Új privát üzeneted érkezett!

NorkaKép
holnap a Szabolcs u.-ba megyek a HAjdú Krisztához, ő fogja kimondani a nagy igazságot, azaz, hogy most van miért aggódni vagy semmi okom különösen stresszelni magam a meszesedés miatt. a mai UH-n ugyanis a dokim mindent rendben talált, de szeretné, ha egy jobb gép és egy hozzáértőbb szakember is ezt igazolná.
Nem, még nincsen készen a babaszoba, úgy két héten belül megérkeznek a bútorok, összerakjuk és elméletileg fogadóképesek leszünk. Ekkor érkezik a babakocsi és a bölcső is. Már csak egy szőnyeget kell venni és gondolom még egyéb apróságokat, amikre most nem gondoltunk. A bécsi bevásárlásra visszatérve, nekünk 8 hét lesza szállítási határidő, szóval említsd meg a párodnak, hogy hacsak nem akar majd egyedül szaladgálni, jobban teszi, ha rád hallgat.

Méregetem a cukromat, lazán veszem a diétát, látszik is a mérlegen...

Én mindig annyira élvezem, ha mocorog a baba, eddig a legkellemetlenebb élmény, amikor bordán rúg. De tőle még azt is elviselemKép

Na, húzok, lehet, hogy csak pénteken tudok jönni, majd mesélek.

reno
renoka

Nori!
Én már semmit nem értek. K. azt mondja nincs jelentősége, de engem aggaszt. Orsi is mondja, hogy a progi szintet peteérés után hét nappal kell nézi ami úgye nem feltétlenül a 21. nap. Jó lenne uh-val nézni akkor hogy kb. mikor van pé-m hogy ehhez mérten vegyék le a vért, vagy akkor ne foglalkozzak semmivel nézessem meg a 3. 14. 21. napon aztán kész? Mondjuk ma voltma pont a 3. napon úgyhogy akkor már mindenképp várok egy hónapot ha mind a három érték kell.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Emese Kép
megpróbálom előkeresni a számát.

Zsebi Kép
hmmmm nem tudok semmit mondani. Én csak a sjaát ciklusomon láttam, hogy nem mind1, melyik napról van szó.
Nekem anno úgy vették le, hogy a 16. napon volt a tüszőrepim, levették a 21-23-25 napon... a 21.en még tök alacsony volt, míg a 23.on már szép volt és nem is volt kevés.
a 21. napi alapján progielégtelenséget lehetett volna diagnosztizálni.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Ismét csak azt tudom mondani köszönöm. Kicsit most belefáradtam megint a lelet gyűjtésbe, saját nődokim nincs (vagyis volt, csak már a múltkr a clamédiánál is cirkuszolt velem) oda nem mehetek, hát ez van. Majd lesz valami. Modnjuk most szépen megjött semmi barnázás nem volt, csak annyi hogy este barna reggel már tökéles.

Köszönöm, hogy foglalkozok velem.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
szerintem.... ha viszonylag szabályosak a ciklusaid, nem barnázol...
akkor tényleg nagy gond nem lehet. Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szasztok,

Unique,
A homokos ötleted nagyon tetszik KépKép
Sikerült a bevásárlás, Graco Coachrider-t vettünk, mert ez közelítette meg legjobban az elvárásokat. Sima sötétkék színű, könnyen összecsukható, közepes méretű kerekekkel,teljesen fektethető 5 pontos övvel és relatív könnyűnek tűnt (bár most kiolvastam hogy 11 kg). Már belefáradtam a bizonytalanságba, remélem a végén tényleg jó lesz. Még össze kell szerelni, amit nem akartam apukámra bízni, igy majd Zoli a hétvégén megcsinálja. Ahogy Zsebinek is igértem, hétvégén lesznek képek Kép Vettünk még kiskádat meg pelenkázó feltétet is, kezdek megnyugodni Kép

Norka,
A párodra tessék keményen rászólni hogy mentek bevásárolni és kész Kép Ha tényleg rendelni kell, arra meg várni, akkor nem érdemes az utolsó hónapra hagyni Kép Én egész jól bírom, főleg ebben a szép időben van kedvem csavarogniKépKép Persze azért fáradékonyabb az ember, többször kell leülni pihenni, de szerencsére nekem eddig semmiféle fájdalmam, görcsöm extra problémám nem volt...
Már kellene számolnom a baba mozgását, pedig a kiskönyvben csak a 34. héttől írja. Hát a napi 10 mozgás tuti megvan, úgyhogy egyelőre nem izgatom magam a táblázattalKép

Renoka,
Reméljük Hajdú Kriszta is mindent rendben talál Kép Mindenki hozzá jár? Mennyivel előre kellett tőle időpontot kérni ? Lehet hogy csak el kellene nekem is mennem hozzá ? Bár én úgy érzem minden rendben van, de motoszkál a kisördögKép

Farkaslány,
Köszi hogy átadtad az üdvözletet Timeának Kép Azért jó hogy emlékezett Kép Neked hatalmas drukkok mennek a miki utáni hónapokra KépKép

Holnap reggel 9-re megyek kismama jógára....ha fel tudok kelni....ugyhogy jobb lenne ha elmennék most aludni....

Kriszta
32+4

Kép

KépKép
kriszta71

RenoKép
A mérleggel most ne törődj, ami jó a mamának, jó a babának Kép

NorkaKép
Hát, remélem, még messzebb van az a finis Kép Ma mondta a Győrffy papa, hogy még van időm a méhlepény alapján. Még 4-5 hét hivatalosan. Meglátjuk. Mondjuk ebbe a hideg időbe ne is jöjjön. Van esze Kép
Örülök, hogy kicsit visszább veszed a tempót, ezt légyszi közöld a közeli érintettekkel is! Merthogy mindenki emberből van és szerintem nem örülnének, ha a baba kárára kellene miattuk cidrizned. Nálunk (pedig a szüleim addig eléggé ódzkodtak attól, hogy hozzánk járjanak) is a feje tetejére állt minden a terhességem miatt. Most már mindig a hegy megy a Mohamedhez Kép Ez van. Aztán meg a baba miatt lesznek kénytelenek. De tudomásul veszik és minden OK. Szoktatás kérdése. Kép

