Sziasztok!
Nahááát! Este nem jöttek be a hozzászólásaitok. Ez a babanet, ejnyebejnye
Úhogy most sokat olvastam...
Japersze, tudom már, ki a Tóth! Valakivel nagyon összekevertem...
Áfonyaaa, ne hagyd magad. De szerintem ezek a dolgok menni fognak. Úgy legyen... Én egyébként most is, meg a lányom születése után is a csecsemősökkel voltam leginkább nem kibékülve... na, ezt jól megmondtam. De szerintem amiket leírtál, hogy kérni fogsz, meg fogják oldani neked. Mondjuk, volt közöttük nagyon normális is, meg olyan is, aki csak odavágta a kezembe a lányomat, aztán csináljak vele, amit akarok... Szerencsémre Hanna ügyesen szopizott már az elején is. Ármin annyira nem... De akkor már tudtam vele mit kezdeni. Az ő esetében meg az egyik nővér odaült velem szembe, hogy nézze, mit csinálok... Piszokul zavart. Mondtam is neki, ez a 2. gyerekem és megy az etetés. Így egyedül hagyott szerencsére. És volt köztük pár, akinek az arcára volt írva, hogy mennyire nem szeret éppen ott lenni, ahol van... De nem csak múló munkaundor lehetett, mert másnap ugyanolyan ábrázattal jött be a szobába.
Nade mindegy, áfi, téged nem féltelek, császárseb ide vagy oda...
A koraosztály ennyire gáz? Biztos annak a 2 nővérnek, aki ilyeneket mondott, nincs még gyereke... A felvételüknél lehetne ez alapfeltétel esetleg.... hogy ne gázoljanak a mamák lelkébe, van nekik enélkül is elég bajuk. Barátnőm babája is oda került mert 37. hétre született és nem volt 2,5 kiló. Ő is teljesen kikészült, hogy nem láthatja. Naná, ez a természetes. naon hülye megoldás a 2 külön épület...
Áfonyaaaa, jajdejó!
(a képeken röhögök. De ne is a gátadra tetováltasd őket, hanem feljebb...)
Ja, a zenéről jut eszembe: tök jó, mikor bekerül az ember a szülőszobára, akárhányperces fájásokkal (nekem 5 volt) kitöltenek az adataival egy lexikonnyi papírt. Na, és akkor kérdik, mire lenne igényed. Még azt is megkérdik, akarsz-e zenét hallgatni... Nem tudom, ha valaki azzal jelentkezne, hogy kádban akar vajúdni, mit szólnának hozzá...
Szerintem az a kád csak repinek van ott.
A hímzés meg: Áfi, ha mégis természetes úton szülnél, állítólag jó kezekben vagy... Vargadoki, mikor engem varrt össze, közölte, hogy őt doktorMatyónak is hívják, mert állítólag olyan szépen varrja össze a sebet. Hehe. Mondjuk, akkor nem volt kedvem nevetni... De az tény, hogy a 2 "utolsó" gyerekemnél egyáltalán nem volt gondom a gátsebemmel, már a szülés után 3 órával rajta ücsörögtem...
Na, már megint rám jött a szóf...ás. Tényleg le kell lőni engem időnként... Devcsa: nagyon szép Zsombor baba!