sziasztok!
Szilvi! A Lintner a főorvos, így ott van...
Hát, végigolvastam amiket írtatok mostanság. A következőket tenném hozzá!
Én is a Jánsoban szültem 2001-ben, de az én orvosom nem volt UH mániás, 3 alkalommal voltam csak. Pénzéhesnek sem mondanám, és a szülés is kellemes élmény volt.
Én is irtózom attól, hogy egy orvos, akinek megvan a fizetése ( még ha alacsony is) ilyen összegeket tegyen zsebre egy esetenként kiszolgáltatott kismamától.
Szerintem mindenki keresse meg azt az orvost, aki szimpatikus, akiben MEGBÍZIK, és akit meg akar/ill tud fizetni.
Detti: ideális esetben 4 nap a bentlét.
Anno mi is megnéztük a szülőszobát, és a férjemet aggasztotta is a hidegség, a díszletek hiánya. Én akkor is azt mondtam már neki, hogy ez a szülésnél nem számít majd, és így is lett.
Amikor én szültem, a lila szobába nem jutottam be, mert már foglalt volt.
A 3 ágyas "nagyteremről" annyit, hogy azért egy hangoskodó anyuka igenis zavaró, de elviselhető... ( nagyüzem volt anno)
Én is 2 személyes fizetős IKEA szobában voltam, de szerintem megérte, és nem volt gond a látogatókkal sem ( csak a csajszival, aki ennek az árát behajtotta, mert előre kifizettetett 5 napot, és csak 4-et voltam. A pénz meg mivel alapítványi, nem járt vissza
).
A csecsemős nővérekkel nekem is volt gondom, de most már tudom, tőlük ez várható, és ha tehetitek, készüljetek a szoptatásra. Az megéri!
most búcsúzom: Zsuzsa