KrisztikémKép
Ha kell jó ötlet, csak szólj! Profi babanevelő vagyok Kép Kép
Majd kíváncsian várom a képeket a babakocsiról, ha össze lesz szerelve. Nem összeszerelve árulják? Nekem ez újdonság... A mienk már menet készen volt, amikor megvettük. Csakhát tegnap szét bombáztam, mert kimostam a belső részeket, amik érintkeznek a babával. Kép

Zsebikém, a kedvcsináló fertőzést kiváltó kép, de nemcsak Neked:

Kép

Adatok: súly: 2600g, hossz: 50cm. Arányos, szépen fejlett baba. Minden rendben van. Köldökzsinór is a helyén. Győrffy papa szerint nagyon nyugis (ezt én nem veszem észre, csak UH-k környékén Kép).
Magzatvíz átlagos, méhlepény tökéletes. Szóval még egy ideig bennmarad a drága. Hú, ha 200g-ot hízik hetente és kivárja az idejét, akkor kb. 3500-3600g lesz, mire megszületik. Még rágondolni is rossz! Kép
jajajajajjjjjj nem akarja valaki helyettem megszülni? Kép Kép Kép

Puszilok mindenkit! (Zsebi: Neked külön kívánom ezeket a gyönyörű érzéseket, amiken átmentem az elmúlt hónapokban, mert tudom, mennyire megérdemled! Kép)

Unique
35+0

KépKép
unique

RenoKép
A mérleggel most ne törődj, ami jó a mamának, jó a babának Kép

NorkaKép
Hát, remélem, még messzebb van az a finis Kép Ma mondta a Győrffy papa, hogy még van időm a méhlepény alapján. Még 4-5 hét hivatalosan. Meglátjuk. Mondjuk ebbe a hideg időbe ne is jöjjön. Van esze Kép
Örülök, hogy kicsit visszább veszed a tempót, ezt légyszi közöld a közeli érintettekkel is! Merthogy mindenki emberből van és szerintem nem örülnének, ha a baba kárára kellene miattuk cidrizned. Nálunk (pedig a szüleim addig eléggé ódzkodtak attól, hogy hozzánk járjanak) is a feje tetejére állt minden a terhességem miatt. Most már mindig a hegy megy a Mohamedhez Kép Ez van. Aztán meg a baba miatt lesznek kénytelenek. De tudomásul veszik és minden OK. Szoktatás kérdése. Kép

KrisztikémKép
Ha kell jó ötlet, csak szólj! Profi babanevelő vagyok Kép Kép
Majd kíváncsian várom a képeket a babakocsiról, ha össze lesz szerelve. Nem összeszerelve árulják? Nekem ez újdonság... A mienk már menet készen volt, amikor megvettük. Csakhát tegnap szét bombáztam, mert kimostam a belső részeket, amik érintkeznek a babával. Kép

Zsebikém, a kedvcsináló fertőzést kiváltó kép, de nemcsak Neked:

Kép

Adatok: súly: 2600g, hossz: 50cm. Arányos, szépen fejlett baba. Minden rendben van. Köldökzsinór is a helyén. Győrffy papa szerint nagyon nyugis (ezt én nem veszem észre, csak UH-k környékén Kép).
Magzatvíz átlagos, méhlepény tökéletes. Szóval még egy ideig bennmarad a drága. Hú, ha 200g-ot hízik hetente és kivárja az idejét, akkor kb. 3500-3600g lesz, mire megszületik. Még rágondolni is rossz! Kép
jajajajajjjjjj nem akarja valaki helyettem megszülni? Kép Kép Kép

Puszilok mindenkit! (Zsebi: Neked külön kívánom ezeket a gyönyörű érzéseket, amiken átmentem az elmúlt hónapokban, mert tudom, mennyire megérdemled! Kép)

Unique
35+0

KépKép
unique

Judit Kép juhhhé, libabőrös lettem, annyire örülök, hogy sikerült ma megcsináltatnod a terheléses dolgot. És nagyon bíztató, hogy olyan belgyógyász vesz kezelésbe, aki ismeri az inzulin-PCO kapcsolatot !!!! Tökös lány vagy, de ezt mindig is tudtuk !!
A dokinőd rendes, hogy segít benneteket, örülök, hogy partner ebben is.
Farkaskomának drukk a keddi számfejtéshez Kép

Unique : kár, hogy nem jelenik meg a kép ! Úgy örülök, hogy minden OK veletek ! De már tényleg nagyon a finishben vagy KépKép

Zsebi : az, hogy előző nap barnázás van, másnap rendes mensi, az teljesen jó ! Háát, azért én is megnézetném a spontán ciklusban azt a 21.napi progit Kép

Renoka : holnapra drukkolok Neked, nagyon remélem, hogy még bőven van időd !!! Puszillak !

Kriszta : Na, milyen volt a reggeli jóga-party ??Gratulálok a babakocsihoz, kíváncsian várom én is a fényképeket Kép

Lányok, én eldicsekszem, hogy a mai nappal elkezdem az Adimetet szedni az inzulinrezisztenciára. Krizsával fél év pihiben egyeztünk meg, de azt is mondta, hogy az április ciklusban rásegítünk egy kis Serophene-s stimuval KépKép

Lányok, olyan furcsa, hogy most ennyire parkolok, még szokom a gondolatot KépKép

Niki

Ui.: akinek szüksége van Dr.Lázár Erika mobilszámára írjon az m.kiralyn@freemail.hu -raKép

mniki

LányokKép

megnyugodhatok, a lepényem (azaz lepényünkKép) tökéletesen működik, meszes kissé, de korántsem olyan vészes a helyzet, mint ahogy rámijesztettek. Azt mondta a doktornő, ha a funkcióját betölti, kit érdekel, hogy meszes. Így legyen még jó pár hétig, azért fokozottan ellenőriztetem.
Holnap jövök!
puszi
reno
30+6
renoka

Sziasztok,
köszönöm a segítséget (Judit, Orsi, Niki), de közben sikerült elérnem a doktornőt (éljen-éljen!!!), és kaptam 2 doboz gynevac-ot! Most már csak nyomatni kell a szurikat!
Köszi a bíztatást!
Emese
mse9

Sziasaztok,

Bocsánat: megpróbálom a képet még 1x... Úgy látszik, megint sz.rakodott a babanet Kép

Kép

Unique

KépKép
unique

Unique,
Ajjaj, én ezen a képen most nem igazodom elKép
Tanácsokért majd jövök Kép Bár szeretek a saját fejem után menni Kép (Pedig a párom a kos, nem én)
Szuper méretei vannak Laurának !!! Már most 50 cm, nem félsz hogy kicsi lesz neki az 56-os ruha ?? Nekem most ez a parám Kép Hát igen, a 3500-3600 gr az szép súly, de még legalább 4 alatt van Kép Egy másik könyvemben már csak heti 150 gr gyarapodást olvastam, ha ez megnyugtat Kép Bár ha Laura ezt nem olvassa, akkor minden hiába KépKépKép

Babakocsi nekünk dobozban volt, a kerekei vannak külön, meg a váz és a test, tehát nem apró darabokban, de azért nem volt kedvem nekiállni...ez a kispapa feladata...Amin kicsit elgondolkoztam, hogy az anyaga nem valami jó, olyan orkán szerű, belül sem pamut, igy majd valami belső 'borítást' kell hozzá gyártani azt hiszem...

