Szasztok csajok,
Csak nekem nem jött be az oldal egész hétvégén, vagy nektek sem ?? Hétfőn reggel már írtam a szerkesztőnek hogy csináljon valamit, aztán csak most tudtam idejönni, hogy működik-e.
Elkezdtem írni a János kórházas topicba is, hogy megtudjak egy kis insider infot a kórházról, de többnyire ott is csak vak vezet világtalant
Viszont teljesen meglepő módon felismert ott egy volt fősulis csoporttársam
Milyen kicsi a világ. Mostanában olyan sok rég elveszett ismerős talál rám
Tök jó !! De ami a legjobb, az hogy ma voltam a dokinál és Máté 2620 gr !!!!!
Pedig már szinte csak spenótot adok neki
Na jó, azért sütit is kap...A dokival megállapodtunk hogy feltétlenül előbb kell jönnie, én továbbra is az április 6-ot lövöm be ( mai mérete alapján április 4), aztán majd meglátjuk
Tegnap függönyt varrtam, Zsebikém, jó munkához idő kell, de hamarosan jönnek a képek
Ma apa megvette a videokamerát is, és másodszorra is elvitte a legújabb fényképezőgépét a szervízbe és a lelkükre kötötte hogy áprilisra aztán kész legyen a masina. Tehát apa már felkészült
Zsebi,
Az LH teszt nekem annak idején nagyon jól működött, és csak 2 ezer forint körül van. Igaz, mostanában nem láttam a DM-ben, de lehet hogy csak nem figyeltem ??
Az én nőgyogyóm a Délinél van, ajánlom, de sajna ő sem olcsó
Judit,
Örülök hogy jól telt a hétvége
Laramama is táncolt ?? Én sem voltam már ilyen helyen ezer éve, tulajdonképp nem csak az elmúlt 8 hónapban nem, mondjuk vagy 2 éve
nade sebaj, majd bepótoljuk
Lakberendezés témában, szerintem soha nincs vége...mi most akarunk új székeket venni, meg minden évben kell valami új, vagy legalább egy-két áthelyezés, különben unalmas lesz
A WC ülőle tényleg fontos dolog
És milyen lett, focistás vagy kagylós
?
Unique,
Hülyeségeket írtam...úgy tűnt hogy a kocsi egész anyaga olyan orkános, de közben rájöttem hogy a fekvő része mégiscsak pamutosabb... Igen, pelenka biztos lesz alatta, de gondoltam a plédet felülre teszem, nem alulra... ti alulra is tesztek ? Na persze ha ilyen sarkvidéki idő marad áprilisra is...Szerencsére egy barátnőm felajánlott egy pólyát, de csak akkor fogom elkérni, ha tényleg hideg lesz.
Azt én is megfigyeltem a ruháknál hogy két 56-os méret is lehet eltérő, de meg sem lepődtem, ez a felnőtt ruháknál is így van...Azért 62-ből még feltöltöm a készleteket hamarosan
Úristen, te már mindjárt a 36 héten vagy...tényleg repül az idő...én még annyi mindent szerettem volna csinálni....az elmúlt 1 hónapban, mióta itthon vagyok, azt hiszem 20 oldalt tudtam olvasni, pedig 3-4 könyv kiolvasását terveztem
Kriszta
33+3