Fricky!
TV alapra nem káros, csak azért mondják, mert azt az időt amit TV-zéssel tölt, ha játékkal töltené akkor jobban fejlődne, de ennyi. A férjem unokaöccse 4 éves és TV illetve számítógépen nőtt fel, mint 3. gyerek és él és virul.
Szóval ha szereti miért ne, de azért nem kell erővel oda tunkolni a TV elé, hogy csendben legyen.
Ági a híradót nézi, ha van kedve, amúgy én nem TV-zek, szobájában nincs is, rádiót hallgatunk vagy zenét.
Nekem volt olyan osztálytársam akinek a szülei nem vettek TV-t, hogy az milyen káros, hát a kissrác a szomszédban állandóan a TV-n lógott.
Ezvicc!
Nem is csak az időhiány, nekem úgy két hónapja a kedvem illetve épp a kedvtelenségem miatt alig takarítottam itthon. Azóta sikerült összekapnom magam. Nagyon el voltam keseredve. Ági folyton rajtam lóg napközben, nagyon hektikusan alszik így ha fent van nem tudok csinálni szinte semmit.
Most, hogy már kúszik, kijön a konyhába is utánam, ami kb. 10 méterre van az ő kis kuckójától. És minden piszkos dolgot megkóstol pld: babakocsi kerék.
Én úgy próbáltam megoldani a dolgot, hogy először kicsit összekaptam magam, elmentem fodrászhoz, manikűr-pedikűr-be és vettem pár új ruhát, így már kicsit embernek érzem magam, valamint hétvégenként próbálok egy kicsit lazítani, akkor a férjem többet segít, egy jó fürdő csodákra képes. A lényeg, hogy picit töltődj fel. Nem tudom, van valaki akire rá tudod bízni, amíg elmennél csavarogni picit? (Nálunk sajna nincs, nagyszülők vidéken...)
Született feleségek szerintem szuper, én meghozattam Amerikából a teljes első szériát, annyira tetszett és mivel szerdánként tanfolyam és nem láthattam ezért így nem maradtam le róla, sőt tudom mi lesz az első széria vége....
Bogyóra ne szokj rá, a csajszi is leszokik róla...És mindenki bevallja, hogy minden kezdet nehéz...
Valószínű a kis Ati rájött, hogyha éjjel felriad akkor kap cicit, ha sír egy kicsit. Már fél éves ezért nagyon tudatos. Eg ykismamatárs úgy szoktatta le a gyerekete az éjjeli kelésről, hog yhagyta pár napig ordítani, illetve ha felkel t agyerek, csak vizet kapott, így 4 nap után rájött a gyerek, hog yfeleseleges felkelni. Igaz ez meglehetősen durva módszer, de már találkoztam olyan anyukával is, aki a 2 éves gyerekéhez még 2*-3* kelt éjjel. Szóval rajtad múlik, hogy mit szeretnél a jövőben. De sajnos semmire sincs garancia. Egy védőnő szerint egy két hónapos csecsemő már végig tudná aludni az éjszakát, így hat hósan már tuti, hogy végig tudná aludni, próbálj meg neki valami táplálóbbat adni vacsira, hogy ne legyen éhes.(rizspép, tejpép)
Ági is többször felébred, de sohasem "szól", mindig visszalaszik magától, megszokta, igaz ő tápos csirke, nem is jelez a bébiőr, megfordul és alszik tovább.
Pocak!
Már megnéztem őket, de dög messze vannak
lehet, hogy megrendelem, csak úgy meg vagyon a szállítás.
Azért is kérdeztem, hátha tud valamelyikőtök egy közelebbi megoldást.
Többiek!
Táblát holnap felrakom jó?
Üdv
óri