Niki,
Szerintem jó lesz nektek ez a fél év pihenő, nyárra a gólya is megjön majd KépKépKép
Hát ettől a jógától sem voltam elájulva....Ezeket a gyakorlatokat ha elővezetem a János hagyományos szülőszobáján, szerintem mindenki bolondnak fog nézni... Inkább maradok a terhestornánál, nekem az jobban fekszikKép

Renoka,
Na látod, minden rendben Kép Már csak két hónapig kell kitartania a lepénynek és táplálnia a babótKép

Emese,
Hurrráááá, akkor kúrára fel Kép

Kriszta
32+5

Kép

KépKép
kriszta71

Kriszta Kép
ez a baba pofija Kép (ha jól gondolom)

Unique Kép
nagyon aranyos a maszatka!

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Unique!

ha kb. 1 m-ről nézem a képet, tökéletesen látni az arcocskáját. Nagyon szép baba.

Renoka!

Szupi, hogy minden rendben. Még pár hét, és itt a baba. A lepény meg bírja ki addig. Könnyen mondom, mi?

Timi
latimi

Kedves lányok,
elnézést, hogy igy ismeretlenül török rátok, de segitséget szeretnék kérni. A Dévai topikba irok, de titeket is gyakran olvaslak.

Szóval, 3 hete volt az 5. inszemünk. Nem jött meg a menstrim és van 3 pozitiv tesztem, ami napról napra lett erősebb. Barnázás nem volt.Ma voltam UH-n, de nem látott petezsákot a méhemben a doki. Sajnos igy valószinű, hogy méhen kivüli. Hétfőn reggel megyek vérvételre, du.-n újabb UH, hátha csak későn ágyazódott be és ezért még nem látszik ma. Volt köztetek valaki, akinek a terhesség 5. héten még semmit nem láttak az UH-n, de később a baba mégiscsak ott volt?

Köszönöm előre is.

Inari

KépKép
inari

Sziasztok lányok!

Hőmérős topiclakó vagyok! Szeretnék tőletek kérdezni v.mit! Clostit kaptam 2*1-et erre lett a 14. cn.en egy 26mm-es tüszőm és kaptam rá Merional-t repesztőnek. EGy db 75Ne-set. Aztán elolvastam a tájékoztatót, amin az van, h ez peteérés serkentő, meg utánanéztem a neten is és ott is ezt olvastam, hogy erre való. Ez lenne a kérdésem, hogy én ezt miért tüszőrepesztőnek kaptam? Létezik ez? Tegnap este kaptam azóta csend van, tehát se szurkálás semmi! A hőm meg még mindíg a pincében. Ha válaszoltok azt előre is megköszönöm.

Ildi
Vendég

Ildi,
Én hőmérőzésben nagyon gyenge vagyok, Zsebi csinálta sokáig, úgy hogy ő biztos válaszol, mert otthon van a témában.

Tegnap meg volt terheléses cukor és inzulin vérvétel, kb 10 nap múlva lesz eredmény, majd jövő héten kell időpontot kérnem a professzortól, hogy az azt követő héten mikor elemezzük ki az eredményt, bár remélem nem lesz mit, mert nem lesz probléma se cukorkával se inzulinkával.

Növekvő Bálnáim,
Ezek aztán kecsegtető hírek mindannyiotokról. Tessék szépen a törpéket bent tartani, és pihizni.

Unique,
Laura add be a könyvet, és ne felejts el megkérdezni mit szól a homok-témához!

Kriszta,
Majd a Zoli szerel, te meg messziről irányítod, bár Máté is összetudja rakni szerintem, mert már odabent réges-rég a darujával szórakál!

Snori,
Ma megittam az első adag Kecskerutafű teát, ennek egész jó íze van, szóval nem lesz gond, hogy minden nap igyam! Remélem segít! Köszönöm hogy ennyire figyelsz rám! Tamás- így hívják az urad?- meg jó lesz ha hallgat rád mert különben bekerül az újságba aztán meg nézhet csak, mert mindenki buzerálni fogja.

Renoka,
Akkor Hanna jól el van ellátva, ez mindeképpen megnyugtató! Tessék szépen enni, nem össze-vissza! Minden nap eszemben vagy amikor megyek fürdeni meg a reggeli fürdéskor, azt hiszem örökké hálás leszek Neked, még akkor is ha nem spontán lenne gyerekünk, de mivel spontán lesz így még inkább. Mondjuk ez elég perverz, de annyira nem mint a – ne vágd le a cérnákat, még akkor sem ha szúrnak -.

Képzeljétek, most tudtam meg hogy egy volt kolléganőm anya lett, mivel a hét elején hívták, hogy van egy vajúdó nő és szeretnék-e a babát- hát persze. Így szerdán megszületett a lányuk. Ha minden jól megy akkor szerdán már otthon lesznek és minden papírt elrendeznek. Persze még izgulnak, hogy a szülőnő ne vonja vissza. Hát remélem minden OK lesz velük.

Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

Kedves Inari és Ildi, én nem tudok nektek segíteni, hátha jön Orsi, ő mindig mindent tud.

uniqueKép
az én gyakorlott Uh nézegető szemeim rögtön látták a kis pofikát, nagyon bájos kislány! Nagyon békésen szunyókál!

