Sziasztok!
Szilveszterkor - azaz ma
- mi is itthon leszünk természetesen, amúgy sem vagyunk egy bulizós típusok, jobb a nyugalom... úgy látszik, öregszünk...
Geszti miatt meg amúgy is ugyanolyan este lesz mint a többi, max. annyiban különbözik hogy nem dőlünk be az ágyba hanem megvárjuk az éjfélt, azt mindig meg szoktuk várni. Lesz virsli, melegszenya, újévkor meg lencseletykó. Jaj de imádom, és most vissza kell fognom magam sajnos, de azért egy tányérkával meg fogok enni!!!
Erika!
Mit dolgozik a férjed, hogy ma estére megy?...
Klauszka!
Örülök hogy hírt adtál magatokról. Van már fogacskája Elcsónak, vagy most jön az első?
Noémi!
Már csodálkoztam is, hogy nem jelentkeztél, mert te mindig szoktál, de ezek szerint a babanet cs...szett ki veled, szegény...
Gőzt kiereszteni valóban naggggyon-naggggyon jó lenne... de mikor???
Bárány!
Neked már "nagyok" a gyerkőcök, te mehetsz... jó mulatozást...
Aranyosak a képek!
Schöpf-Mérei: én is voltam már ott pár évvel ezelőtt látogatóban, hát valami szörnyű volt, förtelem ahogy kinéz az a kórház, siralmas. Belül sem különb. Tavaly meg jártam oda egy dokihoz, aki egyébként totál pancser volt, (egy ismerősöm ajánlotta), az égvilágon semmit sem csinált végülis velem, csak irogatta fel a Clostylbegitet, aztán annyi. Ezért nem érte meg annyit utazni. Na mindegy, azóta el is felejtettem az egészet, és hálistennek most itt van a mi kis Gesztenyénk.
Egyébként Geszti tegnap olyan tündérke volt, egész nap mosolygott, játszott, marha jó kedve volt!
Remélem, ma is ez lesz!
Majd én is teszek fel képeket, csak még nekem is kicsinyíteni kell...
Na megyek mert megébredt. A reggeli szopi után Apa letette mert nagyon álmos volt, de úgy hallom már kialudta magát?...