Sziasztok Anyukák!
Akkor gyorsan ide is firkantok pár dolgot:
Panni- ha a maltofer bezavarná Márk széklet milyenségét, és mennyiségét, ne lepődj meg, én rengeteget szenvedtem, ill. zsigusz, de tudod, ez is gyerekfüggő....azért majd írd meg, 1-2 hét múlva, hogy mi lett a változás.
Én kérdeztem, ha én szedek vasat az nem lenne jobb, hiszen én jobban el tudom viselni, ill. Jobban tudok tenni az esetleges székrekedés ellen, mint egy pici baba. Ááááá nem megy át úgy az anyatejben..., bezzeg az össze többi dolog jól átmegy mi???!!!
Zsófi-szopizás nálunk is hasonló volt Mircikéjékhez, megfejelve a hasfájással, így napközben csak akkor fejtem, ha szét akart durrani, este volt, hogy arra ébredtem, hogy úszok a saját tejemben, sajnos én néha annyira fáradt voltam már a fejéshez, de 3 hónapos korára beállt a kereslet kínálat törvénye szerinti szopiadag..
Zsombornál már nagyon belustultam, de ő többet is szopizik, nagyobb a nyomrocskája, ő a kismohó!, de a kezdetektől beállt, ritkán feszített annyira, akkor meg gyorsan mellre tettem, szopizzon annyit, hogy ne kelljen fejnem, de az a tejben való tocsogás, 5 ágynemű, hálóing dolog nem(elázás, mosás., amiről Timi írt) volt, mint zsigánál. De lesznek időszakok-mint Zsókával írogattuk-, amikor előnyben részesítik vmelyik mellett, de hogy miért teszik, nem tudom?
Mircike-köszönöm az „útbaigazítást”. Igen anyagilag mi se vagyunk eleresztve hátulról, és segítségben is inkább csak az én rokonaim vannak...
Nagyon sajnálom, hogy most tényleg az van, hogy pénz nélkül nem merik bevállalni a gyereket a fiatalok, nem hiába szülünk inkább a 30-hoz közelebb, ami meg nem éppen a legjobb.
Amiket leírtál, teljesen egyetértek vele. Nálunk párom nem keresett annyira rosszul, cserébe meg nem volt apa, mert éjjel nappal dolgozott! Amikor megszületett zsombor, akkor volt, hogy mire hazaért, mi már aludtunk a tökikkel, mikor ment, akkor még aludtunk, nagyon rossz volt!!!
Itt jó, ritkán kell túlóráznia, ha kell, szólnak előre, és fizetik, nem mint otthon, ahol még a saját kocsi, bejárás, benzin pénz is ment el a közösből (3x bőr letépése a munkavállalóról...), nemcsak az idő.
Ráadásul a te szakmád, meg egy külön tészta, ahol mindent jól át kell gondolni!Van egy bnőm, aki otthagyta a gyerekorvos rezidensi képzést, mert nem kivitelezhető gyerek mellett, inkább „átpártolt” a háziorvosira...na szóval vannak döntési helyzetek/kényszerek.
Ja igen, és nagyon aranyos a kép a nagyfiúról!
Édi nagyon!Neki is szép barna szemei vannak! Meg az a dögönyözhető tipus!(én még egy darabig nem is merek kertesházról álmodni, pedig nagyon szeretnék
)
Na talán itt is utolértem egy picit magam a mai rohangálós nap után!