TimiKép
na igen, jó lenne, ha kibírná még egy darabig (mondjuk 5-6 hétig), semmit nem tehetek, azonkívül, hogy folyamatosan ellenőriztetem. Ma kényeztettem magam, fodrász, kozmetikus, nagyon jól esettKép

JuditKép
ez jó, mert én is szinte naponta gondolok rád, átérzem, amin most keresztülmész, de jó tanácsokat tényleg nem akarok rádzúdítani. Egy biztos, nekünk akkor sikerült a baba, amikor kihagytam a peteérés ellenőrzést és jól megfeledkeztünk a menetrendszerű szexről. Aztán a legkritikusabb időszakban átrepültem velea fél világot, lenyomtunk motoron 1600km-et és szinte minden este jól bevörösboroztunk. Tehát, mi ebből a tanulság? Take it easy baby. Ne gondold, hogy könnyen dumálok, de így visszatekintve, jöhetett volna akár kicsit hamarabb is a baba, ha nem vagyok annyira merev. Nagyon drukkolok! Cérna-gézát pedig le- és kinyírtamKép

Leghet, hogy jövő héten megjöna bútor és a babakocsi, amint itt lesznek, fotózok, hogy Zsebikét is minél több vírus tudja megfertőzniKép

puszi
reno
31+0
renoka

Unique,
Bocs, Orsi segítségével már én is látom az arcocskáját KépKép Tényleg édes, tegnap már biztos fáradt voltam Kép

Judit,
Máté szerintem focizik Kép néha a labdát is érzem (vagy az a feneke ??Kép)
Biztos jó lesz a terheléses cukrod Kép Miért tart ilyen soká az eredmény, nekem aznap megmondták.... Kecskerutafű??? Hát nem hangzik túl biztatóan, de ha ízlik csak iszogasd KépKépKép Aztán tessék mielőbb apával hancúrozni (bár most gondolom még vigyázni kell egy kicsit)KépKép

Inari,
Méhenkívüliben Snori tud esetleg segíteni és Niki is túl van egyen...Bár szerintem nekik nem volt pozitív a tesztjük de már nem emlékszem pontosan

Ildi,
Merional témában nem sokat tudok hozzászólni, én mindig Choragont kaptam repesztőnek, de az is biztos, hogy a gyógyszerek leírásában sokszor pont ellentétes dolgok vannak leírva mint amire adják őket. Nem tudom hova jársz és ki az orvosod, de én biztos nála kérdeznék rá.

Kriszta
32+6

Kép

KépKép
kriszta71

Ildi!
Én valóban hőmérőztem, de hogy megfejtettem-e a rejtéjét az túlzás. Szóval amikor felmegy akkor van elvileg pé-d, de hogy ezt a szurit miért kaptad azt nem tudom megmondani, talán amit Orsi írt, hogy már majdnem eldurrant és csak egy kis lökést adtak ezzel neki.
Szerintem próbálj lazítani és egyszerűen csak létezzetek élvezzétek egymás társaságát és meglátod hamarosan beköltözik a kicsi lakó.

Renó!
Örülök, hogy minden rendben van veled, azért jól rádijesztettek.
Várom már nagyon a képeket. Mindig úgy lesek be ide, hogy hátha most majd teli lesz, de el kell keseredni mert még mindig csak alakulnak azok a szobácskaák, de hogy egytől egyik szépek lesznek ebben biztos vagyok. Kép

Unique!
Aranyos a babád nagyon, Azért hihetetlen hogy már csak pár hét és itt az idő. Szerintem ezek már a jóslófájások. A tesómnak annak idején azt mondták ha meleg víz alatt (nem túl meleg) elmúlik akkor csak jósoló, de te ezt már biztos tudod, nem akarok okoskodni.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Szevasztok!

Kriszta,
Azért kell nekik ennyi idő rá, mert nézik az inzulint is, és az 10 nap. Hurrá!

Nálunk nem kifejezetten történik semmi extra, leszámítva, hogy a 2 éve tartó beköltözésünkre szombaton nagyjából pontot tettünk és felfúrtuk a régóta meglévő képeket, az új zuhanyrózsát, most már csak azon kell évődnünk, hogy ki milyen spriccelési formát akar ( 6 félét tud, nagyon tuti), illetve 2 év próbálgatás után sikerült egy normális WC ülőkét vennünk - nem ám kiröhögtök-, de hát vannak dolgok amelyek nehezen dőlnek el, nálunk ilyen a WC ülőke. Szombaton este elmentünk a Larapap koncertjére , amely über fasza volt, jót táncoltunk - kissé elfáradt a pocóm- rockabilli stílust játszanak, nagyon tuti volt, benyomtam 3 sört, amelytől vasárnapra kissé szétzuhantam, mondjuk ha többet ettem volna szombaton, akkor lehet ennyire nem üt meg. Szóval tuti volt a hétvége.

Unique,
Simán látni törpilla arcát! nagyon kis cukorrépa! Blökik hogy vannak? Tessék pihenni, mert aztán a fiatalasszony őgy dönt, hogy jön akkor nem tolhatod vissza.

Zsebikém,
Köszi hogy megírtad a hőmérőzés rejtelmet, tudtam, hgoy számíthatunk Rád. Remélem apával dűlőre jutottatok a nyaralást illetőleg. Múltkor írtad, hogy csináltatnál vérvételt, hát szerintem igenis csináltasd meg, mivel nekem mindannyiszor elcsodálkoztak, hogy hogy van az hogy én minden hónapban menstruálok, amikor cisztás a petefészkem ( múlt idő), szóval ez is egy csoda, meg az is hogy anno nekem a 19-23 napos vérvételen -miután kaptam a Clostyt- az egyik hormon a 0-át verdeste, mire a doki hát nincs is peteérés, szóval csak annyit akartam, hogy hiába menstruál az ember, azon kívűl hogy nem terhes -bár erre is vannak kivételek- mást nem biztos hogy le kell belőle vonni.

Farkasok J

Kép
farkasok

Judit!

Mi már három éve próbálkozunk a lakberendezéssel. Én azt mondom, jó munkához idő kell. A buditető meg nagyon fontos, mert ott lehet a legjobban elmélázgatni.
Nekünk még sok minden hiányzik a lakásból. Ami tetszik, az nagyon drága,amire meg tellik, az meg ronda. Így nem veszünk semmit. Azért van ám bútorunk, meg ágyunk is.

Szupi, hogy jól éreztétek magatokat, feltöltődtetek a hétvégén. Így azért jobban megy a babaprojekt. Hajrá.

