Katlina! Akkor azon is nyugodtan felháborodhatsz, hogy a b.nőm 14 éve, mikor terhes volt, a vastablettától iszonyú szorulásos volt (még jó, hogy ő nem olvas minket
, így kibeszélem). És az orvosa Jakab volt, aki azt mondta neki, igyon vörösbort, minden nap 1dl-t. Na, hát neki sem kellett több, itta is boldogan!!
Én nem mertem, pedig én is szeretem.
Olga! Úgy sajnálom! A DM-ben elshoppingoltam az időt, 1/4 12-kor voltunk az ebédért, utána meg egy trappban haza, mert akkor jutott eszembe, hogy Lilcsi főzijéhez meg nem főztem még krumplit...és ugye 1/2 12-kor elviled ebéb... Nem tudom, olvasod-e, de szerdán Isten küldök sms-t, hogy lent bóklászunk!!
Ja! Lilcsit nem a nap kapta meg, hanem száraz a bőre, azért ilyen pircsi
. Télen is ilyen volt. Akkor meg azt hitték, hogy a szél fújta ki, pedig hát reggelente is ilyen a drágám...Kenem én, de 1x egy nap. mielőtt lemegyünk. A múltkor kicsit intenzívebbre vettem a kenegetést, és még pöttyös is lett neki az orcája
. Pedig ez valami patikai hidratáló krém.
Fanna! Mi van veletek??
A mostani éjszakánk még meredekebb volt, mint azelőtt
éjféltől 2 óráig Lilcsi 5 percenként felsírt...mit sírt: zokogott! Kivettem az ágyból, de mégjobban sírt. Még meg is ráztam kicsit, hátha még alszik. Aztán nagy nehezen megnyugodott, de kegyetlenül hüppögött szegény. Na, akkor most jött el annak az ideje, hogy magam mellé vegym...Lefeküdtünk, odatettem mellém, betakargattam. Már majdnem sikerült elaludnom, mire elkezdett mocorogni, seregni, forogni. Aztán megint felsírt. Aztán még szájba is rúgott-biztosan megérdemeltem
. Aztán azt mondtam, hogy megy a kiságyába vissza. És onnantól kezdve megint azt csinálta, mint előző este is, hogy 5 percenként felsírt 2x-3x, aztán csend. Reggel meg persze olyanok vagyunk, mint a kifacsart citrom.. Nem tudom, ma este mi lesz?