!
Amúgy én elég sűrűn fogom látni a babómat, mert három hetente kell járni ultrahangra
Nika,
Veletek mizu? minden rendben? A frontokat nem érzitek meg? én tegnap is meg ma is annyira fáradt voltam, hogy alig tudtam bejönni dolgozni ...
Vucuska és Vuki,
Szeretnétek a táblába bekerülni? Ha igen, akkor elkülditek az adatokat?
Nemone, Bessy, Adri,
Jól vagytok? Néha azért adjatok hírt magatokról!
Chesti,
Köszönjük, hogy szóltál a találkozóról, remélem, hogy olyan időpont lesz, hogy többen el tudunk menni.
Maggie,
Akkor neked is bajok vannak a vérvételekkel
hát az nem olyan jó, nekem tegnap kétszer is nagyon jól megtalálták
igaz most máshol vették mint múltkor!
Javítom a szülés időpontját 03.18-ra