Timi
latimi

Sziasztok,

Gondoltam bekukucskálok Kép Milyen jól tettem Kép Mennyi dícséret az én nagy leányzómnak! Nagyon köszönjük! Kép

KrisztiKép
Miért is kell belső borítás a babakocsiba? A mienk sem selyemből van belül, de szerintem nem is kell. Aláterítesz úgyis egy plédet és egy textilpelust... Nem? Kép
Kép???? Ejnye, nem felejtem ám el Kép
Méret: hát nem tuom, mi vettünk 56-os rucikat is, biztos, ami biztos. Viszont itthon is vettem egyet 56-osat és az sokkal kisebb, mint amit kintről hoztunk. Talán jó lesz még rá az 56-os méret. De van már egy csomó 62-es is. Csak az még nincs kimosva Kép
Súlyilag pedig a dokim mondta, hogy heti 200-250g-ot híznak ilyenkor. De én kiegyeznék heti 150g-al is Kép

FarkasokJKép
Azta, micsoda hétvégi program! Kép De régen éltem át én is hasonlót! Kép Persze, most az jön, hogy de szívesen élnél át olyat, mint én az elmúlt 8 hónapban Kép Tudom-tudom... Túlsó part.. KépKép
Örülök, hogy sikerült kikapcsolódnod. Mikor is kell szurkolni? (csak halkan kérdem Kép)

Reno, JuditKép
Csatlakozom Renókához, ami a takeiteasy-t illeti. Ha még emlékszel: az első hónapunk volt a férjemmel, amikor összesen 3x (!) voltunk együtt a hónapban. No görcs. Esélytelenek nyugalma. És... Kép

ZsebiKép
Igen, ezek jóslófájások. Néha kísértetiesen emlékszem vissza róluk a régi menzis fájdalmaimra Kép
Nem hallottam erről a meleg vizes dologról, majd kipróbálom, köszi! Kép

NorkaKép
Where are you???

Puszi

Unique
35+4

KépKép
unique

Judit!
Szuper, hogy ilyen jól érzetétek magatokat, ez kell mostnektek aztán szép csöndben beköltözik a várva várt trónörökös. Kép

A vérvételt hát igen kéne, csak mondom nekem most az a bajom, hogy nincs egy orovsom se a Kaáliba nem igazán szeretnék uh-val nézegetni van-e peteérésem vagy nincs, mert ugye mint azt már annyiszor itt kiveséztük azt úgy érdemes hogy 3. nap aztán a peteérésnél majd utána hét nappa. Szóval most ez a gondom, de annyire még nem izgatommagam mert még odébb van a kezdés. Ez a szar amúgy ebbe a kaáliba hogy van is az embernek nődokija meg nincs is.

Unique!
Csak azért óvatosan azzal a meleg zuhannyal, tudod túl meleg nem lehet. Kép De nektek kell ezt magyarázni rutinos kismamiknak. Olyan jó nektek. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
Én tudok ajánlani jó dokit, merre lax?
És Neked is jó lesz, előbb, mint gondolnád! Kép Az irigykedés az első lépés Kép

KépKép
unique

Ez olyan igazságtalanság... Az előbb írtam, de most nem látom Kép

ZsebiKép
Tudnék ajánlani jó nődokit a XI.ker-ben. Ha érdekel.
Neked is nemsokára jó lesz! Kép Az irigykedés az első lépés Kép

Puszi

KépKép
unique

Unique!
Lehet érdekel elküldöd privibe, meg magándoki? Mondjuk én a IV. kerületben lakom. Kép
Nem irigy azért nem vagyok, mert itt mindenki megjárta a hadak útját mire babás lett, igaz az én utam már elég hosszú, de engem is vár az út végén az én csöppségem. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép
nekem van egy nődokim a moszkva térnél, de nem a legolcsóbb... bár annyir a pesti árakkal nem is vagyok tisztában.
én nagyon szeretem.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ZsebiKép
Az én nődokim itt dolgozik a Gyönygyösi utcánál, de fizetni kell a vérvételért, plusz gondolom két vizitet (amikor odamész elöször és kiírja a vérvételt aztán mikor visszamész az eredményért, bár ezt lehet ki lehet spórolni). Ha jól emlékszem a vizit 3000, a vérvétel meg 6000 volt.
Figyu, miért nem mondod meg Krizsának, hogy te akarod ezt a vérvételt és kész írja ki?

wish

ZsebiKép
Írtam mailt!

Puszi

KépKép
unique

Lányok! Köszönöm szépen a válaszokat!
Vendég

Arik vagyotok, nem a vérvétel kiírással van bajom azt nekem a körzeti felírja amit csak akarok azzal van bajom, hogy egyik doki se hajnaldó nézni mikor van pé-m mert ugye az után kell nézni hét nappal a progiszintet. Ez itt a bibi. De megmondom őszintén most erre baromira nincs 10 ezer forintom. Na majd úgyis megyek a Kaáliba és megbeszélem én Krizsával csak sikerül. Kép De ha abelevágunk a következőbe akkor tulképpen mindegy mert a lombiknál azt mondja nincs jelentősége mert ugyis van utánpótáls és az már tuti sikerül.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép
A peteérés figyelésére használhatnál LH tesztet.

wish

Szasztok csajok,
Csak nekem nem jött be az oldal egész hétvégén, vagy nektek sem ?? Hétfőn reggel már írtam a szerkesztőnek hogy csináljon valamit, aztán csak most tudtam idejönni, hogy működik-e.
Elkezdtem írni a János kórházas topicba is, hogy megtudjak egy kis insider infot a kórházról, de többnyire ott is csak vak vezet világtalant KépKép
Viszont teljesen meglepő módon felismert ott egy volt fősulis csoporttársamKép Milyen kicsi a világ. Mostanában olyan sok rég elveszett ismerős talál rám Kép Tök jó !! De ami a legjobb, az hogy ma voltam a dokinál és Máté 2620 gr !!!!!KépKépKép Pedig már szinte csak spenótot adok nekiKép Na jó, azért sütit is kap...A dokival megállapodtunk hogy feltétlenül előbb kell jönnie, én továbbra is az április 6-ot lövöm be ( mai mérete alapján április 4), aztán majd meglátjukKép
Tegnap függönyt varrtam, Zsebikém, jó munkához idő kell, de hamarosan jönnek a képek Kép

Ma apa megvette a videokamerát is, és másodszorra is elvitte a legújabb fényképezőgépét a szervízbe és a lelkükre kötötte hogy áprilisra aztán kész legyen a masina. Tehát apa már felkészült Kép

Zsebi,
Az LH teszt nekem annak idején nagyon jól működött, és csak 2 ezer forint körül van. Igaz, mostanában nem láttam a DM-ben, de lehet hogy csak nem figyeltem ??

