Sziasztok!
pótolom a hiányosságom és bővebben beszámolok a tegnapi uh-ról.
tegnap este nagyon rosszul voltam, ugyhogy csak ezt az egy mondatot sikerült kipréselnem
Őszintén szólva egyik szemünk sír a másik nevet. Nem is mertünk belegondolni a 3 babába, kettőre koncentráltunk. Aztán tegnap az uh előtt harcika odajött és azt mondta: basszus ebéd közben lelkiszemeim előtt 3 petezsák jelent meg. Szép, mondtam, hogy nem lehet...
Aztán az uh alatt először nem láttam rendesen a képernyőt, csak azt hogy harcika lesápad, a doktornőnek megrándul az arca és a férjem nem bír semmit sem mondani. Rögtön tudtam, hogy 3 van
Aztán megnézegettük őket egyenként, mindegyik 5 mm-es és van szívhangjuk. Vagyis a középsőnek még nem volt egyértelmű a szívhang az ő pulzálása nem látszódott rendesen. De szépen helyezkedtek el és amugy minden oké velük.
A doktornőnek idén mi vagyunk az első 3as terhesei
Két hét múlva megyünk uh-ra, de akkor már a Hajdú Krisztához a szabolcs utcába, mivel úgyis ő lesz a dokim és a hármas terheseket a doktornő mindenképp elküldi hozzá...
szóval 2 hét múlva majd kiderül hogyan tovább, addig fogalmam sincs. Most egy kicsit én sem irigylem magam, mert leginkább mindenki csak meg volt ijedve a 3 babától.
bár a családom már most szétosztotta őket
egyenlőre pihi
, a konyhát meg már én sem bírom...
tegnap szegény barátnőm sütött csirkét nekünk, de már az ajtóban rosszul lettem az illatától... a főzés nem megy jelenleg...
zsebike!
ha majd csinálsz új táblát akkor beteszed, hogy nekem volt még 2 fagyibabás beültim is.
és az a vicces, hogy te, meg aanda lebegtetek mindig a szemem előtt, hogy nekem is sikerülni fog majd ugy mint nektek és tessék mindjárt 3-at produkáltam. Apa meg viccelődik, hogy egyszer engedett el a kaáliba egyedül és mindjárt 3 babát csináltattam
Anikó!
Nagyon szép az uh képed, nekem sajna a 3 nem fért egyre, de majd valahogy megoldjuk hogy fel tudjuk tenni őket. Most van A, B, és C babám