Az én nőgyogyóm a Délinél van, ajánlom, de sajna ő sem olcsóKép

Judit,
Örülök hogy jól telt a hétvégeKépLaramama is táncolt ?? Én sem voltam már ilyen helyen ezer éve, tulajdonképp nem csak az elmúlt 8 hónapban nem, mondjuk vagy 2 éve Kép nade sebaj, majd bepótoljuk Kép
Lakberendezés témában, szerintem soha nincs vége...mi most akarunk új székeket venni, meg minden évben kell valami új, vagy legalább egy-két áthelyezés, különben unalmas lesz KépKép
A WC ülőle tényleg fontos dolog Kép És milyen lett, focistás vagy kagylós KépKép ?

Unique,
Hülyeségeket írtam...úgy tűnt hogy a kocsi egész anyaga olyan orkános, de közben rájöttem hogy a fekvő része mégiscsak pamutosabb... Igen, pelenka biztos lesz alatta, de gondoltam a plédet felülre teszem, nem alulra... ti alulra is tesztek ? Na persze ha ilyen sarkvidéki idő marad áprilisra is...Szerencsére egy barátnőm felajánlott egy pólyát, de csak akkor fogom elkérni, ha tényleg hideg lesz.

Azt én is megfigyeltem a ruháknál hogy két 56-os méret is lehet eltérő, de meg sem lepődtem, ez a felnőtt ruháknál is így van...Azért 62-ből még feltöltöm a készleteket hamarosanKép

Úristen, te már mindjárt a 36 héten vagy...tényleg repül az idő...én még annyi mindent szerettem volna csinálni....az elmúlt 1 hónapban, mióta itthon vagyok, azt hiszem 20 oldalt tudtam olvasni, pedig 3-4 könyv kiolvasását terveztemKép

Kriszta
33+3

Kép

KépKép
kriszta71

Wish,

Most nézem hogy holnap március 1 van !!! Mész vérvételre, nem ???? Húúúúú de izgulok KépKép: Megadrukkok mennek, nagyon várom a pozitív hírt, remélem te is - mármint hogy bízol benne !!!

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71

Sziasztok,

nem írok hosszan, csak jelt adok magamról. Megteszem, mert egyébként hosszabban szeretek írni, csak most soha nem tudtam rávenni magam, hebrencskedtem, rohantam, és egyéb dolog is volt... de ennek vége. Kép

Az utóbbi időszakban nem voltam jól. Kezdődött ez azzal, hogy gyakorlatilag már soha nem tudtam magam kipihenni, panaszkodtam, hogy szarul alszom és fáradtan megyek a dolgomra is. Gondolom ez összegyűlt. Csüt-n voltam reggel cukros terhelésen a kórházban, ahol nemes egyszerűséggel rosszul lettem a folyosón, majdnem fel kellett mosni. Aztán aznap már kidőltem és látszott hogy beteg vagyok. Péntek-vasárnap döglődtem itthon, hurut és influenza szerű takonykór, iszonyatos fejfájással, persze komolyabb gyógyit nem kaptam, a levegőtlenség miatt megint csak összevissza aludtam. Aztán hétfőre már jobb lett, hétfőn-kedden tanítás, és ma, arra hivatkozva, hogy pénteken sem voltam tanítani, most meg egy kolléganőm beteg, rámsóztak 3 órát. Nem részletezem a mai napot, de a lényeg, hogy már a suliban 2 órakor elkezdtem keményedni, hiába siettem haza és feküdtem, a dolog elég ijesztővé vált (10-15 perces, elég erős keményedések, és sok). Felhívtuk a dokit, berendeltek a kórházba, vizsgálat, méhszáj rendben, de kemény volt a hasam nagyon, úgyhogy kaptam injekciót meg kétféle gyógyszert és innentől ágynyugalom és kímélő életmód. Úgyhogy ezentúl többet leszek... szerencsére fekve azért tanulni lehet, úgyhogy a szigorlat bele fog férni, de más már semmi.

Hát ezek vannak.

pusz mindenkinek Norka (24+5)
s_norka

Norka!

Nagyon vigyázz magatokra! Pihenj sokat!
Örülök, hogy újra itt vagy. Szomorú, hogy pár nap alatt, ennyi gondod, bajod volt.

Timi
latimi

Nóri,

Nagyon vigyázz ám magadra !!! Látod nem érdemes túlfeszíteni a húrt !! Pihenj sokat és készülj a szigorlatra. A suliban majd megoldják valahogy, most a baba az első KépKépKép Remélem hamar kipihened magad és minden rendben lesz !
Ma sajna én is nagyon sz.rul aludtam, reggel fél hatkor arra ébredtem, hogy a jobb kezem totál elzsibbadt, felfúvódott, 2 percig masszíroztam mire visszatért bele az élet és egész nap bizsergett. Hajnalban eléggé megijedtem, de remélem csak Máté nyom valamit...ahhoz képest hogy mekkora, még jó ha csak egyvalamit nyom KépKép

De ma már március van és én nagyon várom a tavaszt !!!

Hol van mindenki ??
Kriszta
33+4

Kép

KépKép
kriszta71

NóriKép
Most te és Bogi baba vagytok a legfontosabbak. Sajnálom, hogy nem úgy alakult munkaügyileg, ahogy tervezted, de azért remélem le tudod kötni magad majd otthon. Ha jól emlékszem te azt írtad, hogy nem nagyon tudsz otthon mit csinálni, neked kell a nyüzsgés. Azért remélem a tanulás leköt majd egy kicsit. És nemsokára tavasz van, egy-egy fincsi séta a napsütésben, biztos jól fog majd esni.

KrisztaKép
Ez a zsibbadás nem hangzik jól. Remélem megbeszélted Mátéváal, hogy oda ne feküdjön többet.
Nekem a kedvenc alvópozíciómban mindig elzsibbad a kezem, emlékszem, gyerekkoromban, mindig mentem ki Apuhoz hajnalban, hogy masszírozza meg, mert nem érzem Kép

Kismamik, csatlakoznék Zsebihez. Lássuk már azokat babaszoba fotókat Kép

wish

NorkaKép
Na, végre! Te is pihenhetsz!!!
Örülök, hogy nem lett baj belöle, de most már tényleg ne feszegetsd azt a húrt, jó?!!!

KrisztaKép
Ez nem lehetett valami kellemes! Góliát Máté ennyire nem fér a bőrébe Kép?

UniqueKép
Hol vagy? Hogy vagy?
Ugye tudsz majd értesíteni mindket valahogy, ha történik valami?
Ha valaki elkezdi a 37. hetet, akkor már izzítani kell a forró drótot Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Nóri!
Megrémültem amikor olvastam a soraidat. Tessék pihenni és vigyázzni magatokra!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kriszta!
Máténak ezúton üzemen hogy ne nagyon feküdjön rossz pontokra. Kép Vigyi magadra!

ÉS MOSTMÁR TÉNYLEG TESSÉK MEGMUTATNI AZOKAT A SZOBÁKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebikém Kép

Babaszoba itt bizony még várat magára... talán héten-jövőhéten elkezdünk egyelőre csak nézni bababútort, a bölcsőt majd a Lutz-ból hozzuk. Most hiába fotóznám le a szobát, egyelőre csak csomó dobozt látnál benne lomolt könyvekkel, ruhákat, kiakasztva a tavalyi esküvői ruhámat ... - na abba se fogok már beleférni többet... Kép

Lányok, jobban vagyok, a pihenés sokat segít. A suliból megjöttek a visszajelzések, rendesek, persze volt 1-2 elszólás is közte ("ugye megmondtam, hogy nem kéne vállalni.... nem haragszunk azért..."). Úgyhogy ez kipipálva. Sajna tegnap du-n még volt vagy 10-12 keményedés, megint menetrendszerűen kezdődött, de még nem jött meg az egyik megrendelt gyógyszer, így bort ittam, el is aludtam tőle, mire felkeltem, már nem volt semmi baj. Éjjel is volt egy pár... Kép Most itt a Terbutalin, hááát... itt forgatom a kezemben, vetélést megelőző nem is egyszerű gyógyszer, mellékhatásait vitatják, most én ezt vegyem be...? Emellé még Betaloc-ot is kaptam. Nem érzem a bajt akkorának... dehát ugye lassan kiderül, hogy az én értékítéletemben bízni sem lehet! Boginak felelőtlen anyja van! Kép

Különben nehéz elhinni, de kislányom a súlya alapján már 800-900 gr között mozoghat... Kép A mozgásain érezni ezt a súlyt, mit mondjak. Egyébként jómagam most nem hízok, betöltött 25 hetesen még tartom a 7 kilót. De vissza is kell fogni magam, mert a sok fekvéstől csak az ember feneke nő. Kép

Unique, mi van veled??? Gyanús ez a csend...

Lányok! Akiket érdekel: vasárnap este fél 10-kor a Hír TV-n bemutatják a Gólyameséket! (Gólyahír örökbefogadás sztoris filmje, állítólag nagyon jó.)

Norka (25+0)
s_norka

Sziasztok,

Köszönöm a hiányolást. Kép Az az igazság, hogy olyan keveset írtok mostanság... Kép

StellaKép
Na igen, nem is tudom: kinek írjam majd meg a nagy napot? Kép Igazából Duddu számát már elkértem a babaprojectes topicból, ő mindenképp felteszi majd. Kép Még nem vagyok a 37. héten, egyelőre csak 36+1. És nálam ez valahogy azt jelenti, hogy megkezdtem a 36. hetemet. Kép legalábbis Laura méretei alapján. Kép
Viszont körülötted is kezd forró lenni a levegő, vagy nem? Kép Ikrekkel... Kép

NorkaKép
Annyira megijedtem, amikor olvastam a soraidat! Örülök neki, hogy végre pihensz, annak viszont már kevésbé, hogy ehhez kellett egy ilyen ijesztő időszak Kép A dokid biztosan tudja, mit miért ír fel Neked, bár én is furcsának találom, hogy ilyen gyógyikat írt fel. Sok-sok pihivel szerintem minden OK lesz. Kép A kilók miatt pedig ne aggódj! le fognak menni szülés/szopi után egy kis tornával. Én is optimista vagyok, másképp nem lehet.

ZsebikémKép
Azonnal-azonnal jön az a szoba kép. Még a kiságy nincs teljesen felcicomázva (értsd: nincs megágyazva), csak a bölcső és még szeretném egy picit elrendezni a szobában az egyéb cuccokat is (krémek, cumik, pelusok, stb), úgy lesz teljes. A hétvégén tervezem, hogy befejezem, mert már tényleg nagyon ég a lábam alatt a talaj Kép

KrisztiKép
Nem lehet valami kellemes, ahogy leírod Máté rugásait Kép Nekem Laura hála istennek valahogy úgy fekszik, hogy kifele rugdos, így max. azt érzem, hogy a hasam tengerként hullámzik, de semmiképpen sem fáj. Az nem. Viszont jóslófájásaim megkezdődtek, kicsit görcsölgetek néha, meg a derekam is sokszor fáj, ma reggel is arra ébredtem, hogy "apa segíts!!!", sehogy sem volt jó fordulni az ágyban Kép Kezdődik... Kép
Jövő héten kedden megyek dokihoz, akkor leveszi a bakteorológiát meg megvizsgál a doki. Szerdán pedig NST. Most már hetente kell majd mennem mindkét helyre. Izgalmas... Kép Össze vagy már csomagolva? Én már összeszedtem, pár dolog hiányzik meg Laura hazajövős cuccai nincsenek még összerakva. Ahhoz még hétvégén pár dolgot vasalnom kell. Kép

WishKép
Sajnálom, olvastam, hogy nem sikerült. Kép Nem tudok mit mondani, ami értelmesen hangzana... Kép Nincs igazság... Kép

Renoka, merre vagy? Minden OK?

Puszi

Unique
36+1

KépKép
unique

Norka Kép
vedd be a gyógyszert! a koraszülés nem játék, nagyon-nagyon súlyos következményei lehetnek. és pihenj sokat, mert a fekvés minden gyógyszernél többet ér.
A babaszoba ráér, most az a lényeg, hogy a pocaklakód minél tovább bent maradjon. Szerintem ha gyógyszer mellett is maradnak ezek a sűrű keményedések, akkor beszélj a dokiddal.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, te okosabb vagy orvosmama-háttérrel... ez a Terbutalin + Betaloc nem súlyos páros azért? Olvastam topikban (egy másikban), hogy volt keményedős lány nem egy, akivel szedették, dehát... nem a saját dokim írta fel, hanem az ügyeleten a kórházban, ahol persze a dokim az osztályvezető, csak ő nem volt, mert már este volt. Mi alapján ítélik meg, hogy ez kell? Méhszáj rendben, igaz, mikor épp vizsgált is, volt összehúzódásom nem kicsi.
Ma még nem volt semmi, du-n szokott kezdődni.

Unique... Kép látod, most azt kívánom, bárcsak ott tartanék már, ahol te!

Renóka, te is eltűntél!!
s_norka

Norka Kép
az, hogy a méhszájad jó az nagyon jó, de védeni kell. A keményedésektől meg egy idő után el fog kezdeni nyílni, mert nem bírja a terhelést. Ezért kell a keményedéseket megállítani.
Hívd fel a dokid, és mondd el, mit kaptál, én legalábbis ezt tenném. Õ utána úgyis megmondaná, hogy szedd vagy ne.
Az, hogy du. kezdődik teljesen normális, mert a méhed akkorra fárad el a terheléstől. Ált. mindig több a keményedés, du. vagy este.
nőgyógyász ugye én sem vagyok, így nem tudom, hogy ez a kombináció mennyire erős, de azt tudom, hogy ezeket fel szokták írni.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Unique!

Hamarosan megérkezik a hercegnőtök.

Sokat gondolok mindannyiatokra. Izgulok értetek, hogy mindenkinél minden a legnagyobb rendben legyen.

Norka!

PIHENJ ezerrel!!!!

Timi
latimi

Itt vagyokKép nem tudtam jönni, mostanában folyton úton vagyok, jövök-megyek, intézkedek

Sajnos a lepénykém öregszik, de a funkcióját eddig tökéletesen ellátja, a baba jól van, szépen nő, nem én lennék, ha kibírtam volna, szóval voltam egy alapos UH-n, a doki szerint jó esélyem van arra, hogy még 1 hónapig belülről táplálhassam Õt, most 1870gr és 80 a BPD. Teljesen akkora, mint amekkorának ilyenkor lennie kell, viszont nagyon oda kell figyelni a flowmetriára. Sűrűbben járok dokihoz.

Zsebike, még nem jöttek meg a bútorok, kb. 2 hét (sajna), nem felejtettem el a fotót, azonnal felteszem, amint berendezkedtünk. Kép

Nori, örülök, hogy visszavettél a tempóból, annak nem, hogy ilyen áron. Nekem is volt keményedős időszakom, azóta szedem a napi 6 szem Magnézium citricii-t, el is múlt. Baromi rossz érzés, és tényleg csak a pihenés esett jól, a gyógyszerekről pedig én is megkérdezném a dokit, bár abban biztos vagyok, hogy nem írta volna fel az ügyeletes, ha ártana vele. Majd írd meg mi van veledKép

Unique, nekem is csak kellemesen mozog a baba (eddig), imádom amikor önálló életre kelti a pocakomat. Te jó Ég, már 36 hetes vagy, nekem addig kellen kihúznom... Én is irígyellekKép

Kriszta, Máté legény jó kondiban van, futhasz majd utánna, de ne csodálkozz, igazi világjáró a kisfickó és már most gyakorol a nagy utazásokraKép Õssejt? Döntöttetek?

Stella, nálad mi a helyzet? Gondolok rád, milyen lehet amikor ketten bokszolnak belülrőlKép Kíváncsi vagyok mennyi időd van még, hogy kibújjanak, reméljük nem sietnek.

TimiKép köszönöm, hogy mindenkire gondolsz!

Orsi, mint a topic doktornője, mi a véleményed az altatásos császárról? Ártalmas a babára nézve, mi az előnye-hátránya az EDA-val szemben? Hallok erről ezt is azt is, mi az igaszság? Ja, és a kópékról egy friss fotó????

reno
32+0
renoka

Reno Kép
kedvenc téma Kép Kép Kép
friss fotó nincs, apa kölcsönadta a gépünket 1 hónapja... holnap kapjuk vissza... már totál bezizzentem a hiányától.

szóval altatás vs. EDA... nekem eda volt, ezt kértem, nem bántam meg.

- ha jó az anesztes és a dokid, akkor mind a babára, mind rád nézve maga a műtét ugyanolyan (eü.szempontból). tehát ha gyorsan kikapják a babát, nem jut belé semmilyen anyag, nincs káros hatással rá.
ha valami miatt csúszás van, akkor biza aluszékony lehet a baba az első pár napban

- eda: szúrják a gerinced, viszont szerintem felejthetetlen élmény, ahogy _azonnal_ látod a babát, részese lehetsz a szülésnek, kommunikálsz, tudsz mindent. eda után elvileg 12 órával fel lehet kelni.... ha-ha-ha-ha... nekem 18 órával a műtét után is nagyon-nagyon nehezen ment Kép
- spinális: máshova szúrnak, mint az edánál, 24 óra fekvés kell

- altatás: nekem nem volt vonzó. átalszod a műtétet, a tubus miatt köhögsz a friss csaszis sebbel (ami felér egy karóba húzással), és a babát is csak sokára látod.

szóval nekem élmény szempontjából az eda volt vonzó, azt is kértem.

persze a negatívumok....
- edánál van egy 0.01%os esélyed, hogy beleesel abba a kevés nőbe, akinél nem hat, vagy korábban ürül mint kellene, és bizony a műtét közben a baba kivétele utána mégis altatnak
- ha rosszul szúrják a gerinced, vagy akár jól de eret találnak, akkor többször kell szúrni. --> engem 2szer szúrtak, de mivel adnak a szúrás előtt helyi érzéstelenítést, ezért ez nem igazán megrázó élmény.
- van aki rosszul lesz az edától, ill. attól, hogy rángatják --> amikor a babát kiveszik tényleg érzed, hogy ráncibálnak... de engem ez nem nagyon zavart

szóval.... nekem inkább szubjektív, mint objektív okaim vannak pro és contra Kép

aztán meg sokminden kórházfüggő
pl. a sote IIn éjjel csak altatás van, mert kisebb a gárda és az edához valami más szaki kell (sajna erre nem emlékszem)
aztán van olyan kórház, ahol nincs is eda (pl. Szegeden)

okosabb lettél??? Kép Kép Kép

puszi. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?